IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)   30/11/2013, 12:55

Hejsa rollinger, well de 10 dage er gået og nu er de nye områder åbnet helt op, så i ikke længere behøver at være med på opdagelsesrejserne. :)Okay disse er de nye ting. (og der kommer hele tiden nye)
- The Calvarinos har fået lavet en slags asfalteret vej igennem hele Muernia, derfor kan man køre igennem Muernia og nå til junglen. (derfra er man stadigvæk nødt til at gå, men i ender ved Mafia kontrolleret kontrolpost, hvor i kan have jeres biler i sikkerhed og få guides til at føre jer hen til de andre byer. (så to nye områder er blevet lavet, en under Muernia som er selve vejen kaldt for Dead's road(fordi man ender med at kunne mange zombier ned og så the ControlPost, som ligger under junglens by)
- Alle de nuværende byer er blevet opdaget og der er mange guides(af de lokale) som mere end gerne for penge vil føre jer igennem junglen, da det er et godt jobmulighed. Husk mange af de lokale taler kun spansk eller halvt engelsk, der er ikke så mange, som taler fuldt ud Engelsk. men tilgengæld er velkommer de fleste indbyggere i byerne jer, fordi i er nye og fordi de selv har fået håb for liv andre steder på jorden og de vil nok mere end gerne høre jeres historier fra Nordamerika.
- I kan også betale jer transport over junglen med fly og helikoptere, således at i når hurtigere frem til de nye byer (Fra 80 dollars til de nærmeste steder og ca 300 dollars til at nå til Megatron byen på vel og mærket tredje klasses pris.)
- Der er nu blevet erklæret krig mellem The Calvarinos og the Amigos(Klanoplysninger om the Amigos kommer senere, men the Amigos er en meget militærlignende diktatorisk storklan på nok omkring 1,5 mio styks folk, næsten ligesom mafiaen bare meget mere hård og nådesløs)
- Men sidst men ikke allermindst nu har man opdaget en ny menneskelig race (Som kommer lidt senere i dag)
Alt dette kan i læse mere om længere nede i Ingamenyheden.Rygterne er sande!
I nu lidt over en uge har verden været fyldt med de nye rygter om de nye lande, mange har ventet spændt på at høre de seneste nyheder, da rygternes beskrivelser om flora og jungler har fået de fleste til at få et nyt håb. Flere mennesker er vendt tilbage fra ekspeditionerne, men langt fra alle da mange er blevet i de nye lande.
Men nu er de seneste nye rygter blevet afsløret, rygter om stor Mafia aktivitet ved Muernia og rygter om, at en vej er blevet bygget igennem Muernia er mere end sandt. På hele 10 dage har Mafiaen begået et bedrift med at bygge en ca 1500 km lang vej igennem hele Muernia, som ender til en kontrolpost i den nye verden. Dog rygtes det, at selveste Vladimir har spurgt et berygtet væsen om hjælp til dette vejbyggeri, men navnet er stadigvæk ukendt, da vi journalister kunne ikke få et ord ud fra mafiaens mange vagter om denne person. Der var ingen tvivl om, at mafiafolket var truet på livet, sådan som de så os i øjnene med frygt.

Men de første journalister har allerede nået de nye lande og der er ingen tvivl om, at selvom i skal betale en kontrolafgift på 100 dollars ved enden af Muernias vej for at komme ind i de nye lande, og at du skal måske lige ligge 10 dollars per nat eller 500 dollars permanent for at have din bil ved kontrolposten beskyttet osv. Så er prisen det hele værd. Selvom der er enkelte bitte små skove i Nordamerika, så er det simpelthen intet i forhold til denne her kæmpe jungle. Jeg, som journalist, har personligt ikke været i det område, som nu er blevet opkaldt The Heart Of The Jungle, men her siges der at være træer op til 500 m og sågar 1 km høje! Hvis i troede, at verden var død, så er der ingen tvivl om, at moder natur lever her i sin fulde flora sammen med radioaktiviteten, som stadigvæk råder her. Så husk ikke at glemme jeres gasmasker og beskyttelsesdragte.

Men de seneste nyheder er, at vi har hørt, at imens de 10 dage tid, så har mafiaen for længst fået kontakt til sydamerikas store hersker The Amigos. Den råder over større dele af junglen og byerne. Men der er sket store uoverensstemmelser og desværre fik jeg intet ord fra Vladimir af, men der er ingen tvivl om, at der strømmer masser af våben og udstyr herned til junglen. SÅ hvis i ønskede at komme herned for at få jer en fredelig ferie, så tro om. Da verden er endnu ikke så sikker endnu, selv ingengang de nye områder. Dog fik jeg af vide fra en øverstbefalende for kontrolposten her, at the Amigos og the calvarinos har indgået en bestemt aftale og det er, at kontrolposten her er kontrolleret af the Calvarinos, og at the Amigos må flyve med deres helikoptere og fly her til kontrolposten i samarbejde med The Calvarinos således, at de nye folk kan blive bragt til Nordamerika og de nordamerikanske folk kan blive bragt til junglens byer, fordi de begge partner ved, at der er stor forretning i denne offentlige transport mellem byerne osv.
The Amigos territorium er dog langt væk fra her kontrolposten, men vi har hørt rygter om, at Mafiaen har fået flere folk på sin side i Megatrons område kaldt for the Pit. Her har de angiveligt indgået aftaler med de lokale bander dernede og sælger dem våben, således at Mafiaen lave ravage lige i undergrunden af The Amigos hjerteterritorium.

Vi har ikke hørt noget fra Militær Militsen, men rygternes siges at de til tider hører en enorm summen fra et enormt fly, som hverken Mafiaen, The Amigos eller de andre klaner ejer. Der er ingen tvivl om, at Militær Militsen har ikke ville gå glip af disse nye områder. Det siges, at de har lavet en kontrolpost ved østerhavet af junglen, men ingen ved meget om disse hemmelighedsfulde militærmennesker.

Men sidst og allermindst skal denne sidste nyhed ikke blive glemt. Man har angiveligt fundet nogle menneskelige væsner, som lokalbefolkningen kalder for shigenders, en helt ny menneskelig race, som har eksistereret i lang tid uden vores viden! Dog har vi ikke fundet nogle gode tolke endnu, som har kunne oversætte de lokales historier og faktaer om denne nye race for os, men som ikke har været en ny race for dem i virkeligt mange år.
En af mine kolleger siger angiveligt, at han har set en. Han så en kvindelig menneskelignende person, men i det næste øjeblik var vedkommende forvandlet om til en mand. Han siger, at de lokale sagde, at vedkommende var en shigender, men intet er sikkert, så vi skal nok sørge for at bringe de nyeste nyheder så hurtigst som muligt til jer for dette er alt for spændende.
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)   30/11/2013, 20:46

Ingen kommentarer? :D
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)   1/12/2013, 02:04

well i like it! :D det er godt lavet mama admin! :D

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)   1/12/2013, 11:03

Det har du også bare at gøre, ellers bliver du smidt af adminteamet XD XD XD Ej just kidding ^^
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)   25/2/2014, 17:12

det cool nok, selv om Kuuma ikke rigtig kan bruge informationerne til noget, da det på nuværende tidspunkt ikke interessere ham, men stadig er det super cool :

og det skulle ikke lyde negativt, men bare fra min karakter's syns vinkel af :P
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)   25/2/2014, 19:03

Ja men dette er gammel information sååå :D
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)   

Tilbage til toppen Go down
 
World events opdatering + Ingame nyhed(admin nyhed)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Ready to see my world Maxine?
» Spørgsmål til Admin- blodbånd.
» egen hjemmeside. glemt admin koden
» (ingame leg) I dare you!

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Admin Nyheder.-
Gå til: