IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Hades Hellhounds. (legender)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Hades Hellhounds. (legender)   27/8/2013, 12:28

//credit Demyan//I en fjern tid
var der nogle græske guder, som for længst er blevet glemt, især da man aldrig nogensinde har fået bekræftet deres tilstedeværelse eller i hvert fald ikke i moderne tid. Men der var en gud ved navn Hades, som stod for dødens rige. Foran hans rige vogtede Kerberos, den største og mest frygtede hellhound nogensinde eksisteret. Alle dæmoner har haft ønsket at få fingrene i denne hellhound, da hvis selvom det kun var en mythologi, så ville man kunne blive en stor hersker med dette kræftfulde væsen ved sin side.
Dog mens tiden gik, så var der ingen, som fandt dette store bæst, men det gjorde ikke, at en sjæledæmon ved navn Demaros, som senere blev den mest kendte og magtfuldeste dæmonleder senere, ville give op.
Demaros fandt aldrig Kerberos, men han fandt noget andet.
I stedet fandt han i søgen i skyggeverdens fjerneste afkroge, som syntes at være værre end selve helveste nederste lag. Der fandt han to hvalpe, som helt og alene var efterladt. Men tro ej at de ikke var farlige i sig selv, selvom de var bitte små, så skræmte de alle andre skyggevæsner, da deres udstråling var noget helt specielt.
Dødens og skyggerne væsner i den mørke underverden ønskede nemlig ikke at blive fanget af Kerberos og først til dødens rige eller blive ædt af dette væsen, og derfor indså denne Demaros, at disse to hvalpe kunne ikke være andet end Kerberos' sønner.
Demaros fik på mytisk vis, som han sådan set stadigvæk holdte hemmeligt med sig i graven, overtalt dem til at følge ham.

Alle dæmoner fra de store familier kender til disse Hellhounds og deres udseende. Dog har man ikke set dem i uendeligt langt tid, men legenderne går stadigvæk og der rygtes, at dem som end får fat i dem, er enten Demaros' søn eller en direkte genfødsel af Demaros.
Engle af de gamle familier kender også til disse 2 søskende hellhounds, da de har mange engle liv på sin samvittighed, især da de har haft ædt en af englenes leder.

Styrker og evner.
De er skyggevæsner som har ubegrænset tilgang til skyggeverden og de behøver ingengang at være tæt ved en skygge, de kan bare dukke frem midt i det hele.
De er kendt for deres bid, som kan forgifte en voldsomt, den er kendt som et skyggebid, hvor hele ens område bliver sort, man får hallucinationer, alle synlige blodåre begynder at blive sorte osv. (bidet virker selv imod dæmoner og onde væsner)
Hvis man ikke blive kureret, hvilket kun er de stærkeste medichealer, som kan gøre, så vil man dø. Dem, som overlever, kan opleve til evig tid hallucinationer af hellhounds, som jagter dem i tide og utide.

Svagheder.
Man kender faktisk ikke til metoden for, hvordan man kan dræbe dem.
Men gudeligt lys som f.eks en ærkeengels eller en meget stærk engels lys og hellighed kan skade dem, holde dem i skak eller få dem skræmt væk.
Hellige ting kan også skade dem meget.
Hvis de endelig slås ihjel i deres fysiske kroppe, så tager det langt tid før de dukker op igen.
Der er tilgengæld også svagheder for ejeren. De siges at kræve enormt meget energi for at holde i skak og under ens kontrol. Det siges at Demaros kunne kun holde kontrol i dem begge på en gang, fordi han hele tiden spiste sjæle i massevis.
Tilbage til toppen Go down
 
Hades Hellhounds. (legender)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Legendariske og specielle væsner-
Gå til: