IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Siden bliver bearbejdet!!
Som I nok har bemærket, så er siden under konstant forandring.

Det skyldes, at den originale kode som siden var bygget op omkring, er begyndt at smuldre. Dette betyder at forsiden er et kæmpe rod. Da sidens oprindelige kode er utrolig rodet, kræver det mange timers arbejde at få ryddet op og sat siden op igen. Vi ønsker at ændre hele sidens opbygning, så I vil opdage at der er emnesteder der ikke eksisterer, eller at stederne mangler beskrivelser. Vi ved godt, at det er super irriterende at dette sker, men vi arbejder på højtryk for at få fikset det så hurtigt som muligt. Hvis du opdager nogle fejl, mangler osv. så skriv venligst en besked til @Edwin, @Sean eller @Millicent!

Vi håber at I kan bære over med vores arbejdsrod, og vi beklager meget ulejligheden. Vi er klar over at mange side-links er forsvundet, men vi prøver at finde dem frem igen så hurtigt som muligt! Bemærk!

Mvh Adminteamet og Edwin
Vis ubesvarede indlæg
 

Occulta (Staten Michigan)

 
Ingen nye indlæg

Occulta (Staten Michigan)

702 messages in 21 topics.
Radioaktivitet: Yderst mild
Territorium: Militær Militsen. Bemærk! Militær militsen er en inaktiv klan. Det er muligt at spille sig til magten af områderne!
Occulta er en skjult by, så derfor er den gravet dybt nede i jorden. Man skal igennem en stor grotte, som ligner alt andet end menneske-bygget. Men hvis man følger de mørke gange et par hundrede meter ned i jorden, så finder man Occultas port. Området er bjerglandskab, med mange steppeområder og marsk. Der ligger to store søer side om side, den ene sø, Hera's blood, har lilla vand som er selvlysende om natten, og som er meget giftig. På den anden side er der en mørkegrøn svovl sø, Sleeping Snoring beauty, hvor en lille vulkansk kilde ligger og hviler under søen, og som nogle gange giver tegn fra sig.

Steppe og marsk (Omegn), Selve byen, Zone 1
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies