IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

The cities of the Jungle.

 
Ingen nye indlæg

0 messages in 0 topics.

Radioaktivitet: Fra intet til middelhøj
Territorium: Flere byer er neutrale andre er overtaget af bander/klaner.
World event Folk fra Nordamerika strømmer hertil. Man kan komme hertil med guide eller fly/helikoptere fra kontrolposten ved grænsen eller de andre større byer i Junglen.)

Midt i hjertet af junglen hist og her er der byer, som har kunne klare sig imod den store invasive jungle. Det er overhovedet ikke let at komme fra by til by. Faktisk den eneste måde at komme fra by til by er ved at man har en stifinder eller man kan flyve over junglen. Begge veje er farlige, da junglens dyr kan få fat i jer selvom i flyver eller er musestille i junglen.
Byerne kan være lige fra små usle byer til den sydamerikanske velkendte Megatron by. Men de andre byer minder dog langt fra gigantbyen.

Ingen nye indlæg

Treeville.

32 messages in 2 topics.
Radioaktivitet: Meget mild til mild
Territorium: Frihedskæmpere
World event: Nyt sted.
Treeville er faktisk en større militærbase, som blev begravet under jorden med et indbyggertal på ca 1800. Oven over militærbasen groede en af disse gigantiske træer, så nu ligger basen imellem træets rødder, hvor der er blevet lavet en adgang ved en af træernes rødder. Byen er svær at komme til, og man skal blive inviteret af selve byens beboer for at komme derind. Dog hvis man bliver fundet i skoven af beboerne, så vil de ofte føre dig ind i byen for at hjælpe dig(Dog med bind for øjnene), hvis de ved, at du ikke er medlem af hverken The Amigos eller andre store diktatoriske klaner. Du kan kalde denne by for en frihedsby, hvor alle frihedskæmperne bor her. Desuden er der blevet lavet en elevator igennem træstammen som fører helt op til trækronen, hvor beboerne og frihedskæmperne har deres enkelte fly skjult mellem kronerne.

Ingen nye indlæg

Fort Helgen

13 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Intet til ind i mellem yderst mild, det kommer an på vinden
Territorium: Dæmon lederen Makuro ejer stedet, Kræver tilladelse fra Makuro for at emne her.
World event: Svært at finde selv med hjælp fra guides.
Fort Helgen ligger godt 20 km væk fra Di' Hagen og ligger i skjul af junglen med udsigt til store dele af the Land of Fire. Fort Helgen er et gammelt fort som før har virket som en udkigs post for minebyen Di' Hagen, men på grund at meget bandit aktivitet måtte de opgive stedet. Derfor har stedet de seneste år blevet brugt som base for banditter som ville forsøge at redde deres ledere eller familier fra fængslet, men som regel altid uden held. Men fortet har nu fået ny ejer, Makuro tømte stedet for banditter og overtog stedet som hans eget. Nu bliver stedet brugt som et dæmon paradis hvor dæmoner kan leve i fred fra andre racer.

Ingen nye indlæg

Kontrolposten.

8 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Mild
Territorium: The Calvarinos har kontrollen her, men the amigos arbejdere og piloterne af flyene må gerne være her.
World event: Nordamerikanske Folk strømmer til de nye områder.
For enden af Dead's road kommer man til en stor kontrolpost, faktisk minder den halvt om en mindre by. Her møder man en by, som har en stor træmur, og hvor man kan køre ind og betaler en 100dollars afgift og betaler enten 10 dollars per nat eller 500 dollars for permanent efterlade sin bil her i kontrolpostens sikkerhed. Mange handelsfolk både fra Nordamerika og Sydamerika mødes her,  da det er et godt udvekslingspunkt af vare osv. Desuden så er der en mindre lufthavn her, hvor the Amigos helikoptere og fly kommer her og lander, hvor man kan betale en billet til at komme til de diverse byer i stedet for at skulle gå igennem den farlige jungle.
- ca 80 dollars på tredjeklasse til de nærmeste byer.
- ca 300 dollars på tredjeklasse til Megatron.

Ingen nye indlæg

The Grave City

9 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Få steder intet, ellers bare mild og nogle gange umålbar.
Territorium: Byen er forladt, men en mytisk race/dyr, som man aldrig har set før, råder her..)
World event: Modige og eventyrlystige folk kommer her og evt skattejægere, da stedet her er yderst farligt, ingen vil normalt overhovedet tage herhen..
Her står resterne af en storby hvis navn nu folket har glemt, da ingen rigtigt nærmer sig denne by med god vilje. Denne by blev engang udsat for et specielt gasangreb efter tredjeverdenskrig af en terroristgruppe, som havde fået fat i et specialt amerikansk biologiske våben. Gruppen havde ikke lige havde opfanget at krigen altså havde været ovre ca 10 år før. De udløste den gasholdige raket over byen, og store konsekvenser skete. Gassen var en voldsom biologisk nedbrydende gas, som gør alt organiske materiale flydende. Over en nat blev en by på ca 800.000 mennesker dræbt af den mytiske gas, især da de havde fanget sig selv inde bag deres selvbygget kæmpemuren, som ellers skulle have forsvaret dem. Nu er byen efterladt undtagen en lille menneskelig lejre i udkanten af byen. Byen er stadigvæk forladt, da den tunge gas stadigvæk ligger tungt mange steder, men også fordi en mytisk race, som man endnu ikke kender udseendet på, bortfører og tager mennesker med ind i byens mørke dele. Man ved ikke, hvad det er for et væsen, men blodsporene fortæller sit tydelige sprog.

Ingen nye indlæg

Dalmanio.

174 messages in 11 topics.
Radioaktivitet: Få steder intet, ellers bare mild og nogle gange umålbar.
Territorium: Beboerne, som består mest af ekspert jungle jægere.
World event: Folk fra Nordamerika strømmer hertil. Man kan komme hertil med guide eller fly/helikoptere fra kontrolposten ved grænsen eller de andre større byer i Junglen
Dalmanio er en fredelig by midt i junglen. Det er et godt lille opholdsted for handel osv, hvor beboerne er meget fredligsindet. Dog skal du ikke teste deres tålmodighed, da 99% af alle beboerne er ekspert jægere, som er ekspert for jagt efter de meget farlige dyr i junglen. Det er nemt at genkende byen, da dens indgang og halvdelen af dens forsvar består af et stort gammel Wingma flyvemaskine. Byen er næsten ligesom Armarillo i Nordamerika, da det er en neutral by for handel og ophold, som binder flere af de andre byer sammen.

Ingen nye indlæg

Di' Hagen.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Meget mild til høj nogle steder i minen
Territorium: The Amigos styrer dette fængsel med ultra hård hånd
World event: Ingen nordamerikanerne kan normalt finde her til stedet, hvis de endelig gør, så er det, fordi de er blevet fængslet af Amigo, eller så bliver de sikkert anholdt, da the Amigos vil holde fængslet hemmeligt for alle udvedkommede.
Di' Hagen ligger lige akkurat skjult i junglen med udsigt til hele the land of fire, og så ligger den lige i en stor bugt, hvor skibene kan sejle ind. Di' Hagen er en mineby, som kun i løbet af årene er kun blevet større og større. Di' Hagen er i direkte kontrol af The Amigos. Da byens funktion med at sende råmaterialer til den hungrende storby Megatron er yderst vigtigt. Alle slaver og fanger af Megatron og The Amigos bliver sendt herhen, hvor minebyen sådan set er verdens eneste fængsel. Den er meget svær at finde, da den ligger som sagt godt skjult i junglen med tunneler som fører under the land of fire. Byen er desuden topsikret imod at fanger kan slippe fri, så når du er først er endt her, så har du kun en promilledel chance for at slippe fri og så skal du enten over the land of fire uden udstyr, mad og våben eller igennem junglen og begge ting er lige dødelige.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: