Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksLatest imagesSøgTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Emneskrivning Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Emneskrivning Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

 

 Emneskrivning

Go down 
ForfatterBesked
Makuro
First Class.
First Class.
Makuro


Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2560
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

Emneskrivning Empty
IndlægEmne: Emneskrivning   Emneskrivning Icon_minitime9/3/2015, 12:59

Emneskrivning Machinestillsolomachine
Skal vi emne ?


Sådan starter du

Men hvordan er det lige jeg opretter emner? Det er jo der det sjove starter. Du vælger først et sted du vil emne og trykker på det. Fx ”zone 1.” Så trykker du ”Nyt emne” og begynder at skrive!
- Det er en god ting at skrive en title som din/dine partnere kan genkende, og endnu vigtigere skrive deres navn i titlen
fx.
Natten er stadig ung(Makuro og Medusa)

- Det er også vigtigt når du opretter et emne, at det første indlæg lægger ud med at give nogle oplysninger om hvor og hvornår vi er. Eksempel på emnestart:

Dato: 5. januar
Dag: Lørdag
Tid: 15.02
Sted: En skummel gyde i Miami
Omgivelser: væltede skraldespande og skidt.

Gyden lå stille hen i det sagte lys der nåede ned imellem de høje beton vægge. Af og til kunne man høre lyden af rotter der pilede hen over asfalten for at finde sig et hul at gemme sig i, men deres trin blev oftest overdøvet af lyden fra andre dyr eller væsner der færdedes lige udenfor gyden…. (osv.)  

Tanker og snak
Når du emner er det vigtigt at gøre det tydeligt hvornår din karakter tænker noget og snakker. det kan gøres oftest med anførselstegn "Hej". Mange er også glad for at bruge farver [ color=purple ]"hej"[ /color ] ("hej") eller fed skrift [ b ]"hej"[ /b ] ("hej")

Mere fylde
Hvis du føler dine emner begynder at mangle fylde eller du ikke helt kan finde på noget mere at skrive, så frygt ej! Her er lidt tips og fif du kan bruge til at gøre dine emner mere fyldige og lidt mere spændende at læse! (Husk på at der ikke er noget galt med korte emner! Vi er alle forskellige)

- En vigtig ting at holde i tankerne når man emner er at beskrive ting, følelser, lugte, lyde osv.
Det vil sige hvis din karakter f.eks. går gennem en skov, kunne man eventuelt beskrive om der er fugle lyde, lugter fugtigt eller af svamp. Eller måske kommer der et dyr og krydser ens vej. Når man beskriver mere gør man det nemmere for den eller dem man emner med at sætte sig ind i omgivelserne og de kan derfor bruge dine beskrivelser til at bedre kunne placere sin karakter i området.
En anden ting man kunne beskrive kunne være hvad din karakter går og tænker på, du kunne jo eventuelt undre dig over hvis der var stille i skoven. Eller en lyd der får dig til at tænke tilbage til et andet emne eller oplevelse din karakter har haft.

Men vær dog opmærksom på at man nemt kan komme til at drukne i billedesprog/metaforer/referencer, som kan nemt fjerne fokus og gøre indlægget "tungt" at læse, hvis man bruger alt for mange detaljer.

Følg med i andres emner
En god måde selv at blive bedre er at læse andres emner og indlæg. Også ud fra dem selv finde gode ideer til både plots, tanker og ting man selv kan bruge i sine egne emner.

Godmode er et No-go!
Som der også kort står I reglerne må man ikke bruge godmode, powerplay eller metagaming. For at uddybe det en smule betyder alle tre ting at man spiller som en alt for stærk person eller spillestil. Godmode/powerplay kommer i mange former så for at undgå de værste så er her lidt eksempler.

- Et typisk godmode træk er hvis man styre en/de andres karaktere uden tilladelse, f.eks. forudbestemmer at ens modstander skal blive ramt og derfor ikke får muligheden af undvige.
- Et andet eksempel på overpowered spil er hvis din karakter pludselig bliver ”udødelig”, f.eks. i en kamp med en anden spiller/npc’er undviger/blokere eller tager din karakter ikke skade af nogen angreb overhovedet.
- Et andet overpowred ting ville være hvis din karakter lige pludselig får ting eller evner som ikke rigtigt er mulige eller total uovervindelige, f.eks. hvis din karakter ud af den blå luft får en atombombe samt evnen til at beskytte sig selv mod atombombe og så springer den ved siden af sig selv og udsletter alt og alle rund omkring sig. (se Regler om evner, talenter og mutationer her)

Så hvis du holder dig fra ting som de ovennævnte har du en god start på at spille godt og fair.
Hvis du ser nogle som spiller overpowered, eller gør nogle af de ting jeg lige har nævnt så skal du ikke tøve en kende med at skrive til en af os admins, for så tager vi et kig på emnet og evt. en snak med personen.

Held og lykke, du kan altid skrive til en admin vis du har svært ved noget!
Tilbage til toppen Go down
 
Emneskrivning
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Regler og guides-
Gå til: