IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare | 
 

 Can you help a sleeping wolf (Amber)

Go down 
ForfatterBesked
Arya
Nybegynder.
Nybegynder.
Arya

Race : Elver
Navn. : Arya Tauriel
Alder : 175 år
Evner/Classes. : Hun kan forvandle sig til en ulv, hendes ulveskikelse er en smule større end en normal ulv
Bosted : In the Jungel somwhere
Partner. : singel
Slaver. : nej
Evt. bemærkninger. : Hun har et ar hen over sit venstre øre
Antal indlæg : 81
Reputation : 0
Join date : 24/01/15

IndlægEmne: Can you help a sleeping wolf (Amber)   1/6/2015, 21:49

Tid: 14:30
sted: the new Miami
vejr: solskinner og det er varmt
omgivelser: en masse mennesker

En som så til for mange at være normal elver gik rundt i New Miami hun skulle finde vand, hendes hår hang lyst ned af ryggen for at skjule hendes øre. Vis man kiggede godt efter var der noget omkring denne elver med det flammende røde hår som ikke var helt normalt. Arya havde øjne som en ulv og virkede måske også mere dyrisk på mange måder. Så helt normal var hun ikke. Arya havde været eksperiment den gang hun var lille, men det var kun noget hun havde fået vide fordi en forsker kvinde ledte efter hende. Hun syntes at det at nogen havde fået en ulvs sind ind i et væsen var fantatisk og hun ville se om kunne finde ud af lave flere. Den gang hun blevet fanget havde det heldigvis lykkdes hende og Luna at komme væk ved hjælp af en fyr som hun ikke havde set siden. Arya havde normalt ikke makeup på, men for falde mere ind mængden havde hun taget makeup på. Der udover havde hun taget almindeligt tøj på. Hun bar en sort tanktop under en hvid skjorte, på benene havde hun sorte jeans på. Hendes fødder bar røde højehæle, som for hende svære at gå i, de havde dræbt også hendes fødder. Selvom hun havde gået ret langt i dette tøj hun havde på havde hun det som hun havde gået flere kilometer.
Vejret var til gengæld dejligt hun nød at solen for en gang skyld skinnede fra sky fri himmel, tilgengæld brød hun sig ikke synderlig meget om varmen. Hun måtte have pause i skyggen et sted inden begav sig op på gangbroen.

Da Arya havde fundet en gyde, var det som hun ikke var alene, en svag knurren fra Luna undslap hendes læber, Luna var blevet mere på vagt siden den dag de blev taget til fange. Arya og Luna trak vejret tungt igemmen deres næse, men der var for mange mennesker til at hun kunne udpege en bestemt lugt. Arya hvæssede svagt da en mand kom ind af gyden. Hendes øjne blev mere gyldne og dyriske, Luna havde taget over knurrende advarende. Arya advarede Luna om vise sig. Vis hun gjorde kunne de ikke komme ind efter vand og så holdte Arya Luna ansvarlig. Luna kiggede på ham imens han baggede ud af gyden og Luna blev starks rolig. Han arbejdede heldigvis ikke for hende.

Hvad Arya ikke vidste var at han faktisk arbejde for hende der var efter hende får hendes hjerne, da han gik ud af gyden nikkede han til nogle stor brød af mænd og de begyndte at gå imod gyden hvor hun var. De havde altid sagt hun var speciel, men hun vidste godt hvad de skulle bruge hende til. Mændene kom hen imod Arya og sigtede deres bedøvelse pistoler imod hende. Luna kunne ikke holde sig tilbage og Arya forvandlede sig til den stor hvide hunulv. Hendes ulv til modsætning fra varulve gik på fire ben, den noget større end almindelig ulv, men ikke ret meget. Grunden til den var smule større var grundet radioaktive stoffer som var omkring dem den gang hende og Luna blev smeltet sammen. Hun betragtede mændene som fumlede med deres pistoler. Arya nåede ikke ret langt før en lyshåret kvinde trådte frem, Arya genkendte hende med det samme og det gjorde Luna også, dersvære da hun løb forbi kvinden ramte hun dem med en bedøvelse pil. Hun løb alt det hun kunne og folk flytte sig gispende til siden da den store ulv kom løbede med to store mænd og en meget lav kvinde efter sig.

Arya kunne mærke at hun var ved at blive mere sløv, hun måtte finde et sted hun kunne gemme sig og ryste disse mennesker af sig. Hun kunne tillade sig selv og Luna at blive fanget igen, sidste gang havde været opslidende og trættende at skulle løbe så hurtigt for komme væk. Hendes vejrtrækning blev langsommere og hun kæmpede med sine øjne. Til hendes lettelse fandt hun åben dør sprang ind i den. Hun valkede faldte til sidst om på gulvet.

Kvinden: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4OTk4NjE2N15BMl5BanBnXkFtZTgwNzMxODk1MzE@._V1_SY317_CR19,0,214,317_AL_.jpg

Luna: https://howlingforjustice.files.wordpress.com/2014/09/o6-female-cc-by-2-0-flickr.jpg?w=470&h=359 drog har Luna gyldne øjne i stedet for sorte
Tilbage til toppen Go down
Amber
Nybegynder.
Nybegynder.
Amber

Race : menneske
Navn. : Amber
Alder : 19 år
Bosted : The New Miami
Partner. : Desværre ingen mere
Slaver. : nope
Antal indlæg : 182
Reputation : 3
Join date : 30/04/15

IndlægEmne: Re: Can you help a sleeping wolf (Amber)   2/6/2015, 21:46

Samtidig var Amber stille på vej hjem af. Hun havde været ude og handle lidt mad ind så de havde noget at spise. Hun gik stille gennem gaden, og var næsten ved den bygning hun og Lucious boede i, da hun så en ulv som rendte ind i bygningen. Hun undrede sig en smule over det, og nåede over til døren inden mændene og kvinden, og hun lukkede hurtigt døren efter sig. "Hvis folk vil ind, må de selv låse sig ind." mumlede hun for sig selv. Hun hadede at døren stod åben ud til gaden, da alle jo kunne gå lige ind jo. Hun vendte sig om mod ulven som lå på gulvet med en bedøvelsespil i sig. Amber sukkede stille af det. Hvad skulle hun gøre med ulven her? Hun bed sig i læben og tog så en beslutning. Hun tog fat i den store ulv og hev den med sig hen til elevatoren som der heldigvis var i bygningen. "Håber ikk den er farlig når den en gang vågner." mumlede hun for sig selv. Hun fik den med ind i elevatoren, og fik den til at køre op til den etage hun boede på, og trak så ulven ud af elevatoren igen. Hun slæbte den hen til døren og fandt sine nøgler frem og låste op, inden hun hev ulven ind og lukkede døren og låste døren. Hun var glad for hun ikke skulle ha den længere da den virkelig var tung at slæbe på. Lucious var ikke hjemme, og Amber vidste ikke hvornår han vil. Hun gik ud i køkkenet og lagde varende fra sig. Wilfred, hendes kat, gik stille ud hvor ulven var. Da han så den begyndte han at hvæse og miave truende. Amber kom hurtigt der ud og tog ham op. "Shhh den kan ikk gøre dig noget, og gør den når den vågner, er den død, for ingen rør dig." sagde hun beroligende til katten og nussede den bag øret så dan spandt.
Amber så stille ned på ulven. Hun skulle gøre noget ved den, men vidste ikke hvad, og hun ville ikke vente på Lucious kom hjem da hun jo ikk kendte hans planer. Derfor satte hun så sin kat fra sig, gik hen til ulven og knælede ned ved dens side. Hun lod let sin hånd løbe gennem den dejlig varme bløde pels inden hun trak pilen ud af den. Hun burde også ligge ulven et bedre sted.
Hun rejste sig op og så sig rundt for at finde noget den kunne ligge på, og hun lagde stille en stor pude ned på gulvet den kunne ligge på, og gik tilbage til ulven for at få den med sig. Hun fik den op på puden, og derefter satte hun sig så i sofaen da hun ikke anede hvad hun ellers skulle og tænde for tv'et.


//Kunne ikke se billedet af kvinden da den siger You don't have permission to access så ja xD
men håber det ok det jeg svarede xD//
Tilbage til toppen Go down
Arya
Nybegynder.
Nybegynder.
Arya

Race : Elver
Navn. : Arya Tauriel
Alder : 175 år
Evner/Classes. : Hun kan forvandle sig til en ulv, hendes ulveskikelse er en smule større end en normal ulv
Bosted : In the Jungel somwhere
Partner. : singel
Slaver. : nej
Evt. bemærkninger. : Hun har et ar hen over sit venstre øre
Antal indlæg : 81
Reputation : 0
Join date : 24/01/15

IndlægEmne: Re: Can you help a sleeping wolf (Amber)   2/6/2015, 22:23

Arya vidste ikke hvor længe hun havde sovet eller hvor hun var da hun vångede, hendes hoved dunkede og hendes øjne var små hendes ben var ømt der pilen havde siddet. Hun fnøs kort da færten af en kat og et menneske ramte deres næse. En svagt knurren kunne høres fra ulven da den rejste sig op, men hun fik hurtigt øje på en anden end kvinden. Hun ånede lettet op og begyndte at lede efter katten, Luna hadede katte, men når bare Arya havde en smule tag i deres hjerne kunne hun godt styre sin trang til at jage den. Arya var i tivil om hun skulle forvandle sig tilbage til elver. Vis hun gjorde ville hun være nøgen da hun blev nød til at forlade sit tøj i gyden hun havde unsluppet. Arya valgte til sidst at forvandle sig, hendes gyldne øjne indikerede at det Luna der havde styringen. Hun betragtede kvinden ” hey tak fordi du hjalp mig” sagde hun skræmede sin krop så godt hun kunne med sine arme. Arya havde ikke lyst til gøre pigen flov. Luna gav Arya ret. Normalt gik Luna ikke op i om de havde tøj på eller ej. Luna var jo et dyr, fanget i en forkert krop.

// vis du går ind på google og søger Elizabeth Mitchell kan du se hvordan jeg i mine tanker synes hun skulle se ud//

_________________


I have walked there sometimes, beyond the forest and up into the night. I have seen the world fall away and the white light forever fill the air.
Tilbage til toppen Go down
Amber
Nybegynder.
Nybegynder.
Amber

Race : menneske
Navn. : Amber
Alder : 19 år
Bosted : The New Miami
Partner. : Desværre ingen mere
Slaver. : nope
Antal indlæg : 182
Reputation : 3
Join date : 30/04/15

IndlægEmne: Re: Can you help a sleeping wolf (Amber)   2/6/2015, 22:57

Der gik noget tid hvor Amber bare så tv og ulven lå og sov. Hun skævede af og til ned mod den, for at se efter om den bevægede sig eller noget. Da ulven lige pludselig begyndte at knurre, så Amber med et over på den, og Wilfred styrtede ind på værelset ved siden af, og hoppede op i senen og lagde sig der. Hvis ulven ville ham noget, var han ikke i sikkerhed nogle steder, men han følte sig mest tryk der.

Med ulvens lugtesans vil ulven let kunne dufte at der også boede en mand her, Lucious hvis duft nok hang over alt i lejligheden. Da ulven forvandlede sig til en person, så Amber meget undrende på kvinden som dukkede op. "Øm... Det var da så lidt, tror jeg nok" svarede hun til kvindes tak. "Øm.... vil du... øm... låne noget tøj eller noget?" spurgte hun en smule tøvende. Hun havde nu nok noget som kvinden kunne passe eller noget.
Tilbage til toppen Go down
Arya
Nybegynder.
Nybegynder.
Arya

Race : Elver
Navn. : Arya Tauriel
Alder : 175 år
Evner/Classes. : Hun kan forvandle sig til en ulv, hendes ulveskikelse er en smule større end en normal ulv
Bosted : In the Jungel somwhere
Partner. : singel
Slaver. : nej
Evt. bemærkninger. : Hun har et ar hen over sit venstre øre
Antal indlæg : 81
Reputation : 0
Join date : 24/01/15

IndlægEmne: Re: Can you help a sleeping wolf (Amber)   4/6/2015, 22:35

” hvor blev missen af ” spurgte Luna med en stemme der var legesyg selvom hun godt vidste hvor den fordi hun havde været inde ved den, selvom de var i deres elverform kunne Luna godt komme igemmen og snakke med hendes mund. Arya var vred, fordi hun vidste at Luna ville jage katten vis hun kunne komme afsted med det, men for Arya var alle dyr noget smukt. Arya pressede Luna væk og blev hurtigt opmærksom på hendes manglende tøj og hun lod bestyttende hendes hænder glide ned og dække for det var at se. Arya var bevidst om sådan noget, men Luna plejede som regel at være ligeglad. Arya trak vejret tungt og rejste sig ” ja tøj er godt, forresten er mig og ulven og den ubhøvlet mig er smeltet sammen” sagde hun og ville lade kvinden spørge ind til mere hvorfor hun delte krop med en ulv kunne bare spørge. Hun var ikke selv klar over det, men det var derfor de var efter hende for at finde ud af hvordan hun var lavet. Arya smilede svagt, hun vidste godt at lød mærkelig og at kvinden nok ville ringe efter nogen som kunne sende hende på den lukket. Det eneste hun vidste var at en forsker havde skabt hende dengang hun var lille. Mere vidste hun ikke, de fortalte altid hvor speciel hun var. Hun fnøs kort hun var ikke speciel, hun var et våben for dem. Hun sukkede kort inden hun satte sig ned og ventede på kvinden ville vise hende hvor tøjet var. Det var ikke altid nemt at være smeltet sammen med en ulv. Luna var så udvendt at sagde det alt faldte hende.

// sorry det tog så lang tid at svare troede jeg havde svaret Flov //

_________________


I have walked there sometimes, beyond the forest and up into the night. I have seen the world fall away and the white light forever fill the air.
Tilbage til toppen Go down
Amber
Nybegynder.
Nybegynder.
Amber

Race : menneske
Navn. : Amber
Alder : 19 år
Bosted : The New Miami
Partner. : Desværre ingen mere
Slaver. : nope
Antal indlæg : 182
Reputation : 3
Join date : 30/04/15

IndlægEmne: Re: Can you help a sleeping wolf (Amber)   15/7/2015, 22:34

Amber så på hende, og hørte godt, at hun spurgte efter missen, men noget virkede forkert her. Hun vil ikke fortælle hvor hendes kat var rendt hen, for hun vil ikke rissikere, at denne mærkelige kvinde som før var en ulv, vil gøre hendes kat noget. Hun kunne sagtens høre stemmen var legesyg, og derfor turde hun slet ikke. Da kvinden pludselig dækkede for sin krop, smilede Amber af en eller anden grund stille over det. Hun blev dog en smule nervøs da kvinden rejste sig. Amber ville ønske hendes kæreste var hjemme lige nu, for så vil han kunne hjælpe med denne mærkelige situation her. Hun sukkede, og nikkede stille, da hun hørte kvinden gerne vil ha noget tøj, men resten hun sagde, gav ikke helt mening lige nu, og Amber lagde hovedet en smule spørgende på skrå. "Øm hvordan?" Sagde hun men rystede så på hovedet, og rejste sig. "Bliv her, og så henter jeg noget tøj til dig." sagde hun og så på kvinden, inden hun gik ind på sit værelse, hvor hendes kat lå i sengen. Han så op på hende med et ryk, men faldt ned, da han opdagede det bare var hende. Amber fandt hurtigt en normal t-shirt, og nogle shorts til kvinden. Hun gik tilbage ind i stuen, og rakte tøjet mod hende. "Her er noget tøj" sagde hun stille, og så ned i jorden, da det nok ikk virkede rart på kvinden, hvis hun stirrede på hende.//Sorry mistede kreaen men tror jeg har noget igen xD//
Tilbage til toppen Go down
Arya
Nybegynder.
Nybegynder.
Arya

Race : Elver
Navn. : Arya Tauriel
Alder : 175 år
Evner/Classes. : Hun kan forvandle sig til en ulv, hendes ulveskikelse er en smule større end en normal ulv
Bosted : In the Jungel somwhere
Partner. : singel
Slaver. : nej
Evt. bemærkninger. : Hun har et ar hen over sit venstre øre
Antal indlæg : 81
Reputation : 0
Join date : 24/01/15

IndlægEmne: Re: Can you help a sleeping wolf (Amber)   16/7/2015, 13:57

Arya så at hun forvirrede kvinden som lignede en kat, men hun vidste ikke rigtigt hvad hun kunne sige for at forsikre hende at hun ikke var farlig. Hun kunne ikke jo ligesom ikke ja jeg deler en krop med ulv vis jeg er heldig kan være jeg styrrer, hvilket kvinden vel også vidste at hun kunne, men hun stolede vidst ikke på at hun kunne styrrer det. Arya smilede og nikkede svagt. Det var som en gestus fordi kvinden lod hende låne noget tøj som hun måske ikke fik tilbage, nikket bar en slags ynde over så og det tydeligt se at hun ikke var et menneske. Hun sukkede kort begyndte at tage tøjet på, Arya tænkte lidt over hvordan skulle forklare det med ulven som boede i hendes hoved, men også havde sin egen krop. Det var svært forklare noget man ikke vidste noget om ” ser du jeg har en ulv i mit hoved, min krop kan tage form af ulven vis jeg bliver for presset, men den kan også snakke i gennem mig” sagde hun. Pigen måtte jo tro hun var sindssyg, men hvad skulle ellers sige hun bed sig svagt i læben nervøs over pigen reaktion. Normalt holdte hun sig for sig selv, men døren havde været åben og for hende og Luna havde det set mest sikkert ud. Hun stod lidt og vidste ikke rigtigt hvad skulle gøre, hun havde en samtale med Luna og det blev enige om at det var Arya der skulle styrer, måske hendes rolige fremgang måde ville gøre hende mindre bange.

// det er helt iorden du siger vis skal stoppe og lavet et en anden gang//

_________________


I have walked there sometimes, beyond the forest and up into the night. I have seen the world fall away and the white light forever fill the air.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Can you help a sleeping wolf (Amber)   

Tilbage til toppen Go down
 
Can you help a sleeping wolf (Amber)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami :: Selve byen-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: