Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksLatest imagesSøgTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Dusørliste. Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Dusørliste. Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

 

 Dusørliste.

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.


Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3375
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Dusørliste. Empty
IndlægEmne: Dusørliste.   Dusørliste. Icon_minitime7/8/2013, 18:22

Dusørliste. D3f83910
Dusørliste
Dette er listen over de forskellige dusører, som der findes i verdenen og som I kan bruge til jeres plot. Man kan melde sig selv ind på en dusørliste eller en leder/klanleder eller andre personer kan sætte en dusør på ens hoved. I skal bare fortælle admins om det, så indsætter vi det.
Det kan også være dusører på andre ting f.eks forsvunden ting/personer, dusør efter oplysninger m.m.

Dusørliste:
Folk
- Seria ønskes død eller levende for 10.000.000 dollars af Mafiaen og Militær Militsen.(hvis man ønsker at finde Seria kontakt admin)
- Martha Dannels(gammel militærkone, som lever ude på landet) ønskes død for 200 dollars. (Hende kan I bare tage med ind i jeres emne, husk at melde tilbage, hvis hun bliver dræbt)
- Vladimir Von Calvarinos(mafialeder) ønskes død for 10.000 dollars udstedt af anonyme i Armarillo. Denne dusør er nok den mest kendte dusør, som er allermest blevet gjort til grin med, da ingen vil normalt prøve at få fat i Vladimir, især ikke for så lidt!
- Selena Hvis man kan finde oplysninger om hende så 9000 dollars, hvis man kan dræbe hende så 15.000 dollars, hvis man kan fange hende i live så 30.000 dollars, dusøren er udstedt af Jack Tonga  (kontakt Selena om dette)
- Pandora er en conartist og en gambler. Hun er ofte set på casino og det har ikke været med helt rent mel i hendes kuffert. Pandora er mistænkt for at snyde , ved at tælle kort og det har ikke just vakt glæde og begejstring hos Valdimir. Han har istedet udlovet en dusør, på den der kan stille Pandora foran ham. 50.000 skulle man kunne indkassere for denne lille velspillende dame.

Ting
- Manglende 2 hovedet hund Elizabeth, set sidst ved Muernias grænse, belønning 20.000 dollars.(Ikke behov for admin tilladelse)
- Gammel sort samuraisværd sidst set øst 30 kilometer fra whales, belønning 30.000dollars.(Ikke behov for admin tilladelse)Informationer:
- Informationer om Lillith, the Queen Mother of All Computers. Afhængig af informationen varierer dusøren fra 500 dollars til 100.000 dollars hvis det er nye informationer som videnskabsmændene i Armarillo ikke kender til i forvejen. (Kontakt Admins)
- Informationer om den hemmelige umbraskole. Afhængig af informationen så kan betalingen være imellem 3000 dollars til 50.000 dollars. Dusøren er udstedt af dusørkontoret i Armarillo(kontakt admin om dette)
- Informationer til værdi fra 10.000 til 1 mio. dollars om General Zolners forsvinden. (kontakt admin om dette)
- Informationer om zombiernes færden m.m. alt fra 10-10.000 dollars afhængigt af informationen. Dusør afhentes i Armarillo.

//Hvis i har andre gode ideer til dusører, så sig endelig til.
Dusørliste. Bounty11
Tilbage til toppen Go down
 
Dusørliste.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Regler og guides-
Gå til: