IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Sniper Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Sniper Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Sniper

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Sniper Empty
IndlægEmne: Sniper   Sniper Icon_minitime20/8/2012, 15:27

Sniper 27884210

Hvad er en sniper?
En sniper er en person, som skyder med langdistance våben som snipere og andet i den dur. Disse snipere er kendt for, at de kan dreje kugler i luften. De skyder udelukkende med snipere, hvilket de også har trænet med så de kan skyde på tæt hold.

Snipernes historie.
Siden skydevåben blev dannet, så har mennesker og væsner haft en interesse i at kunne skyde længere og længere, hvor magi og andre normale våben ej ville kunne ramme dem. Så op igennem tidens historie har våben teknologien bare udviklet og udviklet sig til noget som i dag ikke var tænkeligt dengang.
Når våben har været dannet sammen med militærets udvikling, så har uddannelsen ligget mest hos militæret, men det var ikke kun militæret, som havde interessen, det var også de almene våbenelskere, som dannede mange rangerklubber i sin tid. Sniper har altid været højt anset, da de er de ultimative snigmordere, især da snipernes hemmelig klub, som vi ingengang denne dag kender af navn, havde fundet ud af de bedste teknikker, hvor de kunne bryde de fysiske love. Det er ikke for ingengrund, at man den dag idag ikke forstår JFK's død, hvor der siges at have været mange flere skyttere end bare en. Men det har vist sig eller legenderne lyder på, at det var løgn, at det var en snigmorder fra denne klub, som havde med sine færdigheder bedraget og snydt enhver med sine drejende og stærke kugler.
Nu er teknikkerne blevet almenkendte, men kun få mester dem og det er sniperne. Den eneste måde man kan uddanne sig på er ved at finde en anden sniper og håbe på, at vedkommende vil lære en op.

Snipers evner og svagheder.
Sniper er heldigvis en kunstart, som ikke kræver det vildeste mange års træning, så længe man kan sine bevægelser og teknikker inden for denne stilart. Deres så gode sigte er dog også baseret på deres vindmåler udstyr og evt sigtekorn.
- De kan konstruere deres egne sniper og hvis de har tid nok, så kan de lave almindelige våben om til snipere eller sniperlignende våben.
- De er trænet til at kunne holde vejret i 5 minutter, hvilket selvfølgelig kan hjælpe dem i andre situationer, men mest bruger de det til, når de skal sigte, så de kan være fuldkommen stille. Selv deres hjerteslag går virkelig langsomt.
- De har et virkelig godt øje for at beregne, hvordan deres kugle lander, så de kan skyde uden sigtekorn osv, men hvor de kan også skyde over meget længere afstande end våbnet er beregnet til, ved at de beregner sig til kuglens faldebane og vinden, hvor de skyder langt over hovedet på vedkommende.
- Til sidst men ikke mindst, så kan de få kugler til at dreje i luften. An på kugle osv så kan de enten dreje hurtigere eller mindre. Men det kræver at skytten står op med sin sniper og skyder, mens han laver en speciel drejende bevægelse med kroppen og våbnet, når der bliver skudt. Dette betyder også, at de ikke ligger stille og kan få kuglerne til at dreje, og de kan ikke få en kugle til at dreje i luften, når den flyver ligeud, de er nød til at skabe en bane som drejer fra starten af, hvis de vil skyde rundt om hjørner.
- Ellers er de overtruffen med en sniper.
- Deres viden og erfaringer er kun baseret på snipere, hvilket gør, at de ikke er så sagkyndige inde for andre våben.
- Deres gode sigte hjælper dog til tider inde for andre våben, men næsten aldrig da andre våben har forskellige teknikker og rekyl osv.
- De er ikke trænet i fysisk styrke andet lige til at bære deres kæmpe sniper, hvis de bruger sådan en. Derfor er de generelt dårlige i nærkamp, hvis de ikke træner ved siden af.
- de er også trænet i at kunne bruge og let bevæge rundt med sniperen, hvilket hjælper i tæt skydekamp, da så behøver de ikke at skulle stille deres sniper i stilling osv men bare bære det i hånden.

First Class
Legender er mange om disse first class snipere, men der er ingen tvivl om, at man ikke vil møde dem på sin vej. Flere siger at kunsten inde for disse meget specielle skills er gået tabt, men der skulle vist eksistere et par få derude. (Hvis ens karakter skal blive denne class, så skal man være trænet af en af disse elite snipere)
- de har mega god viden inde for konstruktionen og opgraderingen af snipervåben og de producere deres egne kugler af disse typer, som ingen ude over dem kender hemmelighederne til.
Kugler som kan gå under jorden. De kan dog ikke skydes så langt op til 500 meter. men der fungere den ligesom drejende kugler, man få den skudt i jorden med drejning, så den vil gå i en bue under jorden og så gå op til overfladen.
- Små 6mm kugler med små bomber, som eksplodere ved kontakt.
- Iskugler med flydende iskold nitrogen, som fryser alt, hvad den kommer i kontakt af.

- De kan konstruere deres våben således, at deres kugle skyder så hurtigt, at deres kugler bliver til kugler af flammer, hvilket giver gode muligheder for det perfekte mord, da der ingen kuglerester er tilbage, når den har ramt vedkommende.
- Hawk eye. Man siger, at de får en besværgelse, men ingen ved, hvordan de får det, men på deres ene øje, som somregel altid vil se anderledes ud end det andet, når de bruger det. Så kan de se op til 5 km væk uden sigtekorn og i sigtekorn endnu længere væk.
- Two hands. De kan skyde meget præcist med to snipere i hver deres hånd. Det kræver at det er snipere, som vedkommende vel og mærket kan bære i en hånd, da nogen er for tunge til at kunne bæres. Dem, som dog ikke kan bæres, kan de stadigvæk bruge, hvis de har opstillet dem. I dette tilfælde plejer de at bruge hawk eye, da de ikke kan kigge i et sigtekorn, hvis de skyder på lang afstande.

Sniper 20651210
Tilbage til toppen Go down
 
Sniper
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Classes-
Gå til: