IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Blackwoods Sort blodshekse.

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Blackwoods Sort blodshekse.   6/5/2014, 14:08


HUSK, dette er ikke obligatorisk viden og brug denne genvej til at kun læse det, som du behøver, da der er meget tekst XD
Oversigt.
Kort om sort blodsheksene.
At spille Sort blodsheks.
Historien.
Kendetegn
Levevis
Ritualer
Hekseringen.
Aurora
plotmuligheder
Aurora

Kort om sort blodsheksene
Heksene, som lever i Blackwood, er den største kendte gruppe af hekse, men de er stadigvæk kun meget få. De fleste af heksene er mennesker eller såkaldte mutanter, altså folk med evner. Men der nogle, som er elver, skindwalker men ellers ingen af de andre racer. Man anslår, at der er ca 60 sort blodshekse i denne skov. Mange kender også disse hekse som black shadows, da det er angiveligt det, som deres familie/klan skulle hedde og fordi de er som sorte skygger, man ser dem sjældent, og mange tvivler på, hvorvidt de egenligt eksisterer, da de lever meget dybt inde i Blackwood og selv skovens sortelvere anser dem for at være mytiske og kun til tider søger råds og vejledning af de vise og magikyndige hekse.
Heksene er meget naturtroende og Olerinie. Det er grunden til, at de er nomader, fordi de ifølge gudinden skal gøre brug af omgivelserne. De tror enormt meget på sammenhold og naturlig brug af naturen, desuden er de nomader og vandre året rundt i hele skoven fra syd til nord af skoven, hvor de gør ophold nogle få steder, derfor er de også svære at finde. Sort blodsheksene består mest af kvinder, men der er også flere mænd og lige meget, hvilken moder man er født af, så er hele gruppen ens familie, da alle er født af den samme moder jord. Men da Moder Jord er den magtfuldeste i henhold til deres tro, så tror de også på, at det er kvinderne der bestemmer, men mændene er stadigvæk højt anset i dette samfund.
Derfor vil man også opdage, at hvis man gør det mindste imod disse hekse, så vil man have 60 hekse efter en, hvilket kan ikke anbefales, da flere af dem er meget kraftfulde, kender skoven uden ad og nogle siger, at de har meget god kontakt til Aurora, den magtfulde og mytiske skovånd.

For dem, som vil spille en sort blodsheks.
Husk og endnu engang husk at alt igennem, og hvis i har spørgsmål, så endelig sig til!
Sort blodshekse er et nomade folk og er derved meget vant til at rejse rundt hele tiden. De er desuden warmatroende, troende af Olerinie, overlevelsesgudinden af uafhængighed af omgivelserne. Derfor må sort blodshekse ikke bære våben og helst have minimum af ting, men kun gøre brug af omgivelserne.
Sortheksene bærer desuden en meget unik special ring i en snor omkring halsen, og hvis de tager den af, så mister de kontakten til familien og kan derved dø af det i løbet af 3 dage.
Desuden er de fleste sorthekse mennesker, som har magiske evner og er meget kyndig inden for magiske planter, naturen osv. Så man har enten evner eller er en af følgende classes Alkemiker, beastcaller eller medichealer
De fleste bevæger sig helst ikke ud i verdenen, det er kun for at lære mere om verden, magi osv.

Historien bag Blackwoods unikke hekse.
Længe før krigen begyndte, var der nogle få kvinder, som begyndte at danne en lille gruppe. Kvinderne begyndte at lave forskellige ritualer for at komme tættere sammen. De dyrkede jorden og holdte sammen i tykt og tyndt, de var alle tæt knyttet til hinanden. Ingen kvinde blev holdt udenfor fællesskabet, alle var som en lille familie.
Efterhånden som tiden gik, begyndte den lille gruppe af kvinder at vokse. Men folk begyndte at se dem som en farlig trussel, da kvinderne var både kloge og snu. Mændene begyndte at fange og udrydde kvinderne en efter en, men da kvinderne fandt ud af det, så de ingen anden udvej end at flygte ind i den nærmeste og dybeste skov. Men så kom den store krig efter mange år isolation fra omverdenen. Dog forudså heksene den store verdensulykke pga. deres kraftfulde orakle ritualer.
Krigen forandrede alt i verden, og radioaktiviteten knuste heksenes hjem, så de måtte vandre, hvilket de allerede halvt havde forberedt sig på.
De vandrede og vandrede og fandt blackwood, som den var i dens tidligste spæde år, faktisk før [/url]sortelverne kom til.
Sortelverne bekræfter det ikke selv, men det siges, at sortheksene var en af de helt store faktorer til at hjælpe sortelverne til at redde skoven og have indflydelse på skoven.
Sortelverne har aldrig haft et problem med sort blodsheksene, da de overholder alle naturlovene og fordi de er allieret med hinanden, man kan nogle gange finde en sort blodsheks blandt sortelverne, eller det siges, at nogle af de gode magere blandt sortelverne er optrænet af sort blodsheksene.

Sort blods heksenes kendetegn:
De enestående hekse, ligner meget almindelige mennesker. Kvinder mænd og børn, taler alle engelsk og næsten alle også sortelvisk, selvom de har deres eget sprog, det er dog kun de ældste som kan tale dette sprog, grundet sværhedsgraden.
- De fleste kvinder har en ring bundet i en halskæde.
- De går altid i grupper hvis de er uden for deres territorium.
- De bærer ingen våben.
- Oftest er de overhovedet ikke gode til nærkamp, da de ikke er krigere.
- De tror stærkt på modernatur og Olerinie.
- De har oftest langt hår, som hænger løst (både mænd og kvinder)
- De er yderst beskyttende overfor deres ring, da den kan betyde deres død.
- De kan normalt ikke lide moderne teknologi, da det ikke er skabt af Moder Jord.
- De er meget fredelige og ikke særlige aggressive, men dog sky, du ser dem sjældent.

Ritual: En værdifuld prøve, af største betydning.
Når alle kvinderne kommer i puberteten, skal de efterlades i skoven, langt fra de kendte områder. De skal prøve at overleve, angreb fra våben, og fra fjender og dyr. De må ikke bruge noget som helst våben lignende, kun deres hænder og deres omgivelser. (Prøven vare i cirka 14 dage)
Hvis de har gennemført prøven, bliver de anerkendt som voksende i klanen(hvis ikke de gennem føre den, vil de ikke komme tilbage). De har derefter mulighed for at forlade klanen eller blive og lære mere af de andre, end de allerede ved.
Når de har gennemført prøven, så får de en special ring. Kun de indviede ved, hvordan den ring er blevet lavet. Men det siges, at ringen er lavet noget af heksens eget hjerte og så indviet i blodlignende guld. Læs mere om selve ringen.

Sort blodsheksenes ring.
Ringen er grunden til, at disse hekse bliver kaldt for blodshekse, og at de har den familiestruktur, som de har. Dette er kun de indviede, som kender til dette, da heksene helst vil holde det hemmeligt, som overhovedet muligt.
Men når et medlem af klanen har klaret ritualet for at blive optaget, som er et ritual lavet efter inspiration af Olerinie's prøve. Så vil medlemmet indgå i et unikt ritual, hvor alle heksene i klanen er med i. Et stykke af vedkommendes hjerte vil blive taget ud og støbet sammen med guld til denne ring, men en anden og lige så vigtig ingrediens er, at alle heksenes ringe får taget en lille bid af sig, hvilket gør, at en heks bærer alles hjerter.
Dette er et symbol på, at de alle hænger sammen i tykt og tyndt.

En heks, som bliver udstødt af klanen, vil på magisk vis miste kontakten til alle de andre hekse, og så indgår den forbandelse, som reelt er pålagt heksene efter ritualet. Selvom noget er hjertet er taget, så lever de nemlig pga den ring, men hvis ringen ikke virker længere, så vil det ødelagte hjerte vise sin effekt og oftest vil personen dø efter 3 dages tid. Det hjælper ikke at erstatte hjertet med et cyborghjerte, da selve noget af sjælen er blevet taget med i det stykke hjerte.

Ringens evner og styrker.
- Hvis en heks er i fare, så vil alle de andre kunne mærke det og så komme til hjælp.
- Ringen er magisk til, at disse hekse kan tåle op til 10% radioaktivitet uden at blive påvirket af det.
- Desuden kan ringen lyse op, hvis heksen ønsker det, men kun med et svagt lys til nødstilfælde.
- Hvis ringen bliver frataget en heks, så har heksen 3 dage til at finde den, før hun dør pga det skadet hjerte.
- Hvis heksen bliver udstødt vil ringen ikke virke længere og derfor dør heksen efter 3 dage. Kun Aurora skulle angiveligt kende en hemmelighed til, hvordan man kan leve uden. (kontakt Admin)

Aurora, sortheksenes overhoved.

Overhovedet, Aurora opkaldt efter skovånden, er en klog og mystisk kvinde. Faktisk har hun ikke navngivet sig selv, men de har hekse har gjort det, da de mener, at hun er skovåndens dødelige skikkelse pga. at hun er så stærk i sin magi og hele skoven syntes at adlyde hende.
Hun er en af de kvinder der, har levet længst i klanen, og var med til at starte den. Det er meget få mennesker, som har set denne Aurora, men dem som se hende er meget speciel. Hendes ydre er ungt, mens hendes indre sind er flere tusinde år gammelt. Hvis der er nogen ændringer i klanen skal det gå i gennem hende.
Folk udefra har nok mødt hende uden at vide, at hun var overhovedet, da hun lever alene i en lille hytte, som er en hekseshop, Aurora's shop, hvor man kan købe nogle meget unikke ting som trylledrinke, magiske ædelsten og andre ting. Flere har prøvet at stjæle og sågar begå røveri, men de er enten aldrig blevet hørt om igen eller så har man fundet dem løbende skrigende ud af skoven, sågar er der en beretning med at en havde fået forvandlet halvdelen af hans krop til en frø.
Mange ved egenligt ikke, hvorfor hun lever for sig selv, da hun med vilje er flyttet fra klanen, dog bliver hun besøgt meget ofte af heksene fra klanen og er i tæt kontakt, da hun altid hjælper klanen.

Aurora er kendt for, at når man kommer til hendes shop, så er hun meget mytisk men venlig og folk beskriver, at de føler sådan nogle underlige vibrationer/aura omkring hende, at man ikke har lyst til at gå i vejen for hende, selv ikke meget stærke væsner. Men hun har intet imod at hjælpe og kommer gerne med råd, oftest uforståelige råd, da hun elsker at snakke i gåder.
Men hvis det kommer til vejledning af hendes vare og fremvisning af hendes mange produkter, så er hun oftest meget konkret og meget forståelig. (kontakt admin, hvis i nu vil prøve at stjæle fra hende eller kommer i kamp med hende)

Datter af Aurora:

Mange kvinder har en eller flere døtre, men Aurora, har skjult denne Datter, ingen har set eller hørt om hende. Men en ting er sikkert, der er en bestemt grund til at datteren af Aurora er skjult, og godt gemt væk under Blackwoods sorte grene. (Hvis man vil være datter af Aurora kontakt admin, ellers er der mulighed for episk plot, hvis man vil have datteren med i emnet)
Tilbage til toppen Go down
 
Blackwoods Sort blodshekse.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Sortelver

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Alt om områderne, steder og byer :: Alt om Blackwood-
Gå til: