IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Blackwood's situation: Her og nu.

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Blackwood's situation: Her og nu.   24/2/2014, 19:16Den store konflikt kort fortalt.
Der er stor konflikt mellem de fundamentalistiske sortelvere og de fremmede folk ude for skoven af diverse mange grunde, men allermest er det baseret på 2-3 hovedårsager afhængig af, hvor meget man vægter dem.
Konflikt 1: Den første er træfældning og jagt på dyr. Sort elverne i denne mørke sorte skov kan i særdeleshed ikke lide, at folk trænger ind og ødelægger naturen, da Blackwood er deres hjem og deres helligdom.
Den anden konflikt er, at det går direkte imod Sortelvernes religion at gøre dette imod naturen, da de anser blackwood for at være det helligste sted på jorden.
Den tredje er, men som er mindre officiel, er, at sortelverne generelt bare ikke kan lide andre væsner og fremmede, og deres krigeriske jeg gør, at de oftest har lyst til at bekæmpe alle andre.

Konflikt 1: Ressourcer.
Blackwood er en skov med helt unikke egenskaber fordi skoven består allermest af blackwood træer. Disse træer er yderst radioaktivitetsresistente, hvilket gør disse høje slanke og til tider uhyggelige træer ideelle til bygning af huse og sågar køretøjer. Desuden har folk ude fra fundet ud af, at træernes blod er ideel til alternative anti-radioaktivitetsmedicin til i brug af sprøjter, creme og så videre.
Konflikten startede faktisk i ca. omkring år 2634, da verdens situationen var begyndt at blive en smule roligere og nogle videnskabsmænd havde generation efter generation gerne ville finde et godt middel imod verdenens radioaktivitet og evt finde en metode, hvorpå radioaktiviteten i verdenen kunne blive løst. Det var Donald Clomatiras, som var den store videnskabsmand, og som han sagde i en vidnesberetning.
"Dette... At noget kan overleve noget så essentielt ødelæggende som radioaktivitet må betyde, at der reelt set eksisterer højere magter, da hvordan har disse træer kunne formå at udvikle sig således.. Det må være en gave til verdenen, en måde hvorpå vi kan begynde at rette op på den! En verdensrevolution, det siger jeg dig!
Hans team havde været i kontakt med sortelverne, og de havde været villig til at lade dem træde ind på området og undersøge træerne, da de vidste, at videnskabsmændene var hensynsfulde overfor træerne. Men da en af hans holdkammerater plaprede lidt for højt til en hyggelig aften på en bar, så var der flere øre, som lyttede intens med. Rygterne spredte sig som en steppebrand, men mange turde ikke rigtigt at nærme sig Blackwood, da mange besynderlige legender, myter og rygter florerede endnu vildt i den skov, og desuden så vidste de, at man ville få sortelverne på nakken.
Nogle erfarne forretningsmænd indså, hvilken guldåre de reelt set havde fundet, og som var meget lettere tilgængeligt end værdifulde diamanter dybt nede i huden af Moder Jord.
Især en forretningsmand af sortelvisk oprindelse ved navn Jackie Nicholdas indså denne gode mulighed, da han havde en langt større fordel end andre forretningsfolk til at forhandle med sortelverne. Så han planlagde en snedig plan...
I en lang periode kæmpede forretningsmændene imod sortelverne, hvor der var størst tab på forretningsmændenes side, da sortelverne var på deres hjemmebane her under de dunkle og mørke trækroner. Desuden så har disse sortelvere fået krig og kamp med modermælken, så de er langt fra lette at dræbe, især da de gør godt brug af lydløse våben som bue, knive, sværd osv, således at de kan nå at dræbe mange før man overhovedet opdager, at ens folk er begyndt at falde om som døde fluer. Men Jackie Nicholdas havde fået den fidus at ofte lokke forretningsfolkenes mænd eller forretningsmændene selv i fordærv ved at anbefale dem områder med ekstra fare for at støde ind i sortelvere, således at Jackie kunne bagefter kampen sende sine folk ind og tage alle de døde personers udstyr, da sortelverne er ikke interesseret i normale menneskeres udstyr og så tage de ressourser, som mændene har nået at få høstet.
Dog efter et halvt års tid fandt sortelverne ud af hans fidus og han fik sin straf, især da han blev anset som forræder, da han var sortelver. Jackie blev fundet spredt ude over den store hovedvej til New Miami, og af det, som man kunne analysere sig frem til, så var han blevet skåret op fra luns til luns af kød hvorefter sårene blev brændt således at han ikke forblødte, og hans blod var overfyldt med stoffer som gjorde, at han ikke ville kunne gå i koma eller besvime over den store smerte.. Nogle læger anslog dengang, at hele torturen havde taget omkring 3 dages tid, da sortelverne havde givet sig god tid med ham og kun fjerne omkring 100 grams kødklumper osv.

Men mange år er gået siden da og rygterne om disse mystiske krigeriske og farlige elvere sidder i manges sjæle, men flere vover stadigvæk at tage derud, da kødet fra dyrene er delikat og træernes stammer er uundværlige.
1 stk. blackwood bræt på 1mX0.3mX0.03cm koster som regel ca 78dollars til 283dollars afhængig af kvaliteten.
1 liter Blackwood harpiks(som kan bruges til anti radioaktivitet) koster ca 300-500dollars igen afhængig af prisen.

Konflikt 2: Religion.
De fundamentalistiske sortelvere også kaldt for schwarchanere er månetroende, helst specifik tilhængere af den sorte måne eller mørkets kraft kaldt for Khaine, hvor Khaine er deres krigsgud.
Gamle skikker gør, at sortelverne skal gå i krig og skal udgyde blod for Khaine, således han kan blive tilfredsstillet. Men ude over at tilfredsstille krigsguden, så er de også troen af Moder Natur/Jord, og derved vil de gøre rigtigt meget for at bevare naturen sålænge det ikke går ude over deres forpligtelser for deres krigsgud Khaine.
Enhver, som forbryder sig imod naturen, vil blive straffet for det. Hvis det er af mild grad, så vil de højst sandssynlig fratage dig dine våben og tøj, og herefter straffe dig og lade dig slippe ude for Blackwood. Deres straf går oftest ud på, at de pisker de hele vejen indtil du er ude af skoven, og lad os sige det sådan, det er ikke almindelige piske og sortelverne er meget hurtige i en skov, som er som deres egen baglomme.

Desuden har schwarchanerne også mange rituatler, som gør, at de jagter fremmede som f.eks.
Hanil Khar, som er deres 4 dags festival, hvor naturen og guden Khaine bliver hyldet.
Khaines nat, når der er fuldmåne, så tager flere af sortelverne ud på togt.
Krigerens kald, det er den dag, hvor fuldmånen bliver blodrød, der er størst aktivitet blandt schwarchanerne.
Tilbage til toppen Go down
 
Blackwood's situation: Her og nu.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Alt om områderne, steder og byer :: Alt om Blackwood-
Gå til: