IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare | 
 

 venling informations søgning? (Maria)

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: venling informations søgning? (Maria)   8/11/2013, 15:42

Sted: havne by og omegn
Tid: lidt før middag ca. 11.30
Vejr: solen skinner fra en skyfri himmel og det er varmt
Omgivelser: øde by område

Lidt ude for havne byen på strandvejen bulrede lyden fra en modificerede V8 motor, lyden strakte sig ud over landet og havet.
Arenicus have fået en mærkelig ordre, men efter som den kom fra hans mester kunne ikke gøre andet end at tage i mod den. han kunne ikke helt forstå meningen i at sende en lejemorder ud for at finde informationer om en person, han var vant til at han skulle skyde knoppen af en eller anden og så melde tilbage at missionen var klaret. Ordren havde lyt mærkelig, men en ting var sikker! Han måtte ikke angribe eller skade medmindre det blev højst nødvendigt.
Men det regnede han nu ikke med, for han var jo trosalt bare en lejemorder som slappede af.
Arenicus sad bag rettet på sin 67 Chevy Impala med retning mod havne byen i høj fart, han havde ikke fået en præcis position på hende men han vidste at hun ville være i denne del af landet. Solen gav genskind i den sorte kølerhjelm, og man kunne se at vejen var varm.
Da han rullede ind i byen sænkede han farten og parkerede ved en gammel benzintank og fandt et kort frem for at studere det.
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   9/11/2013, 20:44

lyden af en stor disel mortor ramte den solbeskinnet by. på den skyfrie himmel sås helikopteren tydeligt. en ch 49 mohawk i ørken og green land digital Camo som var en unik kode for det menneskelig øje man fandt under 3 verdenskrig. farverne var svære og se fra luften og gjorde den muligt at have et mindre transportabel hovedkvarter.
mortenen var også en modificeret så den også kunne køre på alternative brændstoffer. inde i helikopteren sad der en sjov flok. den pink håret Maria sad og kælet med hendes lille Dino Saptan som hun have fundet som æg. han var ikke synderlig høj men lidt lang han kom med hans små genkendelig lyde for nydelse der mest af alt lød som en lykkelig fugls sang.

over for sad Maria sad en af de mest efter søgte lejemorder inden for de hemmelig kræse Mina smuk pige med smukt mørke pink hår og dybe brune øjne og en utrolig flot krop. Maria smilet til hende som hun sad der og renset hendes sniper riffel Maria have ikke meget forstand på den slags men hun vidste at Mina var mere end en våben mongol og kunne skile alle våben ad og samle dem igen så selv det ældste medlem i helikopteren var misundelig pluslig lød en mild kvinde stemme i Maria's høre snegl det var Sita.

"vi gør opmærksom på at vejret er fantastisk udenfor og dermed klart til en badetur for alle jer som ikke kan lide vand er der gode muligheder for tage et kontroleret bad på det efter ladte 5 stjernet hotel vi lander på om ganske få minutter vi takker for de fløj med slik bussen"

ude i cockpittet smilet Sita over hele ansigtet mens hun så mod hotellet hun lage ikke mærke til benzintanken og bilen der holde der nede da de fløj over den da byen jo var forladt. lyden bulret igennem luften da de i lav højte fløj overtanken og kortet var ved flyve væk og støvet fløj over Arenicus bil som blev dækket voldsomt af støvet og kortet fløj let rundt omkring. støvet lage sig nogle minutter efter den store maskinen have passeret tanken og steg i højte for lande på hotellets tag.
pluslig døde lyden af morten da den store maskine var landet blødt og det blandet mandskab sprang ud af den store maskine. et stort smil spredte sig på Maria's læber da den lille Dino sprang efter nogle store guldsmede i luften mens den piv mindre irriteret over den ikke kunne fange dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   11/11/2013, 11:50

Arenicus sad og studerede kortet for at finde den næste by han ville gennem søge, idet en lyd som han hurtigt genkendte brød stilheden. han slap kortet og så ud af vinduet, hvad fanden lavede en helikopter her? det gik hurtigt op for ham at helikopteren faktisk kom imod ham, forvirret dækkede han sine øjne idet han mærkede den prikkende følelse af sand korn som blev blæst i hovedet på ham. lyden fra bladende overdøvede det kort som blæste rund i kabinen sammen med Arenicus. han kom i tanke om kortet og nåede lige af gribe det inden det fløj ud af de åbne vinduer.
han så i retningen som helikopteren var fløjet og fulgte den med øjnene op på hotellet, hvad fanden skulle den dog her?

en tanke kom til ham kort tid efter at lyden fra motorerne var forsvundet, kunne det være hende som af en eller anden grund havde flere resurser end han havde fået oplyst? han sig for at udforske.
for at undgå sollyset slog han sin sorte hætte op over hovedet og åbnede døren, efter at være kommet ud smækkede han døren i og gik om til bagrummet. som han havde gjort så mange gange før åbnede han bagagerummet og løftede låget til rummet nede under, et lettere smil bredte sig over ham ved synet af hans større arsenal af våben. bestemt tog han sin sølv kniv og stak den i inderlommen sammen med de 2 pistoler han altid var bevæbnet med. roligt klappede han bagageklappen i og vendte sin opmærksomhed mod hotellet som han roligt gik over imod.
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   11/11/2013, 16:10

Maria's grønne øjne så ud over byen der var blevet efterladt i en fart på grund af zombie sygen. et støre udbrud tæt på byen have tvunget militæret til og flytte alle beboerne til alt var under kontrol som de sagde. den lille dilophosaurus sprang rundt og kvidret lystigt før han forsvandt ned fra en åben dør på taget og igennem bygningen i høj fart og ud i byen.
Maria smilet ved den lille fætters glæde over være landet hun vidste godt han hadet og flyve og nu skulle han få alt land han kunne før de fløj videre. Pan smilet stort da ham og Sita åbnet døren til cockpittet og trådte ud fra den store helikopter. de gik hen til Maria og Mina som stod der og pan's stemme lød.
"jeg vil væde med at her har vi fred i et godt stykke tid så lad os slappe af" smilet var stort da han vendte sig om og gik mod den store maskine for tømme den.

Maria og Mina så på hinanden og nikket der kunne være zombier eller andet farligt i hotellet og det måtte de tjekke ud. Mina greb hendes sniper en flot og velholdt L96 sniper var ikke normalt da de var yderst sjældne men have dem have man altid udstyr der virket. våbnet var bygget til ørkener og polar frost da det blev udviklet og gik aldrig i stykker.
deres kroppe forsvandt ind i den mørke dør Maria's Dino have løbet ind af for noget tid siden.

Mina gik med hævet gevær så hun var klar hvis der skete noget. bag hende gik Maria afventende. noget tid gik sådan rundt og tjekket køkkenet flere rum spise salen og andet på hotellet. da der var gået noget tid og der var sikkert kigget Mina på Maria der nikket hvor efter Mina forsvandt op til taget for sige der var fri bane.

alt i mens dette skete rande den lille dilophosaurus rundt i byen han jagtet alt han kunne finde mus rotter sommerfugle da han pulslig stoppet op ved en tank ved siden af en Arenicus bil. længere fremme gik manden som for inden have taget sine våben og begyndt og gå mod hotellet. den lille dilophosaurus sne sig langsomt ind på manden og da den var på klods hold af ham begyndte den og pippe glad. dens lyde var som en glad fugl og den begyndte og springe op og ned som om den have fundet en lege kammerat. dens flotte røde kam med gule stripper sad på et mørkeblåt hoved som have stripper på sig den var meget klar og farve strålende som den hoppet der som om den ville lege.

dyret fløjtet højt før det forsvandt i høj fart forbi Arenicus mod hotellet hvor Maria nu sad med Mina i hoved indgangen.
Mina ja Mina hun ville overraske Arenicus ikke nok med hun var konstateret død efter at have forsøgt på og myrte en af de højste inde for Mafiaen. nemlig Micha efterfølgeren til Vladimir.
de have fundet hendes lig i en udbrændt helikopter som var blevet skudt ned den gang.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   11/11/2013, 22:49

Arenicus gik med roligt raske skridt mod hotellet idet han hørte noget bevæge sig bag ham. han skulle til at trække sine pistoler og vende sig, men lyden af en fugl gav et sæt i ham. hurtigt vendte han sig med tanken om det var en stor fugl, men han blev hurtigt overrasket. han blev mødt at et syn som han nok aldrig havde troet han skulle se, og i ren chok hoppede han en meter bag ud ved synet af dinoen. han havde set mange forskellige fortællinger om dinosaurusser, og denne var en smuk en af slagsen.
Arenicus's situations fornemmelse fortalte ham at han vist ikke havde noget at være bange for, det var tydelig for ham at dinoen vist ville lege. han fjernet den højre hånd som havde været plantet på hans ene colt som sad i sit hylster på hans bryst.
dinoen fløjtet og forsvandt forbi ham. interesseret i dinoen vendte den hætteklædte vampyr sig i retning af hotellet og satte i løb. han var nødt til at finde ud hvad den lavede er på stedet, og hvorfor den var kommet ud fra bygningen som helikopteren var landet på.

Arenicus nåede til hoveddøren som dinoen var forsvundet ind af, roligt skubbede han døren op med den ene hånd mens han roligt så ind. Arenicus var ikke en som interesserede sig for marfiaen og deres problemer, han flugte sin mester eller dem som betalte bedst. så derfor ville kan ikke kunne kende Mina, men han havde godt hørt om mordforsøget på Micha. med hånden på sin ene colt under sin longcoat to han med sin venstre hånd hætten af idet han kom inden for og væk fra det direkte sollys. han så rundt, hvor blev dinoen af?
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   12/11/2013, 02:33

en lyd bag Arenicus fra et gevær der bliver afsikret ramte det store rum de var i og bag ham stod der en blå håret kvinde med et stort smil. de blå øjne boret sig ind Arenicus krop mens hun studeret ham op ned hver et stykke af hans krop og jakke mulighed for at have udstyr på sig alt blev studeret. i hendes hænder holdte hun en Masada Assault Rifle den var udstyret med et håndtag på løbet og et Rødpunktsigte på toppen. den var malet i en simpel ørken farve med dybere og matter pletter der til sammen dannet et mønster som gjorde den sværd og se hvis den have været i sandet.

Sita var iført hendes standart uniform til kamp. en taktisk vest med et pistol hylster til en flot og meget velholdt BW1911 med lyddæmper og en lygte sad over hendes venstre bryst. farverne samme som hendes gevær. de blå øjne smilet mens hun sigtet på Arenicus hendes stemme lød.
"hvem er du og hvad vil du her" geværet peget mod Arenicus hoved og var tydeligt at hun kunne dræbe. den kvinde Arenicus stod over for have været højt op i militæret den gang hun have været en del den. hendes fortid var fyldt med kampe slag og hun have til sidst stået som leder over ikke mindre end 350 mand og 5 tank og 2 jets. en dag skete der dog noget og hun vendte hæren ryggen med en dusør på hovedet.

inden Arenicus kunne svarer kom en ung knægt frem ved siden af Sita Pan stod og kigget på Arenicus og smilet mens han stemme lød
"tror du han har noget af værdig Sita tror du" et vredt blik kom fra den blå håret kvinde og hendes stemme brød luften "hold kæft Pan jeg er træt af du altid tænker på brugen af folk og deres ting frem og tænke hvem fanden de er" drengen sank lidt og trak sig lidt bag Sita der sigtet Arenicus uden tvil.
som om det ikke var nok med de 2 der stod der nu kom et ansigt frem bag dem med et undrende udtryk en kvinde med hval langt brunt hår og en hvid hat kom frem. hun bar en flot hvid jakke med pæls på hætten.

med flotte skridt gik hun forbi Sita og stillet sig foran Arenicus duften fra hendes hånd fra et termokrus var ikke til og tage fejl af kaffe frisk malet bønner af den gode kvalitet hun rakte en finger frem og prikket Arenicus på næsen med et undrende blik og smilet så.
Sita var rasende hvis Arenicus ville kæmpe gjorde kvinden sig nemt til gidsel for dem.

men inden nogen af dem kunne nå og gøre noget lød en irriteret stemme fra en gang på deres venstrehånd.

"hvad fanden sker der her"

2 kvinder stod med en dilophosaurus som så mere end undersøgende på Arenicus den øjne rullet rundt mens den undersøgte ham og den piv glad ved siden af den ene af kvinderne som var Maria. hun stod i hendes stramme jeans som var i en fin sort farve som om de var nye. et bælte med LM og med en flot rose holdt bukserne på pigen som var rimelig tynd men uden og se klam ud. på fødderne var et nyre sæt sko et par converse i sort med gule stripper og blå snørebund. hun var iført en sort hættetrøje hvor det var tydeligt hun have rævet ærmerne af da de var flosset. hendes hænder var iført nogle læder handsker uden fingere og med nitterne på korende.
det lange lysserøde hår gik hende til hoften men det var tydeligt det var naturligt lyserødt. de grønne øjne var noget for sig selv dybe smukke grønne øjne nærmest overnaturlig smukke så på Arenicus med et vredt udtryk de øjne kunne få de fleste mænd til og krumme terne af frygt for have gjort noget virkelig galt på en date uden de kendte personen. alt i alt var Maria som hun stod der og kælet den lille Dino en skønhed uden lige.

dog kunne man hellere ikke lade hver med og ligge mærke til Mina pigen var lidt højere end Maria og tyndt bygget dog trænet. hun stod med hendes L96 sniper over skulderen med hovedet svagt på skrå så det skarp pinkk'e hår dækket lidt af det ene øjne der så på Arenicus med et undersøgende blik hun have mindre bryster end Maria men en fantastisk røv i de stramme bukser hun have på men som hendes nederdel dækket for det var bare tydeligt at disse 2 skønheder have en virkning på Sita og hendes våben.
Sita sænket våbnet som om hun var mere i sikkerhed nu var de 2 piger var der.
"en mand som vi fandt sagde hun"

den mystiske pige med kaffen tog en slurk og prikket igen til vampyrens næse før hendes stemme lød
"tror han er vampyr han føles kold men er ikke sikker"

pluslig lød stemmen fra kvinden der kælet med den Dino som have startet det hele.
"hvem er du og hvad vil du her"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   12/11/2013, 16:49

Arenicus frøs med hånden omkring hans ene 1911 colt ved lyden af et gevær bag ham. han mærkede nogle øjne brande i nakken som om nogen ikke var særlig glad for han var der. han fjernede langsomt hånden fra pistolen og lod hånden falde ned langs siden lige som den anden. han drejede roligt hovedet så tilbage på hende og hendes gevær som var peget i hovedet på ham. han skulle til at bede hende sænke våbnet lidt da han ikke var så glad for at snakke ned i løbet på en riffel idet en anden dukkede op.

med rolige og kolde øjne så han på den ene som skældte den anden ud. med hovedet fulgte han den 3. person som nu kom til syne. hvem pokker var denne flok!? Arenicus så lidt irriteret på personen foran ham, hvad pokker lavede hun dog?

endnu engang kom flere ind i rummet, Arenicus drejede hurtigt hovedet og så over på de ny ankommende. han så dinoen og trak et roligt smil, nå så det er derfor den er her! Arenicus var ikke lettere skræmt af de blikke der blev sendt til ham, han havde oplevet alt for mange skræmmende typer hos mafiaen til. han mærkede at våbnet bag ham blev sænket, hvilket gjorde ham lidt roligere, på trods af han vidste han kunne stå bag ved pigen klar til at skyde hendes hjerne ud hurtigere end man ville kunne knipse.
med et tøvende blik så han på pigen som stod med kaffen, ja gu er jeg da kold! jeg er død! et roligt smile bredte sig over ham, ved tanken, idet han vendte sit blik mod kvinden med raptoren. med en rolig og bestemt stemme sagde han.
"Lejemorder for en i Sem'ya Doma og den højeste bydende! men jeg er blevet sendt på ferie, jeg var åbenbart for voldsom på mit sidste job!
han smilede roligt.
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   13/11/2013, 11:05

Pigen der stod foran Arenicus stod og prikket lidt til næsen igen før hun stoppet og greb med begge hænder om koppen og løftet den op til munden og drak noget af kaffen lugten ramte rummet fra den sorte drik og hun så undersøgende på ham før hendes stemme lød.
"der et eller andet han ikke siger Maria det kan føles på ham"
Maria gik frem mod ham og undersøgte ham hun smilet blidt da den lille Dino løb hen og ville aes den røde kam var flamme rød og rundt omkring var den dækket af små fjer kunne man se.
de grønne øjne undersøgte Arenicus før stemme lød

"jeg ander på ingen måde hvem du er eller hvad du er menneske er du ikke! og hvis hun siger du ikke fortæller alt så det sandt men hvad du er kun en og vi flere og tro mig undervurdere aldrig mig"

et støre smil ramte Maria's læber og hun så ned på pistolen Arenicus have gjort klar til kamp og begyndte og grine. højt mens hendes stemme lød.
"hvorfor fanden trækker du kun en når du har 2"

hun have ikke undersøgt ham så hun måtte vide det på anden måde. Mina kom hen og smilet til Arenicus og prikket til ham med hendes L96 sniper kom hun til og trykke på aftrækkeren vil Arenicus krop blive krævet over i 2 på grund af den store kaliber 50 patron blev brugt til at skyde igennem kampvogne.
når man så på udstyret de have var det ikke små ting selv ting som Mafiaen ikke fik udleveret af militæret var samlet her.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   13/11/2013, 15:26

Arenicus så irriteret og tøvende på kvinden med kaffen, gider hun lade vær med at prikke. lige som mange andre lugte irriterede kaffelugten ham ikke. han så på pigen som kom tættere på ham, roligt lod han sit blik falde på den lille dino som tilsyneladende var den eneste som var rolig ved hans nærvær. han smilede roligt til dinoen og lod hans hånd glide ned af dens nakke. de brungrønne øjne faldt igen på Maria, et roligt smil brød igen frem idet han med en rolig stemme sagde.
"menneske? nej der kan man ikke just sige jeg er... Navnet er Arenicus og jeg undervurdere på ingen måde nogen! Det føles snarere som om at det er mig det bliver undervurderet.

han så på hendes smil og fulgte hendes blik til hans ene colt, han begyndte at smile roligt men stort. han havde kun haft den ene parat til at blive trukket fordi det ikke ville tage ham langtid at gribe den anden også. men hvad andet var, hvordan vidste hun at han havde 2? han tøvede kort før han svarede med et grin.
"der er vel ingen grund til at anstrenge sig uden grund!

han så på den anden pige som var kommet ind med dinoen, han mærkede den kraftige riffel blive presset mod hans krop. Trods hans normale ubarmhjertighed og koldhed havde han fået besked på at der ikke var nogen som skulle komme tilskade, hvilket også galt ham. med et tøvende ansigt løftede han sin højre hånd og skubbede med den ene finger løbet i en anden retning så det ikke pegede på nogen.
"jeg ville fortrække at du ikke peger dit legetøj mod mig!
sagde han tøvende dog med et smil.


Sidst rettet af Arenicus 13/11/2013, 16:33, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   13/11/2013, 15:54

et kæmpe smil faldt på Mina's læber da han omtalte riflen som hendes legetøj og hun var ikke langtid om hendes kommentar til hans hentydning om legetøjet.
"har alså ikke brug for den slags hverdags underholdning"
smilet kom frem over hele ansigtet og hun begyndte og grine da manden der have forslået at plaffe hovedet af Arenicus for tage hans udstyr lavet et ansigt som om han gav et blowjob.
den lille Dino så på Arenicus og pivet men stoppet da Maria aet den på hovedet.
de grønne øjne så lige ind i Arenicus hendes ansigt var mistroisk men også i mødekommende på samme tid.
"vi undervurdere skam ikke nogen men bare med Mina den sniper trunten her" hun peget opgivende på Mina som have smidt sin L96 sniper og lå på jorden og var flad af grin over Pans opførsel.

Sita den blå håret kvinde og klappet Arenicus på skulleren og hendes stemme lød som en lære der rattet på hendes elver mens hun så på Maria.
"ja og bombe mor her må du ikke glemme søde" Maria grinet lidt over Sita's omtale sig selv som deres mor hun var den ældste af dem men også den mest omsorgs fulde af dem alle.
pigen med kaffen prikket Arenicus på skulderen og det søde ansigt så forivret på ham.
"og du har ferie nu eller du ude efter os vi jo just ikke billig i hoved prisen" hun smilet <
og hun have en pointe Sita var hadet af mange og dusører var der nok af på hende Mina var ekleret død men af give hende til mafiaen ville give så mange penge Arenicus ikke skulle arbejde mere i lang lang tid.

hvis Arenicus have opdaget det ville han se at alle på nær Maria bar våben hvilket var mærkeligt efter som det var hende som der var den farligste ingen vidste hvad hun var i stand til kun rygter om hun kunne noget med ild men ikke andet men hun have intet udstyr på nogen måde og hvordan fanden kunne hun vide han have 2 våben.
Maria smilet mens stemningen løsnet om dem
"du siger bare hvis der noget du vil vide og fortæl så mere om dig selv mens vi gør. Sita gik hen og til Mina som lå og grinet og to hendes L96 og smed til Pan
"pas på den knægt" hun smilet til Pan som rødmet.
og svang så den grine Mina over skulderen og fuldte efter Maria som var begyndt og gå mod kantinen. Pan gik forbi så nu stod han kun med kvinden og hendes kaffe.

hun var lidt mindre end ham og smilet før hendes stemme lød
"sorry dårlig vane med og prikke folk på næsen" hun smilte og løb forbi så nu stod Arenicus helt alene hvis han ikke fulde med
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   13/11/2013, 17:01

inden i var Arenicus ved at dø af grin, mens på grund af hendes kommentar havde ligget i retning af det han havde regnet med hun ville svare. uden på var han stadig rolig og svarede hurtigt på hendes kommentar med en rolig stemme.
"det er bare arvelidt!
han smilede roligt for sig selv. han så på pigen som gik igang med at flække af grin og forstod hurtigt hvad der forgik, han skulle til at vende sig og pande drengen en så han ville gå i gulvet, men tøvede og så på dinoen.
de kolde brungrønne øjne så roligt tilbage, han var rolig trods hans instinkt var parat på at dræbe. han fulgte tøvende hendes pegen med øjne og så ned på pigen som tilsyneladende hed Mina. han smilede roligt og trak på skuldrene.

han drejede sig hoved og så forvirret på kvinden som havde klappet ham på skuldren, bombe? heh. han smilte roligt til hende.
han vendte så hovedet og så på hende med kaffen og smilede roligt med et glimt i øjet hvorefter han sagde.
"tror jeg havde gjort det anderledes hvis jeg var efter jer end at lege fange lej med ham der!
han løftede roligt hånden og pegede på dinoen og smilte. han var godt klare over at den gruppe han nu stod blandt var en som kunne skaffe ham mange penge, og han var jo trosalt ude efter dem. men langt fra på drabelig vis, men som venner. selv havde han også et par dusører på sig, og det med det blodige drab var heller ikke løgn. han havde været efter en gut fra dæmonfamilien som han havde skudt i smadder og smidt på vejen ude foran Las Vegas.
han så roligt på Maria og smilede roligt, hmm der var ikke meget information om hende rundt omkring men det var jo forståeligt. det var jo mere taktisk at folk ikke kendte til ens evner.

han smilede roligt da Mina blev kastet over skulderen. mærkelig gruppe.
han så roligt på hende med kaffen og nikkede forstående og fulgte efter hende.
"mærkelig vane, men du har ret! jeg er vampyr og jeg er mere end dobbelt så gammel som alle jer tilsammen!
han smilte roligt mens de indhentede de andre.
han så på Maria mens de gik gennem gangene og spurgte roligt.
"hvordan vidste du enligt jeg var bevæbnet med 2 pistoler? var jo kun klar til at trække den ene!
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   14/11/2013, 18:46

Maria blev bleg ved Arenicus spørgsmål om hvordan hun vidste det med våbenende og stoppet op og så på ham. det var tydeligt hun løg da ordne kom ud af munden på hende.
og det falske smil var unaturligt stort
"bare et godt gæt" de grønne øjne så over på Mina som mest af alt nød hendes udsigt mod den fremmede vampyr.
de gik ned af gangen og det var ikke et billig hotel var tydeligt på malerier tæpper og andet det var velholdt og rent.
de kom ind til rasturanen der var noget for sig selv røde sofaer med glas borer stod rundt omkring med visne roser på borende. en sær følelse ramte Maria. for ikke mange dage siden have dette sted været fyldt med en smule liv fra de rige mennesker som have spist og nydt den romantiske stemning.

en lyd fra en radio ræv Maria og gruppen ud af deres fordybende tanker en stemme lød fra den det var en varm ældre mands stemme
"Sita er du der hallo hvis du høre mig advarer jeg dig en mindre deling fjentlig soldater mafia folk blandet med soldater fra nogle af deres allieret er på vej svar ikke på opkaldet skifter slut"

smilet kom rem på alles læber Mina sprang ned fra Sita og små løb hen til pan og greb hendes L96 og smilet til Arenicus mens hun kærtegnet geværet som om det var en elsket før hun smækket et magasin med nogle heftige patroner. udvidet standart Magasin med ekstrer kræft i skuddet blev man ramt blev du rævet midt over inde i en kampvogn af et skud.
Maria's hånd fisket under hætte trøjen og hæv en maske frem og smed den på ansigtet hun var nu ikke muligt og se ansigtet rundt om ham gjorde de andre medlemmer det samme alle sammen have de unikke masker.

de begyndte og grine og virke små høje ved tanken om kamp før Maria stoppet stemningen med en bevægelse og igennem maskens stof så et par røde øjne hun have skiftet øjen farve bag masken ikke stoffet foran der gjorde det nej fysisk var hendes øjne røde nu.
varmen steg om hende og vende sig om så hun stod lige op Arenicus
og hendes stemme lød alvorlig.
"røber du noget om dette vil du ønske at du aldrig have set os" alvoren var mere end en trussel det var et løfte hun vendte sig og gik med gruppen mens temperaturen steg rundt om hende det var som om der var ild i hende uden at der var ild.

den mærkelig kvinde som have prikket ham på næsen stod tilbage uden maske og hendes stemme lød
"du skal ikke tage det personligt vi bare meget bange for folk ved hvem der bag maskerne" hun smilet før hun gav ham et kys på kinden og løb efter de andre og forsvandt til højere hvor de andre var gået lige ud.Marias maske ^^ så kan du forstille dig de andre ^^
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   14/11/2013, 21:23

Arenicus trak ikke en mine på sit spørgende ansigtsudtryk da Maria svarede. han trak roligt på skuldrene og smilede roligt mens de fortsatte den af de pæne gange. men inde i var det en helt anden sag. Hvor dum tror du jeg er min pige? jeg har levet i et par tusind år! jeg er godt klar over at der der ikke var et ´heldigt gæt´! men så er spørgsmålet, hvorfor er det så hemmeligt...
roligt lod han sine øjne glide rundt på de pæne malerier som hang rund omkring, et roligt smil bredte sig over ham da han kom til at tænke på at han med sikkerhed også var ældre end de malerier som hang her på gangen.
da de kom ind i restauranten kunne han ikke lade vær med et smile halv ondt over de døde roser som stod rund omkring på bordene, i følge ham var det en passende dekoration til det pæne rum.

med en hurtig bevægelse drejede vampyren hovedet og så over på den blå håret kvinde som lyden var kommet fra. Hvad var det han sagde? hvad fanden laver mafiaen her!? han så tøvende rundt på de glade ansigter, hmm det var jo trosalt altid sjovt at sparke røven på sine allierede! især når selv mafiaen ikke vidste han var allierede.
han så på Mina som tilsyneladende ville have at hendes riffel skulle være et seksuelt legetøj, det ender med jeg har slået hende ned inden dagen er omme tænkte hans mens han tøvende smilede til hende. han så tilbage på Maria som nu havde fisket en maske frem og på mystisk vis havde skiftet øjn farve. i stilheden trak han ikke en mine på sit kolde ansigt, tru mig så meget du kan jeg er ikke bare lige sådan at dræbe. han så efter dem da den maske klædte gruppe forlod ham. Et roligt smil bredte sig over ham, de lignede en kult han havde slagtet tilbage i 1500-tallet.

han smilede roligt til kaffe kvinden og sagde muntert.
"jeg har hørt mange trusseler gennem min tid, og alligevel står jeg her endnu! men det er forståeligt!
varme læber mod hans kind? havde hun lige kysset ham? forvirret så han efter pigen som var fulgt efter de andre men alligevel ikke den samme vej som dem. han forstod det ikke helt.

roligt rystede han på hovedet og stak hånden i lommen og greb om en lille kugle som begyndte at lyse da han rørte ved den. han tog den op af lommen og så på den med et roligt smil.
"Mester!?
han ventede kort på et svar som tilsyneladende ikke kom før han fortsatte.
"sir, er du der?
en roligt stemme svarede ham efter kort tid.
"Hvad er der Arenicus?
Arenicus begyndte at gå i retningen som de andre var gået mens han snakkede.
"hvorfor fanden er mafiaen på vej mod Green Beach!? skal jeg reagere som A eller E?
stemmen svarede forbavset.
"jeg har ikke den fjerneste anelse! jeg må høre Vladimir om det! du er E! over and out
kuglen som var en magisk ånde sten som fungerede lidt lige som en mobil blev stille. Arenicus nikkede roligt til sig selv og stak kuglen i lommen før han fortsatte ud af hoved døren og så sig om.
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   14/11/2013, 22:04

pluslig greb noget ham i benet og han blev revet ned ved siden af den pinke håret kvinde med hendes sniper hun var en hel anden nu som hun lå der og hendes stemme lød.
"dude vi vil ikke forstyrres se og bland dig helt uden om" Pan viftet over på den anden side af vejen på en isbutik have han lagt sig med en anden sniper hvad type var svært og se fra hvor Mina og Arenicus lå
Sita sad længere nede af bag en mur med hendes det ørken farvet våben og veste det passet godt og gjorde hende sværd og se.
det mærkeligste var nok at Maria bare stod midt på vejen med den lille Dino og en underlig fornemmelse var i luften som om at der pluslig var mindre lidt omkring dem.

længere fremme så man en mindre konvoj kom kørne. det var ikke for sjov denne konvoj var hemmelig lignet det og af betydning hvorfor fanden lader man dem ellers køre denne vej og hvad andet var hvad fanden har du stærkt panseret ekskorte med for.
da de kom ind i byen stoppet konvojen ved synet af selena og 6 mænd sprang ud fra bagenden af et af de panseret køre tøjer med 8 jul og et gun torn på toppen. konvojen forsatte i mændenes tempo der råbte til Maria det store Gun torn drejet dens store kanon mod hende.

nu kunne man høre stemmene fra soldaterne.
"du står på Mafiaen's område vi beder dig flytte dig ellers vil vi dræbe dig for beskytte lasten. du bliver beordret af gruppe deling 3-dead dog's"

Mina smilet voldsomt mens hendes stemme lød
"så er morfar der måske så skal mig og ham lege lidt"
en klikkende lød kom fra den store kanon der blev lat på den 8 hjul tank og pluslig sprang kanon tornet i luften og skrigende kom inden fra. Maria have samlet et overtryk af ildt inde i granaten og på den måde tvunget den til og springe og da metallet have ramt hinanden var der lavet gnister som antændte lortet. mændne fløj frem og pluslig kom ilten tilbage og alt luft var som normalt.

et lys glimt kom fra Maria og blindet alle kunne ikke se noget i nogle sekunder.
da synet kom stod Maria med en lang ild stråle for enden af hendes finger og vinger af ild stod ud af ryggen på hende. den velkendte engle aura stod ud af hende mens hendes fjer var hvide sorte og mellem dem kom ilden.
hun svang hånden og som et reb svang ild pisken sig først tilbage og så frem og kløvet lastbilen over i 2.

et brag lød Fra Mina's sniper og manden i den panseret last bil der var kløvet i 2 overkrop blev drejet så rygraden blev blottet.
Pan skød den anden mand som var på vej ud.

de 8 mænd som rejste sig forviret rundt nogle have fundet våbne de have tabt andre ikke stod med ryggen til Sita der rejste sig de alle så frygtelig på Maria som have hendes vinger af ild.
den ene af soldaterne ham der bar leder uniformen skreg
"sky....." han noget ikke færdig gøre før Sita have plantet et skud midt i hovedte på ham med militær professionalisme skød hun de 7 andre med et skud til hver.
alt dette have taget nogle minutter og en underlig tryk bølge ikke voldsom bare så støvet rejste sig kom da Maria's pisk fløj tilbage voldsomt mod hende og vingerne ind.
hun have små brænd sår på ryggen da vingerne have slået gnister og Pina trak noget salve op og begyndte og smøger på ryggen og rakte Maira hendes trøje hun ikke have haft på under alt dette for den ikke skulle brænde.

Maria svedte voldsomt og rystet men pigen have smadret fucking et panseret køretøj og en konvoj lastbil fra en mere trænet del af mafiaen.
mines stemme lød trist
"så Morfar der ikke desværre" Mani så trist på Arenicus og så ned på selena som rystet voldsomt af kulde hun have trøjen på og Sita have også smidt et tæppe over hende og førte hende op mod Arenicus og Mina Pan kom løbende over fra den anden side af vejen og drejet så ned for undersøge konvojen Sita gik forbi Mina og Arenicus mens hun så med alvorlige øjne på Arenicus.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   14/11/2013, 23:48

Arenicus kiggede tøvende på pigen som havde trukket ham ned. små irriteret trak an på skuldrene og satte sig op i skrædderstilling og så over på den anden side af vejen. der var ingen grund til at lægge sig ned, de var jo ikke just kamufleret og de ville alligevel ikke kunne ramme ham. hans kolde øjne faldt på Maria som stod i midten og lignede en som var parat på krig. et roligt smil bredte sig over ham, lad mig så se hvad i kan!

han skævede til konvojen, hmm ikke just hvad jeg havde regnet med her ude. han trak roligt på skulderne og forsøgte at høre vad soldaterne sagde. hmm 3-dead dog's, hvordan klare i jer mod dette team? det bliver måske spændende! forvirret så han på Mina, morfar? hvad pokker snakker hun dog om!
men hans blik blev dog hurtigt vendt mod kanonen da den sprang i luften, hvad var der lige sket? det var en mærkelig følelse i luften. han sad og undrede sig, men undren havde han ikke tid til. det skarpe lysglimt blev blokeret af Arenicus' hætte, som han havde trukket op over ansigtet inden han gik ud for ikke at blive skadet af solen. han sad og halv måbede ved synet af hvad der lignede en brandende engel med en pisk, hvad i helvede var det dog! hans første konklussion lød en blanding af en engel og en Phoenix men han var ikke sikker. han sad tilfreds og underholdt og så hvordan mafiaens folk fik høvl og blev total kvæstet, et tilfreds smil bredte sig over ham.
stadig i et stort spørgsmålstegn sad han koldt og studerede Marias sår og hvad der ellers skete, dette giver jo ingen mening! jeg håber sgu at mester har nogle idéer om hvad fuck der forgik!

Arenicus så på Mina, og spurgte med en roligt stemme som ikke var præget af hans forvirring.
"hvem er denne Morfar?
han smilede roligt til Mina mens han så på Pan som han nu med sikke hed havde bestemt til at være en savanger. med et roligt blik så han på de 2 kvinder som kom gående imod dem, de alvorlige øjne fik det til at ligne at blå håret kvinde var sur på ham. hmm gad vide hvad jeg nu har gjort? eller om jeg ender i forhør. han tøvede en kende og rejste sig fra sin skrædderstilling og så i retning at konvojen før han fulgte efter Sita og Maria.

//gætter på du menere Maria og ikke Selena :P hehe :D kender godt det med at være ved at skrive et forkert navn ^^
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   15/11/2013, 00:16

Maria haltet mens Sita støttet hende ind der hvor de var kommet fra. da de kom ind i rasturanen igen lage Sita Maria i en af de røde sofaer som var utrolig bløde og gik hen efter nogle tæpper og lage over hende.
Marias krop rystet som om hun frøs men der var sol og 30 grader uden for og solskin. sveden faldt fra Maria der lige så stille faldt i søvn Sita sad ved siden af og rejste sig vredt de blå øjne lynet af Arenicus og hendes stemme var høj da hun rejste sig og gik mod ham og skubbet ham mens hun skreg.
"hvad fanden har du med det her og gøre hvem fanden er du og hvem var de folk og lavet de her"

Sita's øjne lynet og hun skulle til og trække hendes pistol da pigen med kaffen stod pluslig med en bærbar i hånden og hendes stemme lød.
"de har ikke noget med ham at gøre de transporteret beta last" som om det var en dårlig film kom Pan ind med nogle kasser
og smed dem på gulvet han åbnet den og fisket noget op som Arenicus nok aldrig troet han skulle se i hænderne på disse mennesker.
Mini nukes og kaster.
små atom bomber til personer man kastet af stsed som motor granater de lavet stor skade på meget meget små områder.

Sita som var voldsom iriteret valgte og gå men skubbet bevist Arenicus med skulderen for vise hendes mistro til ham.
pigen med kaffen gik hen og satte sig ved sofaen ved maria og ae'et hende på panden hun rystet ikke så meget nu og så mere afslappet ud.
som maria lå der med håret spredt over alt og små rystet og sov med tæpperene over mindet hun om en lille pige helt forsvars løs kvinden rejste sig og gik hen til Arenicus og stoppet bag ham uden og vende sig om lød hendes stemme.
"håber jeg kan vise dig tillid med og holde øje med Maria og du virkelig intet har med dette og gøre" hun greb Pen og gik med Sita ud til Mina så nu Arenicus og Maria var alane Maria sov tungt virkelig tungt så Arenicus kunne sagtens råbe og skrige uden nogle ville kunne høre det.

nogle af tæppet faldt af Maria og pluslig begyndte hun og fryse hun rystet helt vildt.

Maria have intet udstyr på så at hun skulle være Phoenix var simpel hen umuligt hun kunne ikke starte ilden med noget udstyr dette var noget i hendes blod gener art der gjorde dette ikke mekanisk
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   15/11/2013, 09:21

Arenicus fulgte roligt med ind i restauranten og stillte sig op af dørkarmen og så passivt til mens Maria blev puttet. han stod og undrede sig over hvad fanden Maria kunne være, roligt begyndte han at gå over mod de 2 piger. Han stoppede brat op da Sita rejste sig, han kunne tydeligt mærke vreden i hende. tøvende gjorde han klar til at skulle i kamp, han mærkede de rasende øjne forsøge at brande sig ind hans kolde øjne. han tøvede, det virkede ikke som om hun ville slås men bare var forvirret. koldt lod hans sig skubbe og tog bare i mod skrigene hvor efter han skulle til nægte idet kaffepigen kom ind. med en reddet følelse så han på hende, han var lettet over ikke at skulle trække våben på denne lille gruppe. han nikkede roligt taknemmelig til kaffepigen og så på Pan og det kasser han smed på gulvet. hvad pokker transportere de dog her ude! men han blev dog hurtigt klar over hvad fanden det var. da kasserne blev åbnet bekræftede hans tanke, mini atomvåben... det måtte være her ud af at de tester dem, ellers gøre de klar til at angreb?
skulder skubbet fra Site fik ham tilbage til der hvor han var nu, hvad pokker ville denne lille gruppe dog gøre med de farlige våben? han tøvede og så over på Maria, det var ligegyldigt! de var stærkt bevæbnede og farlige i forvejen.

roligt så han på pigen som duftede af kaffe side ved Maria, hun var vist den eneste som havde bare en millimeter tiltro til ham. men det var jo forståeligt, han var jo trosalt legemorder og kom fra mafiaen.
han nikkede roligt med hovedet, han havde ingen grund til at skade nogle af dem. roligt så han efter den lille gruppe forsvinde ud. hmm nu snakkes der sikker om en af følgende, hvad de skal gøre med de bomber eller hvad de skal stille op med mig. han trak roligt på skuldrene, frygt var ikke noget han selv gik ind for.
han vendte sig roligt og så studerende over på Maria og tænkte højt for sig selv.
"når, hvad mon du er?
roligt gik han over og satte sig på en stol i nærheden af sofaen mens han grublede over sit spørgsmål. Phoenix lød som et godt bud, men hun har intet udstyr og jeg er ret sikker på at den pisk var af ren ild. et slesk smil kom frem efterfulgt af et kort slesk grin, forkert tankegang min ven!
da tæppet gled ned og hun begyndte at ryste, rejste vampyren sig roligt og bevægede sig over til hende. mens han roligt trak tæppet op over hende igen tænkte han over de vinger hun havde haft samt de brand sår hun nu havde. en engel med brandene vinger? det er jo langt fra en falden engel for de mister sine vinger!

roligt satte han sig i skrædderstilling på gulvet foran sofaen og lukkede øjnene. han trak vejret roligt og begyndte at tænke over hvad han vidste om hende og hvad han vidste om engle. en falden engel mister sine vinger, og de normale engle har ikke brandene vinger. han kunne ikke helt kom op med en konklusion med sad med et stone face med lukkede øjne og tænkte videre.
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   16/11/2013, 14:49

pluslig begyndte der komme råb uden for det var Sita's stemme der skændes med Mina. Sitas stemme lød vred og skuffet men også meget irriteret.
"hvad fanden siger du din lille flab vi aner ikke hvem fanden den nar er der sider med Maria og du siger vi ikke skal give ham en kugle i hovedet! du må indrømme det mystisk han kommer og pluslig kommer en Mafia kontrol med nukes hvad fanden tror du han er"

Mina's stemme var voldsom u forhånd til den lille piges krop.
"du skal ikke kalde mig en flab en gang til de klamme kælling forstået. jeg har en L96 som nemt kan blæse dit fucking hoved af helvet til forstået. jeg siger bare Maria har sagt god for ham ellers have hun kappet ham over i 2 og som du ved er hun vores leder og jeg gør hvad jeg for besked på"

Pans stemme lød nu Imellem de 2 stemmer han lød mere nærvøs end man skulle tro som om han sad med et 2 gale hunde der var klar til og dræbe ham.
"i må tage det roligt jeg ved godt det sværdt! men i bliver nød til og tænke jer om Mina har rat vi følger Maria's ordrer men vi må os tænke os om som Sita siger men lad ham nu lige vise sig han er måske ikke så dum som du mener Sita. jeg husker også du ville dræbe mig og se nu hvor vi er"

Sita's stemme rystet voldsomt i stemmen da ordne fløj.
"ja men du var fucking fjende af Mafiaen"

alt i mens de råbte lød fodtrin bag Arenicus kaffe pigen stod med hans tele kugle lå i hendes hånd og hun rakte ham den med et smil.
"der nogle der har forsøgt og få fat i dig jeg har ikke taget den måske det en kunde så ville ikke aflytte men værsgo" hun lage den på gulvet ved siden af ham og gik før han fik svaret.

Maria lå og sov mere end tungt det pinke hår var naturligt og hun var rat pæn, hun sov mere end tungt,
pluslig blev skænderiet udenfor så det var muligt at pigen med kaffen have sagt et eller andet men de kom ikke ind.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   16/11/2013, 20:28

Arenicus vendte blikket mod døren ud, og sukkede tøvende. Okay det er pigen med det blå hår som jeg skal være bange for. Han åbnede roligt øjnene og så på Maria, han havde godt nok fået lavet sig et mærkeligt team. Et roligt smil bredte sig over ham, det virkede lidt som om han burde være forsigtig nu. Han havde jo trodsalt sagt han kom fra Mafiaen, det kunne være han skulle havde sagt noget andet. Hans tanker blev afbrudt da duften af kaffe ramte hans næsebor i takt med skridt bag ham. Med et roligt blik drejede han hovedet op så på pigen som duftede af kaffe.

Som et lyn for øjnene af ham så han hvad hun havde i hånden, hans ånde kugle. Hvordan fanden havde hun fået den? af ren reaktion skulle han til at tage sig til lommen hvor han huskede han havde lagt den, men ignorerede trangen til at mærke efter for han var sikker på det var hans.
Med et forbavset blik tog han sin kugle fra gulvet og så efter hende, hvornår havde hun dog taget den? det slog ham dog at det måtte være noget hun havde gjort da hun kyssede ham. Tøvende tog han sig på kroppen for at mærke at han stadig havde sine våben. Han sukkede roligt, han var stadig bevæbnet. Vent, kunde? Svar! Han så på kuglen og sagde med en roligt stamme.
”Er der nogen?
Kuglen lyste roligt og en roligt stemme lød svagt og lavt som svar.
”ja, Makuro her. Jeg kunne ikke få fat på Vladimir! Hvad har du fundet ud af?
Tøvende svarede Arenicus
”der er ingen grund til Vladimir nu… det var en konvoj som transporterede motar nukes! For resten hvis jeg siger engel med brændende vinger hvad siger du så!?
En forbavset stemme lød gennem kuglen.
”Sagde du motar nukes!? Lort! Engel med brændende vinger? Det er jeg nød til at snakke med Loi om! Slut her fra!
Tøvende lagde Arenicus kuglen tilbage i lommen, hvad fanden kunne hun være!? Og hvad værre var så var hun nu i besiddelse af mini nukes! OG en helikopter.
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   16/11/2013, 21:01

pluslig lød stemmerne igen oprevet og en voldsom trampen kom mod Arenicus og ud af gangen kom Sita med en hævet pistol peget mod Arenicus de blå øjne lynet mere end noget andet.
"jeg lige glad med hvad andre siger men du for fanme en kugle for panden jeg tør ikke tage chancen med dig"
med en fingere trak hun hanen tilbage på den pistol hun have i hænderne. et pluslig blik kom fra hende da Mina greb armen Sita og lage hende ned skuddet fløj forbi og smadret en vase nogle borer længere inde i rummet.
Mina's stemme lød høj.
"Sita bare fordi en er et røvhold kan andre være gode nok"

Sita slåsset for komme fri og råbte og skreg alt fra Mafien til konvojen til en masse ting som var sket i hendes liv.
de blå øjne lynet af vrede mod Arenicus mens hun lå i et greb. pluslig blev de rolige som om hun have indset noget.
og svaret kom bag ved Arenicus. med en pluslig bevægelse rejste Maria sig op og hendes stemme runget igennem rummet og hun var vred selv Mina blev bleg.
"så hold dog fucking kæft Sita jeg har fucking Kommandoen og den fyr for først skudt hovedet af når jeg giver dig grønt lys forstået" mens hun snakket rejste hun sig fra sofaen og gik mod Sita vinket Mina væk som stillet sig nervøst. hun gik forbi Arenicus og forsatte.
"søde har du brug for snakke så kom med mig ved det sværd meget du har oplevet men vi må få talt ud han er tros alt på ferie og vi må planlægge vores næste trin mod Hollywood vi kan ikke bare leve her i alt evighed"

Sita nikket og rejste sig mens hun så undskyldene på Arenicus og fulgtes så med Maria ud af døren.
Mina stod og kigget på Arenicus med et blik og smilet så venligt.
"med hensyn til Morfar taler jeg om en dude med navn valter. han er leder for delingen de selv samme som dræbte mig den gang eller tror de. fortæller ikke hvordan jeg overlevet håber jeg er ok det mest på grund af du har arbejdet for Mafiaen men jeg overlevet Morfar var ham der skød og han er i dag leder for denne gruppe"

hun smilet noget da Pan kom løbende med hendes riffel og hans M1 garant svinget over skulderne de røde hår var flamme rødt og hans brune øjne så på ham med et undskyldende blik.
"ked af jeg forslog og dræbe dig før for tage dine ting det bare tiderne og du ved min fjendes ven er min fjende i disse dage"
smilet var bredt
smilet blev højere da Kaffe pigen kom tilbage og smilet til Arenicus.
"nå kunde eller hvad"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   16/11/2013, 23:32

Sitas vrede stemme fik Arenicus til at vende sig om. et roligt tøvende smil dukkede op på hans ansigt da han endnu engang så ned af løbet på et våben. denne gang var det anderledes, han var ikke sårlig bande for denne position han stod i gjorde det muligt for ham at kunne undgå skuddet til minimum eller ingen skade. det var tydeligt hun var vred på ham, hvilket undrede ham, og så på en måde ikke. da skuddet gik af og missede Arenicus trak han ikke en mine. imponeret så han på Mina som havde smidt Sita i en lås.
Arenicus mærkede hvordan ilden brændte i øjnene på Sita, han stod bare og hørte på de ting som blev skreget af ham. han overvejede at svare men tøvede da Sitas brande vrede blev lagt på is.

Arenicus drejede hovedet og så tilbage på Maria som nu havde rejst sig, hun så vred ud. tøvende tænkte han for sig selv, Det er sgu da mig som bestemmer hvornår mit hoved bliver skudt af! han smilte roligt af sig selv.
Han nikkede roligt til Sita's undskyldende blik mens de forsvandt ud af døren.
Arenicus nikkede takkende til Mina mens hun fortalte om hvad hun havde ment med Morfar, han havde hørt om mordforsøget på Micha men trak bare roligt på skuldrene.
"forståeligt! well no offence, men jeg arbejder ikke for Mafiaen men en dæmon der inde fra!
han smilte roligt til Mina og lod blikket falde på Pan som løbende med våbnene. med en roligt stemme svarede han venligt Pan
"hehe gør ikke noget! du ville alligevel ikke finde meget på mig, det hele ligger et andet sted!
duften af kaffe ramte ham igen, roligt smilede han udmattende til kaffe pigen og sagde udmattende.
"kunde? nej, det ville jeg ønske det var! det var en som er værre, min boss!
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   17/11/2013, 00:49

Mina kigget på Arenicus og smilet og hendes stemme lød pluslig undrende til ham.
"når man bliver sådan en kedelig vampyr sag som dig spiser man så ikke normal mad du ved kartofler og så videre ikke for overleve men bare for nydelsen eller kan i intet smage"
spørgsmålet have gået hende på længe og nu måtte hun stille det.
de brune øjne så på ham mens hun greb hendes gevær og smilet til Pan og nikket for sige tak.
hun svang den voldsomme store L96 over skulderen og så igen på Arenicus.
og med et stort smil lød hendes milde stemme igen.

"mig og Pan og de Andre er nemlig sulten og hvis du vil have en bid med må du gerne der mad nok"

en pluselig lyd lød bag Arenicus og noget knoppet sig op af hans slår den lille Dino han have forfuldt skubbet blidt dens hoved mod hans ben kælen men så væltet den benet væk under ham og sprang op på hans overkrop som lå på jorden i løbet af ingen tid før den lage sig på hans mave og begyndte og falde i søvn.
blodet løb ned fra munden den have spist af de fjendtlig soldater uden for og lugten var lidt styg.
pluslig begyndte Mina og Grine mens hun talte.
"ja når han siger god for en så man god nok på bunden lige meget hvor langt der er"
den lille Dino pippet lidt i søvne og savlet en mærkelig form for savl det var lettere trygt og sort før Arenicus rørte ved det hvis han have tænkt det lød Pan's stemme alvorlig.
"lad hver med og rør det. hvis du vidste hvor svært det er få af ville du ikke rør det det giftigt voldsomt meget du dør nok ikke af det men knopper du dig i øjet bliver du blind da det giften er beregnet til og blide og dræbe byttet hvis du får det i øjne har vi 2 timer til og lave en blanding af sprit og vand og hælde i øjne på det det utrolig smerte fuldt men det eneste der virker og nej hjælper ikke når du vampyr det angriber dine horn hinder jeg har selv set vampyrer miste synet af det der savl den lille ven har"

lugten af det var stærk og lugtet i rummet mest som råddent kød det var naturligt for hvis støre dyr den gang kom forbi dem lugtet de som råddent kød blev de ikke spist.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   17/11/2013, 13:13

Arenicus smilede stort til Minas spørgsmål, det var er spørgsmål som mange undrede sig over. Med et roligt smil svarede han munderet.
"haha er jeg så kedelig? Ej som vampyr kan man godt smage ting, men vi lever stadig på blod
Han smilede roligt og blottede sine vampyrtænder. Han nikkede roligt mens han sagde.
"jo tak, i er sikkert en hyggelig gruppe når i spiser mad!

Arenicus så overrasket ned idet han mærkede noget gnide sig op af benet på ham. Overrasket over se dinoen skulle han til at ae den, men inden han fik set sig om lå han ned. Lidt overrasket over den fik kastet ham ned på gulvet.
Vægten af dinoen blev presset mod hans bryst idet den lagde sig på ham. Ved at flække af grin aede han de roligt mens den lå på hans mave og lugtede af blod. Han var lige pludselig glad for han havde spist et offer inde for de sidste par timer for ellers var han da blevet blod sulten nu.
Han så smilende over på Mina som sti og grinede.
"jeeeg tror han kan li' mig!
Mistroisk så han på det sorte savl som begyndte at løbe ud af munden på dinoen. Han så over på Pan da han fortalte om savlet. Et roligt smil bredte sig over Arenicus' læber, så bliver jeg undervurderet igen.
"hahaha, det må ha været en ung og dum vampyr så! Vi kan hele os selv med blod, også selv om den angriber hondhinden! Men jeg har jo trods alt ikke noget offer parat til at hele mig!
Sagde han med et roligt smil og begyndte at sætte sig op så den tunge dino gled ned fra hans mave og ned i hans skød. Han var ikke en svag vampyr med styrke som en menneske, han var gammel og stræk. Han smilede og lod sin hånd glide hen af dinoens kam, før han rejste sig op og smilede til de andre.
Tilbage til toppen Go down
Maria
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Leder af WFF
Race : skærsild engel
Navn. : Maria Tuhkan
Alder : fra 3 verdens krig men aldrigen stoppet ved 19
Evner/Classes. : at kontrolere ild og engergi i omgivelserne læs mere omd dette i profilteksten.
Bosted : rundt omkring men for det meste er hun altid på farten så naturen er mit hjem.
Partner. : ingen PT
Slaver. : bryder mig ikke om ordet så hvorfor skal jeg have.
Evt. bemærkninger. : jeg er en lille hot sag ^^
Antal indlæg : 210
Reputation : 2
Join date : 04/11/13

IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   17/11/2013, 17:47

Den lille Dino så surt på Arenicus før den rejste sig og veste af ham og afsløret en lang række tænder der var bag udvendt det fortalte at dyret hvis det først fik fat i kødet på folk ville det ikke give slip før dyret ville selv.
dens gule øjne drejet sig lidt rundt før den vendte om og gik ud i af gangen. dens lange hale svang bag den og farverne stod klart kammen var blod rød den have skiftet farve.

Mina smilet til Arenicus der have fået af vide af den lille fætter den ikke var glad for den ikke måtte bruge ham som seng hendes stemme lød mere end venlig.
"ja han er en bestemt lille fyr og med hensyn til heling af blod angår tror jeg det bliver svært for dig og finde blod uden du i sidste ender falder død om i sidste ende" hun fisket en patron op af lommen og kastet den mod Arenicus.
en kaliber 50 patron med en del modificeringer og filet front. der ud over var der en lille ventil på enden og noget der lignet en forlængelse af patronen. Minas stemme lød mere end stolt da hun talte.
"jep mine egne patroner i denne fætter de slår omkring 4 gange så hårdt som en kaliber 50 patron på grund af den dobbelt affyrings del. ser du patronerne bliver skudt ud og efter 250 meter skydes de afsted igen fra underdelen af skuddet og dermed mister de faktisk ikke højde eller noget på længere og afstande og her taler vi 800 meter til 2,5 kilometer skal jeg ikke regne vinden eller noget ud"

smilet var stor på Mina's mund Mina vinket de andre med sig og gik mod trappen til nogle af værlingerne
"ohhh Arenicus vi går oven på og finder værlser Sita og Maria er nok væk i noget tid så gør dig behaligt de næste 20 minutters tid til vi har fået flyttet alt ud fra helikopteren"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   17/11/2013, 23:37

Arenicus så tøvende efter Dinoen, som tydeligvis var sur på ham. hov øv... mon han bliver glad for mig igen? han kløede sig roligt i nakken før han så på Mina og smilede roligt. han greb patronen og studerede den nøje, selv havde han ret godt styr på våben og ammunition. han havde jo trods alt levet længe og brugt mange våben gennem tiden. han så på Mina og nikkede imponeret mens han med en rolig stemme svarede.
"ikke dårligt! men du vil løbe ind i et andet problem med mig!
han tøvede kort og smilede roligt før han fortsatte.
"og det er om du overhovedet kan ramme mig!
et stort smil bredte sig over hans ansigt idet han stak patronen i lommen, den kunne være sjov at bruge en anden dag med hans egne våben.

Han smilede roligt og fulgte efter de andre og svarede roligt.
"ikke en dum idé! forresten hvor fanden har i enligt den helikopter fra? mit job ville sgu blive meget nemmere med sådan en! Meeen min Chevy nede på tanken fejler sgu intet!

Hvor de andre gik oven på drejede Arenicus ud af døren, roligt slå han sin hætte op over hovedet så det dækkede for solen. med raske skridt gik hen væk fra hotellet og ned mod han bil.
da han nåede til sin bil låste han døren op og satte sig ind på forsædet. roligt tændte han for den store V8 motor og satte den i bakgear. roligt bakkede han ud af tanken og satte den i første og rullede roligt op af vejen til hotellet. han kørte forbi og rundt om hotellet til noget som lignede en lukket garage, han parkerede ude foran den og steg ud af bilen. han gik hen og åbnede døren til den halv tomme garage, hans blik faldt på en motorcykel som stod på en anhænger. med en tilfredsstillende tanke i hovedet gik han tilbage til sin bil og kørte den ind i garagen vedsiden af anhængeren. han låste dørene og gik om og åbnede bagagerummet og låste op videre ned til sine våben. han stod kort og så ned over hans halv store arsenal af våben før han roligt trak på skuldrene.
"når. det er ikke idag jeg skal lave krigsførelse!
han lukkede låget til hans våben og låste den, greb sin taske og klappede bagklappen i. roligt forlod han den aflukkede garage og gik ind i forhallen igen for at selv at finde sig et værelse.

Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: venling informations søgning? (Maria)   

Tilbage til toppen Go down
 
venling informations søgning? (Maria)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: Omegn-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: