IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Vis ubesvarede indlæg
 

Hovedvejene/handelsruterne(tværs over landet)

 
Ingen nye indlæg


0 messages in 0 topics.
Radioaktivitet: Fra intet til ikke målbart. Vejen er for lang og går igennem utallige forskellige radioaktive områder.
Territorium: Ingens, men jo tættere vejen kommer på byerne, jo mere bliver de overvåget af de lokale regeringer, bander, mafiaen osv.
Overalt i verden er der stadigvæk masser af veje, motorveje osv fra fortiden af, hvor mange ødelagte og rustne biler ligger hist og her. Men hvor vejene også er blevet sønderknust af bomberne og tidens kræfter. Men for at verden skulle blive lidt mere civiliseret, så var det vigtigt med forbindelser imellem byerne, og derfor er der en lang vej, som er blevet konstrueret af de allerede eksisterende veje, hvor de dog har bygget nogle steder for at skabe genveje osv. Ruten går fra Hobour til Las Vegas og så ned til New Miami, hvor der er en sidevej, som fører op til menneskebyen Occulta. Mange bander holder dog sig tæt på disse veje, især jo længere væk det er fra byerne, især the new Miami og Las Vegas.

Ingen nye indlæg

Las vegas road.

297 messages in 7 topics.
Radioaktivitet: afhænger af områderne, som vejen kører igennem.
Territorium: Ca 200 km væk fra byen har the Calvarinos meget kontrol over vejene her. Dog er vejen ellers ingens.
Denne vej kører direkte fra Las Vegas og snor sig hen til New Miami, hvilket siger, at det er en omkring 2600 km, hvilket tager mange dage an på hvordan man rejser. Dog er der ingen fart begrænsninger på vejen, så derfor kan man i hurtige biler kommer hurtigt fra sted til sted. Langs vejen er der små tankstationer, hvor man kan få fyldt sin bil eller fly op, eller evt købe foder til ens dyr. Midt på vejen ligger Armarillo, som næsten alle rejsende overnatter i. Byen bliver dog angrebet til tider af zombierne fra Muernia. Denne vej bliver altid brugt, og selvom den aldrig vil være så overfyldt som fortidens moterveje var, så kan man være sikker på, at et eller andet tidspunk t kommer en forbi med en bil. Dog om de er venligsindet er en anden side af sagen, da mange bander røver de biler, som end kommer forbi.

Ingen nye indlæg

New Road.

349 messages in 8 topics.
Radioaktivitet: An på hvorhenne man befinder sig på vejen.
Territorium. Når man er ca 100 km fra Occulta kommer den under militærets kontrol. Dog ligger den under bandernes territorium.
Efter Occulta åbenbaret sig til omverden blev der straks ryddet og reperaret nogle  de store veje op til Occulta. Så nu har vi en ca 700 km vej, som fører op til Occultas og dens forholdsvis uberørte områder. Dog skal man især passe på bander, da vejen ligger ikke langt fra Louisville, som er bandernes by.

Ingen nye indlæg

Heaven's way

9 messages in 1 topics.
Radioaktivitet: Afhænger af zonerne.
Territorium: Ca 200 km væk fra byen har the Calvarinos meget kontrol over vejene her. Ellers er vejen ingens.
Navnet har faktisk ikke noget som helst at gøre med vejens navn, undtagen hvis man ser, hvor den fører hen. Denne vej snor sig ca 600 km op til Hobour, og hvor hvis man sejler over vandet kan komme til øen Venus' Child, hvilket desværre er kun forbeholdt for kvinderne, som er frugtbarhedens selv, som har placeret sig som ø. Dog skal man igennem Las Vegas store ørken områder, hvor der lever nok af levende væsner, selvom man ikke kan se det. Desuden kommer man forbi en af de store radioaktive zoner, som man ikke kan komme ind i, og så kommer man forbi Dream hills. Byen bliver brugt meget for at hente alle de forsyninger fra Hobour af alt den mad og afgrøder man får fra øen af.

 Emner  Svar  Forfatter  Visninger  Sidste indlæg 
No message.
 Tilbage til toppen 
Andre brugere online i dette forum: Ingen
Redaktører:Ingen
Permissions in this forum:Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
-
Gå til: