IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 19:10

Hejsa kære rollinger :)
Vi starter op med et world event igen, dog bliver det lidt mere et simpelt et, men der er mulighed for masser af spil af forskellige slags.
Tema'et bliver hedebølger! og forklaringen og plotmuligheder osv bliver beskrevet i dette indlæg :)

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Desert10

Hedebølgende Kaos!!(Intro)
Mange er begyndt at ligge mærke til forandringerne både i nord og syd amerika. I nordamerika er varmen blevet abnormt ulideligt, nogle har sågar påstået, at nogle fa de væreste steder, er der helt op til ca 70-80 grader varmt!
Regnen er blevet dsbforsinket i de fleste områder, hvor der normalt ville komme en smule regn hist og her. - De lange skærende revner i jorden, som viser hvor udtørret og udpinet den allerede forvejen sandet jord er. - I det fjerne kan man høre buldrende brøl fra den store gletsjer, hvis ydrekanter er ved at smelte og hvor der falder store isblokke af den op til 700 meter store ismur. - Kornet visner hen og mange steder er blevet langt mere afhængige af ø'en Venus Child, som stadigvæk producerer en masse mad.
Mange jægere er gået forgæves efter føde, hvor de kun har fundet de udpintet og ristet dyrelig ude i ørkenen og steppen.
Katastrofen synes at ramme os alle på alle områder.

I syden har de tilgengæld fået mere regn end nogensinde! Mange steder har man oplevet nu op til flere ugers rent regn, og nogle steder har mange folk faret vild, da floderne i junglen er gået over sine bredder de fleste steder, hvor der er områder, hvor junglen er blevet til halve sumpområder, og hvad værre er, så har mange mistet livet i de nyopstået altfortærende kviksands og mudderhuller, som optager alt.

Det tekniske og plotmulighederne
Som altid så er world event kun noget, som i selv vælger at tage med i jeres emner, vi håber selvfølgelig, at i mere end gerne vil det :) da der er gode muligheder for masser af spil. I kan jo bare læse introen og se, at der er masser af muligheder for forskellige slags spil, men i vil få en fin liste af gode ideer, hvor i kan i en lille grad eller i en STOR grad tage world eventet med i jeres emne.

Der vil stå under hvert enkelte stedforum med gult skift, hvordan world eventet påvirker området med en kort beskrivelse, således i kan vælge at tage det med i jeres nye emner

Her er listen af plotmuligheder, som er delt på i nordamerika og sydamerika, da der er sådan set sket to vidt forskellige ting i områderne.
Nordamerika
- Varmen de fleste steder ligger mellem 40-60 grader, sågar op til 80 grader, dette giver store muligheder for at dehydrere og mangel på vand.
- Mange steder er korn visnet hen, så der er noget madmangel, det gør maden dyrere, giver større chancer for folk vil røve jer eller evt i vil røve mad for at selv sælge det, spise det osv.
- I mange områder er jagtdyr blevet en mangel, da de bukker under for varmen, dette gør, at det er meget svært at finde nogle dyr, hvis i vil jage dem.
- Mange steder mangler selvfølgelig vand, så der er gode muligheder for emner, hvor i prøver at lede efter vand i form af underjordiske kilder osv, evt skal i ned i nogle "farlige" sandhuler under sandet?
- Las vegas vandsø, hvor vand kommer via underjordiske kilder fra dream hills, er ved at tørre fuldstændigt ind, the calvarinos "Vladimir" har udsendt en større dusør på 10 mio dollars på den, som kan finde ud af årsagen, da det syntes at noget har blokeret for vandet.(I skal skrive til Vladimir om dette emne, da han kan informere jer langt mere om det)
- Den store gletsjer Icesitoms ydrekanter bukker under for varmen, hvor den smelter og flækker, og store klippeblokke af is falder fra muren. Dette giver gode muligheder for, at i kan skaffe vand ved at hente disse "vandblokke", men det er tilgengæld dødsensfarligt pga faren for nedstyrtning, og i er sikkert nok ikke den eneste, som er efter de samme isblokke som jer.
- Hvis i befinder jer på den sydlige del af icesitom, så pga varmen er der blevet skabt masser af issøer på toppen og gletsjeren er blevet mere levende, hvor den slår revner og kan knække og bryde sammen, dette gør icesitom udsædvanligt farlig at være oven på i den sydlige del.

Sydamerika
De får mere end rigeligt vand, faktisk nogle steder med næsten "kronisk" regn.
- Junglens mange floder er gået over sine bredder, hvilket gør, at det er endnu sværere at finde rundt i skoven, da mange koordinere rundt i skoven ved at følge floden, som nu nogle steder er blevet fra 2-10 gange større end normalt.
- Nogle steder har der været kronisk regn op til måneds tid(hvilket er rets så træls for de beboere i de områder, da det er ikke sjovt at være konstant våd, når man er udenfor XD)
- Der er blevet skabt sumpområder, hvor der ellers har været bare normal jungel.
- Nogle træer er begyndt at bukke under for alt den vand, hvor de er rådnet i bunden og derved falder, det gør, at der er stor risiko for at blevet ramt af et mindre eller meget stort faldende træ.
-Alt den vand har gjort andre steder, at jorden er blevet så våd, at det fungerer som kviksand, hvilket ind til videre har taget manges liv, da det er oftest for sent at man opdager et altfortærende mudderhul.

I kan finde på alt muligt andet relateret til det her world event, som sagt plotlisten er bare for at give jer ideer.

Så hyg jer rollinger og vi admins håber, at i kan bruge det :)

med venlig hilsen
mama admin
Medusa and the rest of the lovely crew.Up Date på Temperaturen i Landet.


Varmen forsætter og solen skinner over by, skove og land. Det er stadig som en hed sommer, og nogle steder enda langt varmere. Det grønne begynder at visne ud, da vandet ikke kan følge med , og ikke kan holde busk og plante i live.

Men HVAD skyldes denne ændring i vejret? Eller rettere HVEM er det som leger med så store kræfter, og får hele landet til at brænde?

Følg med.... Der vil snart komme flere kapitler , nogle nyheder og lidt spændende bolde at gribe, hvis man lyster !

~Millicent
På vegne af Team Admin.En Update på vejret , medio Juni.

Hedebølgen har endelig sluppet sit greb over det ganske land. Det blev markeret med en odenlig omgang heavy rain, der skyllede alt rent - og efterlod gader og stræder i forfriskende dejlig tilstand.Dette var tiltrængt.

Vejret er nu meget afbalanceret, det er stadig varmt og har temperatur som en herlig sommer.
Måske nogle grader mere varmt end normalen, men iforhold til hedebølgen der har huseret hele efteråret og vinteren, er dette ikke noget at skrive hjem om. Det er ikke noget man bemærker- blot byder man en dejlig normal  sommer  velkommen, og den almene borger har sluppet sine 'klima bekymringer' angående den kvælende varme


...Men er der mon andre derude, der stadig spekulerer, nogen der har fået nys om årsag og sammenhæng? Er der nogen der sidder inde med en viden om hvad der rør sig, og måske gør sig overvejelser over hvad det får at betydning...på sigt? ....hvad tror DU ?

Millicent
-på vegne af Team Admin.
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 19:29

jaaaaaaa varme
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 19:32

ja okay, world eventet er rets så meget en fordel for dig Lazumba :D
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 19:35

var det bare for min skyld tak Mama admin
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
Payne

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 20:00

Jeg håber fileme, at borgen har indbygget aircondition or something like that! I don't care, if it's far away, I don't like being sweaty! XD

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4435
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 20:01

Og selvfølgelig, skaber dette world event da også den situation, at folk som Dust lige pludselig har meget arbejde på hånden XD godt at der er reapere udstationeret, i de forskellige områder XD

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
Auriel

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2217
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 20:21

Urg.. Jeg bliver jo en grillet kylling... Hader at have det varmt.
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 20:22

det må være forfærdeligt at være lavet af kød
Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
Auriel

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2217
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 20:24

Øh.. Har du ikke muskler måske? xD SÅ er du lidt en slap danser ikke? xD kød = muskler ?!
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 20:25

jeg er et åndevæsen af rent ild
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime1/10/2014, 20:46

Klart ! Nu havde jeg LIGE pakket det meste sommertid væk ....slæbt det på loftet, lukket møllene ud og fjernet al edderkoppespind, stuvet de 12 kufferter med sommer tøj oven på hinanden - og SÅ kommer der hedebølge ?!?!??! * himler med øjnene og begynder hive kufferter ned - IGEN* XD

_________________
NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
Phoenix

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2642
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime2/10/2014, 08:46

Fantastisk!!!!! Mere varme :D *danser med ild*

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
Lazumbra

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime2/10/2014, 08:51

endelig en der forstår at dette er gode nyheder
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
Phoenix

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2642
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime2/10/2014, 09:08

vi ild-glade tøser skal jo holde sammen ;)

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
Makuro

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Empty
IndlægEmne: Re: NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE   NORMALT VEJR IGEN ?! EVENT UPDATE Icon_minitime2/10/2014, 09:19

Dust skal du ikke en tur hjem til mig? :D det regner kun lidt, men det er vel ligegyldig ik? xD

_________________
Mine Tegninger!