IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare
 

 Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich) Empty
IndlægEmne: Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich)   Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich) Icon_minitime7/1/2014, 19:48

//nu er den endelig ventet og lovet emne til dig, sorry at du har måtte vente så længe. Men desværre bliver den heller ikke så lang pga pressende tid. :) //

Tid: 10.23
omgivelser: masser af høje boder, dog ikke så mange mennesker på denne del af markedet.
vejret: lunt men overskyet.

Jorden under ens fødder var stadigvæk en del sjasket efter de mange folk, som havde gået igennem her tidligere i dag, da solen havde stået langt højere end den gjorde nu. Mange folk gik ikke rigtigt i denne del af markedspladsen, da det var for dagsboderne, som ikke var åben hele dagen, som mange af de andre var. Nogle stikkerrendt drenge løb hist og her mellem de store solte, vogne, modificeret lastbileder, som var blevet til mindre butikker og så videre. Vejret var lunt, næsten alt for lunt, og skyerne syntes at hænge tungt over hovedet på en selv.
Mange telte væk kunne man lugte en duft af mad, en helstegt trehovedet pattegris var gang med at blive svitset over bålet og folk kom for at få en hurtig fastfood fra det allerede tilberedte kød. Men selvom lugten af det kunne dække mange andre lugte, så var det tydeligt, at dette var et markedsplads, hvor ikke alle folk var lige så renlige og civiliseret som andre. Man skulle i hvert fald i det helt små "telt"gyder passe på, hvor man trådte, da folk har set det som en mulighed for at besørge sig, hvor der ellers ingen rigtige toiletter var i nærheden.
I det fjerne kunne man høre en eksplosion efterfulgt af masser af tilskuerråb, hvor et glimt af høje flammer fra den store racerbane længere væk tårnede op i vejret. Åbenbart var der endnu flere, som havde måtte livet for racerbanens forhindringer.
Nogle gange her i denne del af markedspladsen gik der enkelte slynger hist og her, faktisk var næsten alle i denne store lejer og i selve hele Racemania slynger. Man kaldte stedet for Louisvilles forstad.
Dog enkelte gange kunne man se rigfolk med en flog livvagter og fine påklædninger, som afslørede, at Racemanie var for de penge interesserede og store penge kunne man vinde i gamblingen på Racemanias mange baner eller konkurrencer. Dette gjorde, at dette sted var altid i live dag og nat.
Frisk luft blæste imod en, da to hurtige modificeret helikoptere fløj over hovedet på en, som åbenbart var på vej til en af udstillingerne for køretøjer, hvor man kunne vinde priser eller bare respekt og ære.

//Du skriver bare, og så i mit næste indlæg kommer der det om de informationer, som du ved et tilfælde får opsnappet, som gør Medusa interesseret i dig//
Tilbage til toppen Go down
Duran
First Class.
First Class.
Duran

Race : Specielracen
Navn. : Duran
Alder : 1200 ligner dog en i start trediverne
Evner/Classes. : first class guardian
Bosted : Zone 1
Tilhørende klan. : Militær Militsen
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 679
Reputation : 1
Join date : 13/10/13

Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich) Empty
IndlægEmne: Re: Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich)   Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich) Icon_minitime7/1/2014, 21:08

Dragovich kom rolig gå for sig selv, han havde hænder ned i jakkes lommer og han har taske om på rygge, han havde sin tre pistoler gem ind under jakke, hans sniper lå i taske i flere del, for at den kan være der, hætte på hans jakke var trukket op over hoved, hvis det nu skulle begynde at regn så det godt kun ser ud som, han kiggede op da to helikoptere fløj forbi ham, han stod og kiggede efter dem og kun ser lande længe frem, det så ud til at der sker en del hvor de lande, det kun være han skulle finde ud af hvad der sker der over, han begynde rolig at gå over mod sammenlig af den flok menneske, han var iklædt i nogen sort cowboy bukser og en mørke grå t-shirts, han kun ikke rigtig set hvad der forgik hvor han stod, han stod lidt end hen begynde rolig at presse sig ind gemmen flok af menneske, han kom længe ind i gruppe af menneske og kun bedre ser hvad der sker eller skulle til at sker, han stop et stykke ind i gruppe hvor han kun ser ud over de andre som stå foran han, da han stikke et stykke over de anden med sin 190 i højed, han kiggede rundt for at ser hvad der sker eller skal til at sker.

//det går nok, så er det når man har travle, og nu behøver jeg ikke at finde militær støvler frem, der var du heldig xD//
Tilbage til toppen Go down
 
Sometimes we are lucky, sometime... well.(Dragovich)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: