IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Kalypso AKA Tia Dalma

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Kalypso AKA Tia Dalma   4/6/2015, 13:56

//Denne profil er under opbygning //
Styrker:
- grundet fortid som gudinde, så kan Kalypso ikke dø af alderdom.
- Kalypso kan ikke dø af normale sygdomme og selv større sår. Hendes krop med rester af guddommelighed kan sådan "lukke"/stoppe forblødningen, hvor det vil skabe sådan en tynd lys hudhinde over såret. Men det vil stadigvæk skabe et synligt svagt punkt, som først heales rigtigt, når Kalypso gør brug af unikke voodooritualer for dette. (Læs under voodooevnen)
- Fordi Kalypso oprindeligt set stadigvæk er en nymfe, så har hun en bedre kontakt til elementer i hendes omgivelser. (Dog kan hun ikke styre dem eller noget, men hun er rigtigt godt til at sanse ting, folk fra afstand og så videre, som hun især kan bruge i sin voodooevne)
- Hendes voodoomagi. (Se længere nede for beskrivelse)

Svagheder:
- selvom Kalypso ikke normalt kan dø af forblødning fra større sår og så videre, så mange store sår på hendes krop er nemt meget dødeligt for hende, da den midlertidige healing kun sker med et "max fart" og derved kan hun nå at forbløde. Afhugning af hoved eller hjerte er 100% dødelige for hende.
- Radioaktivitet er et problem for Kalypso ligesom for alle andre almindelige væsner, så det skal hun helst undgå og stadigvæk foretage sig pleje med mere, for at undgå de skadelige effekter.
- Kalypso er ikke stærkere, hurtigere eller smidigere end et menneske.

Voodoo evnen.
En voodoo mester er en, som rigtigt god til at komme i kontakt med de rigtige ånder og bruges deres magi til at kunne udføre diverse ritualer. Dog er der begrænser, og det er meget vigtigt for en voodoo mester at holde meget god kontakt med de ånder, som vedkommende bruger og får hjælp fra, så det kræver rigtigt ofte ofringer både sådan "materielle"(f.eks. dyr, værdier eventuelt menneskeofre) men nogle gange også personlige ofringer, især ved større ting, eller sågar bare hvis ånden ikke føler sig helt tilfreds med voodoomasteren, så kan den kræve personlige ofringer af vedkommende, som f.eks. at undergå slem smerte, ofre en der er kær, eller andet lign, som går ude over voodoomasteren selv. Dog er dette sjældent, men desto mindre stadigvæk gør, at det er meget vigtigt, at voodoomesteren holder kontakten ved lige, da ellers kan ånderne have mere lyst til at kræve højere priser for deres hjælp.
- Ånde guidning: en erfaren voodoomaster kan vælge at gå i trance og derved komme i kontakt med flere forskellige ånder, som kan komme med råd og vejledning. Hvis det dog er viden hos ånder, som voodoomasteren ingen eller kun en mindre kontakt til, så kræver det oftest mindre materielle offer.
- Spå om fremtiden og fortiden: Ved brug af ånde guidning kan en voodoomaster prøve at finde nogle ånder i en trance, især desto større og mægtigere de er, desto bedre, som måske kan give svar på de ting, som voodoomasteren eller "kunden" vil have af svar. Dog er det aldrig nogen garanti for svar, især da ånderne selv elsker at tale tåget og mytisk.
- Voodoodoll. Ved brug af genstand fra en udvalgt person kan en voodoomaster under et ritual gøre, at hvis man stikker dukken, så vil vedkommende opleve smerte. Dog kan voodoomasteren kun højst gøre smerte, men ikke lammende eller reel skadelig smerte.
- Healing. En voodoomester kan heale sine sår ved brug af ofringer til sine ånder. Desto større sår desto flere dyreofringer og så videre skal der være. F.eks. 7-8cm dyb sår i benet kræver mindst 1 ged. Et afhugget legeme kræver mindst 4 store dyr. Dette ritual kan også gøres på andre. Men igen handler det meget om relationen mellem voodoomesteren og de ånder, som skal hjælpe hende.
- "dobbeltgænger"(Transmutation). En voodoomester under specielle ritualer med stor ofre og under meget dyb trance kan lave en "dobbeltgænger" af sig selv, en åndelig manifestation, som gør, at en voodoomester kan dukke op på et bestemt lokalisation eller op af en bestemt person for at blandt andet enten kunne komme i kontakt med en person langt væk eller "haunte" en person ved at sådan dukke op, da denne åndelig manifestation fungerer som et spøgelse, altså man kan ikke gøre noget imod dobbeltgængeren, men til gengæld kan dobbeltgængeren heller ikke gøre noget ved sine omgivelser, da det er kun en psykisk manifestation og ikke fysisk. Plus ritualet kræver en del energi
- Ghoul (zombie men ikke den 21århundrede definition). En voodoomester kan skabe det man ville kunne kalde for en kontrolleret levende zombie. En person, som er kommet under den fulde kontrol af en voodoomester. Dette kan dog kun ske, hvis voodoomesteren indgår en unik ritual med en personlig offer (derfor udføres den sjældent), hvor der under processen bliver lavet nogle få dråber "gift". Hvor voodoomesteren skal gå hen til sit ofre og smøre dråberne på sine læber og kysse vedkommende, altså det rigtige dødskys. Effekten virker dog langt fra altid, da det er meget afhængigt af, hvor psykisk svag vedkommende er og rent held og uheld, blandt andet fordi teorien bag giften er, at indgår ånder i giften, som skal skabe denne kontakt, og hvis de ikke synes at vedkommende skal være en zombie, så kan de nægte uden voodoomesteren kan gøre noget ved det. Men igen... vedkommende skal være psykisk svag for at det normalt virker.


Sidst rettet af Kalypso 5/6/2015, 16:27, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
 
Kalypso AKA Tia Dalma
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Hyggehjørnet :: Kreative profilbeskrivelser-
Gå til: