IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Why are you doing this to me? - (Meredith ) - Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Why are you doing this to me? - (Meredith ) - Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Why are you doing this to me? - (Meredith ) -

Go down 
ForfatterBesked
Danika
Nybegynder.
Nybegynder.
Danika

Race : Vampire
Navn. : Danika
Alder : 23
Evner/Classes. : Som tidligere shapeshifter, kan hun forvandle sig til en fennec ræv
Bosted : Uden hjem
Tilhørende klan. : Nope
Partner. : Single
Antal indlæg : 27
Reputation : 3
Join date : 07/07/15

Why are you doing this to me? - (Meredith ) - Empty
IndlægEmne: Why are you doing this to me? - (Meredith ) -   Why are you doing this to me? - (Meredith ) - Icon_minitime7/7/2015, 16:43

Tid Klokken er over 12 om natten
Sted En gyde op til et lejlighedskompleks. Der ikke en høj radioaktivitet, faktisk er den relativ lav her
Omgivelser Der er tomt, faktisk kun affald til stede. Per personer er Danika der og Meredith
Vejr Det er endelig koldt, det regner og blæser
Påklædning En sort elegant smuk kjole, et par højhælede sko

Natten havde efterhånden lagt sig over The New Miami. Det mindede næsten om en blid dyne der blev lagt over en hel by, for i takt med natten tog over, kom der gradevist også mere stilhed vise steder i gaderne. Andre steder, synes nattelivet næsten at leve op. De fleste unge ville højs tænkeligt være ude og more sig på disse tider af døgnet. Det var efterhånden jo ikke unormalt, for ungdommen at være ude til sent på natten! På trods af chancen for radioaktivitet, så kunne man vel ikke holde de unge helt inde for. Hvad de mange mennesker dog ikke vidste, var at når de trådte foden ude for deres sikre døre, ud fra deres beskyttende boliger…så var chancen for døden tykt over dem. Man læste efterhånden om flere og flere unge, der var fundet myrdet eller druknet. Ved mange af disse situationer valgte politiet at dække for sandheden, for hvad kunne de dog sige? De kunne jo ikke ligefrem sige, at det overnaturlige rendte rundt og dræbte folk. Dette ville jo blot skabe forvirring også derefter kaos, for så røg ideen om at der ikke fandtes noget mere farligt end mennesket selv. Ganske vidst var menneskeracen jo en form for insekt, man kunne ganske vel sammenligne dem med en race der udelukkende levede for at udrydde andre racer. Indtil nu havde de jo allerede fået udryddet adskillige dyreracer og mange af menneskerne vendte sig sågar imod hinanden, hvor de ville udføre groteske handlinger. At de havde kunne overleve i så lang tid, forekom direkte underligt for mange racer.
En af disse personer, eller en af dem som indgik under disse racer, var den unge Danika eller det havde hun i hvert fald forsøgt. Hun var en ung kvinde, blot på vej hjem fra en lang dag. Hun havde lade sig overtale til at tage med i byen, hvilket også kunne ses på hendes fine kjole. Det havde været sådan en underlig tur hjem, for hun kunne ikke slippe følelsen af at blive overvåget, det var som om der var en der overvågede hende. Som hun gik hen imod en gyde og netop krydsede den, var der noget der greb fat i hende. Det hele havde foregået så hurtigt. Hun havde blot været på vej ned af gaden, da der med et havde været noget der overfaldt hende. Det ene øjeblik havde hun gået ned af gaden, det næste blev hun trukket ind i den mørke gyde.

_________________
Why are you doing this to me? - (Meredith ) - XLCGfwWhy are you doing this to me? - (Meredith ) - AADUrz
Tilbage til toppen Go down
Meredith
Nybegynder.
Nybegynder.
Meredith

Race : The elders
Navn. : Meredith Carmen Warlden
Alder : Krop 40 sind 500
Evner/Classes. : Hun har evnen til at se folks værste frygt og bringe dem til live. Meredith kalder den fear vision
Bosted : bor i en alt for stor lejlighed i The New Miami
Partner. : Nope
Slaver. : Nope
Evt. bemærkninger. : Hun har bygget et had for mænd, der for mange mænd der trådt hende over fødderne, så har svært ved stole på dem.
Antal indlæg : 45
Reputation : 1
Join date : 12/04/15

Why are you doing this to me? - (Meredith ) - Empty
IndlægEmne: Re: Why are you doing this to me? - (Meredith ) -   Why are you doing this to me? - (Meredith ) - Icon_minitime7/7/2015, 17:08

Meredith havde fuldt denne pige i et stykke tid nu, hendes duft pirrede hendes næse, den var sød og eksotisk som noget ikke hun ville komme til smage igen vis ikke hun tog chancen nu, hun greb pigens arm idet gik udenfor en gyde. Gyden var mørk så ingen ville se dem hun blottede svagt tænderne inden hum borede dem med alt den kræft hun kunne præstere, hun ville ikke være blid hvorfor for det gjorde ondt alligevel lige meget hvad. Kvinden overraskede hende da hun begyndte hoste vidste Meredith at der var noget galt. Meredith var ikke dum, vis ikke hun tog en beslutning ville pigen død. Hun måtte forvandle hende, men Meredith havde hørt at det ikke var sikkert at forvandlingen ville virke da hendes race var forbandet eller sådan noget hun sugede lidt mere inden hun slap. Hun var smule panisk for kvinden skulle ikke død, hvorfor kunne hun ikke helt sætte en finger på. Hun bandede svagt vis pigen skulle dø skulle det ikke være hendes skyld. Hun borede tænderne ned i hendes eget håndled så hvordan revnen åbnede sig og den røde væske som flød ud af det dybe sår ” pis” mumlede hun inden hun lod sit håndled ned over pigens mund. Med et slog tanken hende Meredith kunne ikke passe en ny vampyr, hun havde nok at se til. Hendes skaber jagtede hende og ville høj sandsynligt også gøre noget ved pigen vis han opdagede det, men kunne vel heller ikke forlade pigen til sig selv kunne hun være det bekendt. Meredith gjorde dette her for beskytte hende og desuden var hun bedre tjent uden hende. Meredith var gammel gnaven vampyr. Hun rejste sig op og havde ingen anelse om hendes blod ville virke, men for pigens skyld håbe hun at det ville.

// her det her godt nok og undskyld fordi jeg tænkte mig om Uskyldig //
Tilbage til toppen Go down
 
Why are you doing this to me? - (Meredith ) -
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami-
Gå til: