IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 ohh a tournament(violet)

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: ohh a tournament(violet)   21/10/2013, 18:21

Sted: Bloodarena
Omgivelser: Masser af tilskuer
Tid: Eftermiddag
Vejr: Lidt gråt og kedeligt

Konan kom som så mange gange før, surfende på hendes hoverboard igennem gaderne, men lige i dag var det så bare i Louisville. Der var nogle stykker der så efter hende, mest med undrende blikke over hvad pokker hun stod på, nogle med lidt irritation i blikket, fordi hendes efter vinde blæste op i deres ting, lige som den vind hun kunne mærke mod hende, blæste i hendes sorte long coat med de blodrøde skyer på, der matchede den nederdel og top hun havde på inden under. Hendes hoverboard som hun stod på, havde samme mønster som hendes tøj, og hvis man fik mulighed for at se nærmere på det, kunne man se at det var et snowboard og 2 plasma pistoler, der var fusioneret på en eller anden måde, således det kunne svæve og drøne derud af, med en hastighed på op til 170 km i timen. Dog var det ikke altid, at Konan bevægede sig så hurtigt på boardet, medmindre hun skulle rejse langt.
Mens hun drønede rundt i gaderne, så Konan op på himlen og tænkte på, at den så lidt kedelig ud, og det kunne godt se ud til at blive regn snart, så måske skulle hun finde et sted at søge dækning, så hun ikke blev gennemblødt af regnen, hvis altså den ville begynde at falde. En lyd af tilskuere der jublede fangede hendes øre, og af ren nysgerrighed fyldte hun lyden hen til bloodarena, hvor det lød til at en stor konkurrence var i gang, da hun hørte en speaker gut præsentere de næste deltagere.

Det skulle Konan da lige ind og se nærmere på, så hun rettede boardet mod arenaen og surfere derhen, hun fandt hurtigt en vej ind til selve arenaen, og stoppede da hun stod ved en tilskuer indgang, og kunne se selve pladsen hvor speakeren præsenterede en kvinde, ved navn Violet og en mand ved navn Kim der skulle kæmpe. Hun frigjorde sig fra boardet og hoppede ned, før hun slukkede det, og spændte en sort sele på det, så hun kunne tage det på ryggen, før hun igen rettede sit blik mod arenaens cirkulære midte, for at følge med i den kamp der skulle til at starte. Men der var noget forvirring over situationen. Denne Kim kom ikke ind på banen. Der blev kaldt på ham et par gange, men der skete ikke rigtig noget, udover at tilskuerne begyndte at brokke sig og blive vrede, over den manglende modstander i kampen.
"Det ser ikke ud til, at denne Kim har lyst til at komme, så hvad med jeg tager hans plads i stedet?" spurgte Konan og hoppede ind i arenaen. Hun smilede sødt mens hun så mod speaker boksen, og mest på grund af tilskuernes begejstring over, at 2 kvinder skulle slås mod hinanden, fik hun lov til at tage Kims plads i turneringen "Mit navn er Konan forøvrigt!" præsenterede hun sig selv, og bukkede for denne Violet som hun skulle kæmpe mod, for at vise hende sin respekt, som hendes modstander.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   21/10/2013, 22:50

violet havde stået i sit eget kammer og havde gjort sig klar til sin sidste kamp. hun havde en del skræmmer i ansigtet, armene og hendes ben. dog kun snit sår og intet alvorligt. Violet var ikke en perfekt kæmper, men hun havde aldrig tabt en kamp.. efter konkurrencen sammen med Dust og Makuro, havde hun haft en del blod på tanden og haft lyst til flere kampe.. hun havde kun kort været hjemme for at nyde sin datters selvskab lidt og høre hendes historier om hendes rejse. hendes datter var blevet stærk og havde været igennem en del og det glædede Violet at hendes datter udforskede verdenen.
hendes mange tanker blev afbrudt da hun hørte sit navn blive råbt op og med det samme trådte hun ud i arenaen. alle tilskuer jublede og det var tydeligt hun var en favorit. hun havde også været den mest blodtørstige deltager. hun var i klædt nogle korte shorts der var nemme at bevæge sig i, som dog så ret slidte ud og med diverse skidt og blod pletter. hun havde på overkroppen en små flænset sort top der var godt hulet efter de kampe hun havde været i i denne arena.. hendes lå flot nedover hendes skulder og alle de forskellige lag gjorde hendes hår meget specielt og interessant at se på.
hun så rundt efter sin modstander med sine skinnende grønne øjne og en let rynken over næsen kom frem da hendes modstander ikke kom frem. tøsedreng.. et lille fnys forlod hende imens hun så rundt på folk. hendes blik blev dog hurtigt fanget af en mørkhåret kvinde der hoppede ned og meldte sig. et roligt smil løb over det rosa farvede læber og man kunne svagt se en række skarbe tænder bag over læben. folk jublede da der endelig kom en modstander og at det endda var en kvinde. der var mange mænd blandt tilskuerne så de hyggede sig sikkert rigtig med kvinde kamp. hun nikkede respektfuld til kvinden "Violet" hendes stemme var silkeblød og hun havde en meget roligt og respektfuld sind. dette kunne blive en meget interessant kamp.
en mand rejste sig og fik alles opmærksomhed "okay regler.. ingen skydevåben.. kun korte sværd våben og evner skal bruges med respekt og fair.. vi vil have en fair kamp, men tøsser lad os se lidt blod" sagde han med et grin, hvorefter han satte sig ned og et skud lød, som tegn på at kampen var igang.
Violet lagde let sin slanke hånd på et kniv hylster der sad i hendes bælte "hvad siger du til vi dropper eventuelle evner.. så vi er sikre på dette kun bliver kæmpet med ren styrke?" spurgte hun roligt, imens hun tog nogle skidt til siden. hun anede ikke hvad denne Konans evne eller evner var, men hun vidste selv at hendes egen evne ville kunne ses som unfair og Violet havde det bedre med at kæmpe sådanne kampe med styrke.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   21/10/2013, 23:42

Da reglerne blev nævnt, betød det jo at Konan ikke kunne defusionere hendes board, og bruge plasma pistolerne der fik det til at svæve, så før kampen startede satte hun boardet fra sig, og hang sin long coat over det, så flere begyndte at juble ved synet af hende i den matchende top og nederdel, samt moderate høje platou sko der gav et ekstra touch til hendes udseende. Hun rettede let på det blå hår, og den fine origami rose i sort og rødt, der sad i hendes løse skulder hår, før hun smilede let over Violets forslag. De få der var kommet tæt nok på hende, til rent faktisk at røre hende, var blevet dræbt indefra af hende selv, og det havde hun ikke lyst til at gøre mod Violet, det her var jo bare en hyggelig konkurrence, ikke en kamp på liv og død.

"Jeg har ikke haft en råstyrke kamp i lang tid, eller nogen der har rørt mig i kamp, for den sags skyld, så det lyder da rigtig sjovt, bare du ikke dræber mig!" sagde hun sødt og smilede, mens de rawgule øjne viste tegn på, at Konan ikke var spoleret af denne kaotiske verden. Hun gik hen mod Violet nu hvor kampen var startet, og stoppede så de var inden for hinandens nærkamps radius, før hun rakte hånden op i samme position som ved armlægning, for at give hånd på en fair kamp "Ingen evner kun nærkamp!" tilføjede hun glad, og smilede opfordredende til at nu skulle de fandme give, de her liderbasser og tilskuere en ordentlig kamp at se på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 14:32

Violet betragtede lidt Konans udseende da hun smed long coaten.. hun forstod de mange mænd jublede da de så hende. hun var vel også bedre udstyret en Violet, hun havde hvertfald en større barm. et lille grin forlod Violet ved tanken og hun smilte roligt med Konan. hun lyttede til de ting hun sagde og blinkede drillende til hende "jeg skal gøre mit bedste" sagde hun mest forsjov. Violet var utrolig dygtig til nærkamp og havde aldrig rigtig tabt og hun havde bestemt slået mange ihjel og havde et dræber instinkt, men hun havde ingen intentioner om at slå denne kvinde ihjel. hun ville bare hygge sig med denne kamp og med et håb om at få en dygtig modstander. det var hun nu også sikker på hun nok skulle få. hun tog Konans hånd, så deres arme lå ledret mod hinanden "en fair kamp.." sagde hun med et lille nik og smilede roligt ril Konan. Violet havde ggodt lagt mærke til kvindens personlighed, som tydede på hun ikke ligefrem havde haftd et svært i dette verden. hun havde nok været heldig. Violet på den anden side hadede denne verden, da hun havde været igennem en del hårde ting og hendes sind var bestemt blevet poleret af denne verden og ikke at forglemme hendes føde klan. hun rystede dog tankerne af sig og trykkede Konans hånd og slap, hvorefter hun hurtigt tog ned fat i hendes lille dolk i bæltet, trak den og svang den mod Konan, dog kun som en afledning. hun svang sin ben kort efter og fællede hendes nye modstander med en ordenlig kraft. et roligt smil kom fra Violet imens hun så ned på Konan, hvorefter hun gik nogle skridt tilbage. det var mest et træk for at få kampen igang og for ligesom at vise hun ikke ville gå let til den. men hvad ville en nærkamp dog heller ikke være hvis de gik hårdt til den. violet var ikke bang efor skrammer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 14:53

Efter de havde sluppet hinandens hånd, gjorde Violet et udslag mod hende med kniven, der fik Konan til at bukke sig tilbage, men med et mærkede hun at det var en distrahering da Violet, gjorde et fældende udfald mod hendes ben. Konan lod sig fælde og fuldte rotationen hun fik, så hun snorede rundt i luften og satte af mod jorden med armene. Hun brugte sine arme til at rotere sin krop, så da hendes fødder ramte jorden, havde hun front mod Violet, og havde et drilagtigt smil på læben, og i et kort sekund holdt Konan øjenkontakt med Violet, før hun gik til angreb med noget af en fart. Det var lige før hun flimrede for ens øjne, så hurtigt som hun bevægede sig, og i det næste øjeblik var Konan lige foran Violet, stadig på alle fire, hun svang sig op så hun stod på hænder med ryggen mod Violet, svang benene rundt om halsen på hende, og krummede sammen i kroppen, så hun svingede Violet ned i jorden, og placerede sig over hende nu hvor hun lå på ryggen.
Konan brugte sin smidighed, til at bøje sig tilbage så Violet fik noget af en udsigt nedefra, før hun lagde en hånd på hendes mave, og satte af i benene hvilket kort gav et hårdt tryk mod Violets skuldre, da det var der Konans knæ var, før Konan stod på en hånd mod Violets mave for at trykke luften ud af hende. Hurtigt efter satte hun af, så hun hoppede tilbage og landede elegant på fødderne, med front mod Violet hvor hun begyndte i carpueda position, en kampstil baseret på en blanding af dans og angreb, så hun havde et bestemt punkt hun gik tilbage i, og 2 stillinger hun bevægede sig hen i, så hun nærmest dannede en trekant af punkter hun bevægede sig frem og tilbage i, mens hendes hænder hele tiden forsvarede hendes corpus, og hendes blik var rettet direkte mod Violet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 15:17

Violet fulgte med i hver en bevægelse, da hendes øjne blev forstærket af ulven i hende hun så mere klart en andre, opfattede mere. da hun mærkede benene om sin halsen, lod hun sig svinge ned på jorden og registrerede en hver bevægelse Konan gjorde, uden selv at gøre noget altså. hun mærkede smerten i skuldrene. det havde hun ventet på, hendes ksinnende grønne øjne blev mere dyriske og en dyrisk vrede simrede i hendes krop. hun spændte op i mave musklerne, da Konan kun tod på en hånd mod Violets mave, så hun ikke mistede så meget luft og det ikke gjorde så ondt. dog havde hun numulighed for at bevæge armene, så hun svang sin dolk ind i armen på konan så dolken sad fast. violet slap og i det Konan var væk fra hende gik hun med et sving i benene, kom hun op at stå i et lille hop. hendes dolk sad stadig i Konans arm, dyb og fast. hun smilte skævt til Konan, imens hun fik samlet det sidste luft, hvorefter hun med et hurtigt elegant løb, løb mod Konan, hoppede over hende, så hun nu stod bag hende og tog fat i hendes nakke. med et lille ryg fik hun svunget Konan i jorden, hvorefter hun trak kniven ud af konans arm og tilbage i sit hylster. hun holde stadig Konan nede ved at trykke hende ned i nakken. hun holdte nogle helt bestemte steder ved ryg vivlerne der sad i nakken, så en hver bevægelse ville gøre utrolig ondt, ligemeget vilken del hun bevægede ville en utrolig smerte kunne mærkes i nakken og ryg søjlen "lad mig se hvor meget du kan kæmpe imod smerte" sagde hun roligt. Violets største fordel i kamp var hun kunne holde selv den største smerte ud og stadig kæmpe. for hun kom altid til skade, men smerten stoppede hende ikke i kamp og derfor vandt hun tit.. plus hun var en dygtig kæmper. så hun ville så om denne uspolerede kvinde kunne holde til smerten eller om hendes dygtig kampteknik egentlig bare var for at blære sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 15:52

Konan smilede lidt da hun lå på jorden under Violet, underligt nok blødte hun ikke særlig meget fra armen, selvom hun lige havde haft en kniv i den, som Violet havde taget igen før hun havde placeret sig oven på Konan "Jeg synes godt nok publikum, virker glade for os lige nu!" sagde hun mildt, og smilede op til Violet, som om hun intet havde imod situationen. Hun var nærmest umulig at spolere, lige meget hvor hårdt man prøvede på det, hvilket nok var en stor del af at hun ikke var blevet ødelagt, af verdens underlige dumheder og kaotiske stil "Det er lang tid siden, jeg har været nød til at gøre det her i en kamp, men det ville da være unfair hvis jeg brød vores aftale, og angreb dig med mine evner!" sagde hun mildt, før hun gik i gang med hendes næste angreb.
Violets placering oven på Konan, gjorde at man enten skulle knække nogle led i kroppen, eller have en slanges smidighed for at få fat i hende, og det blev jo heller ikke nemmere af den smerte hun skabte, hun flyttede på sig. Men smerte var blot et relativt term for Konan, hun var allerede blevet sindssyg af den, så hvad kunne den gøre hende nu? Uden tøven eller smertens hastigheds sænkende bånd, greb Konan fat i Violets kniv og fik taget den, lige før hun bøjede benene og gav Violet et hårdt skub i ryggen, for at skubbe hende ud af balance. Med det samme Violet ikke længere havde hendes greb over sig, roterede Konan og svang hende af før hun tog knivens håndtag i munden som en pirat, og sprang på Violet. Som en slange snoede Konans krop sig om Violets således, at Konans bryst var mod Violets ryg, hendes arme var snoet om Violets arme, og hendes ben om hendes ben, så Konan brugte sig selv som en spændetrøje på Violet, og hun holdt kniven mod hendes strube, og hovedet mod det svageste punkt på halsen, hvor hun i hendes position nemt kunne tvinge Violets hoved til side, og brække nakken på hende.
"Smerte følges kun med smerte, min smerte vil følges med din!" mumlede hun sødt, så kun Violet kunne høre det, på grund af kniven i Konans mund, før hun begyndte at spænde i sine arme hvilket tvang Violets albue led, ind i en position hvor de var på briste punktet til at brække. Og nu hvor Violet alligevel lå på maven, kunne hun vel også tillade sig at gøre det samme mod benene, da Violet ikke lige just kunne stoppe hende ved at vælte. Hun begyndte at presse benene ud, så knæskalderne også var på bristepunktet "Din tur søde!"
Der var kun meget få måder, hvorpå man kunne undslippe denne slags greb. Konan havde efterhånden regnet ud, at hvis man fratog deres evner både Violets varulve side og evne, samt Konans Magnetlike og Fusions evne, så var de på elementært basis nogenlunde lige stærke, og det betød at Violets basis kræfter, kunne stoppe Konans bevægelser i denne lås, så de faktisk bare var et spørgsmål om genialitet, der kunne afgøre hvordan næste udfald skulle være. Enten kunne udfaldet være Violets opgivelse, i mangel på ideer til hvad hun kunne gøre, eller også kunne hun jo være lige så genial som Konan, og finde ud af hvordan hun slap ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 16:17

Violet grinte let af hendes kommentar, ja publikum nød vidst at se to dygtige kvinder kæmpe. hun så ned på Konan og smilte skævt til hende. hun kæmpede fair og overholde aftalen. det var da rart, det var langt fra alle der ville gøre det. da violet så Konan greb hendes kniv spændte hun om hendes nakke, men da det gik op for hende at smerten ikke påvirkede Konan begyndte VIolet bare at grine lidt. en ordenlig modstander. med at var hun faldet forover og var i et stramt greb om arme og ben. hun mærkede knivens kolde blad mod halsen og vidste det var ved et dødlig punkt. hun tog en dyb vejrtrækning og slappede fuldstændig af i kroppen. hun mærkede hvordan både arme og ben var over belastet og var under stor pres for ikke at brække. Violet var i knibe. dette ville blive svært at komme ud af, hvertfald hvis hun ikke skulle komme til skade. hun tænkte sig om. hvad ville være mindst slemt at få revet af led. et mildt smil tegnede sig på hendes læber. hendes tanker var fyld med hendes elskede datter som nok ville hade hende for at sætte hende selv i sådanne fare, men det var hendes opdragelse.. Violet havde altid kæmpet til døden eller til modstanderen gav op.. og det var ligemeget hvro meget hun kom til skade. hun hørte den milde stemme fra Konan "mmh.. hvor har jeg dog savnet en dygtig modstander" sagde hun roligt, hvorefter hun begyndte at vride sin venstre arm. hvis hun blev ved ville den nok ænde med at gå afled. smerten kunne slet ikke ses i hendes øjne, det lignede hun bare slappede af ved det og egentlig bare var koncentrerede sig. hun vred sig lidt mere og at lille knæk lød fra hendes skulder, da hendes venstre arm kom fri, hvilket gjorde med et kunne få sin højre arm fri og hurtigt fik fat i Konans kæbe parti, trykkede ind så hendes mund blev tvunget op, så kniven faldt til jorden. med et rullede hun sig om på ryggen, så Konan nu lå neders. hun greb kniven, satte sig op og skulle til at hakke kniven ned i Konans ene ben, som holdte Violtes ben sammen.

// bare som et eksempel, mit sidste angreb ligger åbent, så du faktisk har mulighed for at undgå kniven eller du kan vælge at blive ramt af den ^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 16:47

"Jeg synes da det er sjovt, at få brugt mine kampteknikker til noget, i stedet for bare at bruge evnerne, til at bekæmpe alle de tabere der tror de kan få noget med vold!" sagde hun mildt, og mærkede da Violet begyndte at gøre det, der stridet mod de flestes tankegang. Mange ville have givet sig nu eller gået i panik, men Violet udsatte sig for nærmest den eneste ting man sådan rigtig kunne gøre, for at komme ud af dette greb og da hun fik fat i kniven, trak Konan hurtigt benet til sig for at undgå voldsom skade. Fordi hun var nød til at vikle sig ud af grebet, fik hun dog en stribe på benet dannet af knivens spids, men hun var ligeglad hun vidste at sår nok skulle heale, og skaden gjorde hende intet, hun gik bare direkte over i et nyt angreb, og sparkede ud efter Violets hånd med kniven, for at få den fra hende. Hvis Konan ellers nåede at ramme hende, ville kniven flyve ud til kanten af arenaen, hvor de selv befandt sig i midten af den, og hendes næste udslag var rettet direkte mod Violets ansigt. Et skind angreb der ikke skulle ramme, men blodet der kom fra Konans blod, skulle ramme Violets ansigt, med den hensigt at blænde hende et kort øjeblik, og uden at vide om hun ramte Violets øjne med blodet, snoede hun sig rundt om Violet i et forsøg på at placere sig øverst, på hendes arme og ben, for at holde hende nede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 17:03

Violet havde hørt Konans ord og synes det var en god holdning at have til kamp. selvfølgelig når kamp handlede om liv og død så brugte man sin evne for at overleve, hvis altså det overhovede var nødvendigt, men sådanne kampe her var sjovere uden evner. hun så hvordan kniven kun fik lavet en flænge i Konans ben da hun flyttede dem, hvilket gjorde Violet nu havde mulighed for at flygte, mere nåede hun dog ikke før kniven fløg ud af hendes hånd og hun hurtigt fik skubbet sig længere væk fra Konan. hun så sparket med sig og var klar til at gribe fat i hendes ben, dog gik det op for hende det kun var som distraktion. hun fik blod på sin hånd og lidt i det ene øje. hun lukekde hurtigt øjet så hun kun kunne se med det anede. hun mærkede hvordan Konan igen snoede sig om hende og hun fik med sin fungerene arm rykket sig sså Konan ikke kunne nå at få fat i hendes ben, men armene fik hun ikke flyttet i tide. hun fik istedet lagt sine ben om livet på Konan og klemte til. hendes venstre arm kunne hun ikke ret meget med da den var gået afled så den kunne hun ikke rigtig bruge, men med sine muskler i benene fik hun rettet sig op i en ordenlig fat så hendes hovede styrede mod Konans hoved i håb om at give hende en ordenlig skalde og muligvis slå hende ud i lang nok tid til at Violet kunne komme op på benene og rettet sin arm. men det afhængede ag hvor godt hendes hoved ville ramme Konans.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 17:22

Konan mærkede med det samme, at nu hvor de begge var skåret ned til en ren nævekamp, fik Violet benene rundt om Konan. Hun kunne stadig se med et øje, så Konans forsøg på at blænde hende havde ikke virket optimalt, og da Violets hoved pludselig var på vej mod hendes, var Konans første indskydelse at dreje hovedet i stedet for at undvige, så da Violets hoved ramte Konans fik hun noget af slaget, mens resten af slag kræften blev fordelt ud på hendes kind. Konan smilede mildt for sig selv, da Violet stadig hang om livet på hende, hun prøvede med ren råstyrke at bore sine arme ind under Violets armhuler, i et forsøg på at holde hende om skuldrende med armene i en sele lignende form. Hun gik specielt efter den beskadiget skulder Violet havde, og var lidt mere voldelig mod den end den anden, for at distrahere hende lidt da Konan selv var blevet lidt svimmel, af det headbutt hun havde fået, og Violets manglende koncentration kunne udligne situationen bare lidt.
Hun rettede sig så op, i et forsøg på at få Violet med op i en position hvor Konan stod på knæende, og Violet var spændt fast med hendes ben om Konan, og Konans arme om hendes skuldre, hvorefter hun hurtigt samlede hænderne på Violets mave, og bare gav den fuld tryk på, for at tvinge hende til at slippe med benene. Dette kunne enten resultere i, at Violet blev skubbet ned i jorden, hvis Konan ikke havde fået hende ordentligt med op, eller hvis Konan havde fået hende med op ville hun blot, trykke Violet lige frem og væk fra sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 22:15

det lykkedes at ramme Konan i hovedet, men ikke ordenligt, da hun vente hovedet. men det havde vidst forudsaget en lille svimmelhed, og hun skulle lige til at vride sig løst, da hun mærkede en kæmpe smerte mod hendes venstre skulder. dog reagerede hun ikke på den da det jo bare var smerte. det gjorde det dog ret svært for hende at komme fri fra Konan greb. hun mærkede hvorden hun mistede fornemmelsen med jorden og hurtigt såhun ned på hende med et roligt blik. hun havde spændt op i maven, så hun sad ordenlig fast til Konan. denne kvinde var virkelig omklamrende og det gjorde virkelig svært for Violet at komme fri og kæmpe ordenligt, men hun skulle nok komme fri.
i det hun mærkede hun blev trykket væk, tog hun chancen og slap med benene, satte fødderne mod jorden og med et hurtigt træk fik hun vredet sig løs fra grebet, da det ikke ville være lige så sollidt når Konan trykkede mod Violets mave. hun fik med nogle lette spring baglæns lagt en god afstand imellem dem. med det samme tog hun fat i hendes venstre arm og vred i den på en bestemt måde. det gjorde utrolig ondt og smerten var meget intens, men Violet lavede ingen lyd, kun en lille grimasse, da skulderen fik sat sig på plads. hun vidste hun stadig ikke ville kunne bruge sin arm til ret meget, men nu hang den ikke bare og dinglede. hendes blik var fastslået på Konan og med et hurtigt løb var hun igen tæt på og sprang over Konan. med et kraftfuldt spark, sparkede hun i hoppet og hvis hun ramte ville hun ramme Konan skulder med en ordenlig kraft som ikke kunne undgå at give en ordenlig skade. hun landede sikkert på jorden igen og drejede rundt med i cirkel spark der var rettet direkte mod Konans hovede med en virkelig gd hastighed og derfor også en ret stærk kraft.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   22/10/2013, 22:54

Konan så på sin modstander, da Violet var kommet lidt væk fra hende, og nu kunne rette sin arm tilbage på plads, og vidste at det måtte være blevet et svagt punkt, som Konan kunne bruge mod hende, for at gøre god skade på hende, eller måske endda hvis hun var heldig, kunne hun vinde kampen, men det gad hun ikke tænke på lige nu. Idet Violet kom løbende mod hende, var Konan efterhånden ved at have vendet sig, til den kampstil hun brugte, hvilket gjorde det nemmere og nemmere for Konan at analysere, hvad Violet havde tænkt sig at gøre når hun angreb, men det var lige nu kun sådan, at det gav Konan nogle sekunders fordele mod hendes angreb, så hun skulle fandme tænke hurtigt, hvis hun ville vende Violets angreb mod hende selv.
Violet hoppede over hende, og med det samme mønstrede Konan modstands styrke i skulderen, og lod sig ramme af sparket mod hendes skulder, men da hun sparkede mod hendes hoved, drejede Konan hurtigt om på stedet og stoppede hendes spark med armen "Nu har jeg dig igen sveske!" sagde hun drillende, og rakte tunge af hende, for at få Violet til at se på hendes ansigt, lige før Konan lossede ud efter Violeta ben for at vælte hende, før hun prøvede at vride om på hendes ben, i et forsøg på at få Violet ned og ligge, på den ene eller den anden måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   27/10/2013, 20:35

Violet mærkede hun ramte, men det var ikek ansigtet.. det var Koans arm. hun knurrede inrriteret og da hun mærkede Konan igen havde styringen var hun klar på en hver ting. hun hoppede hurtigt, da Konan prøvede at fælde hende. dog landede hun ikke lige så sikkert som hun plagede fordi hun manglede balancen fra sin venstre arm som var lidt usikker på grund af skaden. hun landede derfor ned på sit knæ. hun mærkede vridet i sit ben og med det samme lagde hun sig ned og sparkede hård sin fod ind i Konans fingre der havde fat i hendes ankel så hun fik sin fod fri, hvorefter hun med en baglæns kolbøtte kom op og stå halvanden meter fra Konan "næ nej så let for du det ikke" grinte hun roligt og rettede en smule sin arm igen. den var virkelig et stort problem. hun tog en dybindånding og fandt sin indre ulv frem. hendes skinnende grønne øjne blev mere dyriske og mere aggresivt i det. en let knurren kom fra Violet og det var tydeligt hun var en varulv og havde et dyr i sig. hun løb så direkte mod konan, som en plegede, dog sprang hun ikke eller noget af det hun havde gjort indtil videre. nej hun væltede Konan om kuld og bed sig fast i Konans skulder, meget tæt på halsen. hun bed sig hårdt fast og låste kæben, så der ikke var til at få hende af. hun havde ellers grebet fat om Konan på samme måde om hun havde haft Violet i et greb tidligere. med armene om Konans overkrop og arme og benene lås fast om Konans ben. hun spændte godt op i musklerne, så det ikke bare var til at komme fri. dog havde hendes venstre skulder en svaghed, så det selvfølgelig ikke var så stramt som Konans greb havde været tidligere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   27/10/2013, 20:58

Konan så godt det dyriske der kom over Violet, da hun påkaldte sin indre ulv frem til overfladen, og da hun lå over Konan og holdt hende fast, i et forsøg på at lave den samme lås som den, Konan selv havde brugt tidligere, grinede hun bare mildt og slikkede frækt Violet på halsen, bare for at drille hende lidt.
"Du ved godt det ikke er smart, at bruge en smidig persons lås mod hende selv, du har en fin kropsbygning kære, men kan du bøje din krop som en slange?" spurgte hun mildt, før Konan udnyttede Violets svækkede venstre skulder, ved at sno sin arm om hendes venstre arm, og med det samme rykkede hun bare til, for at lade smerten bore sig ind i Violets krop, i håb om at det distraherede hende i nok tid, til at fjerne bare lidt af sin låsende styrke, hun brugte mod Konan, før Konan igen snoede sine arme og ben, rundt om Violets arme og ben. Hun begyndte at spænde i kroppen, så det påtvang Violets krop smerte.

"Gider du stoppe med at bide sveske, ellers brækker jeg dine arme og ben!" sagde hun mildt "Og den her gang, tøver jeg ikke et sekund med at angribe, så du slipper ikke bare løs, ved at brække en arm eller et ben den her gang!" hun virkede i den grad til at mene hvad hun sagde, dette var ikke bare en uskyldig trussel, det var et direkte faktum, Konan ville brække Violets arme og ben hvis hun ikke stoppede, med at bide Konan i skulderen "Jeg er ved at nå til et punkt, hvor jeg enten går efter at dræbe dig, hvilket jeg egentlig ikke rigtig gider i en simpel turnering, eller hvor jeg begynder at bruge mine evner, og det ville næsten være synd hvis jeg begynder på det! Så skal vi ikke bare sige det var det, eller vil du blive ved med at kæmpe?" hun hviskede det hele, ind i Violets øre, med en lettere erotisk forførende undertone i hendes stemme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   27/10/2013, 21:49

Violet mærkede hvordan Konan vred hendes venstre arm om, så den igen gik afled. hun mærkede hvordan grebet blev vent mod hende selv og det endte med hun kun sad fast i Konan med hendes bid. hun lyttede til stemmen og mærkede slikket. en let knurren forlod hende "kære du.. jeg er trænet til kamp.. jeg er opdraget til den stærkeste overlever.." mumlede hun imens hendes tænder stadig var dybt nede i Konans skulder "hvis du ikke kan vinder over mig på andre måder en at bruge den kære evne, vil jeg kalde dette uafgjort" det var tydeligt Violet mente det og hendes dyriske øjne sagde det samme. den unge varulv var trænet til at at dø i kamp.. og for hende var der ikke noget der hed at tabe. dog gjorde hunintet for at bevæge sig, hun lå bare stille i Konans greb og med tænderne begravet i hendes skulder.

//sorry det blev så kort ^^
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   27/10/2013, 23:36

"Jamen så er alternativet udover at bruge mine evner jo din død min kære, og mig der ellers havde håbet på noget sjovere, efter den her søde lille leg!" sagde hun mildt, og gav Violet et intimt kys på halsen, før hun viklede sin ene arm væk fra Violets arm, rakte den i vejret, og så op mod speaker boxen "Jeg gider ikke lege mere, verden kan ikke undvære en sød lille dame, som min modstander!" sagde hun mildt. Da Violet blev deklæret som vinder af kampen, slap Konan sin modstander og ventede til hun flyttede sig, før Konan rejste sig op og gik hen til sit hoverboard. Hun fusionerede sig med sig selv, de steder hun havde fået skader, og med det samme havde hun fjernet sårene, så der intet spor efter dem, var at se på hendes hud, før hun tog sin long coat på, tændte sit hoverboard og lod det hænge lidt over jorden, så hun kunne hoppe op på det, og spænde sig fast til det.
Hun smilede kort til Violet, mens hun så på hende, blinkede med det ene øje, og satte gang i sit board, for stille og roligt at svæve ud derfra, mens Violet blev hylet for at vinde turneringen. Konan virkede slet og ret upåvirket af situationen, hun var ligeglad med hyldest og præmier, hun havde haft det sjovt så længe kampen varede, og nu hvor den var slut, var der ikke mere interessant at lave her, for hendes vedkommende. Hun ville videre, ud og finde noget andet at tage sig til som hun kunne hygge sig med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   28/10/2013, 22:15

Violet mærkede Konan slap hende og da kampen så blev erklaret slut og Violet som vindet, rejste hun så roligt og så undrende på Konan. hun lagde hovedet let på skrå og så studerene på kvinden. han hdve været en værdig modstander og de ville nok havde kunne kæmpe til døden.. Violet vidste hvis hun kunne bruge sin evne i denne kamp ville hun sagten kunne havde viklet sig ud af Konans greb, så hun ville ikke havde vundet, men det irriterede dog Violet at hun havde haft så lidt kontrol over denne kamp. hun måtte træne mere. hun så lidt rundt på publikum, imens hun igen satte sit venstre arm på plads igen. hun forlod roligt arenaen og fulgte efter denne Konan. hun sagde intet, men hun regnede med at muntanten nok ville kunne mærke Violet nærvær. de skulle lige snakke, Violet syntes om denne kvinde, slevom hun var sær og lavedde for mange seksuelle hentydninger og var lidt for mild udad til, så var der noget ved hendes kampstil der interesserede Violet meget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   28/10/2013, 23:57

Konan mærkede godt, at Violet fulgte efter hende ud af arenaen, og siden hun gjorde det, kunne det jo være at den smukke lille varulv, gerne ville snakke med hende, så uden at Konan løftede sine hænder eller arme, brugte hun sin ene evne til at tiltrække Violet, så hun blev trukket hen til Konan, der trods det faktum at hun stod på sit board, lagde en arm om hendes skuldre uden at lægge for meget vægt i, og smilede mildt til hende, mens de fortsatte fremad som om de havde gået ved siden af hinanden, lige siden de havde forladt arenaen.
"Hvad så smukke, jeg troede vores legen inde i arenaen, ville være det eneste der skulle gøre, at vi havde nogen form for forhold med hinanden!" sagde hun drillende, og smilede varmt til Violet. Konan kunne godt virke som om hun lagde lidt an på andre, men det var nok mest fordi hun aldrig havde haft nogen form for forhold, med noget andet væsen i denne verden, og siden Konan var lesbisk, kunne hun nogle gange godt være lidt direkte overfor andre kvinder, hvis hun altså fandt interesse for dem "Har du lyst til at snakke med mig, siden du følger efter mig, eller er det noget andet der fik dig til det?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   30/10/2013, 21:29

Violet så undrende rundt da hun ligepludselig blev trukket i af ingenting og til at starte med kæmpede hun lidt imod, men da det gik op for hende det måtte være Konan der vel brugte en evne? hun så roligt mod Konan og da hun mærkede armen om skuldrene og fik lov til at gå selv igen, var hun sikker på at det nok havde været Konan. hun så frem for sig med et roligt blik og træk ket på skuldrende " der er vel noget ved dig der falder mig godt ind." sagde hun roligt, dog sendte hun et skævt smil til Konan da hun så så på hende. der var nogen anderledes med Konan og hendes flirtene personlighed, virkede underligt på Violet, for Violet var jo en pige. der hun kom fra var ens mage det modsatte køn og kendte derfor ikke til andet. hun havde dog hørt om hun køn blive forelsket i hun køn og det samme med hankøn, men hun havde aldrig oplevet det.
hun rettede sig en smule op og tog sig let til skulderen "du har ikke et stykke stof jeg kan bruge som armsving? min arm bude ligge i ro lidt" sagde hun roligt, imens hun stadig så op på Konan.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   30/10/2013, 21:58

"Hvem har brug for en armsving, når jeg kan reparere dig, med min ene evne?" spurgte Konan drillende, og stoppede Violet før hun drejede boardet, samtidig med hun fløj ind foran hende, så de stod ansigt til ansigt, før Konan lagde en blid hånd mod hendes skadet skulder, og fusionerede sig med Violets krop, så hun kunne mærke Konan indeni sig, men på en harmløs og mærkelig måde, som hun nok ikke havde prøvet før andre steder. Konan brugte raske celler, fra andre steder i Violets krop, til at reparere de skader Violet havde fået, lige som hun havde gjort tidligere ved sig selv, før hun havde forladt arenaen, og da Violet var så god som ny, fjernede Konan sine hænder og satte et kys på en af sine fingre, som hun placerede på Violets kind.

"Sådan, nu er du så god som ny, så nu behøver du ikke nogen slynge, til den smukke arm du har der!" sagde hun mildt, og rakte drillende tunge af hende, før hun rettede boardet igen, så hun befandt sig ved siden af Violet igen, og begyndte at flyve fremad "Nå men havde du lyst til at snakke om noget, eller er jeg så heldig, at du fulgte efter mig af andre grunde, end bare hyggesnakken?" hun smilede varmt til hende, og strøg hende let i nakken.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   30/10/2013, 22:15

Violet så lidt mistænksomt på hende, men stoppede dog op og lod hende gøre det hun nu ville gøre. dog holdte hun vejret, da hun mærkede det mærkelige fornemmelse i kroppen. det var ikke ubehageligt, men det var underligt og ikke ligefrem noget Violet havde prøvet gøre. men da Konan igen flyttede hænderne, rullede Violet let rundt med skulderen som var god som ny og så lidt rundt på der mange af de snitsår hun havde fået under turneringen var også væk. hun kom med et lille fnys og så op på Konan med et undrende blik og lagde let hånden på kinden "uhm.. tak" sagde hun lidt undrende. denne Konan var altså et mærkværdigt væsen. hun fulgte så roligt med hende igen og lyttede lidt til hendes spørgsmål "jeg ved ikke.. syntes bare det virkede underligt bare at skilles ad der...jeg forstår ikke din personlighed.. dine hentydninger og de signaler du sender virker forvirrende på mig og det tiltrækker vel min opmærksomhed" forklarede hun roligt og smilte skævt til Konan. Violet anede ikke om det hun lige havde sagt gav nogen mening, men hun kunne ikke forklare det bedre. for hun anede ikke hvad der var over denne mutant der vagte hendes opmærksomhed.. men hun javde en idé om at det var de forvirrende signaler denne kvinde sendte hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   30/10/2013, 22:29

"Nå så de signaler jeg sender, fanger din interesse?" spurgte hun tænkende, og smilede legende til Violet, mens hun let strøg hendes skulder med en finger "Violet må jeg spørge dig om noget personligt? Har du nogensinde overvejet, at gå i seng med en anden kvinde? Ser du, nogle af de signaler du nok har opfattet, er mere eller mindre intime signaler, og jeg har udsendt dem fordi jeg er lesbisk, og det er ved at være lidt tid siden, jeg sidst hat været intim med nogen!" hun så på Violet, med et par varme rawgule øjne, for at se hvordan hun reagere på det, Konan fortalte hende "Og jeg kunne godt finde på, at gøre det med dig, hvis altså du er frisk på det!"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   30/10/2013, 22:43

Violet stoppede med det samme af spørgsmålet og det skæve smil var forsvundet. hun stirrede bare på Konan med et blik der var virkelig svært at aflæse. hun kløede sig lidt i nakken. det gav mening.. de signaler kendte hun godt, men bare ikke fra en kvinde. hun så ned i jorden og kørte hånden en over skulderen Konan havde strøget en finger hen over "mmh..." hun stoppede så sig selv og så på Konan med et tænksomt blik "det er imod min natur.. min mage er en mand... man kan ikke parre sig med en med sit egen køn" det var tydleigt hun var uviden på det område. nu havde Violet ogsåå kun været seksuel 2 gange og så med den samme mand.. den ene gang medførte hende et barn... hun havde kun hørt rygter om parring med sit eget køn, men i hendes hovedet var det jo ikke muligt.
VIolet lagde hovedet let på skrå "Lesbisk... jeg forstår det ikke helt?" hun var ikek bekendt med det ord og hele denne situation undrede hende og havde givet hende en underligt fornemmelse i kroppen, det var en smule ubehageligt. hun rystede stille på hovedet af sig slev og så afventene på Konan for at høre hendes svar.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   30/10/2013, 23:01

"Årh søde at være sammen med en af samme køn som dig, er ikke for at parre sig og formere sig, det er mere for nydelsens skyld, den nydelse man nu får af at have sex!" sagde hun mildt, efter at have stoppet næsten lige efter Violet var stoppet "Når man har sex med nogen, som er af samme køn som man selv er, gør man det på ingen måde for at få børn, men det er også noget man skal finde ud af med sig selv, om man er til den form for sex, og siden du ikke har prøvet det før, vil jeg da gerne prøve det med dig, hvis du gerne vil udforske den slags!" hun strøg blidt en finger, ned af Violets hals mod hendes bryster, men stoppede tirrende tæt på hendes kavaler gang, da Konan endnu ikke vidste om hun ville.

"Og så vidt jeg kan forstå, har du kun lært det der hedder at være straight, det er når man kun er til det modsatte køn, men når man er lesbisk betyder det at man er en kvinde, der tænder på andre kvinder, når man er homoseksuel er man en mand der tænder på mænd, og når man er biseksuel er man til begge køn!" forklarede hun mildt, og så Violet dybt i øjnene, med et forførende blik, i håb om hun kunne lokke hende til, at prøve noget girl on girl sex.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: ohh a tournament(violet)   

Tilbage til toppen Go down
 
ohh a tournament(violet)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Louiseville :: Bloodarena-
Gå til: