IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
This travel aint like the other ones(Hades) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
This travel aint like the other ones(Hades) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 This travel aint like the other ones(Hades)

Go down 
ForfatterBesked
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4435
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

This travel aint like the other ones(Hades) Empty
IndlægEmne: This travel aint like the other ones(Hades)   This travel aint like the other ones(Hades) Icon_minitime20/10/2015, 16:00

Tid: nat
Sted: go happy travels i new Miami
Omgivelser: skiftende
Vejr: skiftende alt efter sted

Så sent om natten, var der som regel ikke særligt mange udenfor, men i en by som New Miami, kunne det ikke undgås at der var nogen, som var ude og lave hvad end de kunne finde på. En af disse væsner, var en ungt udseende mand, iført sorte lødse bukser og trøje, et tykt læderbælte med et dødningehoved formet bæltespænde i sølv, der havde rubiner som øjne, 3 daggerts sad i bæltet, og var gemt af vejen, af den long coat denne mand gik med. På ryggen bar han et våben, der var ret specielt for en i denne tid, for hvor de fleste bar enten sværd, skydevåben eller andet lignende, så bar han en le, der ved første øjekast så ud til at være dekoreret med et øje, på hver side, oppe i toppen af skaftet hvor bladet sad, men hvis man så nærmere kunne man se, at disse øjne virkede mere levende end påmalet, hvilket gav leen et mere uhyggeligt look.

Denne ungt udseende mand, gik under navnet Dust for dem der nu kendte ham, men hvis man havde set efterlysningsplakaterne, ville man nok referere til hans kaldenavn "Dæmon sandet fra mørket", for det var det tilnavn de fleste borgere og lavere stående forbrydere, kendte ham for. 
Dust var på vej mod en bygning i new Miami, som ikke rigtig så ud af særligt meget, når man bare stod og kiggede på den ude fra. Bare ved at kigge på den, kunne man se at det var en bygning, der sidst havde tilhørt et firma ved navn Go Happy Travels, som for længst måtte være gået konkurs, eller af anden grund var blevet lukket, siden bygningen så gammel og efterladt ud, men siden Dust gik ind af døren, der åbenbart ikke var låst så alle og en hver, bare kunne gå ind og ud af bygningen som det passede dem, måtte det betyde at der måske alligevel var noget, man kunne lave derinde. Hvis nogen skulle vælge at følge efter Dust, og kom ind af den hoveddør som han var kommet ind af, ville de blive mødt af et ganske uventet syn, der virkede mærkeligt i sammenligning med, hvad man først kunne antage.

Når man så på bygningen udefra, ville de fleste nok antage, at bygningen indvendigt ville se efterladt og slidt ud, der ville nok være spor efter Go Happy Travel, men ellers ville der nok være beskidt og trist, men det var ikke helt sådan der så ud derinde. Der var lidt beskidt derinde, og der var da spor efter firmaet, såsom et skilt på væggen bag en sekretær skranke, der stavede firmaets navn, men det var det man kunne forvente, hvad man ikke kunne have forventet var, at der mit i firmaets entré lokale, stod en rimelig stor maskine, der så ud til at have flere identiske holdere, der hver holdt noget der lignede et stopur med en knap på toppen, og en skærm der dækkede den ene side, som gav indtryk af at disse ting, nok ikke viste tiden som et stopur. Udover det var der også skærme på maskinen, det lignede informations skærme, og lige nu var de tændt men halvdelen af dem sagde "core world", mens den anden halvdel sagde " world 0".
Udover maskinen var der koblet lamper til maskinen, der sad rundt omkring på væggende, og sidst men ikke mindst, var væggene klistret til med skrift, der fortalte om forskellige verdner. Det var skrevet i system, så verdnerne stod i talmæssigt rækkefølge, men der var huler hist og her, hvor der måske stod "world 391: ligner Hitlers drømme verden" efterfulgt af et mellemrum til manglende verdner, og derefter stod der "world 393: udslettet".

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
 
This travel aint like the other ones(Hades)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami :: Go happy travels-
Gå til: