IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Godt nyt og længe side - Adriana Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Godt nyt og længe side - Adriana Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare
 

 Godt nyt og længe side - Adriana

Go down 
ForfatterBesked
Vincent
Nybegynder.
Nybegynder.
Vincent

Race : Skygge dæmon
Navn. : Vincent
Alder : 7987år ligner dog en på omkring de 25.
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Lidt rundt omkring
Tilhørende klan. : The Blood Eagle
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 156
Reputation : 5
Join date : 20/02/16

Godt nyt og længe side - Adriana Empty
IndlægEmne: Godt nyt og længe side - Adriana   Godt nyt og længe side - Adriana Icon_minitime18/12/2017, 18:43

Sted: New Miami.
Tid: omkring kl 16.
Omgivelser: masser af mennesker.
Vejr: Lette varmt og sky frit.

Vincent var ankommet til New Miami for nogen dag side, i sin søg efter en kvinde han havde styk på for lang tid side og enlig kun den en gang, han havde fundet nogen oplysning omkring hendes familie, som hun var forsvundet fra og havde ikke fundet dem, sidste han snakke med hende om det men det var som sagt også lang tid han havde gjorte det, men nu havde han opspore hende til at være her i New Miami som godt kun giv lidt problemer, da by er stor og der er mange i den, men der var ikke noget problem der ikke var stort nok til det ikke kun klares.

Han stod op på en halv høj bygning så han har et bedre overblik, for engangsskyld havde han ikke sin rustning på og var bare iklædt nogen sort jogging og en sort t-shirts, dog med skjulet lommer og skjulet holder ind under t-shirts, hvis han kende Adriana rigtig, brugt hun ikke tid på at sidder stiller og der var mange ting at ser her i by og med lidt heldig vil han ser hende gå rundt derned på gade, og ikke at han var lidt heldig at han så han som ligner hende, han kom hurtigt ned fra bygning hvor han havde stå og begynde at gå ind mellem de mange mennesker som var på gade, han kom rolig tætter og tætter på kvinde som han synes der ligner Adriana rigtig meget.

Vincent smiler for sig selv han havde finde ud at det er hende han havde søgte, han gik rolig tætter på hende mens hun stod ved en bod og kiggede på vaner som bod havde at bud på, hvor han proppe en lad papir ned i hendes taske og gik derefter videre, så måtte han ser om hun havde lyst til af høre mere om hendes familie, da der stå på papir: jeg har oplysning om din familie, møde mig på The Old Skull, Vincent.

Mere synes han ikke at der skulle stå på papir lad som han havde giv hende eller proppe i hendes taske, The Old Skull var en lille kro/bar med få værelse, men det var et sted hvor man kun være i fred og klar en handle af den en eller andet slags, det var ikke alle som kender til den også selvom den ikke bliver holdt hemmelig.

Selvom klokke ikke var så mange var han alligevel på vej tilbage til The Old Skull så han er sikker på at han er der når hun kommer, det tog ham ikke lang tid at kom tilbage der til, hvor han korte kiggede på opslagstavle ved hoveddør, med forskellig opgave, alt fra små til stort, dog skrevet i koder, The Old Skull bestod af en lille kro/bar stue med omkring 30 sidder pladser, ellers er rummet halv mørke og border med pæn afsted mellem hinanden, han hils korte på krofatte og gik derefter ned i det en hjørne i mørke og sat sig ved bordet og begynde derefter at venter på om Adriana skulle kommer eller ej.
Tilbage til toppen Go down
Online
Adriana
First Class.
First Class.
Adriana

Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

Godt nyt og længe side - Adriana Empty
IndlægEmne: Re: Godt nyt og længe side - Adriana   Godt nyt og længe side - Adriana Icon_minitime27/12/2017, 18:46

"Hmm" sagde hun lavt mens hun kiggede ned i en bog, hvor der stod alt muligt omkring New Miami og vigtigt af alt, var der et kort. hun nære studierne det og kiggede bagefter op og ned igen i bogen. "Den vej" hun kiggede en retning "eller den vej" hun kiggede en anden retning. *hvorfor er byen så, svære for mig. skove ingen problem, bjerge heller ikke. men byer giver ikke meningen. alt ligner hinanden* hun kiggede opgivende på kort og træk på skulderen, "Jeg går den vej" hun gik den rigtigt hun havde besluttede sig for og underligt noget kom hun hen, til det sket hun gerne ville se. En kæmpe park, med en meget kendt springvand.

Hun kiggede sig omkring og lagde igen mærke til hvordan folk sendt hende foragte blikke, det more hende endeligt efterhånden at folk så sådan på hende, især når folk virkelige havde brug for hendes hjælp var de endeligt ligeglade med hendes udsende det vil bare havde hjælp. hun stod i en folkemængde i sin slidt hættetøjre og et short med huler i på og på fødderne et par sandaler, mest fordi det var varmt. hun havde endeligt ikke mangle på penge, men hun følte sig ikke behaglige tilpas i det velsiddende og pæne tøj folk gik i.

hun stod og nyd udsigt, da hun mærkede en bevægelse ved side taske, den blev kort tungere og så var den normal vægt igen. hendes blik faldt hurtigt bag sig, havde nogle virkelig stjælet for hende, men ingen skiller sig ud. hun underede sig før hun kiggede i sin taske for, om hun mangle noget, men nej.... Der var en ny ting i hendes taske.... et stykke papir.. hun tog papiret op og så underende på den. "Hvad er det" sagde hun lavt og åben papiret, inden i den stod en besked til hende.. *jeg har oplysning om din familie, møde mig å The Old Skulle... Vincent* hun læst i sit hoved med sagde hans navn "Vin..cent" det nok et halvt år siden jeg så ham sidste eller er det mere.

Han var den eneste hun noglesiden havde nævnt sin familie til og omkring hvordan hun var blevet splittede fra dem. hun kiggede en gang mere, for hun besluttede sig for at mødes med ham. selvom hun havde dårlige følelser omkring det, hun forventede deres dø.

Lidt senere åbenende hun døren indtil døren til kroen og så sig omkring, hun genkendt ham ikke lige med det sammen, hun forvent han sad i sin rustning eller hvad man nu kaldt hans dragt. men nej han sad alminding påklædning... hun gik der over og sagde med en glad stemme "Hej. vincent.. du ledet efter mig" hun satte sig ved bordet og vente på ham. som altid kiggede hun direkte mod ham, gjorde hun endeligt med alle

_________________
Godt nyt og længe side - Adriana Tumblr_inline_micfewQSeZ1qz4rgp
Tilbage til toppen Go down
Vincent
Nybegynder.
Nybegynder.
Vincent

Race : Skygge dæmon
Navn. : Vincent
Alder : 7987år ligner dog en på omkring de 25.
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Lidt rundt omkring
Tilhørende klan. : The Blood Eagle
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 156
Reputation : 5
Join date : 20/02/16

Godt nyt og længe side - Adriana Empty
IndlægEmne: Re: Godt nyt og længe side - Adriana   Godt nyt og længe side - Adriana Icon_minitime28/12/2017, 16:53

Han havde ikke sidder der særlig længe før dør gik op og en kvinde kom ind og det var Adriana, så var hun nysgerrig at høre mere om hendes familie, enlig lidt overrasker over at hun kom så hurtigt, hun måtte ikke havde andet for end at gå rundt, det kun også være lige meget nu, nu var hende her for at høre om hvad han havde fundet ud af, han løfte den en hånd op i luft og viser to finger til mand i bar, hvorefter mand kommer ned kort efter med to glas med whisky i.

Han tog fat i noget i en taske som han havde hentet end hun var kommet, hvor han tog en sags mappe op og lad den på bordet og skubbe den derefter over til hende, der var vel omkring 20 sider i mappe, ”hej Adriana og på en måde gør jeg” sagde han og smiler til hende og tog en tår af sit glas, ”gå du ellers og har det godt, vel stadig på fart” halvt spurgte han, da han gik ude fra at hun var det, men det kun jo være at hun vil slå sig ned her i by.

”Jeg vil lad dig få lidt fred så du kan fået læst” sagde han og smiler kort til hende, end han rejse sig og tage sit glas med op til bar, så fik hun fred til at læse i og han kun stadig holde øje med hende, han drak resten af whisky og bestille en ny, han gik tilbage til bordet og sat sig overfor hende, da det så ud til hun var færdig med af læse, [b]”nåh hvad siger du”[b] spurgte han og kiggede på hende og smiler.

((Jeg lad dig bestem om det er godt eller dårligt og om hvor meget der stod omkring hendes famile))
Tilbage til toppen Go down
Online
Sponsored content
Godt nyt og længe side - Adriana Empty
IndlægEmne: Re: Godt nyt og længe side - Adriana   Godt nyt og længe side - Adriana Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Godt nyt og længe side - Adriana
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami :: Selve byen-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: