Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksLatest imagesSøgTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Ordbogen Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Ordbogen Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

 

 Ordbogen

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.


Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3375
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Ordbogen Empty
IndlægEmne: Ordbogen   Ordbogen Icon_minitime11/7/2012, 15:55

Ordbogen Fallou14

Udtryk

Disse udtryk er faste udtryk, som tit går igen i de fleste rollespils-hjemmesider, så de er gode at kunne.

Admin:
En admin er en person, som administrere ting. En administrator. På denne side har vi, som admins, jobbet til at holde siden kørende, rette fejl, hjælpe folk og få alt til at fungere og evt. bygge videre på siden.

RPG:
RPG betyder role playing game, altså på almindelig dansk rollespil.

Rang:
Alt efter hvor mange indlæg man har skrevet, så får man en rang. Til sidst kan man få en first class rang, som giver én en masse muligheder. Se under rang.

NPC:
NPC betyder Non Playable Character, altså en ikke spillende karakter. Det betyder det ikke er en bruger, men en person der trækkes ind i spillet efter behov og som ikke er direkte brugerstyret. Her på New World er en NPC en hvilken som helst karakter, der ikke er din egen bruger. F.eks. købmanden, familien, røveren, politiet eller hvem end man nu har brug for til at fylde små huller i spillet og gøre det mere dynamisk.

Faceclaim:
Faceclaims er dit avatar. Dit billede. Her på New World er billedet et man har fundet og udvalgt til at repræsenterer ens karakter. Når man indsender sit faceclaim beskytter man sig imod at andre brugere bruger samme person/billede som en selv og dermed undgå vi at der pludselig går 100 personer rundt, der alle ser ens ud.
Tjek hvem der er optaget eller hvem du skal spørge om lov, hvis du vil bruge samme faceclaim, på listen her!

IRL:
IRL betyder in real life, altså i det virkelige liv. Dette udtryk dækker over alt som ikke har med spillets verden at gøre. Det kan f.eks. være ens IRL alder, navn, bosted eller hvad man selv laver det givne øjeblik. Vi advarer mod at dele personlige oplysninger i chatten eller over PM, medmindre man stoler på vedkommende.
Bemærk chatten er åben for alle, der kommer ind på siden. Del aldrig personlige oplysninger der.

Offgame/outgame:
Det har sammen betydning som IRL, det er alt det, som ikke har noget med spillet at gøre.

URL:
URL betyder unreal life, altså uvirkeligt liv. Den har den modsatte betydning af IRL, altså man bruger dette utryk, når man snakker om ting, som har noget med selve rollespillet at gøre.

Ingame:
Ingame betyder det sammen som URL, altså om alt det som er inde i spillet.

Powerplay:
Powerplay er en speciel spilleform. Det er hvor man gør sig selv usårlig enten ved evne eller spillemåde. Der er mange måder at spiller powerplay på. F.eks. kan man spille som om man aldrig selv bliver ramt eller hvor man sørger for - gennem spil eller sine evner - at kun ens medspiller bliver ramt. Powerplay træder også i kraft hvis man spiller/opbygger sin karakter som om man ingen svagheder har.
Dette er ikke tilladt!

Godmode:
Dette udtryk gælder over at man spiller som om man er en "Gud". Det betyder at man bestemmer hvad ens emnepartner gør, siger, handler, tænker eller på anden måde udtrykker.
F.eks.
"...Han slog ud efter ham og så hvordan slaget ramte hende. Hun faldt tilbage og ømmede sig, hvorefter hun kæmpede sig op at stå for at slå tilbage..."
I dette tilfælde dækker "han" over spilleren selv og "Hun/hende" over emnepartneren. Her ses det at "han" styrer hvad hun gør. Både at hun bliver ramt, at hun falder, at hun ømmer sig og vil slå tilbage og derfor tager han kontrol over en anden karakter end sin egen.
Dette er ikke tilladt.

Metagaming:
Metagaming dækker over når du bruger offgame information ingame. F.eks. hvis man i chatten har fået at vide, at en person elsker lavendel og derfor ved vedkommendes karakter det pludseligt i sit spil. Dette er ikke tilladt, medmindre det er aftalt med vedkommende!
Hvad man får at vide ingame, ved man ingame. Hvad man får at vide offgame ved man ikke ingame. For spillets skyld, kan det bliver nødvendigt at aftale hvis ens emnepartner ved bestemte ting. Disse ting aftales og så er det i orden.
Generelt er det dog ikke tilladt!

Events/plots:
Dette er events (f.eks. en fest) eller et plot (f.eks. nogen der vil overtage hele verdenen) som er i spillet. Plots og events kan være både små og store. De kan aftales eller pludselig opstå. Generelt bruges plot sidestillet med "historie", da man aftaler en rammehistorie, som man vil spille indenfor eller prøve at opnå.

World event/plot:
Dette er events/plots der påvirker hele spilleverdenen.
Ordbogen 18432_10
Tilbage til toppen Go down
 
Ordbogen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Regler og guides-
Gå til: