IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Long time no see (Jamie) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Long time no see (Jamie) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Long time no see (Jamie)

Go down 
ForfatterBesked
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

Long time no see (Jamie) Empty
IndlægEmne: Long time no see (Jamie)   Long time no see (Jamie) Icon_minitime10/12/2015, 10:29

Sted: Borgmesterbygningen i Armarillo
Tid: 10:37
Omgivelser: Udenfor er der stort set mennesketomt. Indenfor er der flere mennesker/væsner på arbejde.
Klima: Udenfor er de ca de 4 grader Celsius. Indenfor er der dog noget varmere.
Outfit Dog uden pistol og hylster. Hun er desuden iklædt sin trenchcoat akkompagneret af et par halvfingerhandsker. I dagens andledning har hun ingen våben på sig.


Selvom det var næsten et år siden, fremstod billederne stadig klart og tydeligt i Selenas hukommelse. Jake Green Johnson. Det kunne vel næppe kaldes en affære. Hun havde været i seng med ham to gange eller så? Hun havde dog ikke set ham i et stykke tid. Indtil for få dage siden that is.
Hun havde helt tilfældigt set forsiden af en avis med Jakes billede, og hun var øjeblikkeligt stoppet op. Overskriften fortalte dog om en Jamie, men det kunne ikke være ham... kunne det? Hun havde faret ind i butikken for at købe avisen og læse den. Den handlede om, at denne mand var blevet borgmester i Armarillo. Alle billederne havde været af Jake, men han var da ikke borgmester. Han var militærmand.
Selena havde derfor besluttet sig for at undersøge sagen, og hun befandt sig derfor nu i Armarillo. Hendes nysgerrighed havde nærmest drevet hende til stedet.

Bøllebobben blev parkeret udenfor den kæmpe bygning. Selena steg ud og kastede et blik op på den.
*Wow Jake, you've done well this time.*
Et svagt smil bredte sig på hendes læber. Fra militærdreng til borgmester. Det var da noget af et spring. Hvordan han var kommet så langt, var noget, hun virkelig gerne ville vide, og nysgerrigheden nærmest dirrede i hendes krop.
Hænderne blev stukket i hver sin lomme på henholdsvis højre og venstre side af frakken, inden hun trådte indenfor. En receptionist sad i den anden ende af foyeen foran en skærm. Et par folk hist og her rendte den ene og den anden vej henover gulvet. Af vane blev kameraene også fundet. Det var næsten for nemt.
Et par sekunder senere stod hun henne ved elevatoren uden at være blevet set. Hun trådte ind og trykkede på knappen til den øverste etage. Det måtte næsten være der, hvor Jakes kontor var. Denne ventetid var næsten uudholdelig. Elevatormelodien klingede lystigt derudaf, mens den kørte opad. Kunne den ikke bare køre hurtigere? Det kunne kun gå for langsomt med at få drillet Jake lidt over hans nye stilling. Det og at det ville være spændende at se manden igen. Mindet om deres få sammenstød, fik hende igen til at trække på smilebåndet. Minderne om ham stod knivskarpt i hendes hukommelse.

Elevatoren stoppede med et *pling!* og dørene åbnede. Selena trådte ud og fortsatte ned ad gangen. Hun nåede til en dør med et lille sølvskilt, hvor der stod "Borgmester, Jamie Jackson". Det var her. Hun lagde øret mod døren. Det lød umiddelbart til at være tomt, for der kom ingen lyde derindefra. Hun lagde hånden på dørhåndtaget og åbnede den. På modsatte side var et kæmpe vinduesparti med et skrivebord foran og en stol ved, der stod med ryggen til udsigten. En skærm vidnede om, at der stadig blev brugt computere til trods for den upålidelige strøm.
Bag døren stod en stumtjener, hvor Selena hængte sin frakke på, hvorefter døren blev lukket. Hun satte sig over i stolen og smækkede benene op på bordet. Hænderne blev placeret foldet på maven, og hun lænede sig tilbage i den. Nu var det bare at vente på, at Jake ville komme ind ad døren. Hvilken overraskelse det ville være. Tanken fik hende igen til at smile.
Tilbage til toppen Go down
 
Long time no see (Jamie)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Armarillo-
Gå til: