IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Blackwoods træer og planter.

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Blackwoods træer og planter.   24/2/2014, 19:17


Blackwoods planter.
Her er en oversigt over nogle væsentlige planter i Blackwood. Disse planter kan indgå i jeres emner som små biting, eller bare for at få et bedre billede af Blackwood. Men i kan sagtens også inddrage dem til jeres plot, hvor i f.eks. er plantejægere og leder efter de specielle planter for penge, eller i er døden nær af sult og får føde ved at finde en af de spiselige planter.

Spi = spiselige.     Gift = giftige    spe = speciel egenskab.  værd = værdifulde pga udseendet   Dem uden er uspiselige og har ingen egenskaber
Desuden så er blackwoods miljø så stabilt at der er ingen forskel på planternes vækst eller blomstring om det så er vinter, sommer eller forår.
Mange.
Blackwood(spe)  
Sharpyn(spe)

Normal         
Meatly(Spi)
Ylia(Spi)
Pickling(spe)
Mindre                
Silverline(Spe)
Kneal
Ghosties(Spi)
Sjældne               
Kiss of Heaven(gift)
Long John(spi)

Ultra sjældne             
lolli(vær)


næsten umuligt.
Badmatter(spe)Blackwoodtræerne(mange)
//OBS billedet må ikke stjæles, da dette er bestilt arbejde af en kunstner, som har været så venlig at lave sit første forsøg, et bedre billede vil komme senere, så snart hun er færdig med det.//
Blackwood træerne... Kulsorte står de op i vejret og svajer med deres sorte blade. Blackwood syntes at være en virkelig mørk skov pga disse træer, men hvis man egenligt kigger nærmere på trææerne, så ville man indse, at de faktisk ikke er så uhyggelige, de er bare sorte.
De har store egeblade, som er sorte, hvor dens blodåre er kalkhvide og giver et særpræget nuancespil i trækronerne.
Når træerne begynder at tabe bladene, som de gør engang imellem, så falder blandene oftest som i et snevejr, da når blandene dør, så bliver de kridhvide.

Træerne er ikke kun kendt for deres særpræget udseende, de er allermest kendt for, at de kan modstå høj radioaktivitet, hvilket gør dem til en ideal bygningsmateriale. Desuden har de lært at udnytte den energiholdige radioaktivitet, således at de rent faktisk renser luften, jorden og vandet omkring dem for radioaktivitet.
Harpisken virker således som et godt middel imod radioaktivitet og andre skader, hvis man ved, hvordan man skal bruge det.

1 stk. blackwood bræt på 1mX0.3mX0.03cm koster som regel ca 78dollars til 283dollars afhængig af kvaliteten.
1 liter Blackwood harpiks(som kan bruges til anti radioaktivitet) koster ca 300-500dollars igen afhængig af prisen.


Silverline(mindre):Tilbage
Silverline er nogle klokkeblomst lignende planter, som især kan blive fundet i eller i nærheden af the Moonriver. Silverlines har fået den samme egenskab, som selve floden har, de lyser op, når månens lys rammer dem.
Derfor er de en attraktiv plante at få fat i, da mange blomstersælgere kan få mange penge for dem. Desværre kan de dog kun vokse og spire i jord, som er fyldt med vand fra the moonriver. De kan dog heldigvis godt leve udenfor, men planteavlerne kan ikke avle på dem. Sortelverne anser disse blomster for at være hellige, så man kan blive udsat for en slem straf, hvis de finder ud af, at man har plukket disse blomster, så skjul dem godt, da normalt smider sortelverne jer bare ud.
Planten har ingen andre egenskaber, andet at de kan lyse op som en mild lampe, men i blanding som eliksirer kan de blive brugt som lyskilder især med månesten, som får væsken til at lyse op.
Men de koster ca. 1000 dollars, hvis man skal købe dem, og blomsterhandlerne vil som regel give en ca. 500 dollars per blomst afhængig af størrelsen og kvaliteten. Silverlines er dyre, da de er besværlige at få fat i, når man skal ind på De fundamentalistiske elvers territorium.


Meatly(normale).:Tilbage
Meatly er den mest forekommende spiselige sort plante i Blackwood. Man skal bare pille den tykke skrald på dens store blade og så kan man få fat i noget saftigt og halvsødeligt hvidt kød, som er ret mættende. Meatly er meget ligeglad hvordan dens omgivelser er, man kan sagtens pille dem op og selv dyrke dem, de skal bare have en håndfuld vand hver 4 dag afhængig af deres størrelse. De er dog ikke en ørkenplante, men de dør dog ikke let.
Mange anser ikke dem for at være føde pga deres tykke skal på deres blade og fordi de er meget mørkegrønne næsten sorte, men de kan være en livsredder, hvis man mangler føde, da de indeholder lige nøjagtig nok vand til, at du ikke behøver at drikke vand ved siden af, da hvis man er dehydreret skal man især passe på at spise for meget, da så bliver man endnu mere dehydreret.
Derfor er de også kendt som ørkenmandens ynglingsføde og de kan købes mange steder både som hele planter, kun blanden eller sågar skraldet, hvis de bliver serveret. De indgår oftest i mange retter især i salater, da de er best rå. Men man kan også tørre dem og så bløde dem op til brug.


Lolli(Ultra sjældne).:Tilbage
Lolli er nok den mest eftertragtet plante i Blackwood, hvis man jager efter værdifulde planter. Den har ingen egenskaber, men dens flotte regnbues nuancerede farver, hvor farven på det samme blad kan skifte kulør, er i høj kurs for de rige. Især rige i Megatron, som nu har fået adgang til markedet i Nordamerika, hvor denne lolli er blevet en prestige plante.
Den kan sådan set brede i en uendelighed i en højde på en halv meter, så hvis man sørger for at passe planten, så kan du få en hel lang hæk af denne plante. Den er dog meget skrøbelig og kun sagkyndige folk kan holde den i live. Det er blandt andet derfor, at den selv er så sjælden i Blackwood, da den mindste forskel kan dræbe planten.


Kiss of Heaven:Tilbage
Håb på, at du aldrig nogensinde komme i nærheden af disse planter, den mindste hudberøring kan føre til døden, da disse dråber består af en speciel og endnu uidentificeret og uhelbredeligt gift. Oftest indser personer ikke, at de er blevet forgiftet, før de falder døde pludseligt døde om i løbet af 30sek til 10 min. Derfor elsker de fundamentalistiske elvere at bruge disse planters saft til at gøre deres pile giftige.
Giften er dog uskadeligt, hvis den er blevet tørret, da den virker åbenbart kun i kontakt med væske. Der har været tilfælde, hvor folk er blevet ramt af disse planter og så sørget for at lyntørre deres hud kort efter og så som har kunne tørre "støvet" af deres hud og undgået at blive forgiftet.
Dyr, som er blevet forgiftet af denne plante, kan ikke spises, derfor må man ikke spise dyr, som på mytisk vis er faldet døde om.
Planten er meget lille, kun sådan i ankel højde, hvor den oftest vokser på rødderne af træerne, men da planten er en snylter på blackwood træerne, så kan den sagtens vokse højere op på stammen.

Nogle samler på dråberne fra denne plante, da prisen per dråbe er omkring 800dollars og en plante producere ca 3 dråber per time, så det kan hurtigt løbe op i mange penge, hvis man ved, hvordan man finder dem. Dog er det yderst få, som sælger dem, der er det nok lettest at købe dråberne af Aurora's heksebutik.


Badmatter(ulta sjælden):Tilbage
Denne badmatter plante, er så sjælden, at kun meget få ved, at den eksisterer og den er mere eller mindre en legende. Badmatter er en trøffel/rodfrugts lignende plante, som siges at kunne findes af grise ligesom normale trøfler. Der er ingen pris på den, men hvis man kan sælge den til de rette, så skulle man angiveligt kunne få omkring 200.000-500.000 dollars for en.
Ingen ved rigtigt hvordan den ser ud, og der findes kun denne meget dårlige beskrivelse af dem, som man kan se på billedet.
Ingen normale ved, hvorfor den er så værdifuld, da dens egenskaber holdes hemmelige, men hvis man er heldig at få en heks til at snakke, så ville hun nok forklare, at legenderne er , at en badmatter er en opsamling af det "onde", og med det onde kan man bekæmpe det onde.
En badmatter siges at kunne sågar kurere zombiesygdom eller dæmonsyge, hvilket er to sygdomme uden kur, eller at den sågar også kan helbrede en skadet og uhelbredelig sjæl, som en der har en personlighedsspaltning eller lever i en forfærdelig koma/trance tilstand forårsaget af trauma.
En badmatter kan dog kun helbrede en ting, så man kan ikke helbrede 10 på samme tid, da hele den eliksir, som bliver lavet fra den, kan kun bruges på en person.
Hvis i vil bruge den i jeres emne, så kontakt admin.


Kneal(mindre):Tilbage
Kneal er bare en simpel lille blomst, som er en snylter der lever på træerne eller andre planter, som ingen specielle egenskaber har andet end at nive. Dens små blomsterhoveder er til for at kunne spise små insekter og myrer, men den er et grådigt bæst og reagere på bevægelse, så folk har oplevet til tider, at når de kommer til at stå tæt på sådan en her, så er det som om at de bliver stukket af en bi pga dens håre bid.
Nogle kan godt lide planten, og derfor kan man sagtens sælge dem her for ca 400 dollars stykket. Men de er dog møgbesværlige at transportere, da de kan knive så hårdt at selv mindre jernstykker kan de bøje og derved ødelægge.Sharpyn(mange):Tilbage
Sharpyn er den mest fremkommelige og almindelige plante ude over blackwood træerne. De har selv den karakteristiske sorte farve til træerne, hvor de vokser næsten overalt på jordbunden, hvor de end kan få en smule sollys. En sharpyns blade er bare som bredt græs, der er absolut intet specielt ved dem og de kan heller ikke spises.
Nogle hekse kan dog godt bruge dem til visse eliksirer.
Dog er strukturen i en sharpyns blade ultra brugbart, da hvis man piller bladene fra hinanden og få de tykke bladtråde ud af bladet, ligger dem til tørre i solen, så vil de blive så hårde som normale tynde ståltråde, hvilket er yderst brugbart til rigtigt mange forskellige ting.
Derfor kan man så i forretninger sagtens købe bundter af snore sammensat af sharpyn og sågar inden for den lille smykke industri bliver de brugt, da trådene har en flot sort farve.
En sæk med 10 kg blade (hvilket fylder ret meget) giver ca 30 dollar.


Ghosties(mindre):Tilbage
Farlige ser de jo ja, men de er yderst spiselige, faktisk er de en delikatesse på de restauranter, som end kan få fat på dem. De smager som en hybridblanding mellem lynches og jordbær. Ghosties er nok den eneste rigtige frugt, som de fundamentalistiske sortelvere rigtigt nyder.
Ghosties er også ultra gode til at lave vin ud af, da især vindruer er en sjælden art, så man kan sagtens finde mange gode og fine alkoholiseret drinks af ghosties.
De fundamentalistiske sortelvere ghosties vine er især i høj kurs og anses for at være den fineste af slagsen, da de har specielle teknikker for at gære disse meget sødelige og mytiske frugter.
Ghosties er oftest svære at finde, men hvis man finder en, så finder man mange!
Man kan sagtens dyrke dem udenfor Blackwood, men så skal man give dem de samme forhold som i Blackwood, altså en del fugt, skygge og næsten ingen radioaktivitet, ellers bliver de ikke særlig gode.
Hvis man høster dem udenfor blackwood, så kan man sælge dem for ca 15 dollars per kg.
Hvis man selv henter dem inden for blackwood, altså at de er af en vild oprindeles, så koster de ca 60 dollars per kilo. Men mange snyder med at sige, at de er vilde, men der er oftest meget stor forskel på smagen mellem vilde og opdyrkede.
En normal ghostie(oftest lavet på opdyrkede) vin koster per liter ca 10 dollar
en finere af slagsen(hentet fra skoven eller ultra godt opdyrkede) kan koste mellem 90dollars til 150dollars.
En af de bedste lavet af sortelverne i Blackwood koster mellem 1000-2000 dollars.


Ylia(normale):Tilbage
Ylia er nødder, som vokser på mandshøje buske mellem blackwood træerne året rundt. De ser oftest uspiselige ud pga deres mærkelige blade, og de er faktisk en meget besværlig fødekilde, da deres skal er yderst hård, meget hårdere end normale nødearter, næsten som en kokosskal. Så mange gider ikke at spise dem, da de er ikke det værd. Men hvis man kender hemmeligheden bag Ylia og har lidt tålmodighed med sig, så skal man bare plukke dem og placere dem i solen for en times tid og de vil simpelthen knække sig selv op, som en blomst. Der er mange beretninger om, at folk troede i en lysning i skoven, at der var nogen, som skød på dem, da de oftest åbner med et stort knæk.
De har en lækker nøddefuld smag og buskene kan sagtens vokse ude for blackwood under de rette forhold, så derfor kan man sagtens købe disse ylia nødder rigtigt mange steder, da de er nok den mest dyrkede plante ude over korn i Nordamerika. Men da miljøet udenfor blackwood gør, at man kan først høste dem om efteråret.
1 kg skraldede nødder koster ca mellem 9-13 dollars.


long John(sjældne):Tilbage
Long john er en af de få spiselige svampearter i Blackwood. Den ser dog langt fra særlig appetitligt ud og allerede dens navn bevidner om, hvor mange sjofle bemærkninger der er om denne svamp.
Svampen fungerer også rigtigt godt til at kunne tiltrække fluer og myg, så derfor kan man til tider finde dem i soveværelserne i diverse hjem for at holde irriterende kryb væk.
De bliver i alt mellem 4- 20 cm lange, og de er meget luftige, så de mætter ikke særlig meget, men de har et usædvanligt højt indhold af jod, hvilket er effektivt imod radioaktivitet. Derfor kalder man dem også for en fattigmands erstatning for en sprøjte eller jodtabeletter. Deres smag er meget mild men med en kødfuld aroma, så de er gode i kødretter.
Hekse gør især godt brug af dem, det er yderst sjældent, at disse svampe ikke indgår i deres retter lige meget om det er morgen, middag og aften, og for enhver ude for skoven, så er det svært at finde dem, mens heksene kender skoven så godt, at det er meget let af finde disse svampe.
De kan dog dyrkes, men ingen dyrker dem rigtigt.
Man kan på eksotiske markeder få fat i dem især i Racemania, og der koster de ca 20 dollars per kilo, hvilket er som regel ca omkring 30 styks af dem afhængig af deres størrelse.Pickling:Tilbage
Picklings er hverken en spiselig plante eller har nogen anden reel værdi. De er ligesom slyngplanter, som vokser op af træerne. De sagkyndige folk ved dog, at deres frugt tiltrækker diverse fugle og flere af skovens mindre dyr, så derfor er de gode til brug af jagt.
Dog er der det mytiske, at især skindwalkers og varulve ikke kan lide dem, da de bliver ved at nyse af dem, da deres duftstoffer påvirker dem. Så de er gode til brug af pranks, hvis man gerne vil gøre en varulv sur.
Tilbage til toppen Go down
 
Blackwoods træer og planter.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Alt om områderne, steder og byer :: Alt om Blackwood-
Gå til: