IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Overblik over her og nu.

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Overblik over her og nu.   18/2/2014, 10:36

//Dette her er jeres guide til overblikket over verdenen, hver gang noget nyt bliver opdateret ingame, så vil en admin skrive et indlæg, så i kan se, at der er sket noget nyt. Desuden står dette emne i genveje, som hedder her og nu//

Korte faktaer.
Radioaktiviteten: Normalt som altid.
Fødevarebalancen: Ingen direkte hungersnød.
Zombiepopulationen: Meget mild.

Nordamerikas situation.
Der er en større uro i den nordlige del især ved Cornville, da rygterne om the wolf Clan's ustabilitet. Diana Kaguya, den ellers mytiske alpha af klanen har meldt sig ud. Flere af kernefolkene i klanen synes at begynde at tvivle på Kuuma men alligevel vokser klanens styrke i mandsantal, hvor mange bliver rekrutteret og er igang med at blive optrænet i militærtræning.
Intet syntes dog at forurolige the Calvarinos, da de to klaner arbejder tæt sammen.

Man kan mærke på the Calvarinos, at de har mistet mange folk i krigen i syden og folk, som skal udstationeres dernede. Derfor syntes den store mafia ikke længere have totalt kontrol over deres store territorier som før. Den perfekte mulighed for at flere bander er begyndt at overskride grænserne til deres territorier. Men the Calvarinos Hovedby er stadigvæk under stærkt kontrol og mange flere folk bliver rekrutteret for gode lønsummer.

Militær Militsen har stadigvæk indskrænket deres indgang til deres store underjordiske by Occulta. Selv mennesker bliver afvist ved porten og man har ingen informationer fået af vide om deres infrastruktur, hvem er den nye General? Selv Vladimir leder af The Calvarinos har stået for døren og blevet afvist.
Situationen synes at være anspændt i deres alliance.

Desuden er der kommet nye rygter om en fanatisk kult ved navn Drakils hånd. Men ingen kender rigtigt til den ude over, at den angiveligt skulle blive ført af en dæmon ved navn Jack White.

Sydamerikas situation.
The Calvarinos og the Amigos ligger i en ren krig imod hinanden over mange grunde, som syntes at være svære at gennemskue. Calvarinos vil gerne have noget af junglen, men Amigos vil ikke lade dem få fodfæste i junglerne. Så junglen og nogle af byerne kan være rets så farlige at opholde sig, især i Megatrons nedre lag, hvor the Calvarinos opererer på den bedste vis dernede og støtter de andre små klaner. Calvarinos giver penge for klaner, som hjælper dem og de amigos hoveder, som man end indbringer til the Calvarinos. Der er ingen tvivl om, at det er en god forretning for dusørjægere.
På side linjen må man heller ikke glemme en hvis kvindemenneske, som er begyndt at træde mere i kraft og gør en indflydelse i de sydre grænser. Det er kvinden Maria Tuhkan. En frihedskæmper, som har en skare af folk, som hverken kan lide the amigos eller the Calvarinos. Men Vladimir og Maria har imidlertidet indgået en alliance indtil krigen er ovre.
Tilbage til toppen Go down
 
Overblik over her og nu.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World-
Gå til: