IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)

Go down 
ForfatterBesked
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   29/3/2014, 21:27

Tid: eftermiddag
Sted: Dalmanio
Omgivelser: fredelige
Vejr: godt

Det var nu ved at være lidt tid siden, at Dust havde "besøgt" zone 1, og bortført den unge dame ved navn Millicent, for at lave lidt røre i Zolners verden, og bevise et par ting, overfor dem der kendte til Millicents daværene situation. Siden da havde Dust tilbragt tid sammen med Millicent, og rejst væk fra zone 1 blandt andet for at vise hende verden, men mest for at undgå at de blev fundet sammen, af nogen han slet ikke var interesseret i at blive fundet af, før han og Millicent nåede frem til hvad der nu skulle ske. De var nu nået frem til en jungle by ved navn Dalmanio, en hyggelig og fredelig by, og det var endda godt vejr denne dag, en solrig himmel med få hvide skyer, så dette var en rar og hyggelig by at befinde sig i på nuværende tidspunkt.
Dust var som sædvanligt i mellem stadie, så han var iført det sorte løse tøj, det store sorte bælte, med sølv dødningehovedet og rubin øjnene, de 3 daggerts i bæltet, og en long coat der dækkede hans magre krop, lige så godt som hans hvide stof dækkede hans pande. Dust bar for tiden henholdsvis Samehada, Shibuki, og Kiba sværdende(kan ses i profilen) og han gik ved siden af Millicent, på vej ind i denne dejlige lille by, som han havde valgt at de skulle sætte næsen efter som deres næste opholdssted, men han var dog bevidst om, at denne by meget vel kunne være den sidste by på deres tur sammen, da det var uundgåeligt at de skulle snakke om, hvad der nu skulle ske.

"Hvad synes du vi skal tage os til først?" spurgte han roligt, og tog en cigar frem som han tændte, før han så på Millicent og pustede en røgsky væk fra hende "Vi skal jo have snakket om hvad der skal ske herefter, men først tænkte jeg på vi lige så godt kunne nyde dagen! Så jeg lader dig bestemme, om hvorvidt vi skal finde et hyggeligt spisested, finde hotel værelse først, eller hvad du nu ellers kunne finde på, at vi skulle lave resten af dagen, men som sædvanlig skal jeg nok give!" han smilede tomt til hende, og afventede at høre hvad hun havde at sige.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   30/3/2014, 13:50

Dust.
En mystisk herre .En med store kræfter og en gik målrettet efter magt.
En mand med en kold overflade, men det forhindrede ikke ikke Millicent i at tro der bankede et hjerte derinde et sted. Hun mente enda at have set et glimt af det....selv om Dust aldrig ville gå så vidt at indrømme det.
Dust.
Han havde været hendes følgesven i en rum tid nu. Og Millicent var så små begyndt ligefrem at slappe af i hans selvskab. Han viste hende byer og steder, hun snusede viden og information til sig, og nød det.
De fremtrådte oftest som et par, under deres besøg nye steder. Det var for at undgå indblanding fra andre , men mest for ikke at vække mistanke da rygterne stadig hvirvlede omkring og hviskede om begivenhederne der havde tavet plads i Occultas zone 1.

Millicent havde fundet ud af at General Zolner var forsvundet . Hvad hun ikke vidste var om det var helt bevidst at han havde udnyttet al virvaret til at fordufte, måske med en Master plan af hans egen ? Var det tilfældet følte hun sig en smule forrådt, for han havde helt sikkert ladet hende tro hun i fremtiden skulle arbejde for ham. Med ham.
Men alligevel var tanken om han selv havde iscene sat sin forsvinding og lavet et houdini langt mere tiltrækkende end at nogen havde fået fat i ham. det var blevet en bekymring i hendes tanker,der hele tiden cyklede rundt derinde....hvor var han og var han ok ?

Hun havde også spurgt ind til Auriel...men det var som folk intet anede eller klappede i som var de betalt for det, hvilke var helt enormt provokerende ifølge Millicent .
En sidste person havde hun også indstillet sin frekevens på, men den var langt mere tricky.
En eller anden der hed ...Crasie...som hun skulle lede til Vladimir. Men indtil nu var der ingen spor af kvinden. Så alt i alt havde hun ikke fået mange konkrete svar, men til gengæld havde Dust nærmest givet hende en dannelses tur, hvilke egenlig var prisløst og tiltrængt for den unge kvinde.

" Daaaalmanio" hvislede Millicent fornøjet og missede med øjnene op mod en meget velkommen sol.
Hendes dueblå kjole , i en lidt romantisk stil var gemt under en lysbrun kappe med et par slidte brune støvler tilsat.
Millicent havde flettet det lange hår, i en doven halvøs fletning, og alt i alt var stemningen afslappet. I en lille lomme var sandpillen fra Dust! og i en rygsæk var det lykkes hende at stoppe ned hvad andre ville bruge to mindre kufferter til! Ret imponerende faktisk.

Millicents øjne gled nysgerrigt over deres omgivelser. Der så helt hyggeligt ud her.
Det var dejligt. De havde været steder præget af nød og hunger....præget af kamp eller koruption...steder med vold ...og. Ja...dette lignede et lille stykke af himlen i forhold til al dette.
Hun lod Dust suge på cigaretten, idet hun trådte tættere på ham, og rettede øjnenes fokus udelukkende på hans ansigt. Hun løftede hænderne op og rykkede Dust sig ikke, ville hun puffe forsigtigt til det mørke hår , og rette på hans hvide klæde neden under. Hun lagdehovedet på sned og betragtede ham.
" Sådan..." Mumlede hun..." nu sidder det ordenligt.
" Hmmm mad!! Jeg er sulten, skal vi ikke starte med en lille kro...mad og noget øl?!"
Øl og øl....Dust ville efterhånden havde opdaget at alkohol var et must for Millicent.
Han kendte dog intet til Roselia og dermed ikke årsagen til hun var nødsaget til at drikke. Thank god at hun nød det ! Smagen af promiller altsår. Roselia ville hun gerne have været foruden.

// årh Dust , DER var du godt nok kvik hva?! ' han betalte som han altid gjorde ' XD bisse.... Den skal jeg være kreativ for at omgåes XD //

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   30/3/2014, 15:15

Det kunne godt være han hellere ville skyde sig selv i hovedet, end at indrømme det her, men Dust havde faktisk lært noget af, at være så meget sammen med Millicent. Han havde tilbragt så meget af sit liv i ensomhed og vrede, og selvom han havde haft kontakt af forskellig grad, både af kvindelig kontakt såvel som når han trænede sine lærlinge igennem tiderne, så var det langt fra det samme, som det havde været at være i selskab med Milli. For med alle de andre, havde han altid kun ensomheden og vreden at se frem til bagefter, han vidste at på et eller andet tidspunkt, måtte de skildes på den ene eller den anden måde og så var han alene igen, men sammen med Milli virkede det som om, at den tanke han ellers altid havde om at skulle være alene, ikke rigtig plagede ham længere. Hun havde bogstaveligt talt lært ham, de gode sider ved at være venner med nogen, men som sagt ville han aldrig indrømme det.

Han smilede roligt, da hun sagde byens navn på en sjov måde, og pustede endnu en røgsky ud fra hans cigar, mens de gik igennem byen. Han stoppede op da hun ville rette på hans pandebånd, som han aldrig havde haft af foran nogen som helst, udover en kort gang den gang han mødte Medusa, men heldigvis var det om natten, og hverken Medusa eller hendes klan medlemmer, havde set hvorfor han havde det stof rundt om hovedet. Men hvis det havde været en hver anden end Milli, havde han brækket armene på personen, fra skulderen og nedefter, men fordi det lige præcis var Millicent, blev han stående og så hende i øjnene, mens han afventede hvad det var hun ville gøre.
"Tak!" sagde han roligt, og smilede til hende mens han lyttede til hendes svar på hans spørgsmål "Jamen så finder vi en kro, og får noget at spise! Det vist sundt for mig at være sammen med dig, jeg har aldrig spist så regelmæssigt i mit liv, som jeg har gjort i den tid, vi 2 har været sammen!" han strøg kort hendes kind mens han stadig så hende i øjnene, før han let så sig omkring for at få en ide om, hvor de kunne gå hen for at finde en ordentlig kro. Dust havde ikke tænkt sig at slække på hans behandling af Milli, og det havde han holdt sig til, lige siden den gang på hotellet.

"Jeg tror der ligger en god kro derovre, hvad siger fruen til at vi ser den an?" spurgte han med en gentleman stemme, og tilbød hende sin arm som var hun hans fine dame, til et kongeligt bal "Vi kan jo nødigt have, at den fine dame går glip af sin mad og øl!"

//nu må jeg spørge, hvad er forholdet lige mellem Millicent og Roselia? XD

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   3/4/2014, 12:59


" Ja...jeg ER lidt af en sundhedsguru " drillede hun Dust. Enhver med samme forbrug af alkohol som Millicent, ville man snildt kunne argumenterer for havde noget der mistænkeligt mindede om et misbrug. DET var det jo ikke, spurgte man Millicent. Hun var ikke afhænighed af det...det var blot en nødvendighed, skulle hun have fuld kontrol over sind , sjæl og ikke mindst handlinger.
Det var i virkeligheden ret unfair. For denne ...Roselia...der havde besat Millicents sind, havde adgang til hver en lille tanke tænkt af Millicent. Hver en lille følelse Millicent gennemlevede kunne Roselia refererer og alle minder kunne hun se.
Når Roselia tog over....var der kun blackout at dele for Millicent. Hun havde ingen hukommelse i forhold til hvad Roselia havde sagt eller gjort. Kun det sorte hul , gav hende besked om Roselia havde været der.
Roselia kunne holdes væk , det meste af tiden da. Når Millicent havde promiller i blodet, kunne Roselia ikke bane sig vej ud...det var som det lage en lille tåget forhindring i Millicents sind. Var hun helt ædru, var det derimod piece of cake at overtage sind og krop ....og lige i minutterne inden det skete...der kunne Millicent og Roselia tale med hinanden...det var eneste kontakt Millicent havde, eneste erindring .
Man kunne naturligvis sætte spørgsmåls tegn ved om Millicent virkelig var besat- eller om hun havde udviklet et schizoid træk og et splittet sind der bød på en ekstra personlighed.En der var en smule mere rå en Millicent.. En der kunne træde frem når Millicent ikke længere kunne holde sammen på ting.
Sådan var det startet...Roselia kom når Millicent havde brug for hende. Men langsomt kom hun også på uønsket tider....og oftere og oftere...og nu var det som hun ønskede at skubbe Millicent helt ud.
Så ja....en sundheds guru der havde slået sig på flasken = Millicent Santana James.

" Well...mad er godt for humøret, en sulten mave gør en glad " mente Millicent og smilede op til Dust. Han fik lov at slippe afsted med de små berøringer, selv om hun på en måde var sky over dette. Alt for mange fyre mistolkede det, og sagde hun a så skråler de fandme hele det lodne alfabet inden man kunne tælle til ti, og den leg gad hun kun når hendes hjerte stod i flammer og hun var forelsket.

Forelsket...
Hun havde ofte siddet og tænkt på om Dust havde været det? Han virkede ikke som han havde en kæreste lige nu, men ....nogle var jo gode til ikke at tale om de ting, så realt set KUNNE han have en.
" Derovre....der ser da fint ud " Millicent nikkede i retning af en stor kro, der havde grønne planter i vinduet, hvilke efterhånden var noget af et sjældent syn.
Det gav hygge, liv og stil...så Millicent var ret nysgerrig på den, og ikke noget mere luksuøst som hun godt kunne mistænke Dust for at have smagt for.

Dust.
Hun kunne nu godt lide ham. Han skulle lige forstå man ikke kunne lege domptør overfor vildmissekatten Millicent, og så snart han havde smidt ' pisken' var hun blevet lydig og blev ved hans side , fordi hun SELV valgte at gøre det. Ellers havde hun forsat trukket i snoren....hun behøvede en hvis form for frihed.

De kom over til kroen og synet der mødte dem skuffede ikke.
Der var nyfejet. De små borde dækket med blå hvide ternet duge og små patroliumslamper med levende flamme i. Der stod grønne planter sporadisk placeret og en skøn duft af mad , bød velkommen så snart man trådte ind.
Bag baren stod kromutter.En kærnesund kvinde med æblekinder .
Omkring de 60 år, med mørkebrune gråsprængt hår og et smil på de usminkede læber. Hun var ikke typen der gjore stads omkring sit udseende, men mere om der skulle mere salt i hendes mad. Hér satte hun en ære i at være perfekt.
Hun så op fra hendes lille elektroniske gadet, da Millicent og Dust dukkede op .
" Jamen...goddag med jer. Hvad kan jeg hjælpe herskabet med ?" Kom det muntret, da hun rettede sig helt op.

// see svaret som du ønskede er flettet ind :)

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   3/4/2014, 19:19

"Man kan umuligt tro på andet, når man ser på din slanke og fine kropsbygning, du er jo en godte i lækker indpakning!" sagde han roligt, og smilede et tomt smil, der som altid viste den mangel på følelser, der havde grebet om hans hjerte, og plagede ham dag ind og dag ud, selvom han aldrig viste hvordan det plagede ham. Men selvom der var meget der plagede ham, drak han modsat Millicent nærmest intet alkohol, da det havde en ret underlig effekt på ham, for selvom han var blevet mere hærdet med tiden, så skulle der stadig ikke voldsomt meget til, før han blev fuld nok til, at hans Juiken side tog over. Dust'es juiken side, var baseret på at han var et naturtalent til kampkunsten juiken, der med andre ord blev kaldt den fordrukne næve, en kampkunst der kun kunne bruges når man var fuld, og som gjorde brugeren uforudsigelig, når brugeren var midt i en kamp, men når Dust blev fuld havde han tindens til, at miste kontrollen over den vrede der huserede i ham, og det var der det gik galt, for så ville han miste kontrollen over sig selv, og så længe han var fuld, ville han hærge alt omkring ham, eller den han nu engang kæmpede imod.

"Mad er godt for humøret, en sulten mave gør en glad!" gentog han tænkende, og kunne ikke lade være med at smile af hende "Et Millicent citat af høj klasse, men kun for de viderekommende!" han var måske totalt forladt for følelser, når han ikke var sammen med hans skytsvæsen, eller ikke var i sit vrede hjørne, men han kunne udvise forsøg på, at lave sjov og i det hele taget det at have humor, som om en del af ham gør sit bedste, for at kunne være social sammen med væsner han godt kunne lide. Han så let over mod den kro hun udpegede, og uden et sekunds tvivl i livet, vedtog han med sig selv at der skulle de ind, og se om de kunne få noget ordentligt at spise, så han nikkede let med hovedet og så hende i øjnene.
"Hvis du synes det ser fint ud, så skulle det ikke undre mig, hvis de laver god mad derinde, så lad os da se nærmere på det!" sagde han roligt, og strøg per refleks en hånd ned af hendes arm, før han gik derhen sammen med hende. Hendes valg af kro var ikke lige just skuffende, her var nydeligt og pænt, der virkede hyggeligt som spisested, og at dømme ud fra den venligt udseende kromutter, skulle det ikke undre Dust hvis maden smagte godt. Der var dog noget ved dette sted, der gav ham en tydelig ændring i hans fremtoning, en ændring der så ofte havde ligget lige under overfladen, når han var alene med Millicent, og som nu blev fremprovokeret fordi han befandt sig et sted sammen med Millicent, hvor der virkede harmonisk og hyggeligt. Mens Dust trådte frem mod kromutteren, var der nogle få øjeblikke hvor det tydeligt bullede ud på hans ryg, lige der hvor hans vinger plejede at komme ud, når han endelig brugte dem, samtidig kunne man mærke hans engle aura trådte i kræft, og gav ham en varm udstrålning, mens et mere følelses påvirkede og varmt smil, kom frem på hans læber. Hans engle side som han havde arvet fra sin kærlige mor, var trådt i kræft uden han havde skiftet stadie, og det skete nærmest aldrig uden han skulle bruge det til noget, hvilket ikke var tilfældet her.

"Goddag fru kromutter, er det muligt for min kære og mig, at få bord her i din hyggelige kro?" spurgte han varmt, mens hans aura spredte sig og gik sammen med den hyggelige stemning, der var i denne kro, og skabte en dejlig stemning omkring ham. De eneste der ikke ville kunne bryde sig om denne aura påvirkede stemning, ville være væsner som vampyre og dæmoner, samt andre væsner man normalt stemplede som onde, men dette sted virkede ikke som et sted der tiltrak den slags væsner "Min kære Millicent og jeg, kunne godt bruge lidt godt mad og drikke, og Milli spottede straks deres kro, og hendes smag vil jeg aldrig tvivle på!" hvis man kendte Dust, ville denne glæde virke meget unaturlig for hans person, men på en måde også rar, om man var påvirket af hans auira eller ej.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   6/4/2014, 13:08

Millicent kastede et blik op på Dust og et blegt smil dukkede frem på hendes læber.
" Yeah...is that so? Måske jeg vil tro dig..NÅR ENGANG DU IKKE LIGNER EN DØD!" Drillede hun , og vidste han ganske udmærket ville vide hun førsøgte provokerer eller antænde lunten der førte til hans følelser, så smilet ikke ville være så tomt.
Ord...havde ingen betydning for Millicent, når de ikke udsprang fra et hjerte med følelser. Hun havde mødt dem før...og slået sig blå og gul på dem.
Til den grad at man nærmest kunne udstyre hende med et invalide skilt.
Nu var der ikke en kærlighedeserklæring Dust prøvede at sælge hende, det vidste Millicent ....men hun havde stadig et værn oppe imod komplimenter og søde ord.
Hun var ikke en af de piger der behøvede dem. Ikke en af dem der lappede dem i sig som fløde, det lod hun alle de andre om.
Millicent ville hellere undvære...eller have eet om året der så tilgengæld kom fra hjertet og ikke var en standart cliche smidt om sig i flæng.

" Hvor dejligt " strålede hun så med et glad blik, da Dust gav tilladelse til de besøgte den kro hun havde udpeget. Ja ja hun var ukronet mester også i underlige og sammenføring citater og tale måde.
På mange måder var hun lidt af en Dumbo.

At han havde været god ved hende , var en underdrivelse.
Dust havde været en gentelman på alle punkter, selv om Millicent havde en ide om at hun nok var en udfordring for ham ind i mellem. Altså med hendes snak og små krav...og hvad hun nu ellers lige havde af krøllede tanker at byde ind med.

Millicent lænede kort sin kind mod Dusts skulder, i et sekundt og så rankede hun op i sig selv, og satte direkte kurs mod den tiltalende kro.
Da de trådte ind , levede den fuldt op til forventningerne.
Hun gik med Dust op til kromutter, og selv om hun viste sig en meget venligt sjæl med et næsten moderligt smil, kunne hun ikke holde på Millicents opmærksomhed og interesse, thi hun opfangede....eller næsten mærkede...en ændring i luften omkring Dust. Hun trådte lidt til siden og så forundret på ham. Det ville bære højest upassende at stirre og gøre et stort nummer ud af det. Måske kromutter ville tro det betød ballade ville banke på døren så, men hun havde jo ikke som sådan set det var en ændring, da Dust havde sendt de signaler ud i luften, så snart han var kommet ind i kroen, og døren lukkede bag ham.

" Det vil være mig en fornøjelse at varte sådan et smukt par op. Tag plads børnlill , så skal jeg straks være på plads med dagens ret, en hjemmelavet spicy gryde a la moi" smilede hun stort og slog gæstfrit ud med hånden.
" Hvad må jeg bringe at fugte ganen med ?" Spurgte hun ind deres drikke ønsker.

Millicent havde hoved en smule på sned, og et overraskende smil på læberne.
Hun nød den følelse Dust havde indhyllet kroen i, måden hans aura blændede ind i den hyggelige stemning.Det føltes som han svøbte hende...svøbte dem i en blødt varmt tæppe. Et der ikke kradsede.
Millicent havde lyst til at lægge en håndflade på hans ryg, og stryge hånden over.
Men hun var lidt nervøs for om det ville føre ondt på ham, så hun undlod.
Istedet greb hun fat i hans ærme, og var lidt ivrig for at få halet ham over i et af hjørnerne , så de kunne sætte sig og tale.
Millicent søgte altid at sidde i selve hjørnet.Der var vel hendes trygheds behov der insisterede .Så havde hun intet i ryggen at bekymrer sig om. Intet der kunne snige sig uset ind på hende. Alle trusler ville komme så hun ville være i stand til at se dem.
Plejede hun at blide sig selv ind.
" Mmmm Dust, du kan VIRKELIG godt lide denne kro?" Spandt Millicent positivt, og inviterede ham til en snak om hvad der skete? For Dust var ikke længere i færd med at lukke alle hans følelser helt ude...man kunne næsten tro at manden følte sig glad.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   6/4/2014, 14:26

"Jamen så kommer du aldrig til at tro, på de komplimanter jeg giver dig, for jeg ligner altid en død!" sagde han på en selv højtidelig måde, som om han var piv stolt af det, mens han lavede et grinagtigt ansigtsudtryk, og rakte tunge af hende. Han havde måske ikke så meget andet end vrede at gøre godt med, sådan rent følelsesmæssigt, men han havde da lært noget om, hvordan man skulle gøre for at lave sjov og ballade. Han vidste også godt, at hun prøvede at antænde hans følelser, ved at udvise en provokerende attitude over for ham, men han havde ikke rigtig mærket nogen ændring af den grund, for han ville ikke lade sin vrede gå udover hende, og når vreden så var udelukket, hvad havde han så tilbage af følelser at reagere med?

"Jamen det lyder fantastisk lækkert, vi vil glæde os til at smage din hjemmelavede gryde ret!" sagde han blidt, og gav kromutteren et varmt smil "Min elskede og jeg, ville nyde at smage en af de lokale drikkevare, så hvis fruen har noget i øl kategorien, der ville passe godt til deres gryderet, så vil vi vældig gerne håbe et glas hver!" hans pludselige karakteristika ændring, fortsatte med at være aktiv, og gjorde ham mere indlevende i rollen som Millicents kæreste, så da hun tog fat i hans ærme, viklede han let sin arm om hendes, og holdt hende i hånden mens han lod sig føre hen til hjørne bordet. Lige som hende, foretrak Dust også at sidde i hjørner, men det var ikke for at finde tryghed, det var for at kunne holde øje med hans omgivelser, så hvis der skulle komme nogen fjendtlige væsner, kunne han hurtigt spotte dem, så han satte sig til rette ved hendes side, flettede fingre med hende og smilede varmt til hende, mens han lagde deres flettede hænder ved hans knæ. Hans krops temperatur der grundet hans manglende følelser, plejede at være så lav at han føltes kold hele tiden, var også ændret sammen med hans aura, så han nu føltes mere behageligt varm at røre ved.
"Ja det her er et rart sted, det er hyggeligt og kromutteren er sød, og så er jeg her sammen med dig, du får mig jo til at slappe af min kære!" sagde han mildt, og strøg hendes håndryg med tommelfingeren "Efter alt den tid sammen med dig, er jeg begyndt at føle mig mere tryg og afslappet, du har for engang skyld vist mig, hvor rart det er at være sammen med en, man kan stole på og hvor man kunne være sig selv!"

På nuværende tidspunkt, burde hun vide at det vist ikke var et anfald af følelser, der havde overtaget Dust da de trådte ind på kroen, noget af hans hår var ved at blevet hvidt, og efter de havde sat sig ned, havde hans bukser fuldt trop og var blevet hvide. Hans engle side var ved at træde i kræft, og Dust virkede ikke til at stoppe det, da han var mere optaget af at hygge sig med Millicent.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   16/4/2014, 21:23


Hun smålo ved hans meget kloge anskuelse.
" Ved du hvad charmboy ? Jeg tror sørme du har ret ? Jeg styrtdykket ikke ned i dine komplimenter...desuden .." Hun greb fat i hans hage og ruskede uhårdt i den.." ...desuden tror jeg du stryger dem al for mange steder...dine komplimenter...giv mig istedet ET som du virkelig mener....om et år! Så skal jeg tro dig " smilede hun stort og slap ham igen, da pointen var sendt klart afsted.
At hun ikke som sådan æd af hans hånd når han gav komplimenter, skulle ikke tages personligt. Hun VAR bare ikke sådan, og havde måske bare set det misbrugt så mage gange, at hun trak snuden til sig. Hun lod de andre piger lappe den slags i sig.

På kroen synes alt at ændre nuancer. Selv Dust var i færd med at forvandle sig , og han hyldede faktisk Millicent en smule ud af den.
Hun kunne kun smile og se lykkelig ud, da Kro mutter lyste helt op.
" Ved du hvad sir...jeg har LIGE den øl som i skal nyde! Det er sjældent jeg får sådan et vidunderligt par at fornøje og opvarte" lød det, efter Dust havde bestilt og enda tiltalt Millicent som hans elskede.
Hun så lidt forundret på ham. De gav sig godt nok ud for at være et couple alle steder, men han var ved at blive lovlig god til at leve sig ind i det. Og hans flettet fingre hjalp ret fint.
Millicent lod ham gøre det, og hun nåede enda også at nyde det at føle sig som to ....og ikke altid skulle stå på egne ben og face den store stygge verden.
En tanke strejfede Auriel. Hvor mon han var ? Mon hans tanker fandt tid til at huske hende? Sikkert ikke. Hun skubbede det væk, og gav istedet Dusts hånd et let klem, da han førte hænderne til hans lår.

" Du skat...har du lånt min ' blondes do it better' hårfarve?" Lænede hun sig ind mod ham, og hviskede i en drillende tone mod hans øre, men hun legede med på deres ' vi er et par' illusion.
Så slap hun hans hånd og strøg kort over Dusts lår, der virkede fast og hårdt under det lyse stof.
Det var nu ikke fordi Millicent ligefrem afblegede sit hår. Hun havde fået sine farver helt naturligt, og havde aldrig ønsket at ændre på noget. Hun var vel i bund og grund tilfreds med hvem hun var... Bare en skam hendes far ikke kunne havde været det samme. Det sætter ar i et barns sjæl....når en forældre afviser dem.

" Dust?.... Jeg er rigtig glad for du slapper af" kom det så og nu var stemmen ikke længere drillende, men havde fået en varm undertone.

" Jeg ER din ven....jeg kan også mærke jeg har bundet mig lidt til dig ...men...er det derfor...D-du ..ændre...dig?" Spurgte hun tøvende.
Og hvad betød det i praksis? Det var vel næppe kun en visuel make over der ville få modemagaziner til at gå bananas , hun var vidne til her?
En lille spirende uro, begyndte at bevæge sig. Nu var det vel en god ting det her?
Efteralt havde det jo fungeret helt godt og de kom glimrende ud af det med hinanden når Dust var...den Dust hun kendte ! Hvad nu ??

" Du...er der noget jeg bør gøre!" Spurgte hun med store runde nysgerrige øjne, og trak i en af de næsten hvide hår lokker.
"Ud over måske at tage et selve af os !" Kunne hun ikke dy sig for at indsparke, midt i alvoren.

Kro mutter kom gyngende hen over gulvet. De ekstra kilo gav hende en karakteristisk gang, men på en måde klædte det hende. Fik hende til at virke moderlig.To store krus, med mørk mjød og lyst skum på toppen, blev placeret midt på deres bord.
" Vær nu varsom...det er stærke sager...som maden der kommer om lidt.Min datter vil serverer den " smilede hun og i det samme hun vraltede væk, kom den skønneste skabning vimsende, med en tallerken i hver hånd.
Hun var lys i huden , som Millicent, men havde brunt hår og øjne der lignede flydende karamel. En smule fregner hen over næseryggen, og en figur der lignede en en meget fin kvinde på omkring de tyve. Hun havde en hvis romantisk blonde kjole på, med nogle knapper åbne ved hals og bryst. Og flade sorte sko på.
Læberne og neglene var fint malet op, i en rød farve der fik Millicent til at tænke på kirsebær.

" så...er der serveret.Velbekommen " lød en blød lidt mørk pigestemme, og selv om tallerkenen blev sat ved Millicent først, var det helt klart Dust der blev kikket på...og smilet til...." Lad mig vide hvis jeg kan hjælpe ...med noget" kvidrede hun, og ville så trække sig tilbage bag disken.
Millicent så lidt betuttet på kvinden...og dernæst på Dust.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   17/4/2014, 01:24

"Jeg kunne komplimentere, at du har stærke og feminine hænder, meget velegnet til brugen af bue og pil, men det er vist mere en observation end en kompliment, så det holder jeg for mig selv, hvis du kan styre de der skinbedragende hænder du har der!" sagde han tænksomt, rakte tunge af hende mens han prikkede drillende til hendes ene hånd "Men når det så er sagt, så er challenger accepted! Jeg vil om et år fra dette øjeblik, give dig en kompliment der udfylder dine kriterier, og derfor vil være en kompliment som du vil acceptere at jeg giver dig!"

"Jamen så vil vi glæde os, til at nyde deres elskværdige gæstfrihed frue, det skulle ikke undre mig hvis min elskede, lige som jeg selv, glæder sig til at smage hvad de har at byde på af lækre sager!" sagde han varmt til kromutteren, og gav hende et varmt smil før de var gået ned til bordet. Dust gengældte blidt Millicents klem af hans hånd, og smilede kærligt mens han så på hende, som var han dybt forelsket i hende. Han var blevet unaturligt god til, at spille rollen som den mandlige del af et ny forelsket kæreste par, men nu havde han også haft god tid til at lære det, og Millicent gjorde det en del nemmere for ham, fordi hun lige præcis havde lært ham, hvor rart det var at have en ven, som man kunne vise tillid. Da hun gjorde ham opmærksom på hans hårfarve, der var det at han kom mere til sig selv igen, man kunne lige nå at mærke et kort flimmer i hans engle aura, da han selv tog lidt mere over igen, hans opkommende hvide hår stoppede sin frembrusende, og trak sig tilbage igen så hans hår igen var sort og rødt, og hans hvide bukser blev sorte igen, da det ville se sært ud hvis han satte sig med sorte bukser, og rejste sig med hvide. Alt andet blev ved med at være der, hans behagelige aura var stadig aktivt, og efterlod den samme dejlige følelse i kroen samt gjorde ham behageligt varm, hans humør var stadig elskværdigt og varmt, og han virkede stadig som var han dybt forelsket i Millicent.

"Er du da jaloux over at jeg også kan gøre det, eller har du bare patent på at have blond hår?" hviskede han drillende igen, og grinede lavt som om hun lige havde hvisket noget sjovt i hans øre "Det kunne jo være, jeg havde fået lyst til at efterligne dig i håb om, at det ville gøre mig smukkere!" han smilede så mens han så hende i øjnene, da hendes stemme ikke længere var drillende, men derimod varm og behagelig, som en mild forkældelse for øregangen. For ham betød det faktisk ret meget, at disse ord kom fra hende af taget situationen i betragtning, for da de mødtes var han egentlig kommet, for at tage hende til fange og beholde hende i noget tid, indtil han havde fundet ud af hvad han kunne bruge hende til, og nu havde det udviklet sig til et venskab, som han faktisk satte ret meget pris på, så selvom hele situationen havde udviklet sig i en uventet retning, så kunne man vel sagtens sige, at de begge 2 fik meget ud af denne uventede drejning.

"Hvad du har set her efter vi kom ind på denne kro, tror jeg godt jeg kan forklare, men hvis du kan give mig den tålmodighed, vil jeg gerne vente med den forklaring, til vi er i ene rum, det har nemlig noget at gøre med en vigtig del af min fortid, som jeg ikke har fortalt nogen før, men siden du har fået denne side frem i mig, vil jeg gerne fortælle dig det!" sagde han mildt, og strøg en blid hånd hen over hendes hår "Så hvis du kan vente til vi har indlogeret os et eller andet sted her i byen, så vil jeg meget gerne indvie dig i hele situationen! Det bedste jeg kan give dig lige nu er, at du ikke behøver at være urolig, så bare slap af og nyd mit gode humør!" han kunne ikke lade vær med at smile, da hun spurgte om der var noget hun bør gøre, og kom med hendes selfie kommentar.
"Hvis du vil have et til skrapbogen, kan jeg da godt gøre mit hår hvidt, men så skal jeg have et af dine helt specielle, kram ala Millicent!" tilføjede han, og lod sit hår blive helt hvidt, så hans engle side nu var lidt mere bemærkelsesværdig, og hans dæmon side derfor blev svære at mærke.

"Mange tak kære frue!" sagde han varmt og smilede til kromutteren "De må da have fået deres datter tidligt, så ung og smuk de ser ud!" tilføjede han som komplimant til hende, for at virke som den charmerende og søde type, der var god mod andre væsner. Dust smilede venligt til datteren, da hun kom med maden til dem, og han takkede hende for venlighed en, før han igen så på Millicent. Da hun så på ham efter at have set betuttet på datteren, lænede han sig frem mod hende så det så ud som om han ville kysse hende på munden, men i stedet kyssede han hende på kinden lige ved siden af hendes mundvige, så det fra kromutteren og datterens vinkel af, så ud som om han gav hende et ægte kys. Da han trak sig igen, blinkede han til hende lige som for at sige på en lydløs måde, at nu var han "hendes fyr" så han ville ikke give nogen falske forhåbninger, til den rare kromutters skønne lille skabning af en datter.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   17/4/2014, 12:03

Millicent nød deres lille act. Det føltes dejligt at simulerer et normalt liv med en solid relation, også selv om det fordampede ud i den blå luft, så snart de var alene.
Hun vendte lige Dusts lille accept et par omgange. Mon han overhovedet forstod at lige netop med hende havde han fået hænderne fulde ? Et lille fjernt smil bredte sig omkring læberne...måske forstod han? Dust havde ramt plet anyway i at hun langt hellere ville og kunne forholde sig til ros om skills end de mere personlige. Det var uden for ' intim zonen' og derfor mindre nært. Ellers vidste hun ikke helt hvordan hun skulle forklare forskellen.

Det lille act.
Millicent kastede et diskret blik på Dust. Han var blevet så god til det her, at det var lige ved hun selv købte det hele. Lige ved. Hun havde en mistanke om at Dusts hjerte tilhørte en anden...mon han selv havde indset hvem ? Det var dog alligevel næsten overvældende at se hans smil og den måde kærlighed og ømhed synes at reflekterer i hans øjne, når han så på Millicent. Det gav hende en lille opløftende følelse i maven. Ja ja...det VAR et act, men han gjore det så damn godt, og selv om hun havde en mur på højde med torneroses tjørnehæk omkring sig, så var hun stadig en pige med en romantisk sjæl. Og der havde ikke været plads til den slags i hendes liv....i hvad der eftrehånden føltes som en meget lang evighed.

" ÅÅrhhh ja...tænk at være lige som dig...du er jo mystique fra X men i en mandelig udgave...jeg ville da elske at kunne vifte med hovedet og så få ild rødt hår" små grinede hun. Egenlig ville hun helst kunne trykke på en knap og ændre hendes hjerte frekvens , men det var nok et helt andet talent der skulle til for det.

Interesseret i at høre hvad der lå bag, nikkede Millicent ivrigt til Dust.
" Det er helt okay. Jeg vil glæde mig til at læse et par kapitler mere i den hemmelige bog om Dust" smilede hun .
" Måske det kan blive min godnat historie ?" Forslog hun , nu hun alligevel var i sådan en cosy atmosfærde og hyggelig stemning.
Millicent kiggede en smule på ham, med et blik der kunne virke næsten fortabt, da hans hånd strøg igennem hendes lyse lokker.
" Okay okay...når vi er i kvarteret " små lo hun og rystede lidt på ansigtet , selv om hun kun så mild ud. Hun måtte lige passe på ham, hans talent for skuespil synes at vokse hastigt.

Millicent fik trukket en devise op af rygsækken,der til forveksling lignede en mobil. Hun kunne også tage billeder med den.
" Godt så Blondie ....do your thing, Work the camera " lo hun. Og lænede sig ind mod ham, så hun kunne knipse et billed af dem.

" Oh...sikke en charmør vi har i huset" lo kromutter og fik blussende kinder af Dusts venlige ord.
Maden blev serveret...og Millicent var ikke blind for kromutters datter og hendes interesse i Dust.
Det var en af de der lidt akavet stunder, for hun kunne risikerer at være i vejn.
Dust var trods alt en mand,..og pigen meget attraktiv, selv set igennem en kvindes kritiske lup.
Da Dust lænede sig mod Millicent, blev hun overrasket, da hendes tanker stadig havde trukket hende lidt væk fra nuet. " Dust?!" Gispede hun, da selv Millicent et kort øjeblik troede han var ved at ville kysse hende.en hånd havde lagt sig på hans bryst, parat til at at skubbe væk og give modstand, men kysset ramte ved mundvigen og efterlod hende lidt omtåget.
Hans lille blinken , fik dog den oprørte puls til at sænke sig igen og han trak et automatisk smil ud af hende. Hun forstod hvad han lavede nu, og hvorfor !
Så hun kunne begynde at trække vejret igen.

" Du må lige advar mig med det der" hviskede hun og rakte ud efter sin øl.
" ...ellers ender det jo med et hjertestop- du er ved at blive lige lovlig god til at agere kæreste...et rent naturtalent " kæmpede hun sig til overfladen igen , og så på ham over det enorme ølkrus' kant.
" Uhm....hun løgn ikke, det ER stærke sager. Pas lidt på Dust, du plejer ikke at drikke har jeg bemærket " passede hun lidt på ham.

Millicent begyndte at fange an. Maden var krydderet men på en yderst lækker måde.
Det smagte vidunderligt. Og hun var meget sulten.
" Mon de har bad på sådan en kro ? " tænkte hun højt.
Når man rejste rundt var et ordenligt bad ikke hverdags kost, hverken hav, sø, brus eller kar !

" ..noget helt andet er ...har du nogen sinde set hende her ?" Millicent klikkede lidt på den elektroniske devise, og fremviste et billed af en brunette.
Smuk og elegant, klædt i sort med en karakteristisk stok i den ene hånd.
" Crasie ,skulle hun hedder. Mere ved jeg egenlig ikke om hende. Hun kan være farlig siges det " hun så på Dust. Han kendte jo så mange, så det kunne jo være.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4434
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   17/4/2014, 14:29

Dust havde forlængst fundet en der kunne vække hans kolde hjerte, når ellers hun var i nærheden, og faktisk havde han lige hørt fra hende, da hans moders side tog over og gjorde ham glad. Det var hans skytsvæsen Vanillia, der hurtigt havde mærket den pludselige humør ændring, og siden de havde en dobbelt rettet kontakt til hinanden, havde han hørt hende i sit hoved for blot få øjeblikke siden, hvor hun spurgte til hans pludselige og bemærkelsesværdige humør ændring. I få øjeblikke så Dust frem for sig med et sært blik, som ikke rigtig passede ind sammen med noget særligt humør, da han sendte hende en tanke, for kort at forklare situationen. Da han var færdig med denne tanke, så han igen på Millicent med et varmt smil og forelskede øjne.

"Jeg kan nu godt lide din blonde hårfarve, den komplimenterer din hudfarve på en pæn måde, og fremhæver både dine øjne og dine slanke kindben!" sagde han tænkende, men det fik ham mere eller mindre til at lyde som en mode designer, der havde fundet den perfekte model til hans nyeste design, frem for en forelsket fyr der komplimenterede hans kærestes smukke udseende. Hendes ivrige nikken til hans forslag, fik ham til at smile kærligt til hende.
"Der er skam også noget at glæde sig til smukke, så det er skam fuldt forståeligt at du glæder dig!" sagde han varmt og lagde hovedet lidt på skrå, da hun nævnte godnat historie delen "Tja det kan vi sagtens finde ud af, når nu du spørg så pænt, så det vil jeg gerne gå med til, hvis det er det du ønsker!" han lagde godt mærke til hendes reaktion, da han strøg hånden gennem hendes hår, og at dømme ud fra hans ansigts udtryk, lignede han en der syntes det var sødt.

Dust smilede varmt over det hun sagde, og lænede sig ind mod hende samtidig med, at hun lænede sig ind mod ham, for at tage billedet af dem. Han lagde sin kind mod hendes, holdt sit varme smil til den mobil lignende dims, og lavede kanin øre på Millicent, bare for at drille hende lidt. Efter billedet var taget, blev hans hår sort og rødt igen, og han smilede af kromutteren der lod sig charmere af hans ord, før datteren var kommet med maden, og gået igen. Dust havde den holdning, at når han havde nogen ved sin side 24/7, i kort eller længere tid som foreksempel Millicent, så var han ikke interesseret i at score nogen, og derfor havde han ladet som om han kyssede Millicent, bare for at lade kromutterens datter til at tro, at han var sammen med den smukke kvinde han var kommet med.

"Hvis du skal agere min kæreste, skal du da være forberedt på et kys til hver en tid, det får da vores forhold til at virke mere ægte, hvis andre tror de ser os, udtrykke den form for kærlighed til hinanden!" sagde han drillende, og puffede til hende før han tog sin øl "Og er det da ikke normalt at ens hjerte, hopper ud af takt når den man elsker, kysser en på munden?" tilføjede han henkastet, bare for at drille med at hun måske var blevet forelsket i ham. Han hørte dog efter, da hun gjorde ham opmærksom på at øllet var stærkt, han snussede lidt til sin egen, før han tog en slurk af den.
"Hmm du har fat i noget, men hvis jeg holder det moderat, kan jeg undgå at der sker noget farligt!" sagde han let, og satte den fra sig for at spise med sammen med hende. Han så på hende da hun tænkte højt, og tænkte sig lidt om før han prøvede at få kromutterens opmærksomhed "Min elskede og jeg leder efter et sted at overnatte, og jeg tænkte på om De havde et værelse for 2 elskende, som vi kunne få mens vi er i byen?" spurgte han glad.

"Hmm Crasie, hende har jeg skam mødt før, men det var først efter jeg havde mødt Lillith, det er hende du skal passe på med hvis du møder denne pige!" sagde han roligt, efter blot et kig på hendes billede "Du kan genkende Lillith ved den rendyrkede ondskab, der hænger tykt i luften omkring hende, lige som med mig når jeg er i et dårligt humør, hendes evne er illusioner, så jeg foreslår du finder en måde hvorpå du kan holde hendes illusioner ude! Et godt råd: illusioner skabes ved at snyde sanserne, så offeret begynder at tro på det de observere, så det er dem du skal passe på!"

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   3/9/2014, 15:12

// emnet er afsluttet , og hvordan det ender er aftalt mellem Dust og jeg :) //

_________________
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Afsluttet] Hvad vil der ske nu?(Dust og Millicent)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Pas på hvad du ønsker dig!
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Indbydene aften - Millicent
» Hjerternes Fest ~ Millicent
» Here I Am ~ Millicent

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The South Lands :: South Lands (Emnerne) :: Cities of the jungle :: Dalmanio-
Gå til: