IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Classified News #2 Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Classified News #2 Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Classified News #2

Go down 
ForfatterBesked
Classified
First Class.
First Class.
Classified

Ingame Titel: : journalist
Race : Nogen påstår han er skinwalker
Navn. : Classified
Alder : [Classified]
Evner/Classes. : Journalist
Bosted : Et sted som ingen ser
Slaver. : Måske
Antal indlæg : 13
Reputation : 5
Join date : 22/04/15

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime24/5/2015, 21:06

Classified News #2 X0r282

Godaften.
 
Classified News vender naturligvis tilbage i denne uge med nyt til gavn for alle. Ikke blot det magthaverne gerne vil have at i ved.
 
Vi bringer naturligvis opdateringer om Krigen der raser imellem World Freedom Fighters og the Amigos. Som i syden er blevet døbt Martillo y Yunque Et passende navn da ingen længere rigtig har noget sted at flygte hen.
 
Så bringer vi naturligvis nyheder om det nedfaldne flyvrag der er styret ned i over The Dream Hills.
 
Vi bringer som altid Z-udsigten og fortæller hvor i er sikre og hvor I skal holde vagt om natten.
 
 
Krigen fortsætter
 
Krigen der har fået tilnavnet Martillo y Yunque (eller "Hammer and Anvil", til de læsere der ikke taler spansk) lader kun til at intensiveres. De rasene kampe imellem WFF og Amigos lader til at intensivere for hvert sekund der går. Gaderne i Megatron City ligger øde med murbrokker og kratere, imens rasende ildkampe udkæmpes. Civile dør i hobetal, uden at nogen af siderne enten kan eller vil gøre meget for at stoppe det.
Desværre er flugt fra Megatron stort set umulig da hovedvejen ud af byen er blokeret af militær. Folks eneste mulighed for at forlade området er at flygte igennem skove og ukortlagt land, hvilket er mindst lige så farligt som at opholde sig i byen. Langt de fleste af de flygtninge der tager denne løsning, ender desværre med at møde deres endeligt i junglen. Flere eksperter frygter at især de flygtninge der når til Muernia, vil bukke under for zombieplagen og være en kritisk faktor i den nuværende opblomstring (mere om dette i Z-udsigten). Det er dog muligt at finde relativ sikkerhed inde i selve Megatron City, og det anbefales kraftigt at gøre dette, hvis man gerne vil leve. jeg kan ikke oplyse om den præcise location af disse sikre stæder det er af vital betydning at ingen af de kæmpende hære ved hvor de ligger, af frygt for gidsel situationer eller anden udnyttelse af civilbefolkningen. Jeg har dog fået en ledetråd af de lokale jeg kan forklare. Jeg er forsikret om at denne ledetråd vil være umulig for de to hære at knække, men ganske let for en almindelig borger. Hvordan det hænger sammen ved jeg ikke, men jeg har lovet at give den videre.
Ledetråden lyder som følgende: "Følg aldrig den blå måne, den er din fjende."
Krigen der desværre også lader til at brede sig længere og længere op i Nordamerika, har nu standset ved grænsen til Texas, men spreder sig videre nordpå, både øst og vest for Texas. WFF holder nu skansen, på Texas sydlige grænse, men det er ikke muligt at sige om denne forskansning holder. Amarillo nægter fortsat at lade WFF få adgang til deres ressourcer eller byen overhovedet.
Amarillos Borgmester fastholder at ingen af faktionerne er til at stole på. Han udtaler at Amigo's der tidligere holdt byen er voldlige galninge, men at WFF er tyvagtige bøller der tager hvad der ikke tilhøre dem. Han fastholder at værdifulde og nødvendige forsyninger er blevet stjålet af WFF's mænd.
I en personlig samtale med WFF's leder @Maria Tukhan udtaler hun:
"Sandheden om medicinen er faktisk det var vores til og starte med men borgmesteren for byen stjal det der er tale om feber nedsættende Medicin vi have til omkring 4 lastbiler men 2 dage før den afhentning fik vi at vide vi skulle pakke alle vores ting og forlade byen i lageret der kom bevæbnende vagter til vores lager og hold øje med os. vi er trænet og forstår byens utryghed ved os da vores lastbiler kom hjalp de med og flytte våben mad telte og andet da vi ville hente denne omtalte medicin var der gået 51 timer. 
mine chufføre blev lukket ind men fik proppet gevær løb i ansigtet og fik af vide at den medicin nu til hørte Amarillo og blev sendt væk den ene af vores lastbiler blev faktisk udsat for hærværk." 
Hvem der originalt ejede medicinen er endnu uklart, men mit team af hackere og jeg arbejder stadig på at få fat i de originale købslister, sandheden skal nok komme for dag.
Frk. Tukhan udtaler i øvrigt at hun kæmper for at bringe Demokrati tilbage til landet, men er det virkelig en god ide? Et stort antal amerikanere og mexicanere mener fortsat at demokratiet som styreform der originalt var skyld i 3. verdenskrig, og at denne styreform ikke er holdbar i længden.
 
 
Flystyrt
 
Så var det i går aftes at det brandene vrag fra en uidentificeret flyvemaskine kunne ses over Las Vegas. Flere beretter at de først troede det var fyrværkeri eller en komet, indtil en lokal Ornitolog og "Vindues Kigger Entusiast." (Som ønskede at være anonym, grundet sine tvivlsomme natlige vindues kiggerier) valgte at rette sin kikkert fra en skønhed i færd med sit aften bad, og op på himlen, hvor han genkendte den brandene ting som en flyvemaskine, som sejlede over Las Vegas i sit styrt. Maskinen lader til at være styrtet ned i The Dream Hills, nord for Las Vegas. Det er endnu uklart hvad det er for en maskine og hvorfor denne er styrtet ned, og ingen lader til at ville kendes ved denne flyvemaskines ophav.
 
 

Classified News #2 346vom1
 
Den fortsatte opblomstring af Zombier har været alarmerende stigende i de sidste par måneder og vi er nu oppe på et rekord højt tal siden den sidste store nedslagtning.
Det er et velkendt faktum at antallet af zombier er stort set proportionalt med antallet af rejsende, da disse er i den absolut største risiko for at blive bidt eller på anden måde smittet. Med det høje antal flygtninge der forsøger at rejse igennem Muernia, som har den absolut højeste koncentration af zombier ,uden at benytte hovedvejen er det ikke så underligt.
I respons er mange byer og landsbyer igen begyndt at hyre z-hunters, som for dem der ikke kan huske det, er folk hvis profession det er at jage og dræbe så mange zombier som muligt. Disse folk har ellers ikke haft salt til et æg i det sidste år, men nu hvor sæsonen igen er åben er deres buissness igen frugtbar. Folk der bor nær Muernia's grænse skal naturligvis være ekstra opmærksomme, det samme gælder næsten alle sydstater og endda nogle af de gamle Nordstater. Større flokke af dem, bliver mere og mere almindelige, da deres støn, tiltrækker andre zombier og gør hvad der ellers er en relativt nem fjende på en enkelt zombie til livsfarlige horder.
 
 

Det var alt for Classified news


Sidst rettet af Classified 27/5/2015, 14:36, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime24/5/2015, 21:19

Skøn artikel , Class.
jeg frygter efterhånden pænt meget for de der zombies !

...og så er der hele krigen! Måske man snart burde tage en mere aktiv del i den....skubbe tingene lidt i den rette retning ?!

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
Auriel

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2217
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime25/5/2015, 22:53

Rigtig god og spændende artikel :)
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime28/5/2015, 22:19

Jeg vil sige at det giver god mening at begynde at overveje at hjælpe til i krigen mod Amigos.
Det er ved at fylde for meget ;)

Hvad mon militæret tænker om det ? X D

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
Auriel

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2217
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime29/5/2015, 07:06

*hint hint hint*
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime29/5/2015, 07:58

* vifter med stegepanden bag ryggen *
Oh hooooneyyyy * xD

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime29/5/2015, 10:42

Well der var faktisk et plot med militæret, som skulle have været med til at være et stort skridt i at stoppe krigen. :) Men ja det emne er desværre gået i stå pga en bruger, som har forladt siden. ^^
Men stadigvæk jeg ved ikke hvor meget man kan kalde det en krig eller bare en mere klan/bandekrig/et mindre civilt oprør, når det kun er imellem de to partner, hvor freedoms fighters trossalt ikke er en særlig stor gruppe. :)
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime29/5/2015, 19:40

Det lyder bedre med krig :P

_________________
Classified News #2 Aaron_Kane
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime29/5/2015, 21:15

Nogle mænd der måler længere kunne måske afgøre det ? :P

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 10:42

Måler længere, hvor? :P

_________________
Classified News #2 Aaron_Kane
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 11:04

Måle LÆNGDE ! XD behave ! XD

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 12:21

Jeg tror stadig ikke, der er noget der slår Mr. Kane her xD

_________________
Classified News #2 Aaron_Kane
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 12:32

* chok * Well i wouldn't know >.<
XD

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
Auriel

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2217
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 13:43

Lige inden i to kommer for godt igang:

Hvad tænker @Maria omkring artiklen ?
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 14:25

Ô.Ô

* venter på @Maria *

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 14:39

Jeg tror ikke Maria kan måle længder, men hvad ved jeg? xD

_________________
Classified News #2 Aaron_Kane
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
Auriel

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2217
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime30/5/2015, 15:45

Du kan jo spørge hende ;)
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime3/6/2015, 21:02

Tror vi holder os til den pæne -18 snak XD

Så kan vi måle længder i ....ikea istedet :)

_________________
Classified News #2 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Classified News #2 Empty
IndlægEmne: Re: Classified News #2   Classified News #2 Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Classified News #2
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Nyheder-
Gå til: