Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
IndeksLatest imagesSøgTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Generelle regler Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Generelle regler Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

 

 Generelle regler

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.


Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3375
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Generelle regler Empty
IndlægEmne: Generelle regler   Generelle regler Icon_minitime10/7/2012, 16:05

Generelle regler Fnv_wa11

De grundliggende regler for the new world

Generelt:

- Det er ikke tilladt at diskriminerer eller optræde med dårlig opførsel på siden. Groft sprog er ikke tilladt offgame. Mobning og chikane er ikke tilladt. Opstår der problemer, som I ikke selv kan løse, så kontakt en admin.
Ingame er det hele tilladt, da det er en del af spillet.

- Tag det ikke personligt. Hvad der sker ingame er imod ens pågældende karakter og ikke mod en personligt. Føler I alligevel at nogen er specifikt efter jer, så kontakt en admin.

- Inaktive brugere vil blive slettet efter en rum tid. Som pegefinger regel siger 3-4 måneder, men vi anbefaler, at I logger på jeres bruger mindst én gang om måneden for at holde den aktiv.

- Det er tilladt at emne på de sprog man føler for. Bemærk at admins ikke nødvendigvis kan alverdens sprog og som minimum skal man henvende sig til en admin på dansk eller engelsk.

- Godmode, Powerplay og metagaming er ikke tilladt! Tjek hvad de enkelte udtryk betyder HER!

Generelle regler Fnv_wa12

Ens profil:

- Profilen indeholder informationer om jeres karakter. Jeres karakter er ikke jer selv, men en person i opfinder for at bruge den til spil. Bemærk at I kun kan styre jeres egen karakter og ikke andres! I kan kun skrive om hvordan jeres egen karakter reagerer eller føler, men ikke om hvordan andres karakterer gør det. Dette kaldes godmode og er ikke tilladt.
Det er tilladt at have NPC'er. F.eks. et familiemedlem, en ven, internetudbyderen eller hvad man får brug for. Styringen af NPC'en er som regel den person, der trækker den med ind i emnet. NPC'en kan styres af andre efter aftale.

- Dit brugernavn skal bestå af din karakters fornavn, kælenavn eller andet som kendetegner din karakter.

- Ens brugernavn må ikke indeholde tegn eller tal. Hvis der er en bruger der hedder Sofie, kan man ikke hedde Sof!e eller lignende. Hvis jeres ønskede navn er optaget, så find på et andet.

- Din person kan ikke normalt være blandingsrace. Hvis din person har forældre af to forskellige racer, så er din person enten det ene eller andet. Dog kan du godt blive en blandingsrace, men så skal du først have tilladelse, se under blandingsracen for regler omkring dette.

-Vil du have en race som ikke indgår i vores sortiment? Så laver du en ansøgning med oplysninger om din race og sender den til en admin. Vi kalder dette for specialrace.

- Din profil indeholder kun informationer om din karakter og ikke om dig selv, ud over fødselsdagsdato. Vi har lavet en guide, som måske kan give inspiration til, hvad du kan skrive i din profil.

- Alle typer billeder er tilladt, så længe de ikke er stødende eller pornografiske.

Regler om evner, talenter og mutationer:

Evner

- Det er kun tilladt at have en evne og en class. Hvis man opnår First class er det tilladt at have to evner, samtidig med ens class opgraderes til sin egen first class.
Evnen må ikke være for kraftfuld. Jo kraftigere den er, jo større skal svagheden ved evnen være, for at balancerer op. Spørg gerne dine admins til råds, hvis du er det mindste i tvivl.

- Din karakter kan udover sin evne have helt almindelige talenter.(Være god til at lave mad, løbe stærkt m.m.) Dem kan I frit råde over, for at udforme jeres karakter. Bare være opmærksom på at jeres talenter ikke bliver så vilde, at de bliver en evne.Generelle regler Japane10
Tilbage til toppen Go down
 
Generelle regler
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Opdateret regler + andre ting. (uge 51)

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Regler og guides-
Gå til: