IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)

Go down 
ForfatterBesked
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime7/12/2015, 11:04

Tid: 11:45am
Sted: Kaylee's værksted
Omgivelser: Tingeltangel flere steder. Det folk typisk ville opfatte som rod.
Klima: Regnvejr, omkring de 12 grader celsius.
Outfit akkompagneret af hendes Trenchcoat og et par sorte "fuldfinger"-handkser. Hun har desuden en sportstaske over skulderen.


Det var en af de få regnvejrsdage, hvor der rent faktisk ikke var syre indblandet af en eller anden mærkelig grund. Det var højst usædvanligt, at regnen ikke ætsede alt og tvang folk til at blive indendøre.
Selena havde dog ikke noget imod dette. Det gjorde det nemmere for hende at fuldende sit ærinde idag.
Hun havde for et stykke tid siden set en artikel om en kvinde, der havde fortsat sin fars forretning i alskens ting og sager, og her var hun nu på vej hen. Hun skulle have en ny pistol, efter den anden var blevet smadret i en hektisk kamp med en dæmon. Hvis kvinden havde nok viden, ville Selena også gerne have taget et kig på sin højre arm, for denne var trods alt blevet ramt af et plasmaskud, og håndleddet var blevet lidt trægt.

Det havde faktisk taget hende overraskende kort tid at komme til Armarillo fra Vegas, men hun havde også haft held til at leje en plamedeus, så rejsetiden havde været noget hurtigere, end hvis hun skulle have gået hele vejen. Den eneste ulempe var, at hun nu skulle tilbage til Vegas for at aflevere den.
Cyklen stoppede, da hun kom til en stor garage. Tændningen blev slået fra og støttebenet klappet ned. Hun tog hjelmen af og lagde den på sædet, efter hun stod af. Sportstasken blev skubbet en anelse længere om på ryggen, inden hun gik ind af den kæmpemæssige port.
Blikket gled hen over værkstedet og et smil bredte sig på hendes læber. Endelig lidt kaos i en verden, hvor det rent faktisk passede ind. Selena kunne dog øjne et hvis system i rodet, men det gjorde bestemt ikke noget. Organiseret eller ej det var til afveksling rart, at det hele ikke var så ordentligt.
Hun gik stille og roligt op til desken, hvor tasken blev stillet. Hun sugede hele atmosfæren ind med øjnene. Et stykke derfra hang en bil (noget der lignede en freeway, men hun var ikke helt sikker) på en lift med åben motorhjelm.
Hun vendte rundt og lænede sig med ryggen op ad desken. Et prøvende "Hello?" blev sendt ud i lokalet med temmelig høj stemme. "Anyone home?" blev det kort efter fortsat. De korte ord afslørede ikke den stærke, australske accent, men det ville tidsnok komme, hvis hun skulle ud i en længere dialog.
Hun stak hænderne i de respektive lommer på højre og venstre side af frakken med et lydløst suk. Håret var blevet en anelse våd af støvregnen, der faldt udenfor. Frakken var dog væsentlig vådere, da hun jo havde kørt i det vejr et stykke tid. Selv læderbukserne havde vandperler på sig.
Nu var det bare at vente, til der kom nogen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime17/12/2015, 15:43

"Du ka' lige vågede.. av!" lød det ude bag i rummet, som var bag disken hvor Selena stod ved og lige efter kom en lille robot grinende på en metalisk måde men en ung pige med langt hår og en brun kedeldrag. Robotten grinte hånligt af den unge mekaniker som spænede efter denne lille uforskammet robot som bare blev ved med at grine af Kayley hver gang den undveg Keylees hænder.
"I swear to god I will decouple you if you don't stop right now!" Råbte hun irriteret over at den grinte af hende, for uforskammet kunne man lige være? og så endda bide hende?!
Robotten var hutigere end man skulle tro, for pludselig var den løbet mellem benene på Selena hvilket fik Kaylee til at løbe direkte ind i hende så de begge væltede om på gulvet. Kaylee kiggede forskrækket på den unge kvinde som hun lige var løbet ind i, "Åh! Undskyld undskyld undskyld!" undskyldte hun meget uskyldtigt og naivt men kiggede med dræber øjne mod den lille robot som flækkede af grin over begge tøsser som havde væltet og lå på gulvet.
"Kom så her din lille blikdåse!" Kaldte hun bestemt og spænede efter robotten igen men i sidste ende fik i et ordentligt spring, fik hun fat i dens ene ben og smilede storslået, "ha! Fik dig din lille laban!" Sagde hun med triumpf i sin stemme og smilede stort, dog holdt hun dens fod og på en måde, så den ikke kunne bide hende igen.
Keylee havde lige kort glemt at der faktisk var en kunde da hun forsvandt ind bag i lokalet og eneste man så kunne høre var robotten som lavede nogle paniske lyde og den unge mekaniker, "det din egen skyld, s-stop med a vride dig så meget, av!.. Der, oh, kommer!" Råbte hun da hun kom i tanke om at der var en kunde og skydte sig ud med en halv beskidt klud i sine hænder fra da hun sad og pillede ved robotten.
Kaylee bar sin selvandlige brune kedeldrag på som ikke havde ærmer med nogle vandrestøvler som var halvt slidte samt en langærmet top inden under og et gråt, halv stort tørklæde om sin hals som hun kunne trække op foran munden hvis hun fik brug for det og så med googles hængende om halsen på hende uden på tørklædet. Med lidt olie og sod i ansigtet og på sin kedeldrag gik hun hen imod disken, "åh! Undskyld med min pludselig brasen ind i dig" undskyldte hun igen med sin søde lille uskyldige og unge samt naive stemme.
"Du kom vel ikke noget til?" Spurgte hun nervøs og kiggede på sin kunde, hun ville have det så skidt med sig selv hvis hun havde gjort denne kvinde noget.
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime20/12/2015, 00:53

Skramlen, en kommanderende tone efterfulgt af en skraldgrinende robot, der kom løbene ud fra et rum bag disken, fik Selena til at vende sig om. Hun fulgte den lille fyr med øjnene, og det svage smil på hendes læber voksede en smule. Sikke en sød lille fyr.
Blikket blev rettet mod pigen, der kom lige efter den. Det måtte næsten være ejeren af denne biks, men inden Selena fik sagt noget, havde robotten taget hendes opmærksomhed igen ved at løbe mellem benene på hende. Blikket fulgte den med det resultat, at kvinden bumbede ind i hende, inden hun kunne nå at reagere. Sekundet efter lå de begge på jorden, efterfulgt af kvindens undskyldning. Selena kunne ikke lade være med at grine.
"It's okay, don't worry about it. Get that little guy" lød svaret stadig med skyggen af grinet tilbage i stemmen.
Hun kom dog selv ret hurtigt op at stå igen, og hun fulgte interesseret kvindens jagt på robotten. Det var herligt det her. Endelig et sted, der rent faktisk ikke gik ud på, at man skulle være så perfekt som muligt.
Da kvinden havde fanget robotten, gav Selena sig tålmodigt til at vente på, at hun havde taget sig af den og havde tid til hende. Ved kvindens spørgsmål, sendte Selena hende et opmuntrende smil.
"It's okay, I've tried far worse than getting knocked down."
Den australske accent var ganske tydelig. Selvom Selena stadig smilede svagt, var hendes stemme dog oprigtig for at vise, at kvinden altså ikke havde gjort hende noget. Hun havde lige været i kamp med en dæmon, var blevet skudt på af plasmavåben fra dens hale og halvdelen af huden på hendes mekaniske arm var smeltet væk. Det kunne kvinden selvfølgelig ikke vide, men hun havde været ude for en hel del mere på det sidste end "bare" at blive væltet.

Smilet blegnede, da Selena kom i tanke om dette og derved sin grund til at være her.
"I'm here because I need a plasma gun modified to be more silent, and have a smoother trigger. Would that be possible?"
Hendes ansigtsudtryk var skiftet til et noget mere alvorligt. Ikke at hun som sådan havde noget i mod kvinden, hun var bare altid alvorlig, når det omhandlede "arbejde".
"Oh og jeg ville høre, om du har en bøllebob til salg? Hvis ikke ville det så være muligt at modificere den, hvis jeg fandt en?"
Selvom det var opremsning, var hendes stemme stadig mere flydende i forhold til, hvis man læste op fra et papir. Øjnene forblev rettet mod kvindens øjne. Til sidst tegnede der sig igen et svagt smil om Selenas læber.
"And one last thing: do you have any knowledge regarding cybernetic body parts? I had a litte accident if you might say so."
Den sarkastiske tone var kun ment for at understrege, at det på ingen måde var et uheld. Eller delvist, for det var slet ikke meningen, at hun skulle være kommet i klammeri med en dæmon, men det var en historie til en anden god gang.
Hun kom i tanke om, at hun helt havde glemt at introducere sig selv. Hendes højre hånd blev rakt frem mod kvinden.
"The name's Selena by the way. Sel if you prefer. I take it that you're miss Frye?"
Smilet voksede en smule, mens øjenkontakten blev fastholdt. Hendes blik var ikke gennemborende, men derimod venligt og imødekommende.

//Igen sig endelig til, hvis det er totalt forvirrende, at jeg skriver engelsk i samtalerne. Så ændrer jeg det bare til dansk ^^
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime6/1/2016, 21:39

Kaylee ånede helt lettet op da kvinden forsikrede hende at hun var okay, for Kaylee havde faktisk slet ikke set kvinde sidde lige der hvor hun løb. hun kiggede lidt på kvinden, "Plasma gun? Yea selvfølgelig, sku' ik' være et problem" forsikrede hun hendes kunde med et strålende smil. Plasma våben var ikke det sværeste at reperere eller lave, det krævede bare tid og de rigtige dele, syntes hun hvert fald, andre mekaniker hun havde stødt på, havde det lidt anderledes med plasma våben, dog har hun også kun mødt to andre i sit liv, så det ville måske ikke sige så meget.

Kaylee kiggede på lidt kvinden som åbenbart hed Selena, smuk navn syntes hun, men denne bøllebob, det var dog et køretøj hun ikke havde set i meget lang tid, troede slet ikke der fandte flere af den slags køretøjere tilbage, sidste gang hun fik fornøjelsen at arbejde med en, var da hun sad på fars skød og blev undervist i hvad de forskellige dele hed og hvordan man skiftede dem og det var næsten 9 år siden eller noget i den stil, hun kunne ikke huske hvornår helt præcis at hun så en bøllebob. "Det eneste køretøj jeg har lige nu er den du ser bag dig" fortalte hun Selena og lænede sig frem så hendes underarme hvilede på disken og nikkede mod bilen bag Selena.
Det var en Sandmeme og ikke en gang en færdig bygget en, den manglede stadig en del dele før den overhoved kunne køre og bruges som et køretøj.
"Uh smuk navn! Og kald mig Kaylee, min mor blev kaldt miss Frye" forklarede hun smilende og kiggede så lidt søgende på Selena, "har du ikke din plasma gun med dig eller?" Spurgte hun nysgerrig da hun ikke kunne så våbnet på hende.
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime8/1/2016, 16:27

Selena kunne ikke lade være med at bemærke Kaylees lettelse. Hun var ikke vant til, at mennesker bekymrede sig så meget for en anden end dem selv. Hun var vant til, at man i denne verden var væsentligt mere egoistisk. Det gjorde jende dog ikke noget. Som alt andet i dette værksted var det et dejligt break fra virkeligheden.
På trods af at hendes spørgsmål om biotekniske dele blev ignoreret, åbnede hun som svar tasken og fremdrog en plasma pistol.
"Jeg ville ikke komme herind bevæbnet til tænderne. Det ville sende de forkerte signaler.
Hun sendte Kaylee et svagt smil, inden hun igen åbnede munden for at svare.
"Så hvis jeg fandt en bøllebob, ville det så være muligt at få sat et ekstra sæde i?"
Selena undrede sig kort over, at hun ikke blev spurgt om, hvad hun skulle bruge tingene til, men Kaylee havde bevist, at hun ikke var som alle andre mennesker, så hun dvælede ikke ved det ret længe. I sted trak hun den højre handske af hånden og trak ærmet op, så en noget svedet mekanisk arm med rester af brændt kunsthud op til ca midt på underarmen, hvor resten op til skulderen var intakt, kom til syne. Hun løftede armen og bukkede albuen, så Kaylee kunne set den tæt på. På ydersiden var en rille som på huden blev til en tatovering med en sort roseblomst på albuen. Flere blomster sad ud fra rillen og snoede sig om underarmen, men det var ganske tydeligt, at denne tatovering var lavet for at skjule rillen.
"Er det her noget, du har forstand på? Mit håndled er lidt løst og trægt en gang imellem, så hvis det var muligt, ville jeg gerne have kigget på det."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime30/5/2016, 01:26

Kaylee smilede over sin kundes ærlighed, ikke fordi at folk gik og løg op i hovedet på hende, men det var vel altid dejligt med ærlighed, desuden ville hun nok alligevel ikke tænke videre over det i starten da hun er alt for naiv og stoler alt for let på fremmede, hvilket har fået hende ud i problemer nogle par gange.
Kaylee lyste nærmest op som et lille barn i en slikbutik, "Det ville være for awesome! Ville elske at arbejde med en igen! Ville sagens kunne installere et nyt sæde i!" svarede hun lidt for energisk og glad over noget så simpelt som en bil, man mente hun blev for overgiret over de mindste ting der indvolvede noget med at bygge, reperere, forbedre, eller bare skillede ad.
Kaylee kiggede meget interesseret i Selenas arm, det var som at læse en god bog og hun kiggede fra Selenas arm og op i hendes øjne, "Det skulle ikke være så svært" svarede hun med et stort varmt smil og gik straks igang med at kigge rundt.
Hun gik lidt rundt, smed lidt rundt med sine ting til hun fandt en skruetrækker hun skulle bruge, for det så ud til at hendes arm var anderledes end hvad hun normalt havde fået lov til at arbejde med, det var desuden heller ikke alle der var lige begejstrede over at Kaylee pillede ved deres arm.
Skruetrækkeren var specielt bygget til at arbejde med arme som Selena havde og inden længe fandt Kaylee frem til stedet der var brug for reperetion.
Hurtig som en bi, arbejdede hun på Selenas arm som indenlænge virkede som den var ny, hvilket Kaylee var meget stolt over.

//Sooo sorry jeg først svarer nu >.<
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime13/6/2016, 01:28

Selena kunne ikke lade være med at smile over Kaylees entusiasme. Hun var virkelig en kvinde med en forkærlighed for dimsedutter og dingenoter. Hun fortrød bestemt ikke, at hun var taget herhen. Hun ville kunne klare alverdens spørgsmål fra en, der virkelig elskede sit arbejde. Og det var selvom hun ikke engang havde fået smidt nogle spørgsmål i hovedet endnu.

Selena blev overrasket over, hvor hurtig Kaylee egentlig arbejdede med hendes arm. Hun nåede ikke engang mærke, at det kildede, før hun var færdig. Hun lod hånden knytte og håndleddet køre en omgang i en cirkel. Den var virkelig repareret igen. Tak skæbne for, at hun rent faktisk havde fået lavet den i et robust materiale.
"Wow gee thanks. That was impressive. Now... why are you not asking me any questions? Are you not curious about anything?"
Hun kiggede lidt forundret på Kaylee, inden hun besluttede sig for at lave lidt fis med den kære mekaniker. Hun virkede som en naiv type. Ikke at hun ville være ondskabsfuld, men hele stemningen havde efterladt hende i et drillesygt humør. Albuerne blev placeret på bordet og fingrene flettet, så hun kunne lade hagen hvile på oversiden af hænderne.
"Now all of this is gonna cost something. But what would it take to get you to spend the night with me?"
Blikket var udfordrende og stemmen legende, selvom den havde en lettere drillende undertone. Når man ikke kendte hende, kunne det være svært at greje, om Selena faktisk mente spørgsmålet eller ej.
Efter et par sekunder bredte hendes læber sig dog i et smil.
"Just kidding. Really just wanted to see ya reaction. Sorry I'm messing with ya."
Hun rettede sig op og kastede et blik rundt i butikken. Hun mærkede sin nysgerrighed hed dirre, og hun vendte igen blikket mod Kaylee.
"Okay no more jokes. May I have the honors of getting a tour of your workshop before I find a bully bob?"

//Det er okay, har selv været fraværende længe o.o
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime20/8/2016, 16:18

Kaylee hævede lidt på skuldrende, "Far sagde altid at det var uhøfligt at stille spørgsmål til kunder" forklarede hun mens hun puttede sin skruetrækker i en af sine mange lommer kedeldragten havde.
Dog var Keylee på ingen måde forberedt på Selenas drilleri/flirting og det tog Keylee helt off-guard. "Wha-at?" Spurgte hun helt rød i hovedet og kiggede med det samme ned på sine støvler, rød som en tomat, mumlede og stammede hun ord og sætninger, "J-jeg.. øhm.. jeg, ej hvad?" mumlede og stammede hun og ikke anede hvad hun skulle sige eller gøre, det var første gang hun var blevet spurgt så ligefrem, og så af en person af samme køn, det var hun ikke vant til.
"Hva-hvad? Oh.. yea haha" smilede hun akavet og stadig meget rød i ansigtet.
Hun rettet blikket mod Selena igen og lyste op med glæde og alt genertheden, samt rødmen forsvandt lige så hurtig som den var kommet, "Uh uh uh, det så lang tid siden at jeg har kunne vise folk værkstedet til nogen!" sagde hun meget energisk og hyper.
Hurtigt var hun omme på den anden side af desken, hvor Selena sad og tog hendes hånd og trak hende med sig.
Da de nåede over til den modsatte side af værkstedet, hvor en halvstor kasse stod, åbnede hun toppen og lændte sig ind over, så hun hendes røv og ben var synlige.
"Oh my god ska' lige vise dig noget jeg har bygget på i noget tid!" fortalte hun nede fra kasse, mens ting fløj op og landede på gulvet omkring Selena.
"Der var du!" Kom det fra hende og kom op igen og holdte noget som lignede en flitlock pistol, men den var ekstrem modificerede.
Små rør lavet af kopper, samt et selvlavet scope på toppen af den.
"Det er stadig en prototype, men den har ekstrem vild slagkraft når man skyder med den" forklarede hun og tændte for den.
Flintlock pistolen udgav en summen blandet med lyden af en lav bass.
Kaylee rakte Selena pistolen med et stort smil, det var Kaylees nyeste ting hun havde bygget.
Dog havde den ingen ammonition, så den kunne ikke bruges til at skyde med endnu, hvilket faktisk lidt var Keyless egen skyld, da hun testede den, overheatede den så meget at ammonitionen ville holde op med at virke.
"Jeg ska' stadig lige færdigøre den, men er snart færdig med den!" Fortalte hun meget stolt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Empty
IndlægEmne: Re: Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)   Bombs and bullets will do the trick (Kaylee) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Bombs and bullets will do the trick (Kaylee)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Armarillo-
Gå til: