IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]

Go down 
ForfatterBesked
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 10:58

New Blood

”Der er blevet kaldt til en pressekonference, af en ukendt personlighed. Emnet om Konferensen er stadig ukendt. Men alligevel er fremmødet af journalister og nyhedsbureauer stort. Anonyme kilder har fortalt at hoved emnet for pressekonferencen er vampyrfamilierne. Der går rygter om at Vampyrlederen Michael De Adrien´s regime er blevet skrøbeligt. Og derfor er der kommet en magtkamp ibland vampyrfamilierne.”
Sådan lød mange artikler og overskrifter i går da nyheden om pressekonference kom ud. I dag, dagen efter, kan vi nu sige at rygterne var sande. Talsmanden for en af familierne gik op på podiet og talte til folk i går, fredag omkring midnat. Han forklarede kort at Michael De Adrien var en god leder og at han havde gjort meget for vampyrerne. Han fortæller om Michael De Adrien, om hvordan han hjælp dem der havde brug for det i begyndelsen. Hvordan han holdte sammen på den gamle race.

”Michael De Adrien har betydet meget for os, han har holdt os sammen og ført os videre. Han tog ud til vampyrerne, til os da vi havde brug for ham. Han rakte hånden ud og hjælp os op, da vi havde brug for det. Han gjorde sit bedste for at holde sammen på resterne af vores gamle race. Selvom han havde tætte bånd til Vladimir. Han kom til magten ved at vampyrpøblen lagde pres på familierne, men det der gjorde ham til leder var Vladimir, som havde stillet sine ressourcer til rådighed og derved gjorde at familierne accepterer ham som leder. Han gjorde prøvede at gøre meget godt,  men han endte stadig at blive kendt som Vladimirs højre hånd.”
Var blot nogle af de mange ting der blev nævnt om den gamle vampyr leder. Både gode og dårlige ting blev sagt om Michael De Adrien. Men alligevel blev der understreget at han havde haft meget tætte forbindelser til Vladimir, som familierne ikke var glade for. Men på grund af Vladimirs penge og resurser har man ikke kunne afskære ham fuldstændig. Men uundgåeligt sluttede han af med.

”Men desværre er det ikke nok længere. Tiden er skiftet, og vi har brug for at gå i en ny retning. Og man mener ikke at Michael De Adrien, kan føre os i den rette retning. Og derfor har man uundgåeligt valgt at afsked ham fra posten som leder af vores ædle race, vampyrerne. Dog vil han altid have en post i familiernes hjerte på grund af hans gode gerninger for vor race. Men han vil ikke længere kunne finde sig selv i sædet som vampyrleder. Da man nu har valgt en ny, håbefuld leder. Som skal, og vil, føre vores ædle race videre.”
Han slog også fast at det ikke var fordi at Michael De Adrien havde gjort noget forkert. Men blot fordi at tiderne havde skiftet. Og det nu var blevet tid til at forny. Og de mente ikke Michael De Adrien kunne gøre. Men at der måtte nyt blod til. Om dette rent faktisk var sandt er der ingen der ved. Men man kun tror hans ord, da man ikke ved noget om de hemmelige vampyr møder. Man ved kun hvad der bliver fortalt til offentligheden. Hvilket ikke altid er særligt meget.

”Efter den nye leder blev valgt. Har vi tydeligt kunne mærke glæden sprede sig i mellem i de 5 familier. Det er ikke noget man har set i meget lang tid blandt familierne. Der er store forventninger til hvad den nye leder kan opnå. Da man har forventninger til at den nye leder vil føre vampyrerne ind i en ny storhedstid.”
Sagde han, og gjorde opmærksom på at familierne havde forventninger til den nye leder. Men hvem personen var stadig ikke blevet nævnt. Men det mysterium blev hurtigt løst.
”Vores nye leder er fra en anden tid, en tid hvor vampyrerne var en af de racer der herskede på jorden. Nochi No Ketsueki Shukun, er blevet valgt som leder af vampyrerne. Han er en vampyr som er flere tusind år gammel. Eller mere præcist mener man han er omkring de 21583 år gammel. Den tid han kommer fra, gør at han er en af de meget få, hvis ikke den eneste, vampyr der kan gå i sollys. Altså er han en daywalker. Man ved stadig ikke meget om ham, da han nærmest kommer fra ingen ting. Man kendte ikke til hans eksistens før nogle måneder siden. Da han pludselig blev præsenteret for Victoria Blasfemira. Som tilsyneladende tog godt imod ham. Nochi tog kampen op mod de 5 familier til et af deres hemmelige møder. Der gjorde Nochi sit bedste for at overbevise familierne i at han var den perfekte kandidat til at være den nye leder. Og han gjorde det. Det tag lang tid, meget forberedelse fra hans side. Men det lykkedes ham at få ham selv i godt lys. Og få familierne til at acceptere ham som leder.”
Der kom i mindre detalje hvordan mødet var forløbet. Men igen, der blev ikke fortalt meget, da de er meget hemmelige.

”Mødet forløb stille og roligt, der var del diskussioner, argumentationer og debatter undervejs, men det er kun at forvente da man snakke om fremtiden for alle vampyrerne i den kendte verden. Nochi brugte meget tid på at overtale de forskellige familieoverhoveder. På at fortælle om ham selv og hans baggrund. Der var en del af dem som skulle have en del overtagelse. Specielt Lisiela Lambierta, da det før var hende der stod som at skulle være lederens efterfølger. Men Victoria Blasfemira behøvede ikke at blive overtalt, da hun næsten fra start så god for Nochi’s overtagen af tronen. Men den Nochi brugte mest kraft på at overtale var Magnus Maximus von Andrieas. Da det var ham der havde det sidste ord. Vladimir Von Calvarinos var som altid tilstede under mødet. Dog virkede han ikke helt tilfreds med at hans højrehånd blev sat af tronen. Og da Nochi begyndte at sige ham imod i det åbne rum, vidste de begge tegn på strid imellem dem. Selvom han ikke var en del af rådet. Blandede Vladimir sig også." ”Kære råd. Man kan tydeligvis se, at Nochi er af barnlig sjæl, som en nyfødt vampyrunge, sådan som han bruger sine kræfter imod mig i stedet for at bringe med noget nyt på bordet! *Vladimir slår knytnæven hårdt i bordet* Ønsker i virkeligt at have sådan en leder? Tydeligvis en, som har fået en hjerneskade efter sin lange dvale. *Vladimir rejser sig op* Jeg nægter at se på, mens vores kære race endnu engang skal synke ned i grus som under blodskrigen." (blodskrigen var nok den værste katastrofe for vampyrerne) *Vladimir gjorde klar til at forlade mødet*
”Men Nochi svarede genstridigt imod, og forsvarede sig selv og hans holdninger imod angrebet fra sidelinjen." ”Haha! De kalder mig barnlig af sjæl? Jeg er ældre end nogen anden i dette lokale. Og de kalder mig barnlig? Jeg er her ikke for at prøve kræfter med nogen. *ser over på Vladimir, som er på vej ud af døren* Jeg er her for at gøre hvad min famile har gjort for generationer! Lede hvor folk! Da min familie ledet vor folk, var vi i en storheds tid vi aldrig have set mage til før. Jeg vil lede vor folk videre ud af mørket og ind i lyst på toppen af fødegæden!” Men det virkede til at familierne var på Nochi side. Og derved vandt han diskussionen.”
Han fortalte kort om det forskellige leder fra familierne. Som han siger så var det var tydeligt under det store møde, at Vladimir ikke var tilfreds. Er det mulighed for en ny krig eller vil de to store mænd kunne være stilfærdige i deres utilfredshed overfor hinanden? Det er i hvert fald tydeligt, at Nochi tør 100 % at sige Vladimir imod i det offentlige rum hvilket er noget de fleste kan misunde ham for. Det er ikke mange der har vovet at sige den magtfulde vampyr imod. Men hvad der mere præcist skete under det møde er stadig uvist.

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 13:39

Hurra for mig!! :3

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 13:40

*kigger på Nochi* den er blevet bleg? den er jo helt hvid :D
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 13:43

Så bleg er jeg heller ikke! Jeg kan jo godt lide sollys! :3

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 13:45

Nochi.. Jeg er vel nødt til at sige tillykke for venlighedens skyld, men tilgiver dig ikke for at have smidt min kære dukke af tronen *blinker til Nochi* XD
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 13:48

Så så drenge... Så længe vi alle kæmper for det samme, nemlig FRED , så er arbejdsfordelingen vel ikke så vigtig ?
* smiler uden at afsløre egne tanker *

Tillykke Nochi.
Og Vlad... Jeg sender blondinen din vej, når hun vender tilbage ;)
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 13:50

Taaak mikki

Michael De Adrien var sikkert meget flink. Men han var også lidt indkompatent, ikke selvstændig. Tror jeg vil gøre et meget bedre job! Og hvem ved, måske kommer det også til at gavne dig Vladimir!

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 13:56

Det håber jeg du vil gøre Nochi....og ellers er der jo råd for det også .
* smiler uden at røbe for meget! og vinker som jeg lister af *
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:15

hehe ja tillykke Nochi ^^
husk nu på at jeg forsøgte at hjælpe dig et godt stykke tilbage! så vi skal lige skabe en alliance og alt det der! :3

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:17

Jeg erklær her med all out krig mod dæmonerne!!!!
Ej joke! :3

Det må vi snakke om! Og tak

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:18

*suk*

_________________
Mine Tegninger!
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:18

I skal bare ikke glemme, at normalt er dæmoner og vampyrer ærkefjender, i må endelig ikke glemme herredømskrigen :P
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:20

Altså Nochi sov på det tidspunkt, så han kender ikke noget til det. Selvfølgelig skal han så overtale familierne. Men det er blot en mindre detalje!

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:22

:D

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:28

Hahah det kan godt være Nochi, at du har vundet deres tillid, men de er jo mest glade for dig, fordi du jo angiveligt vil være langt bedre end den gamle ledere, men den store had der er imellem vampyrfamilierne og dæmonfamilierne og den indre had, som er indgroet i de fleste vampyrer, da dæmoner og vampyrer er naturlige fjender, jamen så får i begge tekniske problemer med at skulle lave en rigtig god alliance :D så skulle det kun være noget våbenhvile eller en meget overfladisk alliance
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2641
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 14:30

hm, gad vide om der er fordele ved at kende Nochi som en ven... hmm... skal overvejes :D men tillykke :D

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 15:01

Medusa - ^^ ved jeg godt. Men man har vel lov til at drømme! :D

Pho - Nogen fordele er der vel altid! :3

Rød sodavand til alle!!

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 15:51

*dukke op ud af skyggerne som et spøgelse og glor forvirrede rundt* huh? rød sodavand? wtf happens here? i better go again, wired shit going on o_o *walking on with a confussed face* o.o'
Tilbage til toppen Go down
Nochi
Leder.
Leder.
avatar

Ingame Titel: : Vampyrenes forrige leder.
Race : True blooded vampire
Navn. : Nochi No Ketsueki Shukun
Alder : Mentalt: ca. 200. Krop: Uden for tidsregning. Udsende: 18-20
Evner/Classes. : Blood control & Telekinese
Bosted : I Guildens Hjerte
Tilhørende klan. : The Blood Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Evt. bemærkninger. : Don't judge a book by it's cover, you never know what's inside.
Antal indlæg : 1668
Reputation : 13
Join date : 27/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 16:49

Tænkte bare at alle skulle have rød sodavand. Siden vi snakke om en ny vampyrleder.

Og at Phoenix spurte om der var nogle fordele ved at kende mig. Som bevis, kan hun få rød sodavand! :3

_________________
Blood is everything
Family and friends means more than anything else!
Cause we are bound by blood
Because blood is everything
Tilbage til toppen Go down
http://www.vfusion-gaming.com/home.php
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2641
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   24/2/2014, 17:55

Rødsodavand, oh yer! Men hvis der så er fordele, så skal Phoenix da være meget nære venner med Nochi xD ej! stop spamen xD

//out

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]   

Tilbage til toppen Go down
 
Nyt Blod blandt Vampyrerne [Ingame Nyhed]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Nej mad, og blod til min herre //Mikkel-XXX//
» Drageracer
» Vampyrerne.
» (ingame leg) I dare you!

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Nyheder-
Gå til: