Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksLatest imagesSøgTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

 

 Lad "modsætninger" mødes Dust

Go down 
2 posters
ForfatterBesked
Adriana
First Class.
First Class.
Adriana


Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime15/12/2017, 18:22

Lad "modsætninger" mødes Dust Taylor12
_____________________________________________________
Forbeholdt: @Dust


Der blev flyttede et stykke gamle, beskridt stykke stof til siden, som blev brugt som en afskillelse til rummet ved siden af. til syne komme en kvinde i starte 20'erne som bag en hættetøjre, som gjorde hendes ansigt var skyldet for det normale øje. udfra hættetøjre hang kvindens lange hvide hår, som så ud til at havde jord i sig. hun bære et par korte short og hendes ben var også bedskidt af jord. Men hvad havde man tænk sig i denne område af Las Vagas, byen som altid var vågen. havde også det man kaldt slum, der hvor alle dem som kæmpede om overlevelsen og mod at blive slaver.
"hvordan står det til Adriana" spurgt en anden kvinde som var tydeligt bekymret over et eller andet. kvinde i 20'erne som nu var blevet kaldt Adriana, gav et beroligende med medefølelende smil "Det ser ikke godt ud. faktisk slemt. deres moder er blevet påvirket er en slem stråling og med hendes ældre krop, tager den hårdt på hende"   Adriana kiggede bagud og forbi stoffet.
Hvor en ælderlige kvinde lå og var i store smerter, hendes vejrtrækning var hurtigt og slet ikke dyb nok. og når den var dyb, kunne man høre smerte lyde fra kvinde. I Adriana øje var hun døende nær og denne kvinde vil gerne meget hjælp.

den ælderlige kvinde datter tog Adriana hånd og klemt den, mens hun satte sig på hug foran hende "Red min mor, jeg beder dig" hun så på adriana med et blik af frygt og håb, mens kvindes øje begyndt at løbe tår fra dem. "Jeg ser hvad jeg kan gøre, men resten er op til deres moder styrke". Adriana gjorde så kvinde gav slip på hendes hånd. Hvor hun begyndt at gå tilbage til rummet med den ælderlige kvinde som lå på gulvet med et tæppe over sig.

Hun satte sig på knæ foran den ælderlige kvinde, som tydeligt bare tegn på ikke at være ren menneske mere, hun havde fået nogle mutationer efter sin uheld i stormen for uge inden. som havde gjort at strålinger havde været få fare for det normale menneske. Adriana tog en klud og lagde den over kvinde panden, hvor der kom en lettede lyd fra kvinde. at bare dette lette smerterne lidt.

dette fik smil frem på adriana læber og hendes blik fald op mod vinduet som stod åben, for at give frisk luft i rummet. Det var mørke udenfor, klokken var omkring 9 om aften og det var tydeligt at se der var overskyet, som gjorde at der var mørke end normalt. man skulle ikke havde troet at for en uge siden havde været en storm der havde dette område. Adriana lod blikke falde mod sin taske som var ved siden af hende, hun begyndt at lede efter 3 flasker og en lille objekt. "hvor har jeg lagt den" sagde Adriana til sig selv.


Sidst rettet af Adriana 27/12/2017, 20:15, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust


Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4415
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime15/12/2017, 21:28

Nu hvor aftenen havde taget ordentligt fat, og mørket havde lagt sig over byen, var gaderne efterhånden begyndt at blive fyldt med nattens væsner. Der var dem der kom for at feste og gå på casinoer, i fest kvartererne der blev badet i neonlys, dem der sneg sig rundt i mørket med skumle planer, der omhandlede hvem ved hvad, dem der blot gerne ville hjem, og så var der de meget få væsner, der bevægede sig gennem gaderne, med et mål som kun denne person var bekendt med.
En af disse sjældne få, var et væsen der gik under navnet Dust. En ret så bemærkelsesværdig person, klædt i en sort trøje, sorte bukser med et bælte der bar et sølv dødningehoved med rubiner som øjne, 3 sjældne daggerts der sad i hans bælte, og som var gemt af den sorte long coat, et par tunge støvler, med metal dele siddende rundt omkring på den, og som et sidste touch på hans mørke stilart, bar han en le på hans ryg, men til trods for denne bemærkelsesværdige måde at klæde sig på, virkede det alligevel som om han bevægede sig ubemærket, gennem de områder han befandt sig i, selv til trods for at han bevægede sig gennem slumkvarteret.

Dust var normalt ikke typen der gjorde noget uden grund, og hans tilstedeværelse i dette slumkvarter på denne nat, var skam ikke nogen undtagelse, han var nemlig kommet for at patruljere gaderne, da der nu var kommet en højere dødsrate i disse områder, efter den storm der forekom for lidt tid tilbage. Det var meget normalt, at når der kom en radioaktiv storm, ville den ofte efterlade nogen der døde op til flere uger efter, og disse dødsfald forekom oftest i slumkvarterende, hvor folk ikke kunne beskytte sig selv ordentligt, og ikke havde råd til ordentligt lægehjælp. Dog til trods for at der havde været nogle sjæle at tage sig af, i løbet af de sidste par dage, så havde det indtil videre været ret stille, blandt de døde i dette område, men dette betød ikke, at Dust ville komme til at kede sig, for i det han gik ned af en gade, kunne han mærke en velkendt følelse af, at nogen var på kanten af død, og det her føltes som noget, hvor der måske kunne blive brug for hans tilstedeværelse.
Som et blink med øjnene, forsvandt han ud i den blå luft, da han bevægede sig ind på et spøgelses plan, hvor tiden gik hurtigere end på det menneskelige plan. På grund af denne tidsforskel, betød det at selvom det tog ham 2 minutter at komme op til den ældre dames sengeleje, så var der kun gået cirka 10 sekunder på det menneskelige plan, så da han dukkede op igen, ved siden af den døende kvinde, var det nærmest som om han havde teleporteret sig med et øjebliks forsinkelse.

Nu hvor han stod ved hendes potentielle dødsleje, og lyset ramte hans ansigt bag det sorte hår med den ikoniske røde stribe i, kunne både den døende kvinde, hendes datter og Adrianna se ham kigge på hende, med et par rubin røde pupiller, der var gemt bag en tåge der indikerede at han var blind. En aura udsprang fra ham, og fyldte hele rummet, en aura som gav en følelse af fred og tryghed, og først var Dust stille og mild, da han så op på Adrianna og damens datter, men efter han havde vurderet situationen lidt, valgte han at sige noget.
"Jeg undskylder at jeg sådan kommer brassende på denne måde, men jeg kunne mærke at denne kvinde, måske havde brug for min tilstedeværelse, og derfor kunne jeg ikke holde mig væk!" sagde han i et roligt toneleje, før han gik ned i knæ ved siden af kvindens seng, og tog hendes hånd. Hans aura virkede til at blive stærkere lige omkring sengen, da han prøvede at lindre hendes smerte, med følelsen af omsorg og varme der udstrålede fra hans aura.
Tilbage til toppen Go down
Adriana
First Class.
First Class.
Adriana


Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime15/12/2017, 22:46

Adriana havde fundet den sidste ting hun skulle bruge til at redde kvinde liv. da en lavt skrig kom fra datter bag hende. Adriana kiggede mod datter som stod helt i chok og var kridhvid i ansigt over et eller andet, Adriana underende sig og flugte retning som datter kiggede i. og foran hende stod en underlige mand, som ikke havde stået der for minutter før.

Adriana blikkede med øjne et øjeblik for at for en forståelse for hvad der sket....  hans undseend var besynderligt selv for hende, de rubin røde pupiller som fangede ens blik og hans behaglige aura gav ikke meningen for hende... de var normalt modsætninger og så ikke tit sammen.

Der var en kort stilhed i rummet før den fremmede nævnt sin begrundelse på at være tilstede i dette rum. *har brug for din tilstedeværelse* tænkt hun et øjeblik og flugt mandens bevægelse som kom nævner til den ældre kvinde sengelejer. Adriana kiggede undersøgende på manden og derefter kvinde...

*hvad er han* tænkt hun og hørt datter bag sig. "Rør ikke min mor, denne kvinde har lovet at redde hende" Datter pegede på Adriana og det var tydeligt at se datter rystede af angst og denne situation om at miste sin mor.

for at berolige datter løftede Adriana sin hånd op som tegn til datter at være stille "okay, men denne kvinde ønsker jeg redder hendes moder" hun kiggede den fremmede mand direkte i øjne, hun havde et ungt udseend, som tydeligt var beskidt. men hendes øje var bestemt og vidste kun sandhed og viljestyrke. "så kan du venligst give slip på kvinde" inde han svarede vil hun begyndt på sit arbejde.

Hun begyndt at lave nogle underlige bevægelser og udtale nogle mærkelig ord, omkring åndens magi og deres vejledning. aura omkring Adriana ændre sig til en fuldstændig pure og lys, mens åndens magi begyndt at bredde sig fra hende til den ældre kvinde. og folk som kunne fornemme eller kendt til sjæle/ånde magi, vil foremme hvordan hun overført kvinde smerte og skade til sin selv, uden der  tydelig tegn på sig selv.
Rundt om hendes pupiller kom 5 ringe til syne..
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust


Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4415
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime16/12/2017, 00:22

Dust så op på datteren da hun snakkede til ham, hvorefter han flyttede sit blik til Adrianna, der sagde omtrent det samme, bortset fra at hun virkede mere venlig end datteren. Han lagge roligt hovedet på skrå, ikke fordi han havde brug for at tænke over deres forespørgsel, men fordi han fandt det interessant, at de var så stålfaste på, at hjælpe denne kvinde. Han kunne forstå hvorfor datteren ville hjælpe sin mor, men det var først da han fik set ordentligt efter på Adrianna, at han gennemskuede hvad hun var.
"Hmm jeg forstår, du må være en healer, det må være din skyld, at hendes fremtid endnu ikke er forseglet! Som sagt er jeg kommet her, fordi der måske kan blive brug for mig, min tilstedeværelse er ikke ens betydende med død, så jeg vil træde tilbage, og lade dig gøre dit bedste!" sagde han roligt, og rejste sig op mens han slap moderen, så han kunne træde tilbage. Han tog sin le af, satte den så den stod lænet op mod væggen, hvorefter han satte sig på en stol ved siden af sin le.

Taget i betragtning af at han var blind, var det utroligt at han kunne følge Adrianna med hans øjne, da hun gik i gang med at prøve på at redde hende. Siden Dust fik sin evne som grim reaper, var han blevet i stand til at se ind gennem sløret, mellem det menneskelige plan og ånde planet, det var en praktisk lille side evne, da det gjorde ham i stand til at se ånderne, selv når de ikke ville have det, så da hun begyndte at bruge sin evne, kunne han se ånde magien der forbandt hende med den aldrende dame. Dust fandt denne teknik noget speciel, men efter at have set så meget som han havde, var det ikke lige frem noget nyt, dog var han alligevel interesseret i at se, hvordan denne evne virkede på hende, når hun var færdig med at hjælpe damen.
Tilbage til toppen Go down
Adriana
First Class.
First Class.
Adriana


Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime16/12/2017, 00:47

Adriana lagde godt mærke til hans interesse mod hende og at han fik et svar til sit spørgsmål, før hun svarede ham. så hun lod ham være, det var også ligegyldigt hvad han tænkt om hende, hendes job, var hendes og hun vidste hvad det betyde og hvilken kost det kunne havde på hende.

Den ene bevægelse, efterfulgt den anden bevægelse.. dette begyndt at ligne en slags elegant danse som også påvirke området aura til en mere lyse og uskyldigt kræft. Hun kunne fornemme hvordan hendes og den ældre kvinde ånd var blevet et i et lille sek. hvor efter alt blev mørk igen i rummet, som adriana havde på mystisk hvis havde oplyst rummet i en slags lys.
Adriana sad ved siden af den ældre kvinde og lagde en finger glid over kvinde og sagde en sætning som afbud linket og kvinde tog en rolige vejrtrækning.

Alt smerte var væk fra kvinde og hun åbne øjnene, hvor hun gav sin datter en beroligende smil. alt skade fra radioaktivt strålinger var væk fra kvinde, hun så helt frisk ud igen. Adriana blev takkede mange gang. men hun rystede bare på hovedet og sagde "det helt okay, behøver ikke et tak, jeres smil er det hele værd" hun pakkede langsomt sine ting og rejst sig op.

Adriana blik faldt på den fremme og gav ham venligt smil "tak for at møde op" hun bukkede til ham og gik forbi stoffet og ud af rummet. hvor hun begyndt at gå ned af gade og da hun var ude af syne. glide hun sig ned af en væg og kiggede mod himlen. hun mærkede efter hendes energi var ned på 25%. "kommer til at tage noget tid, for jeg helt frisk igen" sagde hun lavt men et smil på læben
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust


Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4415
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime16/12/2017, 23:19

Endnu en sjæl var reddet for nu, og det betød at der ikke var brug for ham alligevel. I en rolig bevægelse rejste Dust sig op, tog sin le som han satte på sin ryg, og nikkede til Adrianna da hun snakkede til ham, før han igen forsvandt ud i den blå luft, ved at skifte til et andet plan og gå sin vej. Han dukkede først op igen, da han stod udenfor på taget af en bygning, hvor han fremmanede en bog som han stod og læste i, da han ville finde ud af mere, om den kvinde Adrianna lige havde reddet, og det var ikke lige frem fordi det så godt ud, da kvinden så ud til kun at have fået nogle få måneder ekstra, tilføjet til hendes levetid. Men det var ikke hans job, at bevogte eller overveje de levendes liv, det var kun hans job at tage sig af dem når folk var døde.
Han lukkede sin bog igen, og fik den til at forsvinde, på samme måde som han havde fremmanet den, da han kunne mærke at natten stadig var ung, en person var lige død i nærheden, og det så ud til at hans sjæl ikke selv kunne klare opgaven med, at passere over til den anden side, og det betød som altid, at Dust skulle hjælpe ham med at komme videre.

I en rolig bevægelse hoppede han ned fra taget, og landede let som en fjer på gaden neden under. Med et stålfast blik i de blinde øjne, gik han mod en nærtliggende gyde, hvor den nyligt afdødes krop lå, han kom hurtigt derhen da det ikke var særligt langt væk, den afdødes krop lå i et skjulested, og det var tydeligt at se, at han tilhørte den hjemløse bundlinje af befolkningen, da han lignede en bums. Men for Dust var der ingen forskel, om man var rig eller fattig, klog eller dum, det gjorde aldrig nogen forskel for ham, når hans arbejde kaldte så var han her for at gøre det, der nu engang var krævet af ham.

Han bøjede sig ned over den afdøde, og så på hans krop, for at finde hans sjæls efterladte spor. Sjælen var ikke langt væk, og nu hvor han havde pejlet sig ind på den, kunne han nemt finde sjælen, så han rejste sig op, og gik mod den gade som sjælen befandt sig i. Ved et tilfælde viste det sig, at sjælen havde bevæget sig i retning af Adrianna, så derfor var det kun naturligt at Dust gik den samme retning, og da han nåede frem til sjælen, burde Adrianna kunne se ham, da han greb fat i sjælen, hvilket gjorde den synlig på det menneskelige plan, indtil han sendte den videre til den anden side.
Tilbage til toppen Go down
Adriana
First Class.
First Class.
Adriana


Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime18/12/2017, 21:17

Hun havde ikke et job som gi ud på at tage beslutning om at tage ens person liv, eller dømme hvordan en person havde levet deres liv. Havde det været det værste slags person der findes eller en som havde redde 1000 mennesker liv, var det ikke hende beslutning. hun havde en pligt at redde dem hun kom inden på i livet af, selvom de måske vil dræbe eller udnyttede hende. Vil Adriana stadig hjælpe dem.

Bare fordi hun levende en simple og enkelt liv, som gik ud på at redde alle. betyde ikke hun var naive... hun kendt til folks mørke og lys i deres sind, men det var ikke hendes sag at dømme folk og deres valg af liv. dette havde hjulpet hende gennem mange gange, hvor hun måske selv havde været tæt på døden begrund af sult... men hun havde fundet en levendebrød... at være Journalist.. hun havde talent og mange evner for faget...
hun havde fået adviden hun havde øje for sager der solgt og folk havde brug for at vide hvad der sket i verden... Godt og Ondt..

Men nu sad hun her i natten, men ryggen mod væggen, der endelig var klam og våd, at side op af. men hun havde ikke energi til at rejse sig. hun var udmatte og kunne mærke smerten i sin krop, som hun havde via sin evner overført til sig selv, fra kvinden. Adriana havde efterhånden blevet god til at modstod smerte, i hverfald så det ikke var synligt på hende. men hårdt gjorde det.

Hun lod blikket falde mod himlen som var i øjeblikket magiske for hendes blik, mest fordi hun mærkede tiltfredstilling af, at give kvinde noget ekstra tid. hvor meget vidste hun ikke, men glæde denne kvinde og hendes datter nu kunne dele mellem hinanden vil gøre deres afsked nemmere. Adriana lod blikke falde ned af gaden hun befandt sig. Hendes øje blik store af overraskelse at møde den mytiske fremmede igen.

der han stoppede op foran hende med et greb omkring en sjæle, hun havde aldrig set en sjæl på dette plan, men i åndernes verden havde hun oplevet et par stykke, men der havde de en anden aura og fornemmelse. hun kiggede mod sjælen som virke til at læse på hende, hvor efter hendes blik fald mod den fremmede.

"dette er aften, hvor skæbne vil bringe os sammen" hun gav ham et venligt smil men det så udmattede ud "Hvad er du?... hvem er du?" sagde hun, hendes stemme var træt og langsom, så det tog hende noget tid at sige hele sætning. men i mens flyttede hun ikke sine øjne fra ham. han havde fanget hendes opmærksom, ikke 1 gang.... men 2 gang på en aften
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust


Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4415
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime23/12/2017, 18:34

Hans aura var nu markant anderledes, end den havde været da hun mødte han første gang. Han havde for længst skruet ned for den engle aura han brugte, til at fylde rummet med, så den var ikke længere noget man lagge særligt meget mærke til, især nu hvor følelsen af død fyldte luften omkring ham, efter han havde grebet sjælen og sendt den videre til efterlivet, hvor den hørte til. Til trods for hvad han lige havde gjort, var Dust stadig rolig i sin opførsel, og i hans bevægelser, da han rakte en hånd om til sin le, der virkede til at være levende, og lige nu virkede til at være ret urolig over noget, indtil han strøg den over bladryggen. Det var først ved lyden af Adrianas stemme, at han rettede sine blinde øjne mod hende, for at give hende hans opmærksomhed, og når nu hun havde denne, var der ingen vej uden om det blik, der nu virkede til at kunne se lige igennem hende, selvom dette blik overhoved ikke burde kunne se noget som helst.
"Skæbnen er som en lunefuld kvinde, men selv når hun sørge for noget så simpelt som at krydse 2 væsners veje, så ved jeg at hun gør det, som en del af en større helhed, et større billede om mand vil!" sagde han med et tankefuldt udtryk i hans ansigt, mens han gik hen til hende. Han gik ned i knæ foran hende, så de var omtrent på øjenhøjde med hinanden, så han kunne se nærmere på hende, nærmest studere hende for at se hvad hun er for en, da han var nysgerrig for at finde ud af, hvad det var der gjorde, at han støtte på denne unge dame mere end en gang på den samme aften.

"Hmm en ung kvinde som dig, med hvad jeg gætter på er en first class uddannelse som medichealer, til trods for en ung alder gætter jeg på, at du har haft din fair andel af patienter, især taget i betragtning af, hvilken kaotisk verden vi lever i, og hvis dette er sandt burde du allerede nu have en ide om hvad jeg er, basseret på at jeg har brugt en engle aura, og en reaper evne i dit nærvær!" sagde han i et roligt toneleje, før han holdt en lille pause. Hvis hun valgte at se ind i hans blinde øjne, ville det være som at se ind i et endeløst dyb af mystik, der gjorde det svært at læse hvad der foregik i hans sind "Men på den anden side, er jeg ikke ligefrem nem at regne ud, med alle de brikker der i sidste ende gør mig til den jeg er!" han rejste sig op igen, og rakte en hånd ud mod hende, som et tilbud til hende om at rejse sig op, og følges med ham hvorend han nu havde tænkt sig at gå hen.

"Mit navn er Dust, jeg er en engle dæmon med grim reaper evner og en levende le, der kan skifte form til 7 forskellige sværd, jeg blev født for 350 år siden, men jeg har levet i flere tusind år! Hvis du vil vide hvordan min blotte eksistens er mulig, så kom med mig, og jeg vil vise dig hvilken verden jeg lever i!" mens han stod der, med en hånd rakt frem mod hende, og hans øjne fokuseret på hendes, var der et øjeblik, hvor man kunne se noget i hans øjne andet end den evigt dybe mystik, der ellers havde været der siden det første øjeblik de mødtes. I dette øjeblik, var det som om hans dybe mystik, blev erstattet med en følelse af mening med livet, en følelse af formål, noget som Dust ikke havde haft i meget lang tid.
Tilbage til toppen Go down
Adriana
First Class.
First Class.
Adriana


Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime27/12/2017, 19:54

hans tilstedeværelse var ændret, den før beroligende og lysende aura var ikke tilstede, den var blevet normal, i hverfald mere end den var før, man kunne ikke kalde hans tilværelse normal. især leen gjorde sit for at påvirke hans nuværende udseende for hende. *noget mørk og lys i en person* og så tydeligt, havde hun ikke oplevet før. dette var nyt for hende og alligevel mærke det normalt for hende. sikker en underlige følelse tænkt hun før hun mærkede hans øje var på hende, gjorde hun kom tilbage til verden.

Hun kiggede ham direkte i øjnene, hun skyldet intet, hun var hvad du så, ikke mere og ikke mindre. hun mærkede hvordan han mytisk som næsten fangede hende i dybt, hun virkede igen tilstedeværende og lyttede efter hvert ord han sagde. og et smil breddet sig over hans måde at snakke omkring skæbne, som en kvinde, men også det med at hun gjorde det med et stor helebillede end man kunne forskille sig, et møde med folk kunne gå begge vejen. men der var en stop-knap hos hende, en folk ikke kunne gå over. men indtil man mødt det, var hun et åben menneske.

Hun fulgt hans bevægelser som han satte sig i hug foran hende og holdt hendes øjekontrakt, hun mærkede hvordan hans øje undersøgt hende, som om han så alt, hver lille ting af hendes krop. det følte underligt... okay for hende. det gjorde hende ikke noget, han bare et blik hun ikke så tit.. sandt nysgerrighed over hende. hun bid kort i sin underlæbe, det var begyndt at være ardkvadaet for hende, bare sidde der og lad ham undersøge hende... hun skulle til at sige noget, da han begyndt at nævne hvad hun var og hvem hun var og at med hendes viden, nok vidste hvad han var... gjorde hun tænkt sig om, men selvom hun var i dette erhverv havde hun aldrig set en som ham før.

hun rødmende for hun snakkede til ham for første gang siden han havde vent blikket mod hende "ser en engels kræft og demon kræft.. men bare fordi jeg har viden, betyder det ikke jeg har set noget som dig før" hun kiggede på ham med bestemt blik, dog venligt. hendes ringe i højre øje afsløre altid hvad hun var, hvis folk kendt til det. men folk som kendt virkeligt til det, vidste hun var bundet til en ordne som gik ud på at hjælp alle og ikke at dømme nogle.
Hun mærkede hvordan deres blik igen var i kontrakt og hvordan hun tydeligt kunne se hvad han nævnt. hun kunne ikke læse ham, men det var hellere ikke hende nødvendigt tænkt hun. folk havde altid en grund til at være som de var. selv hende selv...

""Vær hilste Dust, med en le der kan skift form. Navnet er Adriana Sherzad, "  

hun var stadig svag... mangle stadig 50% af sin energi, men nok til hun kunne gå igen. Adriana lagde sin hånd i hans, så han kunne hjælpe hende op og stå, hun var stadig svag, så hjælpe vil gøre hende godt tænkt hun og mærkede hendes krop begyndt at skrig, kig på ham!
hun gjorde som hendes krop fortalt hende og lod sit blik mødes med hans, hans før mytisk bliv var anderledes, det gjorde hende faktisk en smule bang... ikke som i frygt, men som om hun var i et øjeblik som kom til at betyde alt for hendes fremtid..... hun kunne næste ikke sige noget, dette øjeblik virkede magiske for hende, men endeligt kom et ord frem... ""Øhm.... Jeg vil gerne se, hvilken verden du lever i" hun kiggede ham stadig i øjne, mens hendes hånd lod i hans. hun vendt på han hjælp hende op og stå
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust


Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4415
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime27/1/2018, 22:39

"Du observerede også min dæmon side, til trods for at jeg ikke frivilligt har givet dig nogen ledetråde til, at jeg har den del i mig!" bemærkede han, og greb om hendes hånd da hun tog imod hans tilbud om at hjælpe hende på benene, så han kunne trække hende op og stå. I en let bevægelse sørgede han for at tage imod hende, så hun kunne få balancen nu hvor hun stod op igen, før han tilbød hende sin arm, så de kunne gå sammen og hun kunne støtte sig op af ham, hvis hun følte at hun havde brug for det, nu hvor hendes energi stadig ikke var så optimal. Når hun var klar til det begyndte Dust at gå sammen med hende ned af gaden, han ledte selvfølgelig vej da han vidste hvor de skulle hen, men allerede før de var begyndt at gå, fortsatte han med at snakke med hende.
"Hmm Adriana, et interessant navn som jeg sjældent støder på andet steds! Det er sjældent at jeg støder på mennesker, som er i stand til at fange min opmærksomhed, trossalt lever mennesker ikke så længe, og i tendensere til at være meget uforudsigelige, i modsætning til så mange andre væsner, der som regel har en eller anden form for regelsæt indbygget i sig!" sagde Dust i et tænkende toneleje, før han smilede sit rolige smil til hende. Han kunne godt se på hende, hvordan hun reagerede på det korte glimt der kom i hans øjne, det virkede som en positiv reaktion på ham, mest af alt fordi hun ikke frygtede hvad det betød, og på grund af det hun sagde derefter "Godt at høre du er entusiastisk, det betyder vi nok skal få det sjovt!"

Dust begyndte at lede dem ud af det fattige kvarter de befandt sig i, ved at gå i retning af de mere almindelige kvartere, indgangen til det sted han havde tænkt sig at vise hende, befandt sig nemlig i et af disse områder, men han havde også en anden grund til at tage hende med af den vej han havde valgt, for Dust var som hun nok ville finde ud af, lidt af en junkfood ædedolk når det kom til mad, og et af hans lokale yndlings steder, lå på den vej han havde planlagt.
"Jeg tænkte på om du er interesseret i, at få noget take out med på vejen hjem til mig, jeg er efterhånden selv ved at være sulten, og siden du selv ser ud til at være lav på energi, efter dit sidste healer job, kunne det være godt for dig at få lidt at spise? Hvis altså du er sulten!" spurgte han roligt og så kort på hende, før han så frem for sig igen.
Tilbage til toppen Go down
Adriana
First Class.
First Class.
Adriana


Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime2/6/2018, 01:48

Adriana gav ham et kort nik til, at hun havde set hans demon form, og det ikke var med hans godevilje. hun fik følelsen ikke at fortælle nogle om denne situation hun havde oplevet... eller nærmere set... en med kræft som en demon og engel.

Hun mærkede hans hånd omkring sin egne, den virkede ikke meget anderledes end et menneske. tænkt hun ført han hiv hende op på benene, i et stærke ryk.  hun stod få sekunder efter på benene, med sine hænder mod hans krop som støtte, selvom han også holdet hende. hun kiggede op på ham, da han var højere end hende og et lav "tak" kom frem.. hun kiggede på hans arm, som han tidbud og tog i mod den. hun havde aldrig haft et problem med fysisk kontrakt til andre. Adriana lagde arm omkring hans, som støtte og begyndt at følgende med ham.

Hendes øjne fulgt omgivelserne, mens de gik forbi dem. hun kiggede dog på Dust engang i mellem, mest fordi han snakkede til hende, men også fordi han endeligt var spændende. så hendes blik var undersøgende og underende over hans væsen, men også hvad han vil vise hende.
"Jeg er heller ikke som andre. af mit væsen.. lever mit liv af andre veje og valg. end det normale, for min slags" hun kiggede op på Dust igen, denne gang med et lidt tænkende blik "Tja. hvis man ikke har lidt positivitet i kroppen. hvordan klar mig sig så?" hun spurgt undersøgende på ham, som om hun ikke forstod, hvordan man kunne leve uden dette i sin hverdag.

Hun lagde mærkede til, at han var på vej ud af den fattige kvarter og hen i et kvarter af madbutikker, hende selv som var vand til det simple liv på sin rejse. nød endeligt synet og duften, af maden mens han fulgt hende vejen hen til hans yndlingsted. Hun kiggede direkte mod ham og gav ham et venligt smil "Takker aldrig, nej til mad" hun gav ham et barnligt smil før hun lod ham følgende hende videre frem
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust


Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4415
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime18/6/2018, 00:02

"Og det er lige præcis den slags opførsel, der gør dig anderledes fra andre mennesker, og menneskeheden anderledes fra så mange andre racer! I er i stand til at være så forskellige, selvom i alle sammen er ens indeni, mens andre væsner er så ens på mange flere aspekter!" sagde han roligt, mens han tog hende med hen til en af hans yndlings spisesteder i dette områder, som var en kinesisk restaurant, der som så mange andre restauranter, også leverede take out til afhentning. Der var dog noget over ham, da hun nævnte positivitet i livet, som om den følelsesmæssige tomhed erstattede en tristhed, der ville have dukket op hvis ikke tomheden allerede havde været der "Ja, hvad er livet uden positivitet?" sagde han i et tænkende toneleje, da et liv foruden positivitet, var noget han kendte alt for godt til, nu hvor han havde levet så længe som han havde. Han smilede sit rolige smil til hende, da hun sagde at hun aldrig takkede nej til et gratis måltid mad, før han tog hende med indenfor på restauranten, så de kunne bestille noget.
"Føl dig velkommen til at bestille hvad end du har lyst til, så længe det er til at tage med, jeg er mere end villig til at betale!" sagde han roligt, med en venlig gestus mod deres take out menu. Manden der stod bag desken, var en ung gut omkring midt 20'erne, og af asiatisk herkomst, og i det han hørte Dust'es stemme, så han op på Dust med et stort smil, og hilste på ham med et sprog der lød som noget i retning af kinesisk eller japansk. Dust svarede ham på samme sprog, og talte lidt med ham, før han tog en notesblog frem, hvilket gjorde det tydeligt, at han var klar til at tage imod deres ordre. Dust bad om hans sædvanlige ordre, før han vente sig mod Adrianna "Har du fundet ud af, hvad du har lyst til?"
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content

Lad "modsætninger" mødes Dust Empty
IndlægEmne: Re: Lad "modsætninger" mødes Dust   Lad "modsætninger" mødes Dust Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Lad "modsætninger" mødes Dust
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Så mødes vi igen og med godt nyt - Adriana
» [Afsluttet] Kaotiske liv mødes ofte ved kaotiske tilfælde(Phoenix + Demian)
» I have never seen anything else than this - Dust -
» An eye for an eye (Dust) 18+
» Dust´es profiltekst

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) :: Las Vegas :: Gaderne-
Gå til: