IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   20/11/2013, 16:41//Læs forbi alt dette indtil i når et afsnit som hedder "Det tekniske om world eventet" hvis i ikke vil læse selve ingame artiklen om world eventet.//

Crisis gives new opportunities
Las Vegas har nu i ca 1,5 måneds tid været i et jernhårdt greb af zombiekrisen, og nu for nogle knap få uger siden var den sidste zombie blevet dræbt. Denne lange krise har uden tvivl haft store indflydelser på både byen, Mafiaen og omverden. Nu hvor man vandrer i byen, er der flere områder, som er så ødelagte, at man skulle tro, at man var i the Dark City rundt om the New Miami.
Man kan stadigvæk lugte de rådne lig i kloakkerne, de fleste gader kan man endnu ikke køre på, og folk er ikke færdig endnu med at flytte tilbage i deres nu mange ødelagte lejligheder, som er blevet ødelagt pga krigen imod zombierne.

Selvom mafiaen har hjulpet alle de fattige og dem, som ikke længere har et beboeligt hus, så kan man tydelig mærke, at hjælpen er knap, da Mafiaen er blevet ramt hårdt økonomisk og resursemæssigt af denne meget lange krise, som har ført til manges død, masseforbrug af ammonition og våben, og de mange handler var sat på standby pga krisen.
Men lykken synes at være vendt, nu hvor rygterne endelig er blevet bekræftet. For lidt over en uge siden der fik Mafiaen et signal, et signal, som ikke kommer her fra Nordamerika, nej signalet havde kommet igennem den tykke tåge, da den dag var vejret usædvanligt godt til at tågen ikke var så slem. Således var Mafiaen 100% sikker på, at der findes liv på den anden side af Muernia. Desværre er vejen ikke let, da over havs kan man hurtigt bliver ædt af havuhyrer eller så kan den umålbare radioaktivitet ødelægge alt. Desuden fly er heller ikke en let ting, da tågen synes at have en magisk indflydelse på flyene, således at udstyret oftest ikke virker og mange har endt med at styrte i sumpen uden at vide hvordan.

Mafiaen har allerede sendt en gruppe væsner og mennesker for at få bekræftet rygterne, og der er ingen tvivl, der er liv på den anden side og en helt ny verden, som vi absolut intet kender til. De overlevende har meldt over radioen, at der er frodigt og grønt, hvor det faktisk er en hel jungle, og Mafiaen ser det som en mulighed for at skaffe sig resurser, så de kan komme over den krise, som de lige har været igennem.
Her er en udtalelse fra Vladimir Von Calvarinos, da han meldte nyheden til befolkningen og fik bekræftet de vilde rygter.
"Det er en stor dag i dag, vi har netop fundet ud af med sikkerhed, at der findes mennesker i den nordlige del af Sydamerika. Dette fylder os alle med håb om bedre jagtmarker men hvor vi også håber, at der findes også liv på de andre kontinenter, som vi endnu ikke har haft adgang til endnu. I dag kan i alle skrive jer op til de første rejser ned til de ukendte lande for 15.000 dollars og folk af mafiaen er det gratis, da vi vil sørge for jeres sikkerhed, for vi har brug for at få sat en fod i disse nye områder og det kan vi kun med jeres hjælp. Men vi vil arbejde hårdt på at finde en lettere metode at komme igennem Muernia på og gerne få etableret en vej igennem Muernia.

rejsen for at komme til de såkaldte frodige og grønne områder er for hele 15.000 dollars, hvilket ikke er noget, som alle kan betale. Men man kan jo altid vælge at joine mafiaen. Derfor er der rygter om, at man kan søge mulighed om at komme igennem Muernias tågede moser hos de andre klaner. The Wolf Clan skulle angiveligt selv også have et billigere tilbud om at blive fyldt igennem Muernia på de flerdages rejse.
Militæret Militsen har nægtet at komme ud med en udtalelse, men man har set mytiske militær helikoptere flyve fra Occulta, så det virker til, at Militæret selv ikke vil gå glip af denne mulighed.
Flere ledere har således også valgt at sende besked ud til sine racemedlemmere.

Der er ingen tvivl om, at de personer, som får territorium hernede, om det så er raceledere eller klanledere, så er der mere end profit at få koloniseret disse områder, da der angiveligt skulle være mange penge at hente. Så hvis du er en opdagelsesrejsende eller søger du efter mere magt og penge, så burde du måske gribe denne mulighed!Det tekniske omkring world eventet
Dette er, hvad i skal forholde jer til.
I må ikke emne i de nye områder inden for de næste 10 dage andet, hvis i vælger at tage på de diverse opdagelsesrejser med eller lavet af lederne og de scenarie emner, som jeg opretter for jer. Derfor der er blevet sat en begrænsning med de 10 dage er, at det skal være realistisk i forhold til world eventet, at der ikke er let adgang for alle en enhver her og nu.
Så derfor skal i snakke med lederne om emnerne, da de har resurserne for at få jer igennem Muernia. Lederne behøver dog ikke personligt være med i emnerne, men de skal opsætte rammerne for jer og hvilken steder i begiver jer imod. (Men lederne har fået besked, men vær lige tålmodige, de skal lige selv nå at selv planlægge, hvor de vil tage deres klan og evt nogle af jer med hen på opdagelsesrejsen)

Informationerne om de nye områder står selvfølgelig under hver af stedforummerne, som giver de vigtigste informationer, som i behøver. Men ellers er der et langt mere detaljeret emne omkring de nye områder, og der vil komme flere og flere oplysninger/emner om racer, dyr osv, da de rejsende mennesker opdager flere og flere.

Muernia er overhovedet ikke let at komme igennem, derfor er der behov for en guide og evt bodyguards, da der er stadigvæk zombier der og andre væsner og plus sumpen er forræderistisk med den tykke tåge og dens mange huller i sumpen.
De nye områder er i Nordamerika det nye håb for en ny og bedre fremtid ligesom Amerika var i gamle dage.
De nye områder er kort sagt det nordlige sydamerika, som er fuldstændigt dækket af en farlig jungle. Der er masser af mennesker hernede og de fleste taler spansk!! Så husk det. Men der er selvfølgelig også en del, som enten kan tale begge eller snakker også Engelsk, da under tredje verdenskrig flygtede en del nordamerikaner til sydamerika.

Ideer til jeres emner:
-Tag med på opdagelsesrejserne, hvor emnet vil omhandle om enten et specielt område eller noget andet, som i er med til at opdage.
-Efter de 10 dage kan i lave helt almindelige emner i områderne.
- Dem, som ikke tager med på opdagelsesrejserne, vil helt klart høre alle de mange mange rygter om de nye områder, mange af dem sikker usande eller overdrevet.
- I kan også lave emner, hvor i prøver at finde nogen, som vil fører jer igennem Muernia.
- I kan lave emner, hvor i prøver at tjene penge til at kunne betale for at blive ført igennem Muernia.

hvis i har spørgsmål, så bare skriv dem over Pm eller på dette emne.
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   20/11/2013, 16:51

Her er lidt mere detaljeret informationer om junglen :)
http://newworld.danskforum.net/t604-junglendet-nordlige-sydamerika#14645
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   22/11/2013, 09:54

Her er mere http://newworld.danskforum.net/t612-the-city-of-coal#14755

Men er der ingen, som overhovedet vil kommentere på world eventet i sig selv? O.o :)
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   22/11/2013, 10:24

Jeg vil! :D jeg syntes det er en fed ide! xD og godt gennemført indtil videre :3 glæder mig som leder at komme igang med min jagt på nye ting og sager! xD

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   22/11/2013, 13:22

Ja men folk virker yderst fraværende so far.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   22/11/2013, 13:55

Jeg er enig! :O

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2641
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   22/11/2013, 14:23

COOL! wii^^ jeg kan godt lide det her^^ Godt fundet på mama admin^^

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   22/11/2013, 22:11

YAAAAAAAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *Piruetter af glæde*
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   22/11/2013, 23:29

;D MAMA er i gang med og plan lægge for Maria :D

så det klart :D
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 00:33

: D
MAMA jeg er virkelig lykkelig over :D du lavet dette stykke arbejde som jeg forslog :) og langseret det :)

men må rose dig :) en gang igen virkelig du har skabt et univers som ikke er for firkanten og giver muligheden for lege med fantasien uden det virker unaturligt :)

virkelig har tænkt meget over historien bag new world og hvor godt den er lavet men også over væsender naturen og andet :)
TAK for en fantasdisk verden :D
Nu hvor vi skriver et nyt kapitel .:D
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 12:29

aawwwww tak!
Men takken er skam også til dig og til Nochi og de andre, som har været med til at hjælpe ^^
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 12:35

Vi alle. Har arbejdet for det her :)
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 12:41

^^

Her er mere stuff og informationer :)
The forbidden Forest
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 13:18

:) weeee :) er så glad for se verden udvide sig
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 13:28

jaja der kommer en masse mere ^^
jeg har bare ikke ville udsende det hele på en gang, da så ville forummet drukne i emner omkring de nye ting ^^
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 13:30

forståeligt xD det er jo sådan set heller ikke nogen ekspeditioner som er startet endnu ^^

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   23/11/2013, 13:51

Det er selvfølgelig rigtigt nok ^^ Der er faktisk ingen, som er startet ^^
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   25/11/2013, 11:00

Her er der flere informationer :) Mange tak til Nochi
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   28/11/2013, 09:44

Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   28/11/2013, 19:35

Fedt! :D
shit der er still idag?

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   28/11/2013, 20:20

^^
Meget endda
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2641
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   28/11/2013, 20:21

det er trist.. ^^

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   28/11/2013, 20:22

Så må vi ser at få gang i noget :D
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)   

Tilbage til toppen Go down
 
World event: Sydamerika!! (Admin nyhed)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Ready to see my world Maxine?
» Spørgsmål til Admin- blodbånd.
» egen hjemmeside. glemt admin koden

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Admin Nyheder.-
Gå til: