IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Fallen Leaves.(Flod og sø)

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.

Radioaktivitet: Intet ti yderst mild til mild.
Territorium: Kvinderne har kontrollen over øen, og mænd er normalt ikke tilladt på øen eller så er det kun i få dage.
Dette er den største sø i verden, som har den mest reneste sø i verden undtagen søerne og åerne i Blackwood.. Dette har gjort, at dette er en sø fyldt med liv, hvor især åkander i alle former lever i det bedste velgående i denne sø, og det er derfor, at den har fået sit navn. Men pas på selvom søen ikke har skadelig vand, så skjuler søen og floden også de mange væsner i mange former, hvor alle er ikke venlig sindet. Midt i den kæmpemæssige sø, som er ca 500 km bred, så ligger der den mest frodige sted i verden. Derfor bliver denne ø Venus' Child godt udnyttet af landbrug, og man har aldrig haft en mere frodig jord og bedre afgrøder end dem, som kommer fra denne ø. Øen er velbevogtet af søens væsner især de mandeædende Venus' angels, og en lille by Cornwill, hvor øens befolkning består af ren og skær stærke kvinder af forskellige racer, hvor ingen mænd bor og hvor de tager ud i verden for at blive gravide. Områderne omkring søen og floden er i total kontrast til vandet, da her ligger stenhårdt landskab, hvor intet gror.

Ingen nye indlæg

Stoneland. Omeng floden og søen.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild til mild. Umålbart i storme.
Territorium: ingens.

I en stor bælte omkring søen og floden ligger landet i milevis helt ufrugtbar og total blottet for vindene og vejrets kræfter. Landskabet er tydeligvis præget af mange års hårdt slid, hvor der er ingen blød jord til at beskytte den hårde klippegrund, hvor ingen planter kan leve eller gro i. De eneste levende planter, som kan leve her, er mos i nogle af de mange huller og krater, som er udfoldet som rynker i landskabet. Dog selvom landskabet er blottet, så er solen heldigvis ikke så nådeløs så højt heroppe nord på, og derfor lever der stadigvæk væsner og dyr his og her. Derfor er der heller ikke særlig meget radioaktivitet, da den jord, som ellers var blevet forurenet i datiden ligger nu spredt alle andre steder rundt i landet, hvor det kun er klippegrunden, som er en smule radioaktiv. Dog forekommer der sandstorme sydfra, som er meget vilde på disse egne.

Ingen nye indlæg

Stone beach.

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild til mild.
Territorium: Ingens.
Når man følger floden fra søen, så vil man til sidst nå helt ud til flodens udmunding, hvor havets mørkeblå bølger slår ind over kysten. Ligesom landskabet omkring floden og søen, så er stranden total stenet, hvor der kun ligger et ultra tyndt lag sand, som er for det meste blæst op i dynger. Havet her er ikke særlig meget forgiftet, hvor man kan både fiske og svømme uden at tage særlig meget skade, da vandet kun er en smule radioaktiv. Der er store stærke strømninger under overfladen, og stranden er kendt for at store hvallignende dyr, som engang var spækhuggere, dukker op fra havet og op på strandens bred for at få fat i en. Helt hernede af floden finder man dog ikke rigtig nogen af væsnerne Venus's angels, men de færdes til tider her.

Ingen nye indlæg

Fallen leaves' flood.(Floden)

17 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild til mild.
Territorium: Ingens.
Som en slange snorer floden dovent igennem det meget flade stenede landskab, selvom alt omkring floden er total ufrugtbar, så er floden den mest frugtbare af alle floder, hvor fisk i mange former og arter trives her i det yderst milde radioaktive vand. Derfor er det meget attraktivt at fiske her på den over 1000 km lange flod, som er ca 3 km bred på de bredeste punkter. Man kan også høste mange spiselige vandplanter, men det er dog uden risici, da Venus' angels blandt andet vogter her og andre større dyr.

Ingen nye indlæg

Hobour. (Havnebyen på landet)

77 messages in 5 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild til mild.
Territorium: I underverden af byen er det the Wolf clans, som er i kontrol.
TIlstand: Byen er under krsetilstand i frygt for angreb af The Blood King (læs mere)
En lille flække er denne by, kun lige bygget og konstrueret til at modtage de mange vare fra øen, som kommer i læssevis. Der bor kun ca 100 indbyggere, men alligevel er der tit mange gange flere folk i byen, da det er handelsmænd og tilhørende folk, som kommer for at hente og handle med disse vare fra øen. Så derfor byen kun er lige en flække, så er den præget af enorm rigdom, hvor alt er bygget i godt kvalitet, kroerne, motellerne og hotellerne er af god kvalitet, og der er ingen tvivl om, at denne by har travlt hver eneste da. Da denne ø producere ca 1/3 af alle grønsager og korn til verden, da den er så frugtbar, at man kan høste mange gange om året. Byens indbyggere fraråder altid en om at rejse ud til øen, da selv flere af kvindernes indbyggere i Hobour syntes, at de kvinder på øen er nogle sære nogen. Mange rygter florerer her i byen, at kvinderne er kannibalismer, som æder mænd og drengebørn.

Ingen nye indlæg

Fallen leaves (Søen)

2 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: yderst mild til mild.
Territorium: Kvindernes, især kvinderne inde på øen.

Søen, som næsten kunne ligne et hav breder sig med over 500 km i diameter flere forskellige steder, hvor dens blågrønne vand afspejler sig tydelig i kontrast med det stenede landskab omkring sig. Frodig og levende er denne sø, som indeholder mange dyr og væsner, som trives utroligt godt her. Det er meget attraktivt at fiske her, men dog bliver søen bevogtet af mandeædende væsner Venus' angels, som er yderst ekspert i at få fat i fiskere. Derfor står der skilte langs hele bredden, at der er ingen adgang for mænd. Men kvinder kan dog frit bevæge sig på søen og tage ind på øen, de kan selv sågar tage en mænd med sig, hvis de beder disse væsner om at lade ham være. Dog er det mest effektivt, hvis man har en af kvindernes indbyggere med sig. Men Venus' Angels er dog ikke de eneste væsner, som lever i denne sø.

Ingen nye indlæg

Venus' Child.

1 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild til intet.
Territorium: Øen's kvindelige indbyggere.
Midt i den gigantiske store sø Fallen Leaves ligger der en stor ø kaldt Venus' Child. Denne ø er det mest frugtbareste sted, som man kender til i denne verden, hvor de bedste råvare bliver dyrket her. Øen er ca 50 i diameter, hvor den bliver velbevogtet af øens kvinder. Der lever kun kvinder, og de tillader ingen mænd at komme ind på øen, og hvis de gør, så må mændene kun være der i højst en uge, ellers siger man, at Øen vil synke ned i søen. Dog må drengebørn, som er sønner af kvinderne godt være der, indtil de kommer i puberteten.. Ca 1/3 af alle grønsager og korn bliver dyrket på denne ø, da de kan høste mange gange om året. De handler med den lille havneby Hobour, som kun er blevet bygget for at handle med Øens indbyggere. Øen består ellers af 80% marker og plantager, mens resten består af vilde skove. Der går utrolige mange rygter om denne ø's skabelse, hvor man mener, at øen er skabt af enten Moder Jord, frugtbarheds gud, kvindelig ånd eller Venus gudinde.  

Ingen nye indlæg

Cornville.(Havneby på øen)

0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild til intet.
Territorium: Øens kvindelige indbyggere.
På denne ø bor der ca 5000 kvinder sammen i et fællesskab, hvor de med glæde invitere nye kvinder til øen. Dog har de strenge regler med, at mænd helst ikke må befinde sig på øen i hvert fald ikke over en uges tid. Dog må drengebørn, som er sønner af kvinderne godt være der, indtil de kommer i puberteten. Mange af kvinderne bor i bofællesskaber, hvor de bor i lange træhytter. Men der er plads til alle former for kvinder, og derfor kan man se huse i alle slags former tilpasset til den individuelle kvinde. De fleste af husene er træhuse, da det er det lettest tilgængelige materiale, og alt i på øen bliver bestemt i fællesskab og demokrati. Der er dog en leder, som er udvalgt af folket, som kan træde til, når der er nødvendige hurtige ting, som skal ordnes, ellers skal alt andet tages op til beslutning med alle kvinderne. Kvinderne, som gerne vil have børn, tager ud i verden for at blive gravide og vender tilbage og føder deres barn her.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: