IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Times have chanced since last(Bloodknight)

Go down 
ForfatterBesked
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4425
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Times have chanced since last(Bloodknight)   2/2/2016, 16:53

Tid: aften
Sted: new Miami
Vejr: overskyet
Omgivelser: befolket

Gadernes befolkning var lige så stille ved at aftage, i takt med at aftenen begyndte at tage over, og mørket og kulden begyndte at ingyde at nattens skummelheder var på vej. Kun de mere modige væsner, kunne finde på at bevæge sig rundt udenfor, især i disse februar tider, hvor det stadig var korte dage med lys, og lange nætter med mørke, så der var stadig god tid for skumle væsner, til at lave ballade i ly af de stadigt forlængede nætter.
Var man alligevel en af dem, der bevægede sig ud på denne nat, kunne man risikere at krydse veje, med en mørk og stærk aura, der føltes som om den gav omgivelserne en kold, og forholdsvis død atmosfære. Denne stærke aura tilhørte Dust, der var dukket op som ud af det blå, da han var trådt ind på det fysiske plan, på hans vej mod en lokal kro der var kendt som en af de steder, Dust plejede at dukke op. Den slags vane steder, havde sine fordele og ulemper, fordelen var at hvis nogen ledte efter ham, fordi de havde brug for ham, kunne de lede der og håbe de var heldige, mens ulempen var at fjender også kunne finde ham der. Heldigvis for ham, var hans navn enten frygtet af fjender, eller ukendt for dem.

Som en let, kølig brise passerede forbi Dust, blev det afsløret at kun en ting ved hans fysiske fremtoning i mellemstadie, var blevet ændret i det sidste lange stykke tid. Den løse sorte trøje, og de lange bukser var det samme, det sorte tykke læderbælte, med dødningehoved bæltespændet og de 3 sjældne daggerts var stadig det samme, og den sorte long coat var den samme, med dens alsidige plads, og mystiske indehold. Men våbnet Dust gik med var langt fra det samme, som det han plejede at gå med, for hvor han engang normalt bar 1 eller 2 sværd, fra en samling på ialt 7, gik han nu med en le, der emmede af styrke, magi og mystisk nok også liv, hvor sidst nævnte blev bakket op af det faktum, at der var et øje på hver side, af det punkt på leen hvor bladet udsprang. Denne le var noget særligt, og den repræsenterede et stærkt redskab for dens ejer, da den bestod af alle hans 7 sværd, samlet i denne ene le, så de til hver en tid var tilgængelige, når Dust skulle bruge dem.

Det tog ham ikke endvidere lang tid, før Dust var kommet frem til den kro, der havde været mål for hans gå tur, på denne aften, og da han trådte ind af døren, blev hans næsebor mødt, af den liflige duft fra kroens køkken. Kendte man Dust'es nuværende vaner, siden han blev grim reaper, var det forståeligt at et af hans vane steder, var et sted der var kendt for deres friture burgere, en burger så fedtet at man følte vægten stie, bare man snussede til duften af dem, og siden junkfood var blevet Dust'es livret, var dette et sted han kunne lide at komme.
Dust satte sig i en bås, og der gik ikke lang tid før han modtog service fra selveste kromutter, der kom over med et stort glas mystisk væske, som hun stillede foran ham med et smil, selvom han endnu ikke havde bestilt noget. Kromutter bliver stående hos ham i lidt tid, for at bygge snakke lidt med ham, da det endnu havde været lang tid siden, de sidst havde set til Dust her på kroen.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Bloodknight
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10
Race : Varulv
Navn. : bloodknight
Alder : 870
Evner/Classes. : Berserker
Bosted : steder hvor der ikke er for mange folk
Tilhørende klan. : tilhøre mig selv
Slaver. : en slave er til for og have et bytte ikke til og udnytte
Antal indlæg : 139
Reputation : 0
Join date : 19/05/13

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   2/2/2016, 19:19

bloodknight sad på et tag og kigge på de mennesker som nu en gang gik rundt og ikke var gået ind i nu og dufte til deres frygt og hørte på deres hjerte slag da bloodknight kunne fornemme et andet væsen som gik i bland menneskene nede på gaden bloodknight prøve og finde ud af hvad det var ved og op tage duften fra det væsen som gik nede på gaden bloodknight holde øje med det væsen som gik der ned og blev pluslig forstyrre af duften af mad.

mad fungere som en tiltrækning på bloodknight fordi han ikke hade spist i lang tid på grund af kulden så alle dyrene var enden gået på vandring eller søgt skjul for vinteren så i mangel på energi søgt bloodknight lige mod det sted hvor duften af mad kom fra da han kom der hen for ikke og blive set gjorde han kokken og de mennesker i køkkenet bange og tog så meget mad han nu en gang kunne have på sig og flugte derefter op på taget igen for og side og spise i fred for alle de mennesker og andre væsner som nu en gang gik rundt i byen eller sad på kroen.

bloodknight sad oppe på tage bag skorstenen og spiste lige den mad han hade fået taget til sig i køkkenet bloodknight kunne mærke hvordan energien kom igen imens han spiste og bloodknight sad der og slappe af efter han hade spist og overveje og finde mere mad fordi han var så sulten
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4425
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   2/2/2016, 21:24

Dust og kromutteren, rettede begge deres øjne mod køkkenet, samtidig med at Dust tog en slurk af sin drikkevare, da det lød som om noget skræmte kokken og hans køkken drenge. Dust med hans mangfoldighed af sanser, kunne genkende følelsen af væsners aura, så han kunne mærke det var Bloodknight, og blind som han var, kunne han høre hvad han lavede ude i køkkenet, efter at han havde skræmt køkken folket væk.
Dust tømte sin drink og rejste sig, undskyldte sin hurtige exit, og efterlod en ekstra betaling for sin drink, og for hvad end der var blevet stjålet i køkkenet, før han forlod kroens hyggelige lokaler, for at gå ud i den kølige nat. Det var en fordel at han var typen der arbejdede med tracking, for han havde lært at pejle sig ind på andres aura signatur, så når først han havde sanset den for nyligt, kunne han bedre spore dem når de var i nærheden. Det var på denne måde han kunne mærke Bloodknight, mærke at han sad oppe på taget og gemte sig, og som et spøgelse forsvandt han ud i den blå luft, blot for at dukke op ved skorstenen, som Bloodknight sad og spiste ved.

"Jeg må indrømme, at jeg ikke havde regnet med at se dig sådan her! I gang med at spise stjålen mad fra en kromutters etablissement, i stedet for at gå ind af døren, som det værdige væsen, jeg regnede dig for at være!" sagde han roligt, og drejede hovedet i retning af Bloodknight, for at fortsætte sin indledende samtale med ham "Men du er trossalt mere en jæger, og den slags kan være svært at klare sig på, når der ikke lige just bugner af let tilgængeligt føde, ude i naturen! Men hvorfor stå og lytte til mig der ævler, når der er langt mere interessante ting i farvandet? Mad manglen sat til side, hvordan går du så og har det min gamle ven?en som Bloodknight, burde kunne lugte forandringerne på Dust, fra sidst de havde mødtes. Sidst de havde set hinanden, havde Dust stadig sin sand frugt evner, og siden Dust blandede blod i sit sand dengang, havde han altid haft en destinveret lugt af tyk blod og sand, men nu hvor den evne var blevet skiftet ud med hans reaper evne, burde den destinveret lugt af sand og blod, være skiftet ud med en bemærkelsesværdig lugt af død, som om den lige som hans tidligere lugt udsprang fra hans krop, som var det hans naturlige duft.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Bloodknight
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10
Race : Varulv
Navn. : bloodknight
Alder : 870
Evner/Classes. : Berserker
Bosted : steder hvor der ikke er for mange folk
Tilhørende klan. : tilhøre mig selv
Slaver. : en slave er til for og have et bytte ikke til og udnytte
Antal indlæg : 139
Reputation : 0
Join date : 19/05/13

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   2/2/2016, 23:25

bloodknight sad stille og spiste vider og stoppe efter dust var færdig med og snakke "jeg har det fint og min lugt sans er ikke hvad den har været efter jeg har haft brække snuden i en kamp derfor jeg ikke kunne genkende lugt plus mine sanser er svække fordi jeg næsten ikke bruger dem mere ude i skoven efter jeg har skramt alle andre væsner væk fra skoven.. men hvordan går det med dig min gamle ven???"

bloodknight begynde og æde igen for og få sat sulten
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4425
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   3/2/2016, 18:49

"Jeg havde ikke regnet dig for at være typen, der kunne finde på at falde af på den! Er du ved at blive gammel, eller er du blevet for magelig uden mig, til at lave kaos i dit liv?" spurgte han med en rolig stemme, selvom han egentlig lavede lidt venskabeligt sjov med ham. Det var trods alt lang tid siden de sidst havde set hinanden, så Dust tænkte at det kunne være praktisk, at lave lidt sjov for at løsne op mellem dem "Der er sket meget for mit vedkommende, siden sidst vores veje skiltes! Som du nok kan huske, besad jeg sidst en sand evne, men den er blevet skiftet ud med min grim reaper evne! Jeg arbejder nu med at hjælpe de afdødes sjæle, med at komme videre til efterlivet, og ved siden af det har jeg mine sædvanlige planer, om at samle artefakter, evne givende genstande, og skabe ny teknologi, der kan revolutionere den verden, vi allerede lever i! Nå ja derudover har jeg også overtaget shadows of the raven, det er dog ikke alle der valgte at blive efter Medusa forlod dem, så dem der blev tilbage hos mig, gik med til at vi kaldte klanen the offspring i stedet! Så der er sket meget for mit vedkommende siden sidst!"


Med en rolig bevægelse, tog han sin le af ryggen, så han kunne læne sig op af skorstenen i stående stand. Han placerede bunden af leen mod taget de var på, og foldede fingrene over bladet.
"Jeg har faktisk længe tænkt på at spore dig, men efterhånden som jeg fik mere travlt, blev det lidt mindre aktuelt på det tidspunkt! Men lige pt har jeg mere tid, og jeg havde egentlig tænkt på, om du kunne være interesseret i, at fornye dine egne evner? Jeg ved du har din bersærker evne, men siden den er indlært kan den nemt skiftes, hvis altså du har lyst, men efter vores sidste møde, fik jeg aldrig nævnt at du har mulighed for en sekundær evne, så selv hvis du ikke har lyst til at skifte din nuværende evne, kan du stadig få dig en ny en! Hvad siger du til det?" spurgte han roligt, og så på Bloodknight med hans blinde øjne. Dust besad efterhånden en enorm samling af genstande, der kunne videregive evner, til hvem som helst der kunne rumme en ny evne, og siden Bloodknight havde plads til 2 magiske evner, og var en som Dust stolede på efter de ting de havde oplevet sammen, var Dust villig til at booste Bloodknight med op til 2 nye evner, hvis han ønskede det.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Bloodknight
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10
Race : Varulv
Navn. : bloodknight
Alder : 870
Evner/Classes. : Berserker
Bosted : steder hvor der ikke er for mange folk
Tilhørende klan. : tilhøre mig selv
Slaver. : en slave er til for og have et bytte ikke til og udnytte
Antal indlæg : 139
Reputation : 0
Join date : 19/05/13

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   6/2/2016, 15:20

"jeg har været udhungret i længer tid og har ikke haft samme styrke som jeg plejer så har ikke kunne forsvare mig selv som jeg plejer" bloodknight sad stille og skifte til hans menneske form og tog en smøg frem og tænde den "der er sket en del dene ulve flok jeg var leder af sidst vi så hinanden er blevet splitte op i 3 flokke som kæmper mod hinanden for og få skoven for sig selv"

bloodknight sad i længer tid og tænkte over dust'es tilbud
"tænker lige over det du tilbyder mig"

bloodknight kigge på dust og sage "vi finder hinanden på et sener tidspunkt har lige nogle ting jeg skal have klare"

bloodknight satte af og i det han satte sig skifte han til sit halve mennske/varulv og hoppe fra tag til tag og ud mod en nedlagt gård hvor der var en som han længe gerne har ville have finger i på grund af de skader han har forvoldt ham og hævne togter han har lavet igennemmen hele skoven og ødelagte jagt områder som bloodknight pleje og bruge nå han jage
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4425
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   6/2/2016, 23:31

"Jeg havde ikke regnet med, at en flok med dig som leder, kunne falde fra hinanden på den måde, men selvfølgelig med de tider vi har nu, kan alt vel ske selv for de stærke! Men som livet har lært mig, må selv de stærke udvikle sig, konstant tilpasse sig for at klare sig, med de kaotiske tider vi lever i!" sagde han eftertænksomt, mens han fremdrog en cigar som han satte i mundvigen og tændte, da han havde færdiggjort sin sætning. Dust havde måske gennemgået nogle markante ændringer, siden sidst de havde set hinanden, men hans til tider filosofiske eller skøre tankegang, eller hvad man nu ville kalde det, var der stadig inden bag de blinde øjne, og den tykke cigar røg der spredte sig fra hans mundvigen. De skinnende rubin røde pupiller, blev rettet mod Bloodknight igen, imens han tog cigaren fra mundvigen, og lyttede til hvad han sagde "Det skal du have lov til, men vent nu ikke alt for længe, du ligner en der godt kunne trænge til opgraderingen!" sagde han i hans sædvanlige rolige toneleje, selvom han egentlig mente det lidt drillende, med at Bloodknight godt kunne trænge til en opgradering.


Dust havde ikke meget at sige til det sidste Bloodknight sagde, han nikkede blot roligt med hovedet, som et tegn på at han forstod, før han så på mens Bloodknight satte af, og skiftede til sin mellem form, på hans vej mod hvad end det var han skulle klare. Dust rettede sig op, tog sin le og placerede den på ryggen, og gik mod kanten af bygningen, mens han sugede på sin cigar. Han hoppede ned fra taget, og landede lydløst på gaden før han pustede røgen ud, og som han plejede gik han ned af gaden alene, før han forsvandt for det blotte øje, ved at skifte til spøgelses planet, da et nyt job kaldte på ham. Man kunne da heller ikke få tid til både at møde venner, og få sig et ordentligt måltid mad, uden at nogen skulle dø, og nægte at komme videre til efterlivet, og siden Dust var den eneste reaper her på planeten, lige hvad han vidste af, måtte han jo tage sig af problemet og hjælpe hvem end det var, med at komme videre.
Det tog dog ikke lang tid denne gang, før Dust kom tilbage til det menneskelige plan, og derved blev synlig for andre igen, men i godt og vel 10 sekunder så han anderledes ud, da han var klædt i sorte robber, der fik ham til at ligne en rigtig manden med leen, men dette varede som nævnt kun kort, og som med et blink med øjnene, forsvandt disse robber og Dust lignede atter sig selv igen, som han ellers plejede i sit mellemstadie. Han havde efterhånden gået så langt væk fra den kro, han ellers havde tænkt sig at spise på, at han ikke rigtig gad gå tilbage dertil, så han valgte at gå hen til en nærtliggende pølsevogn, da duften af junkfood tiltrak ham. Han fik sig noget at spise og drikke, før han fandt sig en vej op til et bygnings tag, hvor han satte sig ned og begyndte at spise.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Bloodknight
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10
Race : Varulv
Navn. : bloodknight
Alder : 870
Evner/Classes. : Berserker
Bosted : steder hvor der ikke er for mange folk
Tilhørende klan. : tilhøre mig selv
Slaver. : en slave er til for og have et bytte ikke til og udnytte
Antal indlæg : 139
Reputation : 0
Join date : 19/05/13

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   10/2/2016, 17:25

"som du selv siger dust det er tiden der gør det og kan man ikke gøre så meget ved"

bloodknight kom ud til det område hvor han hade hørt at denne kæmpe trold holdt til...

bloodknight skifte til sit 3 stage så han var helt vareulv og sad i et træ og holde om han kunne se trolden nogle steder pludselig kan han høre nogle tunge fod trin bloodknight hoppe hurtigt og stille højre oppe for trolden var omkring 2.50 til 3 meter høj så for en sikkerheds skyld hoppe bloodknight højre op og vente på trolden kom hen under det træ hvor han sad...

bloodknight vente nået tid og pludselig dukke trolden op lige nede under ham bloodknight hoppe ned i hovedet på trolden og krasse ham i hele ansigt og prikke øjne ud på ham trolden gik helt amok og slog på alt der var rundt om ham bloodknight løb op af et træ og med retning mod trolden satte han hård a på træet og fløj lige ind mellem bene på trolden og rev trolden's inder sider af knæene op så trolden faldt til jorden med et brag hvor efter bloodknight hoppe op og jave sine klør langt op i nakken og vider op i hjerne på trolden så den død på stedet ud tøven gik bloodknight og åbne munden på trolden og skar tungen ud på ham og vælde om ved siden af trolden og lå der og prøve og få pusten igen

bloodknight kunne godt mærke at det var lang tid siden han hade brugt så mange krafter som han hade i denne kamp. bloodknight rulle hen til det nærmeste træ og satte sig op af det og vente på hans puls var faldet så meget så han kunne skifte til sin menneske for igen og få en smøg
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4425
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   10/2/2016, 19:43

Den kommende død af et væsen, forstyrrede Dust midt i hans mad, ved at "kilde i hans grim reaper sanser", og med et suk rejste Dust sig op, færdiggjorde det sidste af hans mad, og satte af i den retning døden ville forekomme, samtidig med at han forsvandt ud i den blå luft. På grund af tidsforskellen der var på åndeplanet, i forhold til det virkelige plan, nåede Dust frem til Bloodknights kamp, før han var blevet færdig med at besejre trolden. På grund af hans indbyggede reglement, kunne Dust ikke tillade sig at blande sig i kampen, fordi en af dem ville dø i denne kamp, og den slags var ikke op til Dust at blande sig i, så det var først da Bloodknight havde besejret trolden at han dukkede op.

Mens Bloodknight sad og prøvede at få pusten dukkede Dust op foran troldens lig, og på grund af at han var på arbejde, var han iført sit grim reaper tøj, der fik ham til rigtig at ligne en manden med leen, selv til trods for cigaren der sad i hans mundvige, og de regelmæssige cigarrøgs skyer, der kom fra ham. Dust løftede hånden så man kunne se den boks han havde med, og i et kort øjeblik kunne man se troldens ånd rejse sig fra liget, før den blev suget ind i boksen, og på den måde fanget. Han gemte boksen væk under reaper tøjet, som kort efter forsvandt, så Dust nu var iført hans sædvanlige tøj, før han gik hen og satte sig ned ved siden af Bloodknight, tog et hvæs på sin cigar som han tog ud af mundvigen, og pustede så røgen ud, før han så på Bloodknight.

"Du har vist virkelig brug for en opstramning, hvis du vil tilbage i din gamle form! Har du overvejet et fitness program, eller noget i den retning?" sagde han roligt, og smilede sit tomme smil til Bloodknight, før han tog endnu et hvæs på cigaren.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Bloodknight
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10
Race : Varulv
Navn. : bloodknight
Alder : 870
Evner/Classes. : Berserker
Bosted : steder hvor der ikke er for mange folk
Tilhørende klan. : tilhøre mig selv
Slaver. : en slave er til for og have et bytte ikke til og udnytte
Antal indlæg : 139
Reputation : 0
Join date : 19/05/13

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   18/1/2018, 21:23

bloodknight sad stille og tog sin pakke smøger frem og tog en smøg ud og tændt den imens han kigge på dust.. "jooo lidt gør jeg vel nok men mangler osse energien fra al den mad jeg plejer og spise som trollen har skramt væk fra skoven'" bloodknight holdt en minder pause for der og tage en slurk af den vand flaske han hade på sig... "så som jeg fortalte dig tidliger var det så ham der var skyld i jeg næsten ingen krafter har haft og alle ting er gået galt med ulve flokken"

bloodknight rejste sig op for og tage tilbag til den lille flok han nu hade tilbag af ulve for og samle lidt energi til og jage den kommene nat og for stadig og tænke over dust'es tilbud imens han skifte til sit 2 stage af sin ulve form og begyndt og drage mod det sted hvor den lille flok han holdt til ved gemte sig så han kunne få sove lidt og få energien igen.


På vejen tilbag til den lille floks tilholds sted var han så heldi at han stød på en lille flok hingemavet vildsvin bloodknight sad på lur i et stykke tid for og finde ud af hvad for et hingemavet vildsvin der var den var anføreren for den lille flok og efter et stykke tid hoppe han stille op i træ for beder og kunne hold øje med dem og hvis han var heldig kunne slå dem alle ihjel så flokken hade mad nok til de næste par dag bloodknight hoppe ned og begyndt og slagt det ende hingemave vildsvin efter det ande og efter han hade slår næsten dem alle ihjel samle han dem sammen som han hade slået ihjel sammen og tog dem med hjem til flokken som blev meget glade for og se alt det kød han kom hjem med det var et helt fest måltid som bloodknight hade bragt med tilbag til flokken han lage det og rev et ben med låret på af og tog med ind i hans hule for og spise det og der efter lægge sig og sov
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4425
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   23/1/2018, 21:41

"Jamen så er det jo godt, at truslen mod flokkens fødekilde, og derfor flokken som helhed, ikke længere udgør en trussel!" sagde han roligt, og viftede sin cigar i retning af trolden, da han omtalte den under navnet truslen, før han tog et hvæs mere af den selv samme cigar. Eftersom der ikke var så meget mere at snakke om, skildtes deres veje for denne dag i stilhed. Dust gik hen til troldens lig, og samlede nogle ting fra den, der kunne bruges til nogle af hans eksperimenter, før han selv forsvandt lydløst fra stedet.
Siden han ikke brugte tid på ting såsom at sove, brugte Dust natte timerne på mere produktivt arbejde, i hans magiske evne lager. Han vidste hvordan væsner som Bloodknight tænkte, eller som minimum hvordan han fungerede, så han brugte sin tid på at indsnævre hvilken slags evne, der kunne være mest brugbar for en som ham, og samtidig kunne være noget han selv så mening i. Det tog dog ikke lang tid for Dust, at indsnævre hvilken slags evne han ville tilbyde, men alligevel gik han lidt i stå, da han stod med djævlefrugten i hans hånd.

Sidste gang han havde givet en djævlefrugt til nogen, var da han gav en til varulven Phoenix. Hun havde været en lærling hos ham i en kort periode, mens han oplærte hende i at bruge ildfrugten, men siden den tid, havde deres veje skildt dem så meget fra hinanden, at det virkede som om, Phoenix ikke ville have noget med ham at gøre længere. Han kunne ikke lade vær med at tænke på, om det samme ville ske, hvis Bloodknight valgte at sige ja til denne frugt. Så meget var kommet ud af at han selv havde spist sandfrugten, det meste af det var godt, da det havde givet ham styrke, og bragt ham til der hvor han stod nu, men indtil videre havde disse frugter også bragt ham så meget ensomhed. Ville denne ensomhed fortsætte med at komme til ham, så længe han spredte frugterne, eller ville det være bedre, hvis han bare beholdt dem for sig selv, og lod verden klare sig uden dem, som den havde gjort i så mange år?
Tiden gik, og efter omkring 12 timer, forlod Dust sit gemmested, for at samle nogle sjæle op. Han vidste at ved at bevæge sig rundt ude i New Miami, gav han Bloodknight en bedre mulighed for at opspore ham, og siden valget omkring en mulighed for en ny evne lå på hans banehalvdel, havde Dust ikke tænkt sig at opspore ham, da det kunne virke plagende, så ved at bevæge sig rundt i byen, kunne Bloodknight selv vælge, hvornår de skulle mødes, hvis altså han ville mødes igen.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Bloodknight
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10
Race : Varulv
Navn. : bloodknight
Alder : 870
Evner/Classes. : Berserker
Bosted : steder hvor der ikke er for mange folk
Tilhørende klan. : tilhøre mig selv
Slaver. : en slave er til for og have et bytte ikke til og udnytte
Antal indlæg : 139
Reputation : 0
Join date : 19/05/13

IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   4/2/2018, 15:49

"flokkens sikkerhed er ikke over når de 2 andre flokke har fået nyde leder som de beder kan med ind med mig"


bloodknight lå i sin hule og tænkte imens han rense sine tænder med den ende klov fra hingemave vildsvin'en og vågne nogle timer sener af noget larm der var uden for. Blodknight rejste sig op og gik hen til åbningen på den hule hvor han hade sove i og så til sin frygt 25 skindjager som var ved og fange ulvene i flokken for og tage dem væk. bloodknight skifte til sit fulde varulve stagtie og brugt mørke til sin fordel og begyndt og slagt den ene skindjager efter den anden og befrie ulve flokken på samme tid. Bloodknight hade drabt cirka omkring 10 til 15 af skinderjagerne da han mærker noget koldt snitte hans ryg bloodknight vender sig om og ser en knægt der nok ikke har været mere ind 12 år så med et 2 håndsvær i hånden klar til og forsvare sig hvis bloodknight nu ville angribe ham bloodknig slår sværet væk og går hen og slår drengen bevisteløs og begynder og slår de sidst skinderjager ihjel.

Bloodknight gemte knægten som budsender og sendte ham tilbage til den lejer de nu var kommet fra med budskabet om at det samme ville ske næste gang de ville prøve og indfange flokken af ulve

bloodknight smed sig på jorden efter og have brugt så meget energi at han næsten ikke kunne bevæge sig for og opbygge nok energi til og kunne rejse sig og gå hen og tage noget mad og hen til den bæk der løb lige op ad hvor flokken holde til for og tage noget vand der efter gik han tilbag til flokken for og berolig dem at faren var over for de kunne slappe af....
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Times have chanced since last(Bloodknight)   

Tilbage til toppen Go down
 
Times have chanced since last(Bloodknight)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami-
Gå til: