IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 a song and a broken gun (Evan)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: a song and a broken gun (Evan)    25/12/2013, 21:25

sted: på en bar
omgivelser: halv fyldt bar med unge og gamle ved borde og bar
tid: aften
vejr: regn, blæst, køligt.

Violet sad bag den lille scene og pillede lidt ved sin riffel. den havde ikke virket i nogle dage og hun kunne ikke helt finde ud af hvad der var galt. hun kunne altid finde Kuuma og bede om en ny, men hendes gamle gode riffel kunne hun altså ikke ligge fra sig. hun ville ikke have noget nyt våben. hun blev vækket fra sine tanker da en smilende mand lagde hånden på hendes skulder "så er det tid smukke... folk er glade og i godt humør så det skal nok gå godt.." sagde han venligt med et smil på læben og et lille smil sad på Violets. hun havde ikke smilet mere end det længe, men hendes humør havde bare ikke været til det. hun rejste sig roligt op med et lille nik og gik hen til scenen, som hun gik op på med.
hun stilte sig med ro og mag hen til mikrofonen der stod på scenen og så rundt på folk, der langsomt blev mere stille og rettede opmærksomheden på hende. de skindene grønne øjne scannede rundt med et studerende blik "godaften.. jeg hedder Violet og vil synge et par sange for jer i aften" hendes stemme var silkeblød og med de ord var der en del der klappede. det var tydeligt der var folk der kendte hende og havde hørt hende før. det var underligt at folk faktisk vidste hvem hun var efterhånden som sangerinde. roligt gik hun at par skridt tilbage imens hun ventede på musikken skulle begyndte at spille i højtalerne, hvorefter hun igen gik frem, tog mikrofonen og begyndte at synge. hun havde lukkedet sine øjne og levede sig godt ind i sin sang. det var tydeligt hun var meget inde i sin egen sang og selv havde skrevet den.
efter sangen tog hun en dyb vejrtrækning og åbnede igen øjnene imens folk klappede. et lille skævt smil tegnede sig på hendes læber, hvorefter hun startede på en ny sang, som havde en hel anderledes tone i sig og ikke virkede lige så tung og dyster som den sidste havde gjort. denne gang bevægede hun sig også en smule rundt i takt til musikken og levede sig ind i sangen på en hel anden måde.

// sang 1: http://www.youtube.com/watch?v=z_neyVvE0XU&list=LL6GvxAltdoaKBzbOoAEgPpg
sang 2: http://www.youtube.com/watch?v=t1x8DMfbYN4&list=LL6GvxAltdoaKBzbOoAEgPpg
håber det er okay indlæg mistede lige krea lidt ^^//
Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    25/12/2013, 22:06

Evan der var ankommet til Las Vegas her til aften havde, efter at have vasket sig, taget ud i byen. Han ville ha kastet op hvis han skulle tilbringe endnu en aften i sit køretøj, uden andet selvskab end sine projekter.
Han havde iklædt sig noget relativt rent tøj og den pæneste frakke han havde, den var ligsom den anden han havde, rød med en hvid kant, men uden støv samt slid- og brændemærker. Han havde den egentlig kun på for at skjule hvor åbenlyste hans cybernetics ville være, hvis han bare gik i bukser og skjorte. Det eneste man kunne se var hans ene hvide øje, men folk tog ham som regel bare for at være blind på det øje. Han brugte lidt tid på at sætte sit hår med vand, ved sit spejl før han gik ud. Han havde selvfølgelig en smugle af sit udstyr med, en af hans små særheder var altid at ha' værktøj med.
Desuden var det direkte dumt at gå nogensteder uden at være bevæbnet. Han havde valgt Betty en pistol han havde bygget fra grunden, den havde et hav af skud, god træfsikkerhed og jammede aldrig, men var også stor som en klods, og temmelig tung.
Det var en anden af hans små særheder. En vane man kunne tillægge sig var at navngive sit udstyr, især hvis man tilbragte så meget tid alene som han gjorde. Men Betty sad fast i hans bælte med en magnet sammen med hans værktøj, under hans frakke. Der var ingen grund til at virke trugene.
Han havde ikke sin rebreather-maske på, den var ikke nødvendig i byen.
Han fandt kort efter en bar, hvor han satte sig indenfor. Der lod til at være live musik, hvilket var noget han ikke hørte hver dag. Han bestilte en øl i baren og satte sig ved et bord tæt på scenen, for at nyde musikken mest muligt.
Han havde ikke hætten på og uv lamperne i loftet, der skulle skabe stemning fik de neonblå tatoveringer, han havde i højre side af andsigtet skinnede igen og fik hans ansigt til at lyse blåt.
Den kvinde der stod på scenen så godt ud, og sang meget smukt, hans hvide øje zoomede ind på hendes ansigt mens hun sang. Det var meget tydeligt at sangen betød noget for hende, men hun virkede ikke rigtig glad.

_________________
If you tell me: "You are in no position to make threats!" I will answer: "Not yet"

If you aske me: "You and what army?!" I will respond by listing all of my military forces, taking about half an hour.


Even The nicest people have their limit, even Evan. Do not reach this point. Because the nicest people are the scariest a-holes when they have had enough.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    25/12/2013, 22:44

Violet fik sunget sangen færdig og gik roligt hen og satte mikrofonen på plads i stativet. da fik hun øje på en dreng side ved et af bordene tæt på, hvis højre side lyste op af uv lyset. det skindene grønne øjne studerede hans tatovering lidt med et betragtende blik. sådan stod hun lidt og glemte lidt hvor hun var. hun vågnede kun fra sine tanker da manden fra bag scenen kaldte på hende og hun så mod ham med et roligt spørgende blik. da gik det op for hende hvor hun var. hun så roligt rundt på publikum der stirrede lidt forvirret på hende og et let undskyldene smil tegnede sig på hendes læber. det var ikke helt ægte, men hun prøvede da "undskyld.. sort hjerne" sagde hun roligt med en prøvende undskyldende tone. det virkede folk grinte bare lidt og accepterede det fuldstændigt. det var underligt. hun stod og skulle underholde dem og går i står, men de accepterede det bare? det passede hende nu fint, så længe hun fik sin løn.
hun lod let de slanke fingre køre ned over ledningen fra mikrofonen "jeg synger en sang mere.. tak for jeres opmærksomhed og tålmodighed" igen grinte folk lidt som om hun havde sagt noget morsomt. hun smilte et svagt skævt smil og sukkede let, hvorefter hun begyndte at synge en helt rolig og enkel sang. hun stod stille og vibede kun en smule fra side til side, med de skindende grønne øjne ud på publikum, dog faldt de hurtigt hen til drengen igen. der var noget fascinerende over hans ansigt.
hun fik sunget sangen færdig og folk klappede og gav et stort bifald. hun bukkede en smule og smilte lidt til folk, hvorefter hun vente sig om, så det lange snehvide hår dansede let rundt i luften en sekund. hun gik ned fra scenen og løftede en hånd op lige foran ansigtet på manden bagscenen, som lige skulle til at sige noget til hende "tak for i aften" sagde hun roligt med det silkebløde stemme, gik hen og tog sin taske på ryggen og derefter forsigtigt svang riflen over skulderen. hun rettede lidt på de snehvide hår, så det sad lidt bedre og derefter lidt på den sorte enkle top. hun så lidt ned på sine små slidt mørke bukser der sad stramt om hendes ben. det havde været rart at være oppe og synge igen, det havde været lidt tid siden hun sidst havde haft et job på baren. det var gav hende en god go i kroppen.
hun fik nogenlunde uset bevæget sig op på baren og bestilte en øl. da kom to mænd op til hende og begyndte at udtrykke deres begejstring for hendes sang. hun smilte venligt til dem og nikkede en gang imellem, men hendes blik fik hurtigt fundet hen til drengen. hans ansigt fascinerede hende stadig. for nogle få måneder siden havde hun sikkert bare gået hen til ham og sagt hej, men hendes mørknede sind gjorde den sociale side hun havde arbejdet på siden mødet med kuuma, langsomt var begyndt at forsvinde. dog var de skindene grønne øjne stadig fast placeret på drengen.

//sang: http://www.youtube.com/watch?v=9uQI8be9NsY&list=LL6GvxAltdoaKBzbOoAEgPpg //
Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    25/12/2013, 23:19

Evan sad tilbagelægnet i den umage stol. Han rørte knap nok sin øl imens hun sang. Han fangede sangerindens blik da hun holdt en pause mellem sine sange.
Han var ikke sikker på om hun så ham ind i øjnene eller om hun kun så på hans ansigt. Han så en smugle speciel ud, men han havde ikke set at uv lyset fik hans tatoveringer til at lyse, og at det måtte give genskind oppe på scenen.
Evan sendte hende et smil, og grinede ikke da hun tabte tråden. Det var ikke pænt at grine af folk der optrådte med sang, og der var heller ikke noget at grine af.
Imens hun sang sin tredie sang, funderede han over om det var muligt at genskabe en smuk sangstemme som den ved hjælp af cybernetics, mange ville nok se det som en fornærmelse bare at tænke tanken, men det var det ikke for ham. Han droppede tanken for nu, det var en svær opgave der nok ville overstige hans evner, men det var godt at drømme.
Da sangen var færdig klappede han ligesom alle andre i salen, mens sangerinden bukkede, og forlod scenen. Han selv blev siddende på sin plads og hengav sig helt sine tanker og sin øl, hvis det ikke havde været for hans auspex-øje ville han ikke ha opdaget at hun kiggede på ham oppe fra baren. Han vente hovedet og zoomede ind endnu en gang. Jo denne gang kiggede hun helt sikker på ham, hun kiggede på hans øjne denne gang, han var helt sikker.
Han smilede og nikkede en enkelt gang til hende. Han havde det ikke så nemt med kvinder. Hans specielle væremåde og hans ombyggede krop, blev mere tydelige når man kom tættere på, selv frakken kunne ikke skjule det hele. Så det var ikke så nemt for ham at reagere rigtigt.
I teorien kunne han bare gå op til hende og sige hej. Det var der vel ikke noget i vejen for. Han rejste sig fra sin stol og gik op imod baren, der var mange i vejen. Han prøvede også at lade være med at kigge for meget på hende, men det var svært hvis man var bange for at hun skulle blive væk i mængten.
Han satte sig på en barstol tæt ved hende. "Du synger godt." Sagde han, med et smil. Et smil var altid godt. Han fortrød i samme øjeblik han havde talt. Hvem siger dog sådan nået, tænkte han.
Hans stemme var ikke rusten, det var en af fordelene ved af og til at tale med sig selv, ens stemme blev ikke træt. Den lød ganske almindelig, men knækkede alligevel engang imellem.

_________________
If you tell me: "You are in no position to make threats!" I will answer: "Not yet"

If you aske me: "You and what army?!" I will respond by listing all of my military forces, taking about half an hour.


Even The nicest people have their limit, even Evan. Do not reach this point. Because the nicest people are the scariest a-holes when they have had enough.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    25/12/2013, 23:33

Violet så han vente sig om og nu fik hun bedre øje på hans øjne. det ene øje så ud til at være blindt. de var hvertfald forskellige. hun smilte lidt da han gjorde, men i det han rejste sig op så hun på de to mændd er stod og snakkede til hende "jeg er glad for jeres opbakning.. men i må have mig undskyld, jeg har brug for lidt ro" sagde hun så venligt som muligt og mændene nikkede forstående og sagde farvel og tak, hvorefter de gik. med det samme begyndte hun at se efter drengen, som hun havde mistet synet af i mængden. ligepludselig kunne hun dufte en slag duft af metal, som hendes stærke varulve næse kunne opfange og derefter hørte hun stemmen. hun så hen på ham med de skindene grønne øjne og fik sat sig ordenlig på stolen ved hans side "tak.. du virker ny.. jeg er hvertfald ikke set dig her før" sagde hun med den silkebløde stemme. hun havde det underligt med at snakke med andre igen. det havde hun ikke gjort i noget tid. ikke lige udover et lille besøg af hendes elskede lille Ellie, som Violet desværre ikke havde lyttet til overhoved. hun rystede hurtigt på hovedet for at få tankerne væk og tog en sip af sin øl. ækel smag, men lige det hun havde brug for "mmh.. det er en lidt sjov tatovering du har.. lyser i uv" sagde hun med et skævt smil, stadig med blikket rettet på ham. han virkede ikke som en der kom meget ud. ikke at det gjorde hende noget, sådan var hun selv fortiden. dog kunne den svage duft en form for metal ikke undgå hendes næse. han måtte være en cyborg og dog der var også en anden duft, som blandede færden. hun var ikke sikker på om dette var en blandings race hun sad foran eller om hendes næse bare ikke kunne finde rundt i alle de forskellige dufte i rummet.
med lidt tøven rakte hun den slanke hånd frem "Violet" præsenterede hun sig med en lille rømmen efterfuldt. hun vidste hun havde fortalt sit navn på senden, men det var bare altid nemmere at starte med en præsentation. hun kunne virkelig godt mærke hun var kommet lidt ud af det sociale igen, det føltes næsten som om hun skulle starte forfra.
Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    26/12/2013, 00:04

Evan forsøgte at slappe af, men det var ikke så let. Han rejste sig ikke op men lænede sig i stedet mod bardisken fra sin barstol.
"Jeg er stort set lige kommet ind med firtoget". sagde han da hun spurte om han var ny. "Ikke med toget selvfølgelig, men du ved hvad jeg mener." Han drak en slurk af sin øl, den var speciel men ikke dårlig, han var vandt til lidt af hvert.
Da hun nævnte hans tatoveringer viste han ikke hvad han skulle sige. "Nårh, dem. Ja de er lidt specielle." Sagde han. Han havde ikke selv valgt at få dem, men det havde han ikke tænkt sig at indrømme. "De er lavet af et kunststof, der reflektere uv-lys. Var det derfor du kiggede sådan på mig, mens du sang?" Spurte han.
Hun ragte hånden frem for at præsentere sig, højre hånd - hvorfor var det altid højre hånd, man præsenterede sig med? Han tøvede men rakte sin egen højre hånd frem og trykkede hendes, ikke for hårdt, som om han var bange for at klemme til. "Evan, rart at møde dig."
Hånden i sig selv var der ikke nået usædvanligt ved, den var af hud, ligsom alle andre, men ærmet gled altid en smugle tilbage når han rakte hånden frem, og de mørke metalplader der var sat fast i huden på hans underarm var det ikke alle der brød sig om at se på.
"Jeg nød virkelig din koncert, jeg høre normalt kun radio i min bil, og kvaliteten er ikke så godt, så live musik er en dejlig forandring." Sagde han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    26/12/2013, 00:25

Et lille meget kort grin kom fra hende over hans lidt morsomme og en smule gammeldags måde at sige det på. det var lidt sjovt.. en smule kejtet. hun rystede hurtigt på hovedet "undskyld.. jeg forstår.." sagde hun og prøvede lidt at redde den. det var ikke høfligt at grine af folk, men hans måde at tale på mundrede hende lidt op. dog stivnede hun lidt i kroppen da han nævnte dat hun havde stirret på ham under hendes optræden. hun sukkede smp irriteret.. det var sjældent hun lavede sådan en fejl at hun direkte gik i stå, men hendes fraværende sind gjorde det svært for hende at holde koncentrationen hvis andet fangede hendes opmærksomhed "ja.. det må du undskylde.. det fascinerede mig bare lidt med det lys.. i det hele taget fascinere dit ansigt mig" sagde hun ærligt og tog en ordenlig slurk af øllen. hun var ikke van til at drikke alkohol. det var ikke noget hun gjorde sig så meget i, men en øl en gang imellem gjorde jo ikke så meget.
da han tog imod hendes hånd og sagde sit navn, så hun på hans hånd og lagde mærke til de mørke metal plader. et svagt smil tegnede sig på hendes læber og hun rettede det skindene grønne øjne på ham igen "godt du kunne lide den.. det er ved at være noget tid siden.. efter zombierne hærgede byen har det taget lidt tid at få åbnet barene ordenligt op igen, så jeg var lidt rusten idag, men glæder mig du nød det.." hun løsnede mere og mere op kunne hun mærke. det blev nemmere for hende at slappe af med at snakke med ham, da han virkede mindst lige så asocial som hun gjorde. let slap hun hans hånd "må jeg spørge hvilken race du er.. jeg kan ikke helt finde ud af alle de dufte her i rummet.. jeg kan bare dufte metalet på dig.." sagde hun roligt og så på ham med en venligt blik. hun havde intet imod cyborgs.. eller deres nogengang uhyggelige proteser. hun havde set så meget uhyggeligt i løbet af livet af robot dele ikke ligefrem generede hende.
Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    26/12/2013, 00:48

Evan hævede et øjenbryn, da hun begyndte at le. Han var ikke sikker på hvad han havde sagt der var morsomt, men det var måske ikke noget han behøvede at tænke over. Han viste ikke om der overhoved kørte tog til og fra Las Vegas, men det gjorde der da nok, det var en billig og effektiv transportmetode.
Han lyttede mens hun talte om hans ansigt, udover de blå tatoveringer var der da ikke noget mærkelig ved hans ansigt, udover hans hvide auspex, der lignede et blindt øje.
"Det gløder ikke normalt sådan, kun i den slags lys." Sagde han en smugle i forsvars position.
Han lyttede facineret til hendes historier om zombie andgreb. Han havde selv måtte tage sig af nogle zombier, når han befandt sig på vejene. Som regel var der kun en ad gangen, og aldrig mere end seks i en flok, og tanken om et helt angreb på den måde var ikke behagelig.
"Hvor længe er det siden? Og var det derfor jeg ikke har set en eneste da jeg nærmede mig byen?" Spurte han.
Da hun spurte ind til hans race, svarede han kun så sandfærdigt som han selv kunne.
"Jeg er et menneske, men jeg har nogle maskindele, det har du vel set." han trak tilbage i sit ærme igen, så man kunne se hans højre underarm. De sorte metalplader på huden var skilt af en serie ringe halvejs oppe på underarmen, det mindede mest om en gammeldags piratkikkert der var foldet sammen. "Hvordan kunne du lugte det? Har du et næse implantat... eller?" Han kunne ikke lige komme i tanke om noget andet, hans verden var fuld af maskindele og møtrikker.

_________________
If you tell me: "You are in no position to make threats!" I will answer: "Not yet"

If you aske me: "You and what army?!" I will respond by listing all of my military forces, taking about half an hour.


Even The nicest people have their limit, even Evan. Do not reach this point. Because the nicest people are the scariest a-holes when they have had enough.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    26/12/2013, 16:47

Violet lagde hovedet en smule på skrå da han gik i forsvars position og så derefter frem for dig "roligt.. det var venlig ment" sagde hun roligt og tog endnu en slurk. hunhavde ikke i sinde at skabe sig en fjende lige nu og hun mente nu heller ikke noget af det hun sagde på en ondt måde.
Hun så igen på ham og nikkede en smule "ja det var nok derfor.. der er blevet ryddet godt op igen.. og jeg vil tro det er ved et være nogle måneder siden, byen var godt medtaget efter angrebet, så det er derfor der ikke har været så meget gang i byen.." forklarede hun og rettede sig lidt op. hun var ikke sikker på hvor længe siden det nu var zombie angrebet nu sluttede, hun havde ikke rigtig kunne følge med i tiden.
hun så lidt på hans arm og undrede sig en smule om han sagde menneske. hun kunne ikke rigtig dufte en ordenlig færd af menneske i ham, men det kunne være hendes næse drillede hende. hun betragtede underarmen med et fascineret blik.og lod let en finger stryge ned over metal pladerne "menneske siger du.." hun mumlede mest til sig selv da hun stadig undrede sig over duften. de skindene grønne øjne rettede sig op på hans ansigt da han snakkede "implantat?.. næ du jeg er varulv.. jeg har en næse så god som en ulvs" sagde hun med et skævt smil på læben. han kendte vidst ikke meget til verden eller det virkede hvertfald ikke sådan. hun så så igen på hans arm "Må jeg spørge om noget.. en tjeneste hvis man kan sige det sådan" igen så hun på ham med de skindene grønne øjne, dog nu med blikket direkte ind i hans øjne. det hvide øje forvirrede hende nu stadig, var det blindt? måske han også havde noget robot agtig over det.. eller så var han bare blind på det øje, det var ikke helt til at sige med hendes uvidenhed om den slags ting.
Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    26/12/2013, 19:09

"Ja - Det ved jeg godt at det var." Sagde han. Han viste ikke helt hvorfor det gik ham sådan på. En del af det at være anderledes betød jo at folk lagde mærke til en.
"Jeg er da glad for et jeg ikke var her under andgrebet, var der mange?" Spurte han. At zombierne havde andgrebet byen, havde åbenbart vist sig at have en silver lineing, hvis det betød at der var færre af dem på vejene, men han var sikker på de ville vende tilbage, det gjorde de altid.
Da hun fortalte at hun var varulv gik lyset op for ham. "Åh, det giver mening. Du må undskylde men mekanik er altid den løsning jeg tænker på først, når jeg ikke lige kan få tingene til at hænge sammen. Jeg er mekaniker forstår du." Han tømte sin øl mens hans hvide øje automatisk var begyndt at scanne. Det spolede automatisk gennem det elektromagnetiske spektrum for at finde det klareste billede i den mørke bar, og dansede fra sted til sted over kvindens andsigt for detalger. Det summede en smugle når det zoomede men det var næppe hørligt i den larmende bar.
"Jeg lytter." Sagde han, og rakte hovedet lidt frem for bedre at kunne høre hendes forspørgsel gennem larmen.

_________________
If you tell me: "You are in no position to make threats!" I will answer: "Not yet"

If you aske me: "You and what army?!" I will respond by listing all of my military forces, taking about half an hour.


Even The nicest people have their limit, even Evan. Do not reach this point. Because the nicest people are the scariest a-holes when they have had enough.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    1/1/2014, 21:37

Violet så på ham i noget tid uden at sige noget med et tænksomt blik i øjnene. hun tog så en ordenlig slurk af sin øl "godt.. for der er ingen grund til at blive fornærmet" sagde hun venligt og smilte skævt til ham.
hun tænkte lidt tilbage på zombie angrebet. lige da det var startet var da hun havde fået sin elskede lille Ellie. hun nikkede stille "der var rigtig mange.. de havde overtaget hele byen" sagde hun roligt og smilte let til ham. hun lagde hvedet let på skrå og smilte mere og mere nu mere han snakkede. så han havde noget med mekanik, så kunne han vel forhåbentlig hjælpe hende. hun drak det sidste af sin øl og nikkede kort "forstået.. det giver god mening"
hun så på det hvide øje som opførte sig mere en unormalt. det var vidst ikke bare et blindt øje. dog havde hun andre ting at tænke på. hun trak derfor hendes riffet frem fra sin skulder og rakte den frem "den virker ikke. det er mit bedste våben.. kan du muligvis lave det?" spurgte hun roligt og smilte venligt. hun holde riflen ud i strækt arm og så direkte ind i Evans øjne.


Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    1/1/2014, 22:23

Evan smilede. "Jeg er ikke fornærmet, det er jo bare et par tatoveringer." Sagde Evan.
Da Violet viste ham geværet rakte han hånden frem for at tage imod det, så han kunne undersøge det. Ved første øjekast så det ud til at være godt nok vedligeholdt. Det havde også været brugt en del, så det ud til. 
"Jeg er sikker på at jeg kan lave den, jeg har aldrig fundet et skydevåben jeg ikke kunne reparere." Sagde han. "Det er nok bedst hvis vi finder et sted hvor der er plads til at arbejde. Det er ikke så godt hvis jeg sidder og vifter med et våben, herinde. Vi kan gå ud til min bil, medmindre der er et sted her der kan bruges?"
Han gjorde mine til at ville rejse sig.

_________________
If you tell me: "You are in no position to make threats!" I will answer: "Not yet"

If you aske me: "You and what army?!" I will respond by listing all of my military forces, taking about half an hour.


Even The nicest people have their limit, even Evan. Do not reach this point. Because the nicest people are the scariest a-holes when they have had enough.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    1/1/2014, 22:41

Violet nikked etilfreds. godt der var heller ingen grund til fornærmelse. hun lod ham tage riflen og betragtede ham lidt imens han studerede hendes elskede våben. hun vidste det var meget brugt og egentlig et okay gammelt våben, men hun havde altid passet på det og vedligeholdt det så godt hun kunne, men det virkede bare ikke nu "hmm okay godt.. for jeg har ikke kunne finde nogen med talenter til at lave det" sagde hun roligt. det vidste hun heller ikke om Evan havde, men hun regnede med det nu når han var så meget i det mekanik. hun nikkede kort, rejste sig og tog riflen fra ham "så går vi til din bil.. der er også ved at blive for meget larm herinde" sagde han roligt og smilte skævt til ham, hvorefter hun gik ind i folke mængden og ud på gaden. hvor hun stopped eog så om på Evan med et rolig smil. hun anede ikke hvor hans bil var så hun afventede lidt hans signal så han førte vej.
Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    2/1/2014, 18:12

Evan rejste sig fra sin stol og holdt geværet i et løst greb, mens de passerede gemmen menneske mengten. Han måtte bevæge sig en del for at komme uden om alle de mennesker der stod eller sad rundt omkring. Det hjalp måske at han havde våbnet med sig, men der var alligevel en voldsom trængsel. 
"Jeg er sikker på at det ikke er noget særligt, måske er noget du bare har overset. Kan du komme nærmere ind på hvor problemet ligger. Virker den ikke når du trykker af, vil den ikke lade rigtigt, eller..?" 
Da de nåede udenfor begyndte Evan at gå i retning af sin bil. Det store tunge køretøj stod parkeret for sig selv længere nede af gaden.

_________________
If you tell me: "You are in no position to make threats!" I will answer: "Not yet"

If you aske me: "You and what army?!" I will respond by listing all of my military forces, taking about half an hour.


Even The nicest people have their limit, even Evan. Do not reach this point. Because the nicest people are the scariest a-holes when they have had enough.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    26/1/2014, 22:39

Violet fulgte i ro og mag med Evan og tænkte lidt over det han sagde "den lader fint.. den trykker bare ikke af.. det er sikkert bare noget jeg har overset" sagde hun roligt imens hun gik lidt bag ham. hun håbede virkelig på han kunne fikse hendes riffel. hun havde brug for det våben og hun ville ikke have andre "hvor meget skal du have for at lave det?" spurgte hun så lidt tænksomt, da hun var sikker på det ville koste lidt. det gjorde sådan noget altid.


//undskyld det tog så lang tid og det blev så kort, men min krea har bare ikke fungeret længe undskyld //
Tilbage til toppen Go down
Evan
Third Class.
Third Class.
avatar

Race : Cloman/Cyborg
Navn. : Evan Brine
Alder : 17
Evner/Classes. : Engineer
Bosted : Stort, armeret køretøj.
Tilhørende klan. : A clan requires rules, and I am not good with rules. As a result I am a lone cyperneticly enhanced wolf... so to speak
Partner. : Ingen
Slaver. : Ikke dygtig nok til at lave dem... endnu
Evt. bemærkninger. : Ved ikke at han er Cloman
Antal indlæg : 1160
Reputation : 11
Join date : 25/12/13

IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    28/1/2014, 13:21

Der var en hel del mennesker herude. En normal aften i Las Vegas betød mennesker overalt. De passerede et kasino, og flere sent åbne butikker inden de nåede der hvor Evan havde parkeret. Køretøjet var enormt og armeret, det var malet sort og havde otte hjul. Det så ud som om der skulle meget til for at bryde ind i den. Evan trykkede på an fjernbetjening der hang i en strop fra hans bælte, og bagklappen åbnede, så man kunne se ind i Evans værksted. "Jeg henter lige noget værktøj, bare sæt dig ned." sagde han imens han klappede et bord og nogle bænke ud fra siden på bilen, og lagde Violets våben på bordet. Han gik ind i vognen og kom ud igen, med et omfattende våben kit, og satte sig på bænken. "Prisen bliver ikke til ret meget, det kan være at der ikke er noget der skal skiftes. Hvis der er så det bare det."

_________________
If you tell me: "You are in no position to make threats!" I will answer: "Not yet"

If you aske me: "You and what army?!" I will respond by listing all of my military forces, taking about half an hour.


Even The nicest people have their limit, even Evan. Do not reach this point. Because the nicest people are the scariest a-holes when they have had enough.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: a song and a broken gun (Evan)    

Tilbage til toppen Go down
 
a song and a broken gun (Evan)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Broken or just bend? - Alias

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: