IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next
ForfatterBesked
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime2/12/2013, 19:45

Sted: Hovedvejen til The New Miami.
Omgivelser: Få biler, der er på vej til at køre mod New Miami.
Vejr: Køligt, men klart.
Tid: 14:12.

Patch gik langs stien. Han var på vej væk fra New Miami. Han havde været i to dage, og nu skulle han videre. Patch havde intet hjem, han gik fra by til by. For ifølge Jayden var bedst at gøre sådan, så han fik øje på alle de døde han skulle hjælpe videre. Patch var snart færdig med at sin lærlinge tid. Snart var han en rigtig dødsengel, og så ville han blive fri for Jayden. Patch brød sig ikke om Jayden, han hadede ham nærmest. Patch var sur på Jayden, fordi Jayden havde besluttet at Patch skulle være den næste dødsengel, uden at have spurgt Patch først. Patch tænkte ikke på at Jayden ikke kunne have spurgt ham. Patch havde været sur på Jayden, siden han blev født, eller genfødt, derfor havde Jayden aldrig fået lov til at forklare, hvorfor han ikke havde kunnet spørge Patch om, han ville være den næste dødsengel.
Patch havde for det meste det samme tøj på. En lang, sort frakke der gik ham til knæene, sort t-shirt indenunder og sorte jeans. Han havde også en pistol, som var gemt i en skjult lomme i frakken. Han havde ikke sko på. Patch vidste ikke hvor Jayden eller Arno var lige nu. Han var egentlig også ret glad for at være alene. Det var som om at han aldrig var alene, fordi der altid var en død person, der skulle have hjælp, eller også snakkede han med Arno. Jayden snakkede han ikke med, men Jayden gik nogle gange bare ved siden af ham. Det var ikke altid Patch var fri for at snakke med Jayden. Han var ofte nød til det. Jayden var død, grunden til at han ikke var kommet videre, var fordi han ikke var klar. Han var først klar, når Patch var færdig med at være hans lærling. Arno var Patchs guide ånd, og en fønix. Patch begyndte at gå lidt hurtigere, mens han tænkte over, hvor han skulle finde ly, når det blev mørkt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime2/12/2013, 20:24

Ellie løb igennem det øde landskab alt hvad hun overhoved kunne. hun vidste at ikke mange hundrede meter bag hende var en flok af de slavehandler der havde jagtet hende siden hendes besøg ved sin onkel, var efter hende. hun forstod stadig ikke hvorfor de var så opsatte efter at få lige præcis hende, men de var begyndt at lære. dette var første gang hun var flygtet for deres æejer på egen hånd og endda uden at nogle skulle dø. hun havde en gulig nederdel på med lidt tyl forneden, nogle lange sokker der gik til lidt over hendes knæ i en mørk næsten sort farve. ellers havde hun en hvid kvinde skjorte på der ikke ligefrem var hvid længere og et jakke der sad tæt til hendes former, som splittede ed hendes læn og gik ned i to spidser. det snehvide hår dansede voldsomt i vinden fra farten nu når hun løb og flere tåre trillede ned fra de ellers så uskyldige gule øjne. lige meget hvor meget hun prøvede at stoppe sine tåre lige lidt hjalp det. hun kunne ikke vænne sig til verdens væmmelighed.
enderlig fik hun øje på hovedvejen. hun gav et lille hulk fra sig, hvorefter hun satte farten op så meget hun kunne og lukkede æjnene, hun skulle bare hen til den vej og det skulle være nu. hun så sig ikke for og havde derfor ikke opdaget der var en skikkelse, som hun drønnede direkte ind i da hun nåede hovedvejen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime2/12/2013, 20:39

Patchs tanker blev brat afbrudt, da en person løb ind i ham. Han var ved at falde forover, men fik sin ene hånd på fortovet, så han ikke slog hovedet ned i fortovet. Han landede på siden, men fik hurtigt rejst sig op. Han vendte sig hurtigt mod den person, der havde løbet ind i ham. Han var klar til at skælde ud på personen, men da han så det var en ung pige, kunne han ikke få sig til det. Mest fordi at hun græd, men også fordi hun så, så ung ud. Hun lignede en der, der var de 15-16 år. Hendes fært ramte ham, og han genkendte hurtigt varulve færten. Hendes gullige øjne virkede også dyriske.
Han så over hendes skulder, og fik øje på en flok mænd, der løb hen mod dem. Han så på hende igen. "Har du brug for hjælp?" Spurgte han venligt. Hvis hun ikke havde grædt og set så ung ud, hvilket han også regnede med hun var, ville han nok have været sur på hende. Lige nu ville han bare hjælpe hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime2/12/2013, 21:06

Først så den unge pige skrækslagen på den sorthårede dreng hun var støt ind i, men da det virkede til han ikke ville gøre hende noget og hun fangede en svag færd af varulv blandet med noget engle færd, fik hun bare mere et ulykkeligt blik i de uskydige gule øjne. hun pegede med det samme mod flokken af mænd der nok bestod af 4 stykker "de.. de er efter mig.. det er slave handlere" fik hun frem i nogle hurtige og rystende ord. hun så mod mændene der nu var meget tæt på dem og hun gik nogle skridt tilbage.
slavehandlerne stoppede op lidt fra dem "unge mand.. vi undskylder for tøssens opførsel vi tager hende med nu" sagde den ene af dem med en dyb og meget smadret stemme og gik frem mod Ellie, som med det samme gik nogle flere skridt tilbage "lad mig være" sagde hun bedene imens hun ihærdigt prøvede at stoppe med at græde. men hun var træt og havdeikke fået mad længe så energien lå ikke lige til det. hun flyttede blikket over på drengen med et bedene blik. de 3 andre slavehandlere omringede pænt drengen "hvis du lade os få hende så for du en pose mønter" sagde den ene af dem med et fjollet skinger stemme imens han holdte posen fremme. i det fik den mand som var gået direkte efter Ellie, fat i hende og svang hende over skulderen. med det samme begyndte Ellie og vride sig og skreg op "slip mig! please!" hendes stemme knækkede i det sidste ord, da manden trykkede til så alt luften i hendes lunger forsvandt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime2/12/2013, 21:15

Patch nåede ikke at sige noget til pigen, før han hørte en af slavemændenes stemmer, som var ret dyb, en anelse smadret også. Patch så koldt på ham. Han sagde dog ikke noget til manden. Han så hurtigt på de tre andre mænd, inden han så på den første mand igen. Patch blev vred, da en af mændene viste en pose med penge, og sagde at Patch kunne få pengene, hvis han lod mændene tage pigen. Patch knyttede hænderne, og måtte kæmpe for ikke at forvandle sig til varulv. For hvis han gjorde det, angreb han måske også pigen. Patch så rasende på manden med den skingre stemme, som også rakte posen med pengene frem. "I går ingen steder med hende." Sagde Patch lavmælt og havde et kækt glimt i de blå øjne, der var en anelse gullige. Han så på manden, der havde pigen over sin ene skulder. "Sæt hende ned." Sagde han koldt. Han trådte truende et skridt frem mod manden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime2/12/2013, 21:35

Manden der havde Ellie over sine skuldre så på drengen med at grin "hold nu op knægt.. hun er bare en lille tøs.." sagde han med en hånende tone og gik lige forbi ham imens han puffede lidt til ham, for at virke ekstra macho. de 3 andre grinte bare med og manden med den skingre stemme tog posen til sig igen "så farlig du virker" grinte han med en endnu mere skinger latter. de var i overtalt og de ikke ham som værende en farlig modstander.
Ellie vred sig alt hvad hun kunne og så bedene på drengen da hun stadig lå over manden med den dybe stemmes skulder. hun fik et godt slag over hovedet fordi hun blev ved med at kæmpe imod og det fik hende så også til at ligge stille. hendes tåre trillede stadig og et lille hulk forlod hende "hjælp mig" bad hun så og prøvede igen at vride sig løst og så dirkte på drengen med det tårefyldte gule øjne. hun ville ikke tilbage til den lejer.. hun ville ikke være i nærheden af disse mænd, men på samme tid kunne hun ikke få sig slev til at skulle kæmpe mod dem. hun kunne ikke lide at skade andre folk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 14:58

Da manden, der havde pigen over sin ene skulder, puffede lidt til Patch, snerrede Patch advarende. Han var ved at blive irriteret, og hans indre ulv ville fri. Patch prøvede at slappe af, men mændene irriterede ham så grusomt, at han bare ville angribe dem. Hvis han blev til ulv, dræbte han dem måske, og hvis han gjorde det, var det ikke sikkert hvad der så ville ske med Patch, hvis mændene ikke var parate til at dø. Han vidste det ikke engang selv. Patch tog en dyb indånding, men da manden med den skingre stemme snakkede, blev det for meget. Hans øjne blev en anelse mere gullige, så det var mere tydeligt at se. Han vendte sig om mod manden, der havde pigen over sin ene skulder.
"Slip pigen." Sagde han truende. Han havde knyttet sine hænder. Da pigen så på ham og bad ham om at hjælpe hende, slog Patch udefter en af mændene. Skulle han mon skifte til varulv? Han kunne bedre slå mændene, hvis han var i varulve form. Han valgte dog, at hvis det så ud til at Patch ville tabe i slagsmål med mændene, ville han skifte form til varulv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 17:49

Manden Patch slog efter, blev ramt da de havde ignoreret hans ord "hey din lille lort" knurrede manden som havde vent sig om og så på ham med nogle crazy øjne "vil du samme vej som hende!" han var tydeligvis vred. haan tog begge hænder op som var knyttet og slog ud efter hans ansigt.
manden der bar på Ellie så lidt på dem med et koldt smil og smed Ellie på jorden, hvorefter han sparkede hende hårdt i maven, så hun ikke bare kunne flytte sig og flygte, hvorefter han gik hen ved siden af sin kammeret og tog hænderne op klar til at slås, det samme gjorde ham med den skingre stemme. dog ventede han ikke med at gøre noget, så han slog et par slag mod Patch's mave.
Ellie kunne med det samme smage jern i munden efter sparket i maven og krymmede sig helt sammen. hun spyttede lidt blod ud imens hun gav nogle snøft for sig. hun mptte hjælpe.. hun ville ikke være skyld i et den fremmede unge mand skulle komme i problemer på grund af hende.
den sidste mand som ind til videre ikke havde gjort noget, stod bare og så på med et smil på læben imens han holdte øjne med at Ellie ikke smuttede igen. nu havde de endelig fanget hende, så hun skulle ikke slippe væk. de havde allerede flere køber der var dybt interesseret i hendes unge og jomfrulige kropog sjæl.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 18:01

Patch kunne ikke lade være med at smile kækt, da han ramte manden. Patch kunne mærke hvordan han sådan havde lyst til at skifte form til varulv. Han ville så gerne, men han måtte ikke. Han koncentrerede sig for meget om at holde vreden nede, til at han kunne undvige mandens slag efter hans ansigt. Patch tog sig til ansigtet, og trådte et skridt væk. Han snerrede højlydt af smerte. De skulle have en lærestreg. Patch rettede sig hurtigt op, og undveg mandens slag efter hans mave. Patch sparkede ud efter ud efter manden med den skingre stemme. Han sigtede efter hovedet. Han måtte ikke skifte form. Det blev han ved med at tænke. Han kunne finde på at dræbe dem i varulve form. Han måtte ikke skifte form. Det var så svært at lade være. Patch prøvede at bakke hen til pigen. Måske kunne de stikke af fra dem? Hvis han kunne få den tredje fyr lidt mere væk fra pigen, var der måske en chance for det. Han holdte øje med hvad mændene gjorde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 18:29

manden med du crazy øjne grinte vanvittigt da han ramte og hoppede lidt som en psykopat imens han grinte. manden med det skingre stemme råbte vredt da han ikke ramte og opdagede derfor ikke han blev sparket til. han snublede lidt og faldt ind i manden med den dybe stemme som hårdt skubbed ham væk for at komme hen til Patch. han slog ud efter hans ansigt flere gange med langesomme slag, dog voldsomme hårde så hvis han blev ramt ville døre gøre mere en ondt. ham med de Crazy øjne stod og sparkede lidt til manden med den skingre stemme "ahahahaaa taber" sagde han sindsigt og så så på patch "kom nu knægt" grinte han vanvittigt og hoppede lidt rundt. ingen af dem lagde mærke til at han gik baglæns mod Ellie.
det gjorde Ellie til gengæld. hun tog en dyb indånding og prøvede at samle kræfter. hun fik fat i en lille kniv hun havde i støvlen og hakkede det ind i anklen på den fjerde mand, som med det samme faldte sammen i smerte "møg tøs" knurrede han vred imens han prøvede at komme op og st¨å, men Ellie havde ramt noget i hans ankel så han ikke kunne støtte på den. hun så hurtigt op på den unge mand imens hun fik tvunget sig op og stå og langsomt gik nogle få skridt tilbage. kunne hun løbe videre.. nej hun kunne ikke tillade sig det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 18:39

Patch nåede ikke at undvige mandens hårde, men langsomme, slag efter hans ansigt. Patch hvæsede højt op af smerte, men han begyndte ikke at ømme sig. I stedet trådte han væk fra manden med den dybe stemme, for at undvige hans andre slag. Patch tog sig til ansigtet. Han måtte holde vrede nede. Han måtte ikke skifte form. Han trådte igen et skridt væk fra mændene, og dermed tættere på pigen. Han havde fået næseblod, men han var ligeglad. Han skulle bare have pigen væk fra mændene. Patch knyttede sine hænder, inden han med al sin styrke slog ud efter manden med den dybe stemme. Han sigtede efter mandens hals. Uanset om han ramte manden med den dybe stemme eller ej, slog han også ud efter manden med den skingre stemme, dog med den anden hånd og ikke så meget styrke.
Patch så sig hurtigt over skulderen, for at se til pigen. Han lagde også mærke til den fjerde mand, som så skadet ud. Det så ikke ud til at manden kunne løbe efter pigen, hvis de stak af. Patch tog det sidste skridt hen til pigen. "Løb." Sagde han, og så igen på mændene. Han ville lade hende løbe først, og sørge for at mændene fik flere skader, som de kunne ømme sig over.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 18:50

Manden med den dybe stemme var for optaget af at slå efter Patch at han ikke opdagede hans slag og blev ramt, den ramte på siden af hans luftrør så han ikke kunne få luft. han tog sig med det samme til halsen og hostede som en sindsyg, imens han trak nogle skridt tilbage. manden med det crazy øjne (regner med det var ham du mente og ikke ham med den skingre stemme, da han er blevet smadret af sin egen hold kammeret x3) var heller ikke klar på slaget og blev ramt, dog ikke så voldsomt som ham med den dybe stemme. så han slog ud efter Patchs mave og derefter et slag mod hans hoved.
Ellie så nervøst på den unge mand og nikkede så hurtigt da han sagde hun skulle løbe. med det samme vente hun sig om og løb, løb alt hvad hun kunne. hun så tilbage imens hun bed sig i læben. hvad med ham.. hun kunne da ikke efterlade ham. hun sank en klump og så så frem igen imens hun bare løb. hanhavde sagt løb.. så kkun skulle løbe.

//sorry det blev kort ^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 19:37

Patch hoppede bagud, da manden med de crazy øjne slog udefter hans mave, men da manden slog ud efter hans hoved, nåede Patch ikke at undvige. Slaget kom så pludseligt, at Patch heller ikke nåede at sørge for han ikke faldte. Han mistede derfor balancen og kunne ikke nå at genoprette den. Han faldt ned på fortovet, og trak begge arme foran ansigtet, så hans ansigt ikke blev skadet. Hans ene arm fik et hårdt slag, som kort lammede hans arm. Han rejste sig en anelse kluntet op. Hvorfor slog de også så meget efter hans ansigt? Hans næseblod var blevet værre. Han knurrede irriteret, inden han slog så hårdt han kunne efter manden med de crazy øjne, og sigtede efter hans hoved.
Patch så kort efter pigen da hun begyndte at løbe. Han så hurtigt på mændene, inden han begyndte at løbe efter hende. Han var usikker på om mændene havde fået slag nok, men de måtte bare løbe fra dem. Han løb så hurtigt han kunne efter pigen. Han knurrede lavmælt for sig selv, mens han løb. Han var stadig vred, men han holdte det nok nede til ikke at skifte form.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 19:50

manden med det crazy øjne grinte imens han hoppede op og ned da han ramte patch. han morede sig utroligt over han var faldet og blødte så meget fra næsen. ddet fik så også taget hans opmærksomhed så han opdagede ikke slaget og blev slået helt ud. han faldt tungt til jorden fuldstændig bevidstløs. manden med den dybe stemme havde fået vejret og så lidt efter pige og drengen som nu var løbet "fuck!" brølede han vredt og uden at hjælpe sine kammerater løb han efter dme alt hvad han kunne. godt var hans store krop stærk og kunne give nogle voldsomme slag, men han kunne ikke løbe hurtigt.
Ellie så lidt tilbage og fik øje på den unge mand nu løb. hun sænkede en smule farten til han kom op ved siden af hende, hvorefter hun satte farten op igen, så de løb ved siden af hinanden "du bløde" sagde hun undskyldene imens hun så frem med et bange blik. de uskyldige øjne var tydeligvis fyldt med smerte, skyldfølelse og frygt. hun ville ikke havde denne mand skulle komme til skade for hendes skyld.
pludsleig begyndte hun at vakle lidt og kunne kun lige præcis rette op uden at vælte. slagdene i hovedet og sparket i maven begyndte at påvirke hende, plus hun intet mad havde i kroppen. hun tog hurtigt fat i hans hånd, for at være sikker på hun kunne følge med ham da hun følte hun ikke kunne holde farten. dog gjorde hun alt for at holde farten. hun knugede sin hånd i hans.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 20:06

Patch så sig over skulderen og fik øje på manden med den dybe stemme, der løb efter dem. Patch bekymrede sig dog ikke. Det så ikke ud til at manden kunne løbe så hurtigt. Nu var spørgsmålet bare, hvor skulle de løbe hen? Han havde ondt i den ene side, men han ville ikke lade det stoppe ham. Patch så kort på pigen, da hun sænkede farten lidt, så han kunne nå hen til hende. "Det er ikke noget." Sagde han. Det var det virkelig ikke. Det ville holde op med at bløde igen. Han havde lagt mærke til den undskyldende tone i hendes stemme. Det var ikke hendes skyld at han blødte. Det mente han i hvert fald ikke. Da hun tog hans hånd spærrede han overrasket øjnene op. Han var ikke vant til venlige berøringer. For ham var det at hun tog hans hånd en venlig berøring. Han så kort på hende, inden han så mod manden der løb efter dem.
Han så fremfor sig igen. Hvad skulle han gøre? Hvordan kunne de komme væk fra manden? Han gav hendes hånd et kort klem, inden han løb henover vejen, og han var sikker på at hun fulgte med ham. Han samlede en halv stor sten op, mens han løb henover vejen, og så sig over skulderen, hen mod manden. Han kastede vendte sig halvt, for ikke at vride sin arm af led, da han stadig holdte fast i hendes hånd. Han kastede stenen efter manden. Han håbede på at det kunne forsinke manden yderligere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 20:16

Ellie hørte ham godt, men hun synes nu det var noget. hun burde sikkert være van til det efterhånden, men hun kunne ikke lide at se blod og slet ikke fra andre. hun var nu glad for han ikke slap hendes hånd, for det var ikke alle der ville lade en helt fremmede tage deres hånd. hun så en smule tilbage og opdagede manden med den dybe stemme stadig løb efter dem. hun sp lidt på den unge mande med et nervøst blik. hun kunne snart ikke løbe mere, men der var ikke mulighed for at stoppe. da den unge mand drejede mod vejen, npede hun kun lige præcis at reagere og løb med imens hun holde godt fast i hans hånd. hun vilel ikke slippe. dte føltes lidt som om at det de holde i hånden tjo hun faktisk tænkte de kunne slippe væk og hun ikke bare vil blive fanget igen. hun så kort efter stenen han smed, men løb dog stadig videre.
manden med den dybe stemme opdagede ikke stenen og blev derfor ramt i hovedet af den. han fladt bagover og landede på jorden, hvorefter han ømmede sig til hpvedet og ikke så ud til bare at rejse sig op igen.
Ellie så lidt tilbage for at se om stenen virkede og det havde den. et lille smil formede sig kort på hendes læber. endelig hun var fri. hun så taknemmeligt på den unge mand der lige havde reddet hende fra en grusom skæbne, for hun havde næppe kunne holde til ende at flugt forsøg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 20:42

Da stenen ramte manden med den dybe stemme, smilede Patch kækt. Dog måtte de ikke stoppe med at løbe. De måtte i sikkerhed, men hvor? Han kendte ikke rigtigt til et godt sted at hvile, hvilket han nok burde gøre, men det sted han havde søgt ly ved sidst han havde været tæt på New Miami, var ikke i nærheden af hvor han var lige nu. Han stoppede først med at løbe, da de var nået lidt længere væk fra manden. Han begyndte at grine, da han, sjovt nok, havde fundet denne oplevelse ret morsom. Han så på pigen med det kække smil om læberne og et glimt i øjnene. Han havde, underligt nok, ikke sluppet hendes hånd. Patch grinede ikke så tit, så på en måde overraskede det ham også at han gjorde nu, men det kunne ikke ses så tydeligt på ham.
Hans smil forsvandt dog igen, det samme med glimtet i øjnene. Han gav slip på hendes hånd og trådte et skridt tilbage. Hans ansigt var tom for følelser. "Hvordan fik de mænd fat i dig fra starten?" Spurgte han, uden nogen følelser i stemmen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 20:58

Ellie stoppede op da den unge mand stoppede. hun lyttede til hans grinen og fik et smil på læben. hans kække smil og glimt i øjet et det lysene smil frem på hendes læber oh hendes uskyldige øjne strålede af glæde. det var godt han kunne være glad og det var egentlig rart de stadig holde i hånden. men da det hele så ændrede sig, da han slap hendes hånd og blev helt følelses løs i udtryk i ansigtet. langsomt forsvandt det lysene smil hun var så kendt for i sit kobbel og de strålende øjne blev mere nervøse. hun pillede lidt ved sine fingre "Uhm.. jeg.. jeg var på vej hjem via vejen her eller på vej til den der føre til las vegas.. og de overfaldede mig.. slog mig bevistløs og det næste jeg ved er jeg ligger bundet i en af deres vogne.. helt alene" hendes stemme var mildt og meget forsigtigt. den unge mands pludselig ændring havde gjort hende lidt nervøs for om han mon ville gøre hende noget ondt. hendes god sind der altid havde sagt der var noget godt i alle, var ved at blive mindre, så hun frygtede mere og mere om folk ville skade hende, især når de ændrede sig på den måde som han lige havde gjort. bed sig en smule i læben og gik et lille skridt mod ham "skal jeg ikke fjerne det blod der?" spurgte hun så forsigtigt og prøvede at få sit smil frem igen. men det blev kun til et usikkert og meget uskyldigt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 21:11

Patchs øjne var blevet helt blå igen, men til tider var der noget gulligt over dem. Han ville ønske at han ikke virkede så kold overfor hende lige nu, men det var svært for ham at lade være. Han havde opbygget en mur omkring sig, da han ikke ville have at nogen begyndte at holde af ham. Han var ikke en som man ville være venner med, ifølge ham selv. Han lagde armene over kors, og lagde hovedet lidt på skrå. "Hvordan kom du ud af vognen?" Han så spørgende på hende. Han havde ikke tænkt sig at skade hende, i hvert fald ikke med vilje.
Han rynkede på panden, da hun trådte et lille skridt tættere på ham. "Det behøver du ikke." Han prøvede at sige det så venligt han kunne. "Vi skal skynde os videre. Hvor langt væk er dit hjem?" Måske kunne han få lov til at sove der? Så var han i hvert fald fri for at sove på jorden. Hvis han ikke måtte, var det fint nok. Han ville alligevel følge hende hjem, så han var sikker på hun ikke blev overfaldet igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 21:34

Ellie tænkte lidt over det og tog en dyb indånding "jeg havde min lille kniv.. med den fik jeg skåret ræbet og lirket låsen op på et tidpunkt var der kun var en.. som.." hun stoppede sig selv og fik et skamfuldt blik i øjnene. hun hadede at gre skade på andre "jeg slog vagten ud.. og ja.. løb.. " forklarede hun og så forsigtigt på ham, med de uskyldige og små strålende øjne. kunne godt være han virkede kold, han havde reddet hende og det var hun taknemmelig for. hun blev stående da han sagde hun ikke behøvede ay tørre blodet væk. hun smilte så lidt mere, hun kunne ikke lade være "der er langt.. men der er et efterladt hus på vejen her.. som jeg plejer at overnatte i når jeg er på rejse hjem" forklarede hun med et prøvende sødt smil. hun vill se om hun kunne få det smil tilbage på hans læber, det var et betryggene smil. hun ville gerne se det igen samt glimtet han havde haft i øjnene. hun gik så lidt tættere på ham igen imens hun tog et lille tørklæde frem fra en inderlomme i hendes jakke og stoppede op lige foran ham, hvorefter hun forsigtigt tørrede blodet fra hans næseblod væk "hvis det er... kan du overnatte der også.. du fik nogle hårde slag og det vil jeg gerne gøre bod for.. du kan slappe af der, jeg skal nok sørge for dig" sagde hun mildt og smilte det lysende smil til ham. hun strålede af glæde og ynde. selv efter sådanne oplevelser kunne Ellie altid finde et smil frem og være positiv. da hun havde fjernet alt blodet, foldede hun tørklædet samme og lagde det tilbage i lommen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 21:49

Patch forstod ikke hvorfor hun fik det skamfulde blik øjnene. Hun havde gjort hvad hun skulle for at flygte. Hun havde ikke dræbt nogen, så det var da ikke så galt. Han betragtede kort hendes ansigt, inden han så væk. "Men de opdagede dig." Sagde han. Han kunne ikke få sig selv til at kigge på hende igen. Han var ikke sikker på hvorfor. Var det på grund af de strålende, uskyldige øjne hun havde? Eller, fordi hun var så venlig overfor ham? Ifølge Patch havde han kun en ven, og det var Arno, som var hans guide ånd.
"Okay. Jeg følger dig derhen." Sagde han. Han ville først begynde at gå, når hun gjorde, for hun kendte jo vejen. Han så på hende, da hun trådte tættere på ham igen. Han stod helt stille, mens hun tørrede blodet væk. Det var så underligt. Hvorfor var hun så venlig? Han var ikke vant til at folk var så venlige imod ham. "Tak." Sagde han og prøvede at lyde venlig, men det lykkedes ikke helt. "Du fik da også nogle slag. Gør det ondt?" Spurgte han. Han burde virkelig ikke være så kold imod hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime3/12/2013, 22:14

Ellie nikkede stille "ja.. jeg var ikke hurtig nok" sagde hun stille, men smilte stadig det lysende smil. hun blev ret glad for han ville følge hende derhen. det gjorde hende glad med selskab også selvom det virkede som om han ikke helt kunne lide hende.. og så alligevel, han gjorde hende jo ikke ondt. hun havde godt lagt mærke til han ikke rigtig så på hende, så da han endelig så på hende igen smilte hun lidt mere. han snakkede ikke så venligt til hende, men det var det ikke mange der gjorde.. så hun var van til det, det der betød noget var han havde hjulpet hende og hun skulle gengælde det. hun tog let hans hånd og begyndte at gå. hun vidste nogenlunde hvor huset var "mmh tjo.. jeg har ret ondt i min mave og mit hoved, men det går" sagde hun mildt og sende ham et varm og glad blik. hun trak ham med sig og så opmærksomt rundt "dere r ikke så langt her fra" sagde hun så mere forsigtigt og så på ham stadig smilene. hun holde hans hånd løst, så han bare kunen slippe hvis han ikke ville holde hende i hånden.. det var måske også lidt underligt hun havde taget hans hånd igen, men hun ville sikre sig han gik med også ja gjorde det hende tryg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime4/12/2013, 13:37

Patch kunne på en måde godt lide hende, selvom han lige havde mødt hende. Siden hun var så venlig, kunne han ikke lade være med at kunne lide hende. Han havde ikke mødt en person, der var så venlig overfor ham før. Altså, lige udover Arno, Jayden og hans plejeforældre. Patch snakkede helst ikke om sine plejeforældre, selvom de havde været søde mennesker, men de havde aldrig været hans rigtige familie. "Så var du heldig at løbe ind i mig." Sagde han. Han smilede svagt, da han kiggede på hende igen og så hendes søde smil. Han blev lidt overrasket, da hun tog hans hånd. Han trak dog ikke sin hånd til sig. Han fulgte efter hende, da hun begyndte at gå. "Så er det da mig, der skal tage sig af dig. Jeg kan godt klare et par slag." Han smilede skævt, da hun sendte ham et varmt og glad blik. "Okay." Sagde han. Han tog ikke sin hånd til sig. Han var ikke vant til at holde i hånd med nogen, det gjorde han faktisk meget sjældent, men man skulle jo prøve noget nyt. "Hvad hedder du forresten?" Han så spørgende på hende. "Jeg hedder Patch." Han smilede venligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime4/12/2013, 20:47

Ellie nikkede stille og betragtede det svage smil. det var ikke stort, men det var der og det betød meget for hende. hun smilte derfor stort "ja.. virkelig mange tak for at du hjalp mig.. jeg tør ikke tænke på hvad der ville være sket med mig hvis du ikke havde været der" sagde hun taknemmeligt og smilte lysende til ham. hun fniste helt stille da han gik med hende og stadig holdte hendes godt. det gik frem af, det virkede som om han løsnede lidt op. hun så dog lidt overrasket på ham da han sagde det var ham der skulle tage sig af hende. det fik en fin rød farve til at pynte hendes kinder og det søde smil havde overtaget hendes læber igen. han smilede nu det gjorde hende så glad og han ville tage sig af hende.. det var da sødt "mange tak.. men jeg skylder dig nu en tjeneste" sagde hun så med et lille fnis og så frem for sig. hun lyste op af glæde og uskyld. hun så nærmest lykkelig ud.
hun så igen på ham "Patch.. jeg hedder Ellie" sagde hun mildt og smilte sødt, imens hun betragtede hans smil. det var dejligt at se det smil. hun så så lidt frem og fik øje på det forladte hus. hun satte farten en smule op imens hun stadig holdte om hans hånd, med et mere fast greb nu. hun havde ikke lyst til at slippe hans hånd. da de kom helt hen til huset åbnede, fiskede hun en lille nøgle frem fra sin inderlomme og låste op, hvorefter hun trak ham med ind.
huset var ikke ret stort og det var tydeligt der ikke boede nogen til dagligt, dog kunne det være meget være "der burde være noget dåse mad i køkkenet.. og frisk vand" sagde hun mildt og vente sig mod ham, stadig imens hun holdte hans hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime4/12/2013, 21:22

Patch kunne stadig mærke smerterne i siden, og i ansigtet, men han prøvede at ignorere det, så godt han kunne. "Det var så lidt." Sagde han og smilede blidt til hende. Han fik et kækt glimt i øjnene, da han hørte hendes fnisen. Han så sig kort over skulderen, for at se om mændene stadig var efter dem. Detså det ikke ud til. Han så på igen og opdagede at hun rødmede. Han rystede på hovedet af det hun sagde. "Nej. Du skylder mig ingen tjeneste. Jeg hjalp dig, fordi jeg ville, og jeg insistere på at tage mig af dig." Sagde han med det kække smil om læberne.
Han lagde hovedet lidt på skrå. "Hyggeligt at møde dig, Ellie." Sagde han høfligt. Han opdagede det forladte hus, da hun satte farten op. Han fulgte hurtigt efter hende. Han betragtede huset, mens hun låste op. Det var ikke ligefrem et hus man kunne kalde for et hjem i særlig lang tid. Han gik med indenfor, og så kort rundt. "Udmærket. Jeg finder maden, så du kan slappe af." Han så på hende og smilede svagt,
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Empty
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch   [Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
[Afsluttet] Do you need help? - Ellie + Patch
Tilbage til toppen 
Side 1 af 4Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami-
Gå til: