IndeksLatest imagesSøgTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Omegn Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Omegn Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Omegn

 
Ingen nye indlæg

Parkeringspladsen

3 messages in 1 topics.
Radioaktiviteten: Yderst mild til middel i sandstorme
Territorium: The Calvarinos
Parkeringspladsen er lige ude for byen, indhegnet så ens biler kan stå der sikkert. Byen har ikke plads til alle biler, specielt ikke de store og pansrede af dem. Der er også en lille landingsbane for helikoptere og små fly. Calvarinos har deres egen landingsbane, der ligger under deres base. De kan komme dertil igennem en underjordisk gang. De lander lige ude foran tunnellen og bliver trukket ind. På parkeringspladsen er der også en stald til dyr, i tilfælde man ikke vil have sit dyr med ind i byen.
Ingen nye indlæg

Dream Hills

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Mild til ikke målbart, især jo længere vest på man går.
Territorium: Ingen.
Disse bjerge ligger mange kilometer væk fra Las vegas, og er nogle af de højeste kendte bjerge. De bliver kaldt drømme bjerge, da de er så høje, at man normalt ikke kan se dem, og kun få har turde at tage derop. Jo højere op af dem man kommer, jo tyndere bliver luften og jo farligere er det. Man siger de højeste tinder er op til 15 kilometer høje. Ved bjergenes fødder er der en tyk granskov, hvor mange dyr færdes og trives. Her er også floder, med is fra bjergene, som giver frisk drikkevand.
Ingen nye indlæg

Ferskvandskilden

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild. Høj i tilfælde af sandstorme.
Territorium: The Calvarinos
Lige ude for den store by Las Vegas ligger der en mellemstor sø, som nok er den eneste i denne ørken omkring Las Vegas, hvor vandet springer frem fra den slevkonstrueret vej til en kilde mange kilometer væk fra Dream Hills. Vandet er frisk og i sig selv ikke særligt forurenet af hverken radioaktivitet eller andet. Dog efter sandstorme er vandet forgiftet, men the Calvarinos' videnskabsmænd går altid ud og får renset søen, så vandet er til at drikke. I løbet af dagen er der mange, som går ud og bader i denne ca. 300 meter brede sø, som kan kommer ned til dybden på 20 meter. Der lever ingen fisk her, så der er ingen mad at fange i vandet.
Ingen nye indlæg

Olieplantagen

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Olien dybt nede i jorden er noget forurenet af radioaktivitet, derfor er området oppe på middel, da dampene gør luften skadelig, og derfor skal man helst have gasmaske på, når man arbejder der.
Territorium: Strengt bevogtet af the Calvarinos.
Olieplantagen ligger lige nord for byen. Området fylder 10 kvardratkilometer og der står store maskiner, og høster det rene flydende sorte guld dagen lang. Maskinerne passer fint sig selv, men mange skal hente alle de tønder med olien og komme med olien. Så hvis man som indbygger ikke arbejder i gamblerbranchen, så arbejder man med garanti herude, hvor maskinerne skal vedligeholdes. Der skal hentes vand til nedkøling m.m. Mange vagter er her for at passe på området, da denne plantage er the Calvarinos store hovedguldåre. Dog er der ikke gjort forsøg på at ødelægge det, da det er en af de eneste få steder, hvor der rent faktisk høstes olie, som går til resten af verden. Der bliver ca. pumpet 10.000 tønder om dagen, så derfor er der folk der dagen lang. Der er også en stor bygning, hvor olien bliver renset lige ved siden af, hvor der arbejder ca. 1000 folk bare i den bygning.

Omegn Empty
 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Forumtilladelser:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Sorter efter:  
Gå til: